jantorero Postat Decembrie 16, 2010 Partajează Postat Decembrie 16, 2010 Re: >> Probleme tehnice forum la mine nu merge "topicuri urmarite"(nu stiu unde se afla),daca initiez un topic nu apare la mesaje noi,daca scriu in oricare alt topic,deasemenea nu apare la mesaje noi. Am acris la adm.dar cred ca nu funcytoneaza mesageria, Multumesc ! Mai ! dar nu va convine chiar nimic?! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Decembrie 16, 2010 Partajează Postat Decembrie 16, 2010 Re: >> Probleme tehnice forum "Topicuri urmarite" se afla la butonul "Legaturi" din bara de sus. Spre deosebire de interfata veche, la asta dupa ce scrii un post si-l trmiti, te lasa pe loc acolo unde ai scris si poti vedea ce-ai scris. REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jantorero Postat Decembrie 16, 2010 Partajează Postat Decembrie 16, 2010 Re: >> Probleme tehnice forum pana nu ati scris dvs nu sa vazut mesajul meu,iar topicuri urmarite din legaturi nu lucraza,deci eu nu vad ce scriu pe nicaeri Mai ! dar nu va convine chiar nimic?! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tav Postat Decembrie 16, 2010 Partajează Postat Decembrie 16, 2010 Re: >> Probleme tehnice forum Multumesc,observ ca s-a rezolvat...:tk... Vand 4 intercoolere maricele,boost controlere manuale, un radiator A/C terrano, piese lancia k Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MMC Postat Decembrie 16, 2010 Partajează Postat Decembrie 16, 2010 Re: >> Probleme tehnice forum Imi pare rau ca revin dar ma poate ajuta si pe mine cineva cu problema care o am? Mitshubishi Pajero 3000V6 Canvas Top Off-Road PRO Pack Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tavi D. Postat Decembrie 17, 2010 Partajează Postat Decembrie 17, 2010 Re: >> Probleme tehnice forum De la ultima modificare de imagine se "misca" foarte greu, a devenit aproape imposibil de navigat in interiorul forumului. Pentru un scroll sau pentru deschiderea unui topic se asteapta secunde lungi... Numai eu am problema asta? [sIGPIC][/sIGPIC] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yknot Postat Decembrie 17, 2010 Partajează Postat Decembrie 17, 2010 (editat) Re: >> Probleme tehnice forum Cu formatul si culorile ne obisnuim pana la urma, functia search este importanta si ma intereseaza cand se va rezolva. Multzam. Editat Decembrie 17, 2010 de yknot 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Decembrie 23, 2010 Partajează Postat Decembrie 23, 2010 Re: >> Probleme tehnice forum Ma interesa topicul cu "uleiul in admisie". Am observat ca s-a mutat, insa atunci cand dau click pe el, imi da urmatoarea eroare: "" Klez, you do not have permission to access this page. This could be due to one of several reasons: Your user account may not have sufficient privileges to access this page. Are you trying to edit someone else's post, access administrative features or some other privileged system? If you are trying to post, the administrator may have disabled your account, or it may be awaiting activation."" E o eroare, sau topicul s-a mutat in cosul de gunoi si de asta nu am acces la el ? :grin: :tk OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Decembrie 23, 2010 Partajează Postat Decembrie 23, 2010 Re: >> Probleme tehnice forum A fost dezactivat temporar, il repunem la loc cat de repede se va putea...... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Decembrie 23, 2010 Partajează Postat Decembrie 23, 2010 Re: >> Probleme tehnice forum Ma interesa topicul cu "uleiul in admisie". Am observat ca s-a mutat, insa atunci cand dau click pe el, imi da urmatoarea eroare: "" Klez, you do not have permission to access this page. This could be due to one of several reasons: Your user account may not have sufficient privileges to access this page. Are you trying to edit someone else's post, access administrative features or some other privileged system? If you are trying to post, the administrator may have disabled your account, or it may be awaiting activation."" E o eroare, sau topicul s-a mutat in cosul de gunoi si de asta nu am acces la el ? :grin: :tk Nu e o problema tehica. Topicul a fost mutat TEMPORAR de catre unul dintre moderatori in sectiunea moderatorilor pana cand unii participanti la discutii se lamuresc asupra unor situatii dupa care va fi postat inapoi la locul lui. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Decembrie 23, 2010 Partajează Postat Decembrie 23, 2010 Re: >> Probleme tehnice forum Nu e o problema tehica. Topicul a fost mutat TEMPORAR de catre unul dintre moderatori in sectiunea moderatorilor pana cand unii participanti la discutii se lamuresc asupra unor situatii dupa care va fi postat inapoi la locul lui. ce-am mai injurat si balacarit aseara...:ha::ha: cand am vrut sa il citesc, ia-l de unde nu-i...:uameni evident ca am pus pe seama "balariilor" de le face forumul, si m-am culcat. si ce mult si bine am dormit....:ha::ha: Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Decembrie 23, 2010 Partajează Postat Decembrie 23, 2010 Re: >> Probleme tehnice forum ce-am mai injurat si balacarit aseara...:ha::ha: cand am vrut sa il citesc, ia-l de unde nu-i...:uameni evident ca am pus pe seama "balariilor" de le face forumul, si m-am culcat. si ce mult si bine am dormit....:ha::ha: Da,da, multa carne am mai bagat aseara in frigider din cauza asta.......:ha::ha: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Decembrie 23, 2010 Partajează Postat Decembrie 23, 2010 Re: >> Probleme tehnice forum Da,da, multa carne am mai bagat aseara in frigider din cauza asta.......:ha::ha: man, e Craciun...carnatiii sunt trendy....:ha::ha: Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator pngflorin Postat Decembrie 27, 2010 Partajează Postat Decembrie 27, 2010 Re: >> Probleme tehnice forum Nu pot raspunde s-au intreba la unele postari, de ce ?Obligatoriu tb 20 de pastari ..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Decembrie 27, 2010 Partajează Postat Decembrie 27, 2010 Re: >> Probleme tehnice forum Nu pot raspunde s-au intreba la unele postari, de ce ?Obligatoriu tb 20 de pastari ..... Este scris in Regulament.... Citeste`l si te vei elucida :rules ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FHM Postat Ianuarie 6, 2011 Partajează Postat Ianuarie 6, 2011 Re: >> Probleme tehnice forum Salut. Interfata de upload poze are culoarea fontului alba pe fundal alb: in stanga butonului "Ad Files" precum si in fereastra "Selectare fisier din calculatorul Dvs.|Website" numele fisierului este scris cu culoare alba pe font alb (eu l-am selectat pt a se vedea numele pe fundal albastru) http://img404.imageshack.us/img404/316/fontalbpefundalalb.jpg Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 6, 2011 Partajează Postat Ianuarie 6, 2011 Re: >> Probleme tehnice forum Da, e adevarat, dar dupa ce alegi poza pe care vrei s-o up-load-ezi, apare butonul de "Up-load files" si poza se muta jos unde o poti vedea inainte sa apesi "Done". E doar o alta deficienta a noii interfete......:wink: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
13 Todesengel Postat Ianuarie 10, 2011 Partajează Postat Ianuarie 10, 2011 Re: >> Probleme tehnice forum Incerc sa ma loghez. Reuseste de obicei cam a treia oara . I-mi apare numele sus,alaturi ma avertizeaza ca am si mesaje in schimb in mijlocul ecranului scrie mare asa : You have entered an invalid username or password. Please enter the correct details and try again. Don't forget that the password is case sensitive. Forgotten your password? Click here! Alta. Intru in forum,citesc cite un topic,ma duc la alta si ...:c1 .Iar nu mai sint logat,iar trebuie sa o iau de la inceput cu username & parola . Iar cele aproximativ 3 incercari . Se deschid rubrica de vinzari ,asta e cea mai mare aventura . Acolo oricum,tot timpul i-mi spune ca nu am permisiunea sa vad . IMPOTRIVA VINATORII , IMPOTRIVA ASASINILOR DE ANIMALE ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Ianuarie 10, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 10, 2011 Re: >> Probleme tehnice forum Cu ce browser? Ai incercat clear cookies? Vrei sa-ti trimit un email de reset password, sa incercam cu una noua? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Ianuarie 10, 2011 Partajează Postat Ianuarie 10, 2011 Re: >> Probleme tehnice forum Salut. Interfata de upload poze are culoarea fontului alba pe fundal alb: in stanga butonului "Ad Files" precum si in fereastra "Selectare fisier din calculatorul Dvs.|Website" numele fisierului este scris cu culoare alba pe font alb (eu l-am selectat pt a se vedea numele pe fundal albastru) http://img404.imageshack.us/img404/316/fontalbpefundalalb.jpg Interfata asta e noua si pt mine dar eu ma bucur ca pot uploada cate 8 fisiere dintr-o data nu ca si pana acum cand trebuia sa le incarc pe fiecare in parte. Merge mult mai rapid postarea de poze. Cat despre erorile interfetei, sunt sigur ca Vstef va ajunge si la ele la un moment dat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Februarie 6, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 6, 2011 Re: >> Probleme tehnice forum Pentru moment revenim din nou la setarea "fara atasamente". Atasarea de poze se poate face dupa instructiunile ceva mai vechi dar actuale, folosind site-uri precum imageshack. De indata ce rezolvam cateva aspecte, vom reveni la programul nostru normal. Acest lucru va dura cateva zile. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Februarie 6, 2011 Partajează Postat Februarie 6, 2011 Re: >> Probleme tehnice forum Am vrut sa mai vad ce-i cu partea tehnica a forumului, avand oarece probleme, dar mai mult de pagina 42 nu-mi da voie sa inaintez. Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Februarie 8, 2011 Partajează Postat Februarie 8, 2011 Re: >> Probleme tehnice forum Sa "bulibasit" treaba cu Mesaje Noi (fara vanzari), cand dau aici sa vad mesajele, apar si cele de la rubrica de vazari... Daca s-a schimbat ceva atunci trebuie sa dispara si butonul de Toate Mesajele Noi ca nu-si mai are rostul. S-auzim de bine:grin: :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Februarie 8, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 8, 2011 Re: >> Probleme tehnice forum Rebulibashit Mesaje Noi fara Vanzari (erau sectiunile noi de anvelope, neluate in calcul initial) - multumesc pentru sesizare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MMC Postat Februarie 8, 2011 Partajează Postat Februarie 8, 2011 Re: >> Probleme tehnice forum Se va rezolva vreodata problema cu trimiterea de mesaje? Mitshubishi Pajero 3000V6 Canvas Top Off-Road PRO Pack Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate