Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

>> Probleme tehnice forum

vstef_is

Postări Recomandate

Re: >> Probleme tehnice forum

Salut,

Imi puteti spune si mie cum vad mesajele trimise ca raspuns la PM-uri primite de la alti utilizatori?

Daca ma duc pe "mesaje trimise" in stanga, imi arata numai mesaje vechi trimise de mine, dar nimic recent sau raspunsuri trimise de mine catre alti utilizatori.

Multumesc.

The difference between the road and the zoo is that when you tease the animals on the road their cages can come after you!
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 966
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

• 1 lună mai târziu...

Nu stiu de ce sau cum dar la mesaje noi apar si cele de dezmembrari, care inainte erau in rubrica de mica publicitate.

q.jpg.96b16a50de4a6f03af92694c36db2df2.jpg

S-auzim de bine

Editat de cristeaandm
upload poze

:cl 4x4 fun for all :h5

RR Classic 1986 - 200Tdi

www.lroc.ro

Link spre comentariu

Butonul "Mesaje noi" actioneaza la gramada doar cand deschizi prima data site-ul, iar apoi actioneaza separat, in functie de unde te afli, fie pe forum, fie pe Mica Publicitate......chestie de setari, se va rezolva........

Link spre comentariu

In posturile in care apare box-ul Google, textul este atasat pe verticala, litera sub litera, cand folosesc smartphone-ul. Practic nu se poate citi deloc. Daca tineti cat de cat la noi astia care mai butonam de pe telefon, va rog rezolvati cumva problema asta.

Multam :)

Link spre comentariu

• 4 săptămâni mai târziu...

imi apare o "umbra" pe ecran

arata ca o reclama din aceea transparenta ... dar nu scrie nimic pe ea si nici nu are buton de inchidere

daca derulez pagina sus/jos ... se tine dupa mine :ang

ps: parca ar fi numai la sectiunea vanzari 4x4 ... eu acolo am vazut-o

recl.JPG.b5b21c71357dabafe83d3f1c3471e1e7.JPG

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

Salutare, de vreo 2 zile nu gasesc butonul "sus"[/color din subsolul paginii. E unul din punctele forte ale acestui forum d.p. meu d.v. pt ca in momentul in care ai 40 de posturi pe o pagina si ai ajuns spre final, e chiar plictisitor la un moment dat sa tot rotesti scroll`ll pana sus....:ang1 Prima data am crezut ca am vreo problema cu laptopul fiind de 10'' dar vad ca problema persista indiferent de pc`ul la care intru.

:tk

~ Silence is a gift ~

~ Learn to value its essence ~

Link spre comentariu

Salutare, de vreo 2 zile nu gasesc butonul "sus"[/color din subsolul paginii. E unul din punctele forte ale acestui forum d.p. meu d.v. pt ca in momentul in care ai 40 de posturi pe o pagina si ai ajuns spre final, e chiar plictisitor la un moment dat sa tot rotesti scroll`ll pana sus....:ang1 Prima data am crezut ca am vreo problema cu laptopul fiind de 10'' dar vad ca problema persista indiferent de pc`ul la care intru.

:tk

eu nu am folosit niciodata acel buton, nici nu i-am remarcat prezenta.

folosesc cu succes "CTRL+home" pt. sus si "CTRL+end" pt jos, de oriunde as fi in pagina.

Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti.

Link spre comentariu

Am lucrat la anumite optimizari ale forumului.

Asta a insemnat stergerea unor link-uri inutile sau mai putin utile de pe prima pagina a site-ului.

Google recomanda ca sa exista pana la 100 de link-uri pe pagina iar noi aveam 728. :grin:

Printre alte link-uri , am sters si comanda aceea "Sus" deoarece, eu personal nu am folosit-o niciodata si o credeam inutila.

Unii folosesc cu succes comenzile de care spune mai sus Giorgel.

Nu e nici o problema ca sa punem comanda inapoi, chiar si sub forma unui buton mare si vizibil daca lumea il considera util.

Repet, eu nu am folosit niciodata comanda aceea desi pot spune ca butonez mult forumul. :grin:

Link spre comentariu

Da, asa e, pentru userii care citesc pe sarite forumul, doar ce-i interseaza, butonul pentru "Sus" poate fi ignorat, dar pentru aia ca mine care citim absolut toate postarile, lipsa acelui buton, imi mananca zilele pentru ca treaba se desfasoara astfel, doar din mouse : dau click pe ultima postare a unui topic, aceasta imi apare deja inspre josul paginii, iar pagina la mine are 40 posturi (pentru ca daca ar avea doar 10 as inebuni sa rasfoiesc paginile inmultite cu 4 ale fiecarui topic !), apoi mai cobor nitel si am (aveam.....) butonul "Sus" care ma aduce rapid sus sa pot accesa din nou butonul "Mesaje noi" and so on, and on and on......Deci, pentru mine sa dau scroll in sus pe o pagina cu 40 postari sau sa iau mana de pe mouse si ca dau Ctrl+Up sau Home, e absolut o corvoada si total neeficient !

Stiu ca sunt in minoritate cu cererea mea de repunere la loc a butonului "Sus", dar :

-dupa ce ca era UN SINGUR buton pentru "Sus" - asa stie vBulletin, din pacate.... - mi l-ati luat si pe ala........

-acel buton reprezinta UN SINGUR link, deci nu din desfiintarea aluia se va usura pagina de link-uri......

-daca eu si colegii mei moderatori, ne vom misca mai greu, este evident ca vom putea acoperi mai greu atatea topicuri si postari zilnice, deci va creste sansa ca forumul sa fie mai putin "curat"........

PS - Stef, pune dreaku la loc botonul ala ca n-o sa mai vorbesc cu tine in veci !!!

Link spre comentariu

ca tot m-am bagat in seama:ha:

intru, legaturi, topicuri urmarite, mi le afiseaza, dar sub mica publicitate.

ca sa ma duc la mesaje noi, trebuie sa dau click pe forum, apoi mesaje noi.

problema asta e noua, de vreo doua zile.

Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti.

Link spre comentariu

Eu nu am folosit niciodata acel buton, nici nu i-am remarcat prezenta. Folosesc cu succes "CTRL+home" pt. sus si "CTRL+end" pt jos, de oriunde as fi in pagina.

Absolut de acord. Folositor si PgUp, PgDn, scrollul de mouse... Dar incercati sa faceti asta cu o tableta.

Samurai incepator
Link spre comentariu

S-au amestecat vanzarile cu mesajele noi mai ales dupa ce sectiunea de vanzari auto a fost organizata pe modele.

S-auzim de bine

Da, stiu......:ang2

Il asteptam pe vstef_is sa apara din nou "pe marile ecrane"......

PS - E ok asa , cu vanzarile auto 4x4 pe modele ? Cum ti se pare ?

Link spre comentariu

Buna ziua !

Ieri seara, pe acest topic:

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?68121-litle-big-monster

am reusit sa postez dupa ce Astral il inchisese...

Initial am crezut ca a fost posibil poate fiindca am initiat raspunsul inainte de manevra de inchidere a lui Astral, dar acum cateva minute am incercat iarasi o manevra de test, si cu click pe "Closed Thread", ajung exact la lay-out-ul de "Reply to thread", unde pot sa scriu fara probleme, si apoi sa postez...

Este ceva bug care permite sa postezi dupa ce topicul a fost inchis, sau am eu ceva puteri speciale de care nu stiam ? Nu de alta, dar cand ajung acasa, as putea incerca la LOTO, ca nu se stie...

Stima, de la Le Mans,

Dragos

Link spre comentariu

Buna ziua !

Este ceva bug care permite sa postezi dupa ce topicul a fost inchis, sau am eu ceva puteri speciale de care nu stiam ? Nu de alta, dar cand ajung acasa, as putea incerca la LOTO, ca nu se stie...

Salut!

Imi permit eu sa avansez o varianta la "problema" semnalata:

Avand drepturi de moderator, ai "puterea" sa postezi in topicuri inchise, cu atat mai mult cu cat sectiunea in care a fost deschis topicul e in "raza" ta de activitate. Nu cred ca a considerat nimeni necesar sa limiteze accesul moderatorilor la topicurile inchise, cu atat mai mult cu cat acestia (moderatorii) au posibilitatea sa redeschida o discutie inchisa.

Cu respect.

It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! icona%20(200).gif

Link spre comentariu

Salut, Teddy !

In primul rand, eu am postat in thread-ul respectiv la momentul cand era la sectiunea "Altele", care nu cade sub incidenta mea.

In al doilea rand, pot redeschide un thread inchis, dar asta numai daca se afla sub mana mea, si azi dimineata, cand am initiat testul de care vorbeam in postul meu anterior, nu am facut acest lucru, adica nu am facut "Reopen Thread".

Ramane de vazut ce zic Astral si vstef, poate e ceva defect...

Stima,

Dragos

Link spre comentariu

Am citit ce-ai scris, habar n-am ce sa-ti raspund, n-am mai auzit sa poti da Reply cu butonul de "Discutie inchisa" !!! Nici eu, nici Max, nu putem raspunde decat daca deschidem discutia, dam pe "Raspunde la discutie" si apoi reinchidem......Ce sa mai zic, ia totusi un bilet la loto, cine stie.......:ha:

I-am comunicat problema lui Stef pe topicul dedicat lui......

Avand in vedere ca esti moderator la JEEP, acolo e normal sa poti inchide si redeschide un topic oricand doresti ! Eu l-am mutat de la "Altele" la Jeep/Altele".

Editat de Astral
Link spre comentariu

Salut, Astral !

Stiu ca tu ai mutat topicul in cauza, e corect, ca locul lui oricum ar fi fost acolo unde este acum, dar poate ortopex nu a stiut de el initial.

Mai fac un test scurt in cateva minute, ca sa vad daca merge reply pe thread closed, fara reopen.

Fast edit: am facut testul. Dupa cum banuiam, problema persista. Cu click pe campul "Closed Thread", ajung direct in reply, unde pot scrie ceva si ulterior posta. Si am facut-o fara sa umblu la reopen...

Astral, sterge mesajul meu de test din acel topic, si eventual mai incearca odata reopen si apoi close thread, poate-si revine sistemul cumva.

Stima,

Dragos

Editat de Heavy D.
Link spre comentariu

E vre-o problema cu un anunt de-al meu? nu se incadreaza unde trebuie?

Am pus de 2 ori un anunt la vanzari diverse (ulei de transmisie ars) si de ambele dati mi-a fost sters fara sa ma anunte nimeni de ce, cu ce am gresit.

Never stop exploring
Link spre comentariu

• vstef_is a resetat ca important acest subiect

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare