Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

>> Probleme tehnice forum

vstef_is

Postări Recomandate

Re: >> Probleme tehnice forum

la mine nu merge "topicuri urmarite"(nu stiu unde se afla),daca initiez un topic nu apare la mesaje noi,daca scriu in oricare alt topic,deasemenea nu apare la mesaje noi.

Am acris la adm.dar cred ca nu funcytoneaza mesageria,

Multumesc !

Mai ! dar nu va convine chiar nimic?!
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 966
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

"Topicuri urmarite" se afla la butonul "Legaturi" din bara de sus.

Spre deosebire de interfata veche, la asta dupa ce scrii un post si-l trmiti, te lasa pe loc acolo unde ai scris si poti vedea ce-ai scris.

Link spre comentariu

De la ultima modificare de imagine se "misca" foarte greu, a devenit aproape imposibil de navigat in interiorul forumului. Pentru un scroll sau pentru deschiderea unui topic se asteapta secunde lungi... Numai eu am problema asta?

[sIGPIC][/sIGPIC]
Link spre comentariu

Ma interesa topicul cu "uleiul in admisie". Am observat ca s-a mutat, insa atunci cand dau click pe el, imi da urmatoarea eroare:

""

Klez, you do not have permission to access this page. This could be due to one of several reasons:

1. Your user account may not have sufficient privileges to access this page. Are you trying to edit someone else's post, access administrative features or some other privileged system?
  2. If you are trying to post, the administrator may have disabled your account, or it may be awaiting activation.""

E o eroare, sau topicul s-a mutat in cosul de gunoi si de asta nu am acces la el ? :grin: :tk

OMU'e inainte de toate!
Link spre comentariu

Ma interesa topicul cu "uleiul in admisie". Am observat ca s-a mutat, insa atunci cand dau click pe el, imi da urmatoarea eroare:

""

Klez, you do not have permission to access this page. This could be due to one of several reasons:

1. Your user account may not have sufficient privileges to access this page. Are you trying to edit someone else's post, access administrative features or some other privileged system?
  2. If you are trying to post, the administrator may have disabled your account, or it may be awaiting activation.""

E o eroare, sau topicul s-a mutat in cosul de gunoi si de asta nu am acces la el ? :grin: :tk

Nu e o problema tehica. Topicul a fost mutat TEMPORAR de catre unul dintre moderatori in sectiunea moderatorilor pana cand unii participanti la discutii se lamuresc asupra unor situatii dupa care va fi postat inapoi la locul lui.

Link spre comentariu

Nu e o problema tehica. Topicul a fost mutat TEMPORAR de catre unul dintre moderatori in sectiunea moderatorilor pana cand unii participanti la discutii se lamuresc asupra unor situatii dupa care va fi postat inapoi la locul lui.

ce-am mai injurat si balacarit aseara...:ha::ha: cand am vrut sa il citesc, ia-l de unde nu-i...:uameni evident ca am pus pe seama "balariilor" de le face forumul, si m-am culcat. si ce mult si bine am dormit....:ha::ha:

Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti.

Link spre comentariu

ce-am mai injurat si balacarit aseara...:ha::ha: cand am vrut sa il citesc, ia-l de unde nu-i...:uameni evident ca am pus pe seama "balariilor" de le face forumul, si m-am culcat. si ce mult si bine am dormit....:ha::ha:

Da,da, multa carne am mai bagat aseara in frigider din cauza asta.......:ha::ha:

Link spre comentariu

Da,da, multa carne am mai bagat aseara in frigider din cauza asta.......:ha::ha:

man, e Craciun...carnatiii sunt trendy....:ha::ha:

Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti.

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Salut.

Interfata de upload poze are culoarea fontului alba pe fundal alb: in stanga butonului "Ad Files" precum si in fereastra "Selectare fisier din calculatorul Dvs.|Website" numele fisierului este scris cu culoare alba pe font alb (eu l-am selectat pt a se vedea numele pe fundal albastru)

http://img404.imageshack.us/img404/316/fontalbpefundalalb.jpg

Link spre comentariu

Da, e adevarat, dar dupa ce alegi poza pe care vrei s-o up-load-ezi, apare butonul de "Up-load files" si poza se muta jos unde o poti vedea inainte sa apesi "Done".

E doar o alta deficienta a noii interfete......:wink:

Link spre comentariu

Incerc sa ma loghez. Reuseste de obicei cam a treia oara . I-mi apare numele sus,alaturi ma avertizeaza ca am si mesaje in schimb in mijlocul ecranului scrie mare asa :

You have entered an invalid username or password. Please enter the correct details and try again. Don't forget that the password is case sensitive. Forgotten your password? Click here!

Alta. Intru in forum,citesc cite un topic,ma duc la alta si ...:c1 .Iar nu mai sint logat,iar trebuie sa o iau de la inceput cu username & parola . Iar cele aproximativ 3 incercari . Se deschid rubrica de vinzari ,asta e cea mai mare aventura . Acolo oricum,tot timpul i-mi spune ca nu am permisiunea sa vad .

IMPOTRIVA VINATORII , IMPOTRIVA ASASINILOR DE ANIMALE !
Link spre comentariu

Salut.

Interfata de upload poze are culoarea fontului alba pe fundal alb: in stanga butonului "Ad Files" precum si in fereastra "Selectare fisier din calculatorul Dvs.|Website" numele fisierului este scris cu culoare alba pe font alb (eu l-am selectat pt a se vedea numele pe fundal albastru)

http://img404.imageshack.us/img404/316/fontalbpefundalalb.jpg

Interfata asta e noua si pt mine dar eu ma bucur ca pot uploada cate 8 fisiere dintr-o data nu ca si pana acum cand trebuia sa le incarc pe fiecare in parte. Merge mult mai rapid postarea de poze. Cat despre erorile interfetei, sunt sigur ca Vstef va ajunge si la ele la un moment dat.

Link spre comentariu

• 4 săptămâni mai târziu...

Pentru moment revenim din nou la setarea "fara atasamente".

Atasarea de poze se poate face dupa instructiunile ceva mai vechi dar actuale, folosind site-uri precum imageshack.

De indata ce rezolvam cateva aspecte, vom reveni la programul nostru normal. Acest lucru va dura cateva zile.

Link spre comentariu

Sa "bulibasit" treaba cu Mesaje Noi (fara vanzari), cand dau aici sa vad mesajele, apar si cele de la rubrica de vazari...

Daca s-a schimbat ceva atunci trebuie sa dispara si butonul de Toate Mesajele Noi ca nu-si mai are rostul.

S-auzim de bine:grin:

:cl 4x4 fun for all :h5

RR Classic 1986 - 200Tdi

www.lroc.ro

Link spre comentariu

• vstef_is a resetat ca important acest subiect

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare