vstef_is Postat Mai 6, 2011 Autor Partajează Postat Mai 6, 2011 Re: >> Probleme tehnice forum nu reusesc sa-mi editez semnatura. o scriu , o verific, dar pe pagina de forum nu-mi apare. multumesc gata!!! a aparut!!!...aici , dar in celelalte topicuri? E o problema tehnica ciudata pe care nu am mai intalnit-o pana acum. Vom studia si vom remedia situatia in cel mai scurt timp posibil. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Mai 6, 2011 Partajează Postat Mai 6, 2011 Re: >> Probleme tehnice forum nu reusesc sa-mi editez semnatura. o scriu , o verific, dar pe pagina de forum nu-mi apare. multumesc gata!!! a aparut!!!...aici , dar in celelalte topicuri? E o problema tehnica ciudata pe care nu am mai intalnit-o pana acum. Vom studia si vom remedia situatia in cel mai scurt timp posibil. Il pot informa pe onor d-nul Admin cel verde ca s-a mai aparut aceasta problema, de ex. la userul GPScu atunci ca cand am vrut sa-i pun in semnatura numerele de telefon ca sa nu mai uite sa le aiba el care este cand da un anunt si atunci, deci, numerele de telefon au aparut ele ambele doua dar dupa cateva zile, desi si vstef_is cel verde si el acuma a gadilat la botoane si tot degeaba...... Deci, coane Semaca, aveti putintica rabdare.........toate se rezolva pe lumea asta........:ha: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan03 Postat Mai 7, 2011 Partajează Postat Mai 7, 2011 Re: >> Probleme tehnice forum In ce rezolutie e setat monitorul tau? Incearca sa-l setezi daca este posibil 1280 x 1024. La mine merge perfect. De asemenea mai poti face un reglaj de marire / micsorare a scrisului (fonturilor) tinand tasta CTRL apasat concomitent cu butonarea scrolului mouse-lui (rotita de pe mijloc) ... :wink: 1280x1024 am si eu, doar o parte a mesajelor erau scurtate, deci pe aceeasi pagina aven ambele tipuri ... oricum si-a revenit de la sine Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stane Postat Mai 10, 2011 Partajează Postat Mai 10, 2011 Re: >> Probleme tehnice forum Observ astazi cand am avut timp sa scriu cate ceva ca ultimul post e "inghesuit" de bannerul ala pirat OffroadService. Ma enerveaza. Nu ca ar fi firma concurenta dar nici nu e gata saitul... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Postat Mai 10, 2011 Partajează Postat Mai 10, 2011 Re: >> Probleme tehnice forum Observ astazi cand am avut timp sa scriu cate ceva ca ultimul post e "inghesuit" de bannerul ala pirat OffroadService. Ma enerveaza. Nu ca ar fi firma concurenta dar nici nu e gata saitul... Bannerul ala pirat este al lui @Max Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Mai 10, 2011 Partajează Postat Mai 10, 2011 Re: >> Probleme tehnice forum ... bannerul ala pirat ... :ha::ha::ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Mai 10, 2011 Partajează Postat Mai 10, 2011 Re: >> Probleme tehnice forum Hai mai baieti...nici de curiosi nu ati dat clik pe el...serios ca in prima si a doua zi nu stiam cei cu el pana nu am dat clik...si m-am lamurit...:ha: ...banner pirat...a fost cea mai tare faza din toate ''obiectiile'' despre el...:ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Postat Mai 10, 2011 Partajează Postat Mai 10, 2011 Re: >> Probleme tehnice forum A disparut piratul.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danciucu Postat Mai 11, 2011 Partajează Postat Mai 11, 2011 Re: >> Probleme tehnice forum Salut, Problema mea e ca nu pot vedea mesajele trimise. In "Panou utilizator -> Mesaje Private -> Mesaje Trimise" am doar un mesaj vechi de prin 2008. Multam anticipat :cl XJ '96 2.5i, WJ '00 4.7 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Mai 11, 2011 Partajează Postat Mai 11, 2011 Re: >> Probleme tehnice forum Setarea din poza de mai jos e la fel si la tine ? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danciucu Postat Mai 11, 2011 Partajează Postat Mai 11, 2011 Re: >> Probleme tehnice forum @Astral: Merci mult !!! Bineinteles ca nu era . Io gandeam ca e ca la mail. dar uite ca asta e mai destept . Numai bine. XJ '96 2.5i, WJ '00 4.7 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
valim Postat Mai 27, 2011 Partajează Postat Mai 27, 2011 Re: >> Probleme tehnice forum La logare bifa de "Remember me" este acoperita de un banner, nu se poate activa. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Mai 27, 2011 Partajează Postat Mai 27, 2011 Re: >> Probleme tehnice forum La mine lucra bine ...Ia incearca sa schimbi rezolutia ... consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
valim Postat Mai 27, 2011 Partajează Postat Mai 27, 2011 Re: >> Probleme tehnice forum Dupa juma de ora a mers, posibil sa fi fost un bug de moment s-au l-a secerat vstef asap :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Mai 31, 2011 Partajează Postat Mai 31, 2011 Re: >> Probleme tehnice forum Incepand de la ora 0.00, forumul nu va fi functional pentru 3-4 ore datorita unor lucrari tehnice la serverele unde este gazduit. Ne cerem scuze pentru inconveniente. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Iunie 1, 2011 Partajează Postat Iunie 1, 2011 Re: >> Probleme tehnice forum salutare. de vreo 2 zile apar probleme de afisare a sectiunilor: suzuki, tehnic-anvelope si vanzari-anvelope. am rulat cu mozilla. am instalat google chrome si situatia e cam asa : [ATTACH=CONFIG]107470[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]107471[/ATTACH] ce sa fac ? nu-mi prea place cum arata. problema ar fi la mine sau in alta parte?:grin: merci Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Iunie 1, 2011 Partajează Postat Iunie 1, 2011 Re: >> Probleme tehnice forum Prima poza : "Anvelope si jante" are doua subsectiuni distincte , Vanzari si Cumparar A doua poza : nu inteleg care e problema.... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Iunie 1, 2011 Partajează Postat Iunie 1, 2011 Re: >> Probleme tehnice forum Prima poza : "Anvelope si jante" are doua subsectiuni distincte , Vanzari si Cumparar A doua poza : nu inteleg care e problema.... iconitele de pe partea stanga din dreptul fiecarui club.in prima poza apar. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Iunie 1, 2011 Partajează Postat Iunie 1, 2011 Re: >> Probleme tehnice forum iconitele de pe partea stanga din dreptul fiecarui club.in prima poza apar. Cred ca problema asta e similara cu cea de aici : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?58886-Sugestii-pentru-posibile-modificari-si-imbunatatiri-ale-forumului&p=696755&viewfull=1#post696755 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Iunie 1, 2011 Partajează Postat Iunie 1, 2011 Re: >> Probleme tehnice forum Cred ca problema asta e similara cu cea de aici : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?58886-Sugestii-pentru-posibile-modificari-si-imbunatatiri-ale-forumului&p=696755&viewfull=1#post696755 cam asa e. sper ca nu am suparat pe nimeni, doar am sesizat problema. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ddl Postat Iunie 27, 2011 Partajează Postat Iunie 27, 2011 Re: >> Probleme tehnice forum salutare, nu pot accesa sectiunea Mica Publicitate. am 31 de posturi, teoretic are trebui sa pot accesa sectiunea respectiva, nu? vroiam doar sa caut ceva , nu sa postez anunturi. mersi. Pajero Sport 2,5 Toyota Corolla 1,6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iunie 27, 2011 Partajează Postat Iunie 27, 2011 Re: >> Probleme tehnice forum salutare, nu pot accesa sectiunea Mica Publicitate. am 31 de posturi, teoretic are trebui sa pot accesa sectiunea respectiva, nu? vroiam doar sa caut ceva , nu sa postez anunturi. mersi. Despre ce sectiunea de Mica Publicitate zici? Cea din cadrul forumului e functionala. Cea din meniul de sus al forumului inca e in lucru. Asta nu are nici o legatura cu posturile de pe forum. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ddl Postat Iunie 27, 2011 Partajează Postat Iunie 27, 2011 Re: >> Probleme tehnice forum scuze de neprecizare, era vorba de cea din meniul de sus. probabil ca lucrati inca la ea. spor MAXim :D Pajero Sport 2,5 Toyota Corolla 1,6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
claici Postat Iunie 29, 2011 Partajează Postat Iunie 29, 2011 Re: >> Probleme tehnice forum Despre ce sectiunea de Mica Publicitate zici? Cea din cadrul forumului e functionala. Cea din meniul de sus al forumului inca e in lucru. Asta nu are nici o legatura cu posturile de pe forum. Buna si eu am probleme cu mica publicitate. Caut un auto off road... pentru vanatoare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iunie 29, 2011 Partajează Postat Iunie 29, 2011 Re: >> Probleme tehnice forum Sectia de mica publicitate momentan este in renovare. A cazut varul de pe tavan si o zugravesc acum baietii ... si mesterii stii cum sunt, neseriosi si in plus ...o cam aburesc, o zi lucreaza, sapte nu ... Pana intri aici si citesti http://forum.club4x4.ro/showthread.php?59106-Regulile-casei intri aici si ne spui doua trei cuvinte despre tine http://forum.club4x4.ro/showthread.php?41601-Topic-de-prezentare-a-membrilor&p=713330#post713330 vor fi gata si zugravii nostri cu "lucrarea" si vei vedea in toata spledoarea ei ditai rubrica de mica publicitate cu mii de masini de teren de vanzare ce pot fi folosite la vanatoare ... :wink: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate