Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Englezoaica mea - LJ VX 70

nessum

Postări Recomandate

Re: Englezoaica mea - LJ VX 70

Ieri mi-am montat pe puntea fata ''autoblocantul" cu LSD.

Truetrac!:br

Fiind tarziu nu am mai avut timp sa-l testez in teren dar o voi face sambata, poate!:banana

Uleiul scos din puntea fata era un fel de mal cu aspect de c.... iar cel din puntea spate arata mai binisor.

In puntea fata mecanicul mi-a recomandat sa schimb uleiul dupa 1000km... Alti bani, alta distractie.:pr1

S-a curatat si gresat tot! Aerisitoarele au fost prelungite cand am pus kit-ul OME-2''.

Pe sosea nu am simtit nicio diferenta la tinuta de drum sau zgomote ciudate! :old

Am mers in 2x4 ca asfaltul era uscat. :grin:

1548325120_Uleifata.jpg.29539c15ec8183a875a70fe9f29ba5d5.jpg

2012-03-19_18-44-53_901.thumb.jpg.57ab6ed457dcf378d0ee0dbb92d1fdc0.jpg

Truetrak.JPG.ced19b79855751767bcc519ed4cb6dfb.JPG

1756031753_Uleispate.jpg.0d07fd437106d30ad108232775cbcf78.jpg

Editat de nessum

Toyota LJ 70

Transsylvania Off Road Club

www.helpdani.eu

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 353
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Buna treaba.

Nu mai ai grija compresoarelor si butonaselor. Trebuie doar sa-i schimbi uleiul din cand in cand si ai rezolvat problema.

Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi.
Link spre comentariu

Uleiul scos din puntea fata era un fel de mal cu aspect de c.... iar cel din puntea spate arata mai binisor.

la culoarea aia, sigur ti-a intrat apa si noroi acolo. trebuie sa faci o revizie la omocinetica si sa schimbi garniturile si semeringurile de la planetare.

• LJ 7O

Link spre comentariu

la culoarea aia, sigur ti-a intrat apa si noroi acolo. trebuie sa faci o revizie la omocinetica si sa schimbi garniturile si semeringurile de la planetare.

S-a facut revizia la omocinetica si s-a gresat tot!

:B

Toyota LJ 70

www.helpdani.eu

Link spre comentariu

Ieri mi-am montat pe puntea fata ''autoblocantul" cu LSD.

Truetrac!:br

Fiind tarziu nu am mai avut timp sa-l testez in teren dar o voi face sambata, poate!:banana

In puntea fata mecanicul mi-a recomandat sa schimb uleiul dupa 1000km... Alti bani, alta distractie.:pr1

S-a curatat si gresat tot! Aerisitoarele au fost prelungite cand am pus kit-ul OME-2''.

Pe sosea nu am simtit nicio diferenta la tinuta de drum sau zgomote ciudate! :old

Am mers in 2x4 ca asfaltul era uscat. :grin:

bafta la noroi.:h5

oricum vei simti diferenta fata de inainte.

astept vesti.

Link spre comentariu

Deja sint "individios" ! Si ca sa zic ca sint strugurii acrii, parca ar merge un ET mai negativ sau niste flanse.Sau poate e doar unghiul pozei... oricum super treaba.Felicitari!

Link spre comentariu

Deja sint "individios" ! Si ca sa zic ca sint strugurii acrii, parca ar merge un ET mai negativ sau niste flanse.Sau poate e doar unghiul pozei... oricum super treaba.Felicitari!

urmeaza jante cu ET negativ si cauciucuri mai mari :h5

• LJ 7O

Link spre comentariu

@Nessum,cand ti-au schimbat meseriasii distributia trebuiau sa-ti schimbe si pompitza....ca de acum de curand s-a intamplat asta...asa-i???:h5:2dr

Dar nu-i nimic inca o demontare,montare timp pierdut pe la service si uite asa cu meseriasii....:uameni

Mitzu 2,5 power

teamoffroadprahova

Link spre comentariu

Ti-am vazut utilajul pe soseaua vestului era si a lui Costin acolo, a iesit foarte smechera! Ce troliu ti-ai luat si cat a costat? Ar merge si o folie pe spate, bineinteles autorizata.

Numai bine!

Link spre comentariu

Ti-am vazut utilajul pe soseaua vestului era si a lui Costin acolo, a iesit foarte smechera! Ce troliu ti-ai luat si cat a costat? Ar merge si o folie pe spate, bineinteles autorizata.

Numai bine!

:tk pt. apreciere!

Troliul l-am luat de aici: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?68301-Vand-trolii-WoGer-13.000-lbs-(5909kg)-330-euro

Daca te uitai :uameni atent vedeai ca am folie pe luneta (usile din spate) si geamurile lateralele spate. Nu ma intereseaza sa fie autorizata R.A.R. ca masina e inmatriculata pe BG!:br Deci...imi asum.:x

Toyota LJ 70

www.helpdani.eu

Link spre comentariu

:tk pt. apreciere!

Troliul l-am luat de aici: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?68301-Vand-trolii-WoGer-13.000-lbs-(5909kg)-330-euro

Daca te uitai :uameni atent vedeai ca am folie pe luneta (usile din spate) si geamurile lateralele spate. Nu ma intereseaza sa fie autorizata R.A.R. ca masina e inmatriculata pe BG!:br Deci...imi asum.:x

Nu mi-am dat seama legat de folie, oricum vezi ca am un prieten cu un Vw golf tot de BG care are folie pe spate AUTORIZATA RAR!! dar cand l-a oprit politia nu avea la el certificatul ala de conformitate! Stii cat si-a luat amenda? 300lei in 48h!!!!!!!!!

Asa ca mare grija, te duci la Vas autoglas ca din ce am inteles va cunoasteti si iti elibereaza autorizatie la folie.

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

Ba furmoasa rau nu am ce zice...

astept sa ma ajuti cu reconditionarea lu tanti a mea... adica tre sa vb ceva imp ca nu stiu la ce service sa o duc.. :)

hai ca te sun sa vb daca tot te-am gasit acum :))

ce nickname nessum :)))))))

Editat de nholban
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare