Marius C alias Turagmes Postat Octombrie 19, 2011 Partajează Postat Octombrie 19, 2011 (editat) azi impreuna cu Zoli Unimog am iesit la o plimbare in padurile din zona Racos....vreme buna...traseu destul de dificil....de urmarit prin padure....una peste alta o zi reusita Editat Octombrie 19, 2011 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Octombrie 19, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 19, 2011 Re: Another day at the office inca opt :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
u2_2 Postat Octombrie 19, 2011 Partajează Postat Octombrie 19, 2011 Re: Another day at the office Mariuse unde aveti voi biroul sa-mi depun si eu CV-ul ?! Poate faceti angajari ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Octombrie 19, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 19, 2011 Re: Another day at the office mai da si tu un semn de viata....si poate ....vei fi angajat :grin::grin::grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru Postat Octombrie 19, 2011 Partajează Postat Octombrie 19, 2011 Re: Another day at the office Da, da... am auzit ca aveti mult de lucru la office :grin: Cam friguroase pozele.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Octombrie 19, 2011 Partajează Postat Octombrie 19, 2011 (editat) Re: Another day at the office Daca as avea si eu un birou ca asta n-as mai pleca acasa , si as chema la munca secretara doar in concediu . L.E. Scutul de la mitza arate foarte elegant curbat...aerodinamic . De mult n-am mai vazut o bocsa , imi dau seama ca prea de mult ... Editat Octombrie 19, 2011 de cos ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
u2_2 Postat Octombrie 19, 2011 Partajează Postat Octombrie 19, 2011 Re: Another day at the office mai da si tu un semn de viata....si poate ....vei fi angajat :grin::grin::grin: as da doar ca nu mai stiu unde.... a trecut multa vreme! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Octombrie 20, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 20, 2011 Re: Another day at the office pai....da si tu un telefon....lasa un pm....etc:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Octombrie 20, 2011 Partajează Postat Octombrie 20, 2011 Re: Another day at the office Eu sunt de parere ca tot mai mult o sa stau la birou si inchid si telefonul sa nu ma deranjeze . Imi plac zilele acestea 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Octombrie 20, 2011 Partajează Postat Octombrie 20, 2011 Re: Another day at the office Eu sunt de parere ca tot mai mult o sa stau la birou si inchid si telefonul sa nu ma deranjeze . Imi plac zilele acestea Pentru nebuni ca noi trebuie schimbat denumirea sectiunii " Iesiri la sfarsit de saptamina si nu numai" 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Octombrie 20, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 20, 2011 Re: Another day at the office aaa...uitasem....avem si maine un colocviu sus pe valea Strambei :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
u2_2 Postat Octombrie 20, 2011 Partajează Postat Octombrie 20, 2011 Re: Another day at the office maine sunt liber doar dupa ora 12, plecati mai repede? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Octombrie 23, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 23, 2011 Re: Another day at the office imagini de vineri :grin:[ATTACH=CONFIG]119453[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]119454[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]119455[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]119456[/ATTACH] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Octombrie 23, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 23, 2011 (editat) Re: Another day at the office aktele.....:grin:[ATTACH=CONFIG]119462[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]119463[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]119464[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]119467[/ATTACH] Editat Octombrie 23, 2011 de Marius C alias Turagmes Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru Postat Octombrie 23, 2011 Partajează Postat Octombrie 23, 2011 Re: Another day at the office Cam frig pe la voi in birou... nu v-ati platit factura la gaze?? :ha: Gheata de doua dejte... hmmm!! Marius, serios vorbind, cum se simte pajero la munca? Rezista... ceva probleme pana acum? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Octombrie 23, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 23, 2011 Re: Another day at the office se simte ca pestele in apa....trage ca apucatul.....total nesimtit la trecerile prin apa......destul de rezervat cu gazul.....pana acum indiferent pe unde l-am dus in teren nu a sarit de 18 l ..... ca un plus e masina care descarca cel mai bine....din toate cele pe care le-am avut in ograda la ultimul schimb de gume..am observat ca am joc un bucsile de la ambele brate superioare....lucru firesc la cat teren a vazut masina asta in ultimul an...Zoli iti poate confirma ritmul iesirilor noastre :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru Postat Octombrie 23, 2011 Partajează Postat Octombrie 23, 2011 Re: Another day at the office Stiu ritmul iesirilor voastre.. iar 18 mi se pare ok. A mea ia cam 20-22 dar e mult mai grea.. Ma bucur ca esti multumit.... si eu ma bucur ca am retras-o de la vanzare :grin: Sa ne vedem cu bine joi, stiu ca aveti Zilele portilor deschise la voi "at the office". PS. Sunt nerabdator sa fac cunostiinta cu secretara!! :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Octombrie 23, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 23, 2011 Re: Another day at the office nu mai este mult pana joi.....abia astept sa stam la povesti :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Noiembrie 3, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 3, 2011 Re: Another day at the office din acelasi ciclu...azi am avut o iesire scurta in Bucegi...in zona Pestera-Babele..... cateva imagini Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Decembrie 17, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 17, 2011 Re: Another day at the office din ciclul .....Another day at the office......azi am avut ore suplimentare impreuna cu Zoli si gasca din Bv....iesirea a fost linistita....prin jurul orasului....cum ar spune anumite persoane....iesire ptr tiriplici :grin: azi nu am iesit cu Shogunul....ci cu un Patrol 4.2 petrol engine :grin::grin::grin: cateva poze Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Decembrie 17, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 17, 2011 Re: Another day at the office altele....:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Decembrie 18, 2011 Partajează Postat Decembrie 18, 2011 Re: Another day at the office mai dati si voi de stire....:uameni NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Decembrie 20, 2011 Partajează Postat Decembrie 20, 2011 Re: Another day at the office Sa speram ca nu a fost ultimul pe anul asta 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Decembrie 20, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 20, 2011 Re: Another day at the office da...poate mai executam una...asa de sfarsit de an...dar la cum ninge afara....devine palpitant :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Ianuarie 31, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 31, 2012 Re: Another day at the office azi am fost cu Zoli Unimog prin zona Covasna...la o plimbare prin zapada...ce a iesit se vede in pozele de mai jos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate