Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

>> Probleme tehnice forum

vstef_is

Postări Recomandate

Re: >> Probleme tehnice forum

Hai sa nu rupem capul omului, pe el l-a parasit rabdarea pentru ca are o problema. Nu era cazul sa ne rupa el capul, dar probabil are fitilul mai scurt. Eu stiu cum e sa ai draci si sa reactionezi mai tare decat intentionezi.

Si eu zic ca e de la el, ca eu nu am avut probleme cu nici un browser sau sistem de operare, dar poate il putem ajuta ca sa scape de probleme. 13 Todesengel, daca ma contactezi pe Yahoo Messenger, poate gasim impreuna o solutie.

Daca gasiti solutia, sa ne-o dati si noua in caz de nevoie. :grin:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 966
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Problema pe forum pe aici nu mai dispar mesajele noi citite, chiar daca folosesc butonul de mesaje noi(fara vanzari), acestea inca apar dar ca si citite, deci nu mai sunt noi.

S-auzim de bine

Pt ca asa "stie" platforma asta vBulletin.......dar ce spui tu se intampla doar in cazul unei sectiuni, pe pagina principala cu mesaje noi, unde sunt amestecate, acolo dispar mesajele citite..........Altfel cum crezi ca ajung eu, zilnic, la mesajul din poza ?

1709898462_NONEWMESSAGES2.thumb.jpg.15199ee062efa1d276cfcd9ce3b55cb3.jpg

Link spre comentariu

Oooops...........problem !!! :hl

Pana acum cele descrise anterior erau valabile, dar de astazi vad ca raman acolo si doar se decoloreaza X-ul din dreptul lor..............

Max, Stef.........HEEEELP !!!!

Capture.thumb.JPG.7a1f45c1bbe5a6a71351a5b4fc5a4a02.JPG

Link spre comentariu

Da, s-a facut o modificare, acum butonul de Mesaje Noi functioneaza la fel ca in phpbb - adica afiseaza ultimile 100 de mesaje, iar pe cele citite deja, marcate ca si citite. Multa lume s-a plans de chestia asta. Citesti un mesaj, peste o ora vrei sa revii asupra lui, dar nu-l mai gasesti, tre sa-l cauti prin sectiuni si categorii.

Sper sa va placa. :grin: Daca nu, ghinion.

Link spre comentariu

Eu ii cred si pe ei , dar la "femeia de serviciu" cu halat albastru, te-ai gandit vreo secunda ?

Pai ai idee cat imi va lua mie , ca timp, acuma sa am listat mereu cate 4-5 pagini si eu sa dau click la pagina unde am ramas cu cititul si intre timp sa-mi apara si mesaje proaspete, calde ??? Plus scroll inspre josul fiecarei pagini ca sa ajung la mesajele 19 si 20 care le mai am de citit............

Asta ca tot vorbeam de transparenta in luarea unor decizii...........

Link spre comentariu

Stef, no offence, nu stiu cati useri au solicitat schimbarea asta, adica practic cati au dorit sa revada niste posturi/topicuri deja citite, pt ca numarul lor ar fi relevant.........Si intreb asta pt ca numarul celor care nu vor fi dorit aceasta schimbare cred ca este muuuuult mai mare.

Decizia de acest gen se pot lua pe baza unei majoritati, nu pe baza a "multi"......

Poftim.....aici e doar un exemplu pt rastimpul de cateva minute, acum, cand nu este ora de trafic maxim pt forum :

Capture1.thumb.jpg.6a4dad40a23e1ec925f8444df7877f87.jpg

Link spre comentariu

Cu tot respectul,

Dar ca user aici, daca urmaresc un topic, il deschid in alt tab, si-l urmaresc acolo apasand refresh al browserului sau tasta F5 de pe tastaura.

Acum, ca nu se va mai face diferenta intre topicurile citite si necitite, vor fi mai greu de urmarit discutiile noi.

Iar din punctul de vedere al lui Astral, sau al oricarui moderator, parerea mea este ca aceasta miscare este ca a 5 a roata la caruta.

Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80...
Link spre comentariu

Asta e o problema de la placa grafica / driver / calculator / chrome. Incearca eventual cu Firefox, actualizeaza Adobe Flash Player la ultima versiune, si un driver nou pt placa video. De asemenea, vezi daca are racire suficienta, de multe ori o ia pe ulei cand se incalzeste prea tare.

Link spre comentariu

Da.....e perfect ! :h5

......Si ca dovada : MISSION ACOMPLISHED !!!

[ATTACH=CONFIG]103417[/ATTACH]

Nu zilnic ca si tine dar macar saptamanal sa sti ca si eu ajung la acea pagina, deaia am si observat ca s-a "zmantanit treaba", fiind mai matinal asa, din fire.

Oricum toata stima pentru @vstef_is care este FAST, VERY FAST :ooo

S-auzm de bine

:cl 4x4 fun for all :h5

RR Classic 1986 - 200Tdi

www.lroc.ro

Link spre comentariu

salutare!

de cateva zile link-urile din e-mail care anunta mesajele noi la topicurile urmarite sunt gresite, acestea apar in forma

http://forum.club4x4.ro/http://forum.club4x4.ro/showthread.php?54218-Functionarea-unui-motor-diesel-cu-ulei-vegetal&goto=newpost

deci cu repetitia in link a http://forum.club4x4.ro

multam!

T O Y O T A

OFFROAD CLUB SIBIU

Link spre comentariu

salutare!

de cateva zile link-urile din e-mail care anunta mesajele noi la topicurile urmarite sunt gresite, acestea apar in forma

http://forum.club4x4.ro/http://forum.club4x4.ro/showthread.php?54218-Functionarea-unui-motor-diesel-cu-ulei-vegetal&goto=newpost

deci cu repetitia in link a http://forum.club4x4.ro

multam!

Si eu am problema asta din pacate. Am sesizat asta lui Vstef si astept o rezolvare. E nasol asa.

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

intrebare:

de ce, de cateva zile, anumite posturi apar cu scroll vertical si lateral, desi...nu este nimic de vazut?

p.s. m-am exprimat elegant de data asta?:ha::ha:

l.e. chiar si acesta apare asa...

Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti.

Link spre comentariu

intrebare:

de ce, de cateva zile, anumite posturi apar cu scroll vertical si lateral, desi...nu este nimic de vazut?

p.s. m-am exprimat elegant de data asta?:ha::ha:

l.e. chiar si acesta apare asa...

La mine nu se vede dar banuiesc de ce apare asa. Am facut eu niste teste care nu mi-ai iesit dar nu ma gandeam ca au asemenea influenta.

Testeaza te rog acum si spune-mi cum e.

Link spre comentariu

mie o parte din mesaje imi apar pe toata latimea ecranului ... altele cam pe 1/3 din ecran ... enervant :grin:

In ce rezolutie e setat monitorul tau? Incearca sa-l setezi daca este posibil 1280 x 1024. La mine merge perfect.

De asemenea mai poti face un reglaj de marire / micsorare a scrisului (fonturilor) tinand tasta CTRL apasat concomitent cu butonarea scrolului mouse-lui (rotita de pe mijloc) ... :wink:

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

test, la indemnul lui max.

l.e. nu mai apare cu scroll.

Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti.

Link spre comentariu

nu reusesc sa-mi editez semnatura. o scriu , o verific, dar pe pagina de forum nu-mi apare. multumesc

gata!!! a aparut!!!...aici , dar in celelalte topicuri?

Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006

Membru Club T44

Link spre comentariu

nu reusesc sa-mi editez semnatura. o scriu , o verific, dar pe pagina de forum nu-mi apare. multumesc

gata!!! a aparut!!!...aici , dar in celelalte topicuri?

Unde ai intrat s-o editezi ? In "Panoul utilizatorului"/My Settings/Editare semnatura, da ?

Link spre comentariu

• vstef_is a resetat ca important acest subiect

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare