nessum Postat Mai 8, 2012 Autor Partajează Postat Mai 8, 2012 Re: Englezoaica mea - LJ VX 70 cred ca da bine brelocul din stanga. a crescut dintr-o data sau.....???? ps vorbesc de cel care are niste cifre pe el . Da! Multumesc mult si respect @nea fane!:tk:tk:tk Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Mai 10, 2012 Autor Partajează Postat Mai 10, 2012 Re: Englezoaica mea - LJ VX 70 Ma gandesc sa fac o schimbare in privinta...anvelopelor. :ang3 Cred ca o sa schimb Silverstoanele cu ceva mai putin agresiv. Merg destul pe asfalt si e pacat sa le tocesc. Acum am vreo 1000km cu ele. Studiez si revin cu amanunte.:x Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Mai 10, 2012 Partajează Postat Mai 10, 2012 Re: Englezoaica mea - LJ VX 70 Ma gandesc sa fac o schimbare in privinta...anvelopelor. :ang3 Cred ca o sa schimb Silverstoanele cu ceva mai putin agresiv. Merg destul pe asfalt si e pacat sa le tocesc. Acum am vreo 1000km cu ele. Studiez si revin cu amanunte.:x Daca te gandesti sa le vinzi te rog sa ma anunti. Sunt interesat daca sunt pe 15". Stima Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Mai 10, 2012 Autor Partajează Postat Mai 10, 2012 Re: Englezoaica mea - LJ VX 70 Sunt pe 15''. Te sun si vorbim! Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Mai 11, 2012 Autor Partajează Postat Mai 11, 2012 Re: Englezoaica mea - LJ VX 70 Gata! Azi am achimbat rotile... Mi-am pus MT de la BF Goodrich, 33"/10,5/15". Evident ca sunt mai putin zgomotoase si ajung la 110-120km/h fara probleme...:wink: Noiile jante au ET-ul doar -40 cu J7. Cele 5 Silverstone cu jantele aferente le voi pune la vanzare. :old O poza din parcare.:cort Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Mai 11, 2012 Autor Partajează Postat Mai 11, 2012 (editat) Re: Englezoaica mea - LJ VX 70 Tot azi am schimbat si uleiul de motor (10W-40), filtrul de ulei si cel de aer. Gresat toate locurile in care am gasit gresor si i-am mai facut o revizie sistemului de franare. Trescusera 600km de cand am schimbat placutele si sabotii. Acum e ok, franeaza uniform. Saptamana viitoare imi propun sa ung cablul de otel al troliului cu ceva "unsoare" de la Wurth! Editat Mai 11, 2012 de nessum Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Mai 11, 2012 Partajează Postat Mai 11, 2012 Re: Englezoaica mea - LJ VX 70 Pentru cablul de la troliu cauta alta solutie decit ungerea ( in afara de cazul in care esti un pilot exeptional ) . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Iunie 26, 2012 Autor Partajează Postat Iunie 26, 2012 Re: Englezoaica mea - LJ VX 70 Am dat jos pragurile de aluminiu si am pus unele de fier iar pe fata i-am pus un scut! :x Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Iulie 4, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 4, 2012 Re: Englezoaica mea - LJ VX 70 Ieri am schimbat placutele de frana de pe fata si garniturile de la etrieri. I-am corectat unghiul de fuga ca la Mures am luat un mare bolovan...:grin: Am mai gresat toate locurile unde am gasit gresor.:ap I-am mai pus si un set de flanse distantiere de 30-40mm din dural pentru a alinia puntea.:wink: Asteptam K.A.T.-ul! :h5 Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Iulie 4, 2012 Partajează Postat Iulie 4, 2012 Re: Englezoaica mea - LJ VX 70 ...'pentru a alinia puntea' ...cu flanse ?- cum vine asta ?... ca m-am pierdut in traducere ... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marse Postat Iulie 4, 2012 Partajează Postat Iulie 4, 2012 Re: Englezoaica mea - LJ VX 70 Si tu Costele? Eu am crezut ca a fost tuica mea prea rece... :x Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Iulie 4, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 4, 2012 (editat) Re: Englezoaica mea - LJ VX 70 Puntile... Inaltand masina cu cei + 5cm dati de kit-ul OME rotile din spate nu mai calca pe umele celor din fata. Puntea fata era putin..."mutata". La asta ma refeream cand spuneam "aliniatul"... Acum centru de greutate e mai jos iar masina ceva mai "stabila"!:grin: Vinul e inca rece! :wink: Editat Iulie 4, 2012 de nessum joi cu jos pt. eruditi... Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Iulie 4, 2012 Partajează Postat Iulie 4, 2012 Re: Englezoaica mea - LJ VX 70 Puntile... Inaltand masina cu cei + 5cm dati de kit-ul OME rotile din spate nu mai calca pe umele celor din fata. Puntea fata era putin..."mutata". La asta ma refeream cand spuneam "aliniatul"... Acum centru de greutate e mai,,,, joi ,,,,iar masina ceva mai "stabila"!:grin: Vinul e inca rece! :wink: da cred ca ai perfecta dreptate centrul de greutate chiar ca este ,,joi,, Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Iulie 4, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 4, 2012 (editat) Re: Englezoaica mea - LJ VX 70 *Jos! Multumesc pt. atentie!:ha: Altceva mai "tehnic" nu aveai de adaugat? :T Editat Iulie 4, 2012 de nessum Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Iulie 4, 2012 Partajează Postat Iulie 4, 2012 Re: Englezoaica mea - LJ VX 70 Pai ..credeam ca am inteles incorect ... Acum inteleg ca totusi ai folosit flanse de latimi diferite pentru a alinia rotile fata de centru ( doar rotile si nu puntile ) . Cumva inteleg iarasi incorect ? ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Iulie 23, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 23, 2012 Re: Englezoaica mea - LJ VX 70 Pai ..credeam ca am inteles incorect ... Acum inteleg ca totusi ai folosit flanse de latimi diferite pentru a alinia rotile fata de centru ( doar rotile si nu puntile ) . Cumva inteleg iarasi incorect ? Ma rog... E de discutat pe tema asta. Cand ma mai adun putin cu banii o sa-i fac o bara reglabila si pastrez flansele. Doar am dat ceva banii pe ele...:cr1 Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Iulie 23, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 23, 2012 (editat) Re: Englezoaica mea - LJ VX 70 Azi am schimbat uleiul din CV. Am pus (ceva nemtesc) 75W-90, asta recomanda Toyota. Din cutie s-au scurs 4L!!! si era f. negru. Producatorul recomanda 2,6L. Dand cu magnetul prin el am gasit ceva urme de span, nu f.mult si gros... Sper sa nu fie probleme pe viitor.:bannana P.S. Poze facute cu telefonul.:cr1 Editat Iulie 23, 2012 de nessum Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
flaviu Postat Iulie 29, 2012 Partajează Postat Iulie 29, 2012 (editat) Re: Englezoaica mea - LJ VX 70 daca ai scos asa de mult ,verifica uleiul din reductor,exista posibilitatea sa iti bage uleiul din reductor in cutie Editat Iulie 30, 2012 de Astral ITI nu se scrie niciodata cu cratima !!! Toyota RJ 70 1991 2.4 b http://www.cert-transilvania.ro/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Iulie 29, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 29, 2012 (editat) Re: Englezoaica mea - LJ VX 70 daca ai scos asa de mult ,verifica uleiul din reductor,exista posibilitatea sa i-ti bage uleiul din reductor in cutie Crezi ca merge pe principiul vaselor comunicante? Editat Iulie 29, 2012 de nessum Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Iulie 29, 2012 Partajează Postat Iulie 29, 2012 Re: Englezoaica mea - LJ VX 70 In teorie intra cat scrie in carte. O diferenta asa mare nu este in regula. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
flaviu Postat Iulie 30, 2012 Partajează Postat Iulie 30, 2012 Re: Englezoaica mea - LJ VX 70 Crezi ca merge pe principiul vaselor comunicante? nu stiu daca pe acest principiu sau altul, dar stiu o masina care facea chestia asta,scotea uleiul din reductor si il baga in cutie. Toyota RJ 70 1991 2.4 b http://www.cert-transilvania.ro/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Octombrie 5, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 5, 2012 (editat) Re: Englezoaica mea - LJ VX 70 Ohoo! Nu am mai povestit de ceva vreme ca i-am mai facut englezoaicei... In drum spre etapa de la Cluj, un TIR a intrat pe contrasens si mi-a zburat oglinda stanga, si mi-a indoit aripa SS. Geamul din S spate l-am lasat amintire intro ravena de langa Cluj...:wink: asta era in prima zi.:3 Oglinda si geamul de pe laterala S le-am inlocuit cu ajutorul colegului @gaganu :tk. Am mai schimbat uleiul din grupul fata si spate, apoi am terosonat masina. Asta asa in linii mari din ce imi aduc aminte, nu vreau sa ma gandesc la devize...:f2 L.E. Ii multumesc si pe aceasta cale prietenului @viorelvalad din echipa GTC care mi-a imprumutat oglinda S, altfel imi era putin cam...dificil sa ajung acasa!:tk Editat Octombrie 5, 2012 de nessum Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Octombrie 5, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 5, 2012 Re: Englezoaica mea - LJ VX 70 Saptamana trecuta, inainte de T44 am observat ca a mai aparut o scurgere in radiatorul meu din Cu. Problema mare :beat inca o peticire nu imi garanta rezolvarea! :hl Saracu' era obosit si imbatrinit asa ca am luat o decizie radicala :bx!!! L-am inlocuit! Colegul si prietenul meu @Unimog (Zoli) m-a ajutat si am rezolvat repede problema! :h5 Aici am avut de ales intre un radiator din Al sau Cu, eu am ales Cu si cred ca nu am gresit, o sa vedem! :wink: Practic am pastrat prinderile "cadrul" original de la Toyota dar am inlocuit celulele ''sau cum se numesc?''. Arata asa de...bine!:Gr Durata de executie a fost f.scurta, l-am dus vinerea trecuta la Bv si l-am ridicat astazi.:old Practic 5-6 zile lucratoare.:wink: :1:1:1 Zoli pt ajutor! L.E. Muscel Adventure Trophy... :n1 VENIM!!! Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Octombrie 5, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 5, 2012 (editat) Re: Englezoaica mea - LJ VX 70 Umbra argintie din spatele radiatorului este janta de aliaj a SUV-ului! :banana Sper ca n-am creat...confuzii? :ha::x:ha: Editat Octombrie 5, 2012 de nessum corectie... Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TOYO L Postat Octombrie 6, 2012 Partajează Postat Octombrie 6, 2012 Re: Englezoaica mea - LJ VX 70 si pret la radiator ? LJ 7O Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate