Sabau Gigel Postat Aprilie 19, 2014 Partajează Postat Aprilie 19, 2014 Re: Englezoaica mea - LJ VX 70 Eu am schimbat filtrul cu unul permanent decat il spal si ung periodic Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Aprilie 19, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 19, 2014 Re: Englezoaica mea - LJ VX 70 :tk Cred ca o sa trec si eu pe varianta asta...e mai economicoasa pe termen lung! Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Aprilie 22, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 22, 2014 (editat) Re: Englezoaica mea - LJ VX 70 Un prieten care mergea joia trecuta in spatele meu mi-a spus ca masina e lasata pe partea dreapta. Am pus masina pe elevator si am constatat ca partea dreapta este mai lasata cu 1 cm fata de stanga. Apoi am dat arcurile de pe spate jos sa vedem daca de acolo e problema, se pare ca nu de acolo. Aveti cumva idee de ce e mai lasata pe dreapta englezoaica? L.E. @Astral sa nu-mi zici ca e de vina scaunul cu amortizor...:ha: Editat Aprilie 22, 2014 de nessum Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Aprilie 22, 2014 Partajează Postat Aprilie 22, 2014 Re: Englezoaica mea - LJ VX 70 Normal suspensiile vin setate A+B sau D/S+N/S. Aceste seturi sunt fie pe niste etichete atasate la arcuri fie direct inscriptionate pe arcuri. Un arc e mai tare, unul mai moale. La unele branduri de suspensie difera chiar si dimensiunea arcului Ala mai tare (lung) se pune pe partea soferului. Celalalt pe partea opusa. Considerentul ar fi urmatorul: partea soferului e mai grea ...caseta de directie, coloana de volan si alte acareturi + uzura aferenta pe arcul respectiv. Fie adaugarea acestora pe celelalte arcuri de pe cealalta axa ptr efectul de "contrabalansare". Diferentele de pana la un cm, sunt tolerabile. Solutii tehnice de corectare: -schimbarea arcurilor intre ele -reglajul prin trimpacker acolo unde se poate (distantier de arc) -montarea a doua arcuri din aceeasi clasa ...A+A, B+B, D/S+D/S, N/S+N/S samd... consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Mai 7, 2014 Autor Partajează Postat Mai 7, 2014 (editat) Re: Englezoaica mea - LJ VX 70 Vestile bune se tin...lant :ha::ha::ha: Conform http://www.toyodiy.com FINAL GEAR RATIO=39:8=4.875, W(LSD)...:wr Acum ca are blocant ARB pe puntea spate nu e...nimic diferit cu rapoartele :grin::ha::grin: Editat Mai 7, 2014 de nessum Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nea fane Postat Mai 7, 2014 Partajează Postat Mai 7, 2014 Re: Englezoaica mea - LJ VX 70 Ce stire noua ..... @nessum din cite stiu eu :old la toate motorizarile 2lt 1 sau 2lt 2 (e) este un singur raport in punti : 4,875 ... Adica 4,88 . :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Mai 7, 2014 Autor Partajează Postat Mai 7, 2014 (editat) Re: Englezoaica mea - LJ VX 70 Ce stire noua ..... @nessum din cite stiu eu :old la toate motorizarile 2lt 1 sau 2lt 2 (e) este un singur raport in punti : 4,875 ... Adica 4,88 . :ha: :tk Da, Nea Fane eu credeam ca am 4,232333...dar dupa discutiile de saptamana trecuta am zis sa verific pe site...ca cine stie cand mai desfaceam grupul/desfaceai grupul! :ha3 Editat Mai 7, 2014 de nessum Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nea fane Postat Mai 8, 2014 Partajează Postat Mai 8, 2014 Re: Englezoaica mea - LJ VX 70 Vezi ca la LJ,LC 70 cu diferite motorizari nu rezulta 4.23...ci.. 3.7...3.9....4.1...4.3 (adica 43 cu 10 ) 4.56...4.88.....sau 5.29 (care nu este pus de fabricant..este altceva ):old..........:ha::ha::ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Decembrie 8, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 8, 2014 Re: Englezoaica mea - LJ VX 70 Azi am schimbat placutele de frana...erau cam obosite! Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Februarie 18, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 18, 2015 (editat) Re: Englezoaica mea - LJ VX 70 Nu am mai scris mare lucru aici, nu prea aveam ce... in afara de reviziile facute la GTC :tk masina merge bine, e in parametrii! :banana Miercurea trecuta cand am fost la Ruse sa-i fac ITP-ul de BG si asigurarea, alarma mi-a jucat o festa:hl a armat masina si a incuiat-o :shock: cheia si telecomanda se odihneau linistite pe scaunul pasagerului...:oo Am spart geamul lateral stanga ca sa recuperez ''tezaurul'' si sa ne continuam drumul:grin: La ITP nu au fost probleme (a costat 40 de leva+5 leva de bere, ca sa nu stric piatza). Apropo pe fartza are 1045kg si pe spate 1000kg! Gigi Sabau :tk:tk:tk mi-a imprumutat un geam :banana:banana:banana, azi am fost sa-l pun. Rama de la geamul meu era ruginita, varza asa ca am inlocui-o cu ceva mai bun. I-am dat o perie (DeWalt) apoi un spray anti-rugina iar la final am vopsit-o cu un spray negru. Noroc ca era soare afara! :banana:ha::h5 Gigi are o metoda inedita sa puna chederul pe rama, cu niste sarme...Misto faza! Vechea :old scoala Dacia 1300, care te facea mecanic de voie/de nevoie. :ti :tk:tk:tk @Gigel Sabau pt. ajutor!!! :wink: :old L.E. In primavara intentionez sa inlocuiesc geamurile laterale cu policarbonat de 4mm, cheder gasesc in Vitan! :no11 Editat Februarie 18, 2015 de nessum Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Februarie 18, 2015 Partajează Postat Februarie 18, 2015 Re: Englezoaica mea - LJ VX 70 Creste inima in Pedro cand o sa vada ce reclama ai!!!!:h5 Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Februarie 18, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 18, 2015 Re: Englezoaica mea - LJ VX 70 Creste inima in Pedro cand o sa vada ce reclama ai!!!!:h5 Probabil, asa ca trebuie sa ne asteptam la o reducere daca plecam in vacanta! :wink: Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Iulie 17, 2015 Autor Partajează Postat Iulie 17, 2015 (editat) Re: Englezoaica mea - LJ VX 70 Dupa aproximativ 2 ani de competitii si 6 luni de stat pe...dreapta :ha2 ambreiajul (Ashika) si-a dat obstescul sfarsit. Am dus-o la deja celebrul doctor de Toyote, Garajul Gaganu 4x4! :old Rulmentul de la volanta era spart si l-am inlocuit (25ron-Al Padrino), apoi am optat pentru Sachs (UnixAuto) kit de ambreiaj. Volanta a fost rectificata ca avea niste sechele de la rulemtul spart.:hl O chestie curioasa sau mai bine zis ciudata...bucsele de la tendoanele fata si spate le-am schimbat in primavara lui 2014 ca erau rupte. Acum am constatat ca cele de pe spate sunt distruse, asta in contitiile in care anul trecut nu prea am iesit in off road! :uameni @gaganu mi-a recomandat sa le inlocuiesc cu unele de Patrol Y60. Se potrivesc perfect! Vlad Viorel le are de ceva timp pe masina de concurs si sunt inca intregi. Bucsele de Patrol la Al-Padrino sunt 65ron iar cele de Toyota 170ron, pretul fiind pe bucata... A ramas sa-i mai pun aparatoarele de noroi pe spate si gata, gata de... mai vedem ce! :id Urmeaza saptamana viitoare sa-i pun si pasagerului un scaun cu amortizor! :wink: :tk @gagane! Editat Iulie 17, 2015 de nessum Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Iulie 28, 2015 Autor Partajează Postat Iulie 28, 2015 (editat) Re: Englezoaica mea - LJ VX 70 In sfarsit...:al dupa 4 ani am reusit sa-mi pun la loc aparatoarele de noroi de la...spate. Am schimbat uleiul si filtrul! :x Editat Iulie 28, 2015 de nessum Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Iulie 30, 2015 Autor Partajează Postat Iulie 30, 2015 Re: Englezoaica mea - LJ VX 70 Da... Am constatat ca-mi "plange" caseta de directie. In "vasul de expansiune" nivelul uleiului(care o fi el) este la jumatate indicatorului COLD. Ce de facut? Ce tip de lichid sa-i pun? Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Iulie 30, 2015 Partajează Postat Iulie 30, 2015 Re: Englezoaica mea - LJ VX 70 Intai trebui reconditionata ca sa nu mai "planga".... Reconditionarea presupune schimbarea unor simeringuri, dar si o mana priceputa......vorbeste cu Gaganu ! :wink: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat August 2, 2015 Autor Partajează Postat August 2, 2015 Re: Englezoaica mea - LJ VX 70 :tk @Astral! Faza e ca trebuie sa completez cu ATF 220 (rosu) de preferat de la Mobile... @gaganu e prea ocupat sa castige Campionatul National de OffRoad, e in carti acum :br Momentan nu mai curge dar o sa schimb lichidul zilele urmaroare... Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat August 3, 2015 Autor Partajează Postat August 3, 2015 Re: Englezoaica mea - LJ VX 70 Cam asa arata, nu e nimic...grav, probabil ca trebuie inlocuita garnitura. :mrgreen: Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat August 3, 2015 Partajează Postat August 3, 2015 Re: Englezoaica mea - LJ VX 70 Si al doilea scaun cu amortizor cand il montezi ? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat August 3, 2015 Autor Partajează Postat August 3, 2015 Re: Englezoaica mea - LJ VX 70 Dupa jumatatea lui august dar sa vedem cum are timp si Gigi Sabau. :2dr Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Septembrie 19, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 19, 2015 Re: Englezoaica mea - LJ VX 70 Gata...:wink: De azi, dupa 4 ani de asteptare, "Englezoaica" e dotata cu 2 scaune cu cantar/amortizor...:banana @Gigi Sabau :tk:tk:tk a taiat tot ce era in plus la sistemul de prindere din podea.:2dr Am incercat pe cat posibil sa recuperam si apoi sa folosim piulitele si suruburile originale Toyota! :old Tapiteria scaunului era varza dar @superdragos a eliminat profi acest inconvenient! :tk :tk @Astral pentru pont! BTW, lasam pozele sa vorbeasca. :-P L.E. Rabdare si tutun sau bere, aviz amatorilor! :old Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Septembrie 23, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 23, 2015 (editat) Re: Englezoaica mea - LJ VX 70 Din ciclul...cautand prin cutii am gasit "sapca'' asta pentru Terratrip. Mi-o daduse nea Luigi acum vreo 3 ani. :wink: La ce soare :fr o sa fie in wkend probabil imi va fi de...folos! :ha::ha::ha: Editat Septembrie 23, 2015 de nessum in Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Septembrie 24, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 24, 2015 (editat) Re: Englezoaica mea - LJ VX 70 Azi am fost la @giorgel sa verificam :tk Toyota inainte de GTC Trophy ocazie cu care am schimbat si lampile de semnalizare de pe spate. :banana Aveam pe D originala Toyota iar in S una de la Al Padrino ( pret de lista 120ron:wink:), Am pus si pe dreapta una de la Al Padrino. Fasungul unui bec era f.ruginit si l-am schimbat/lipit cu unul noi. Am reusit sa fac functionale lampile de mers inapoi si proiectorul, mufa :-P de la cutia de viteze nu era cuplata. Apoi i-am pus sigla Toyota in bot!!! :grin: :tk @giorgel pentru rabdare! :2dr Editat Septembrie 24, 2015 de nessum 1 Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Septembrie 25, 2015 Partajează Postat Septembrie 25, 2015 Re: Englezoaica mea - LJ VX 70 Interesanta sigla cu Toyota ! Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Septembrie 27, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 27, 2015 Re: Englezoaica mea - LJ VX 70 Toyota! Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate