Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

>> Probleme tehnice forum

vstef_is

Postări Recomandate

Re: >> Probleme tehnice forum

E vre-o problema cu un anunt de-al meu? nu se incadreaza unde trebuie?

Am pus de 2 ori un anunt la vanzari diverse (ulei de transmisie ars) si de ambele dati mi-a fost sters fara sa ma anunte nimeni de ce, cu ce am gresit.

Adi, vanzarile ocazionale sunt una iar bussines-ul este altceva.

Nici macar nu ai intrebat inainte de a posta.

Editat de Max
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 966
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

S-au amestecat vanzarile cu mesajele noi mai ales dupa ce sectiunea de vanzari auto a fost organizata pe modele.

S-auzim de bine

Tot ca un efect al acestei modificari observ ca persoanele mai tinere in postari pot sa scrie diferse pe acolo cum ar fi d-l @coconutt care o arde cu dezmembrari de jeep-uri si totdata fara ca macar sa-si fi facut vreo prezentare.

Cred ca toate se trag de la faprul ca acum forumul in care sunt postate anunturile are denumirea marcii iar atunci cand dai pe mesaje noi spune acolo ca sunt excluse anumite forumuri, dar nu si astea, deci ele vor fi afisate si la anunturi si la mesaje noi si cred ca si-au si pierdut acele restrictii de postari. Sper ca m-am facut inteles.

S-auzim de bine

:cl 4x4 fun for all :h5

RR Classic 1986 - 200Tdi

www.lroc.ro

Link spre comentariu

se poate face ceva cu motorul de cautare?

functioneaza haotic.

Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti.

Link spre comentariu

se poate face ceva cu motorul de cautare?

functioneaza haotic.

In ce sens, haotic?

Daca dai cautare cu mai mult de un cuvand, utilizeaza functia "and" intre cuvinte. Va afisa doar mesajele care contin toate cuvintele.

Exemplu:

Daca vrei sa cauti "punti patrol" iti vor fi afisate toate mesajele care contin cuvantul punti si toate care contin cuvantul patrol.

Daca bagi "punti and patrol" gasesti doare mesajele de care ai nevoie.

Link spre comentariu

nu sorteaza cronologic, indiferent ce si cum cauti.

nu sorteaza dupa "mesaje intregi" sau "topicuri incepute"

dau cautare dupa utilizator "Max", indiferent ce optiune pun, afiseaza doar topicurile incepute de Max...

Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti.

Link spre comentariu

Heavy D. poti da reply la acel topic pentru ca esti moderator. Utilizatorii obisnuiti nu pot face asta.

(sper sa nu se supere nimeni ca am raspuns eu)

GTC MotorSport - Aventura incepe cu noi !
Link spre comentariu

salutare

aveti o problema in magazin - unele produse apr pe stoc si cu pret 0. Daca vre-un binevoitor comanda cred ca sunteti obligati (sau poate nu) sa onorati comanda (s-a mai intamplat si la case mai mari)

Adi

Too much of a good thing can be wonderful.
Link spre comentariu

Salut, iwa !

In postul cu numarul 623, Astral mentioneaza ca nici el si nici Max nu pot da reply pe un thread inchis fara a-l redeschide inainte. Interesant ca mie mi-a reusit atunci.

Intre timp, n-am mai fost in situatii asemanatoare, dar daca se va nimeri, voi face din nou un test, dupa care voi posta aici rezultatul. Cine stie ce voodoo electronic este "in progress"...

Stima,

Dragos

Link spre comentariu

Nu mai gasesc butonul de " Edit ". Am postat gresit cateva poze si vreau sa editez postul. Ce se intampla?

Multumesc

LAND ROVER DISCOVERY I 200TDI an 1993 :lr

LAND ROVER DISCOVERY 4 SDVT 3.0 HSE an 2011 - de vanzare

Link spre comentariu

Nu mai gasesc butonul de " Edit ". Am postat gresit cateva poze si vreau sa editez postul. Ce se intampla?

Multumesc

Daca postul e mai vechi, nu il mai poti edita. Despre ce post e vorba?

Link spre comentariu

Daca postul e mai vechi, nu il mai poti edita. Despre ce post e vorba?

Asta este:

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?63840-FOCA-Facut-Original-Cu-Aluminiu-adica-Discovery-1-an-1993-intinerit&p=757865#post757865

LAND ROVER DISCOVERY I 200TDI an 1993 :lr

LAND ROVER DISCOVERY 4 SDVT 3.0 HSE an 2011 - de vanzare

Link spre comentariu

Nu mai exista thread-ul de Prezentare a Memebrilor, ca nu de alta dar voiam sa-i arat unui domn unde sa-si faca prezentarea si ial de unde nu-i.

[ATTACH=CONFIG]126327[/ATTACH]

S-auzim de bine

S-a rezolvat problema. Era la locul lui dar cu alta denumire.

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

Buna seara.

Va rog sa verificati ca nu pot trimite PM.

Multumesc.

Asta nu e o problema tehnica a forumului ci o restrictie pe care o are contul tau. Aceasta restrictie are o motivare legate de o posibila incalcare la un moment dat a regulamentului forumului.

Link spre comentariu

salutare tuturor, sunt nou pe acest forum dar pe unde ma duc (cel mai mult in zona de vanzari) imi spune ca nu am posturi ba 1 ba 5 ba 20 etc. nu pot vedea nici pozele, eu ce solutie am sa postez aiurea daca nu am nimic de spus despre un lucru.

:tk

Editat de bdmugur
Link spre comentariu

salutare tuturor, sunt nou pe acest forum dar pe unde ma duc (cel mai mult in zona de vanzari) imi spune ca nu am posturi ba 1 ba 5 ba 20 etc. nu pot vedea nici pozele, eu ce solutie am sa postez aiurea daca nu am nimic de spus despre un lucru.

Am niste intrebari:

1. Ai citit de curiozitate Regulamentul forumului?

2. Locatia ta este corecta?

3. Cu ce scop pe acest forum?

Editat de Max
Link spre comentariu

Am niste intrebari:

1. Ai citit de curiozitate Regulamentul forumului?

2. Locatia ta este corecta?

3. Cu ce scop pe acest forum?

1 trebuie sa recunosc ca am citit doar selectiv nu totul

2 vreau sa vad ce masini sunt de vanzare pe forum si pozele ca asta e problema mea defapt

3 voi fi un viitor posesor de 4x4 (aum imi caut masina ca de asta am pus intrebarea si "calaresc" aria respectiva).

4 ca nou venit am si eu nevoie de putin ajutor si putina clementa pentru ca nu vreau sa incurc treburile pe aici, vreau sa folosesc forumul in scop pozitiv si cu ajutorul vostru al tuturor sa imi achizitionez si eu o masina din gama toyota (sunt posesor de turism toyota), mitsubishi, nisan sau ford, multumesc anticipat.

Link spre comentariu

1 trebuie sa recunosc ca am citit doar selectiv nu totul

2 vreau sa vad ce masini sunt de vanzare pe forum si pozele ca asta e problema mea defapt

3 voi fi un viitor posesor de 4x4 (aum imi caut masina ca de asta am pus intrebarea si "calaresc" aria respectiva).

4 ca nou venit am si eu nevoie de putin ajutor si putina clementa pentru ca nu vreau sa incurc treburile pe aici, vreau sa folosesc forumul in scop pozitiv si cu ajutorul vostru al tuturor sa imi achizitionez si eu o masina din gama toyota (sunt posesor de turism toyota), mitsubishi, nisan sau ford, multumesc anticipat.

Pt a vedea anunturile din sectiunile de publicitate, trebuie sa ai minim un post. Acesta trebuie sa fie in mod normal cel din sectiunea de prezentare a membrilor.

Editat de Astral
Link spre comentariu

Poate nu ai nimic de spus, dar poate ai de intrebat, avand in vedere ca iti doresti un 4x4 si poate nu stii chiar tot despre masinile astea........

Link spre comentariu

Eu din cate stiu nu am avut abateri in ceea ce priveste regulamentul forumului, in schimb am avut o perioada mai lunga de inactivitate pe forum.

Ma gandesc ca s-a intamplat ceva ca nu am mai activat o perioada pe forum.

Multumesc.

VITARA 16V-MODIFICAT
Link spre comentariu

cum naiba se dezactiveaza trimiterea mesajelor pe adresa de email. adresa mea de email este bombardata cu mesaje din topicurile in care am scris. trebuie sa le sterg tot timpul si la doua-trei zile se aduna ceva mesaje. mai ales daca este un topic mai important si se scrie...se strang la greu mesaje.

eu am facut pasii urmatori;

1; send private message

2;my account

3;editare optiuni

iar acolo am bifat toate optiunile, le-am pus pe off dar degeaba. am incercat mai multe variante pe unele le-am lasat pe on pe unele pe off dar nu se schimba nimic.

va astept cu un ajutor, ca am luat la purificat tot pe acolo si vad ca nu se intampla nimic.

multumesc!

Link spre comentariu

• vstef_is a resetat ca important acest subiect

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare