Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

>> Probleme tehnice forum

vstef_is

Postări Recomandate

Re: >> Probleme tehnice forum

nu reusesc sa-mi editez semnatura. o scriu , o verific, dar pe pagina de forum nu-mi apare. multumesc

gata!!! a aparut!!!...aici , dar in celelalte topicuri?

E o problema tehnica ciudata pe care nu am mai intalnit-o pana acum.

Vom studia si vom remedia situatia in cel mai scurt timp posibil.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 966
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

nu reusesc sa-mi editez semnatura. o scriu , o verific, dar pe pagina de forum nu-mi apare. multumesc

gata!!! a aparut!!!...aici , dar in celelalte topicuri?

E o problema tehnica ciudata pe care nu am mai intalnit-o pana acum.

Vom studia si vom remedia situatia in cel mai scurt timp posibil.

Il pot informa pe onor d-nul Admin cel verde ca s-a mai aparut aceasta problema, de ex. la userul GPScu atunci ca cand am vrut sa-i pun in semnatura numerele de telefon ca sa nu mai uite sa le aiba el care este cand da un anunt si atunci, deci, numerele de telefon au aparut ele ambele doua dar dupa cateva zile, desi si vstef_is cel verde si el acuma a gadilat la botoane si tot degeaba......

Deci, coane Semaca, aveti putintica rabdare.........toate se rezolva pe lumea asta........:ha:

Link spre comentariu

In ce rezolutie e setat monitorul tau? Incearca sa-l setezi daca este posibil 1280 x 1024. La mine merge perfect.

De asemenea mai poti face un reglaj de marire / micsorare a scrisului (fonturilor) tinand tasta CTRL apasat concomitent cu butonarea scrolului mouse-lui (rotita de pe mijloc) ... :wink:

1280x1024 am si eu, doar o parte a mesajelor erau scurtate, deci pe aceeasi pagina aven ambele tipuri ... oricum si-a revenit de la sine

Link spre comentariu

Observ astazi cand am avut timp sa scriu cate ceva ca ultimul post e "inghesuit" de bannerul ala pirat OffroadService.

Ma enerveaza. Nu ca ar fi firma concurenta dar nici nu e gata saitul...

Link spre comentariu

Observ astazi cand am avut timp sa scriu cate ceva ca ultimul post e "inghesuit" de bannerul ala pirat OffroadService.

Ma enerveaza. Nu ca ar fi firma concurenta dar nici nu e gata saitul...

Bannerul ala pirat este al lui @Max

Link spre comentariu

Hai mai baieti...nici de curiosi nu ati dat clik pe el...serios ca in prima si a doua zi nu stiam cei cu el pana nu am dat clik...si m-am lamurit...:ha:

...banner pirat...a fost cea mai tare faza din toate ''obiectiile'' despre el...:ha:

Link spre comentariu

Salut,

Problema mea e ca nu pot vedea mesajele trimise. In "Panou utilizator -> Mesaje Private -> Mesaje Trimise" am doar un mesaj vechi de prin 2008.

Multam anticipat :cl

XJ '96 2.5i, WJ '00 4.7
Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...

Incepand de la ora 0.00, forumul nu va fi functional pentru 3-4 ore datorita unor lucrari tehnice la serverele unde este gazduit.

Ne cerem scuze pentru inconveniente.

Link spre comentariu

salutare.

de vreo 2 zile apar probleme de afisare a sectiunilor: suzuki, tehnic-anvelope si vanzari-anvelope. am rulat cu mozilla.

am instalat google chrome si situatia e cam asa :

[ATTACH=CONFIG]107470[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]107471[/ATTACH]

ce sa fac ? nu-mi prea place cum arata.

problema ar fi la mine sau in alta parte?:grin:

merci

Link spre comentariu

Prima poza : "Anvelope si jante" are doua subsectiuni distincte , Vanzari si Cumparar

A doua poza : nu inteleg care e problema....

iconitele de pe partea stanga din dreptul fiecarui club.in prima poza apar.

Link spre comentariu

iconitele de pe partea stanga din dreptul fiecarui club.in prima poza apar.

Cred ca problema asta e similara cu cea de aici :

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?58886-Sugestii-pentru-posibile-modificari-si-imbunatatiri-ale-forumului&p=696755&viewfull=1#post696755

Link spre comentariu

• 4 săptămâni mai târziu...

salutare,

nu pot accesa sectiunea Mica Publicitate. am 31 de posturi, teoretic are trebui sa pot accesa sectiunea respectiva, nu? vroiam doar sa caut ceva , nu sa postez anunturi. mersi.

Pajero Sport 2,5

Toyota Corolla 1,6

Link spre comentariu

salutare,

nu pot accesa sectiunea Mica Publicitate. am 31 de posturi, teoretic are trebui sa pot accesa sectiunea respectiva, nu? vroiam doar sa caut ceva , nu sa postez anunturi. mersi.

Despre ce sectiunea de Mica Publicitate zici? Cea din cadrul forumului e functionala.

Cea din meniul de sus al forumului inca e in lucru. Asta nu are nici o legatura cu posturile de pe forum.

Link spre comentariu

Despre ce sectiunea de Mica Publicitate zici? Cea din cadrul forumului e functionala.

Cea din meniul de sus al forumului inca e in lucru. Asta nu are nici o legatura cu posturile de pe forum.

Buna si eu am probleme cu mica publicitate. Caut un auto off road... pentru vanatoare.

Link spre comentariu

Sectia de mica publicitate momentan este in renovare. A cazut varul de pe tavan si o zugravesc acum baietii ... si mesterii stii cum sunt, neseriosi si in plus ...o cam aburesc, o zi lucreaza, sapte nu ...

Pana

intri aici si citesti http://forum.club4x4.ro/showthread.php?59106-Regulile-casei

intri aici si ne spui doua trei cuvinte despre tine http://forum.club4x4.ro/showthread.php?41601-Topic-de-prezentare-a-membrilor&p=713330#post713330

vor fi gata si zugravii nostri cu "lucrarea" si vei vedea in toata spledoarea ei ditai rubrica de mica publicitate cu mii de masini de teren de vanzare ce pot fi folosite la vanatoare ... :wink:

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

• vstef_is a resetat ca important acest subiect

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare