cerghedean Posted November 2, 2011 Share Posted November 2, 2011 Salutare tuturor! Sunt nou pe forum si ma interesez pentru niste trasee fara asfalt in jurul Brasovului, mai pentru incepatori, asa :-) Sunt recunoscator pentru orice sugestii. Pasiunea nu se ignora, iar de undeva trebuie sa incepi :-) Ziua buna tuturor! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Max Posted November 2, 2011 Share Posted November 2, 2011 Re: Trasee pentru incepatori Pasiunea nu se ignora, iar de undeva trebuie sa incepi :-) Nici Regulamentul forumului nu se ignora. Trebuie sa incepi de la Prezentarea Membrilor. Adica de aici: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?41601-Topic-de-prezentare-a-membrilor/page64 :rules Link to comment Share on other sites More sharing options...
cerghedean Posted November 2, 2011 Author Share Posted November 2, 2011 Re: Trasee pentru incepatori Scuze. Ma ocup acum :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
cerghedean Posted November 2, 2011 Author Share Posted November 2, 2011 Re: Trasee pentru incepatori - zona Brasov ? Mersi! Mai multe detalii se poate? In judetul Brasov se pare ca sunt mai multe localitati Cheia :-) Una e pe DN1A, si cred ca tu la asta te referi. Si mai e una pe DJ112F, dupa Bran, chiar inainte de Cheile Gradistei. Mersiii! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cerghedean Posted November 2, 2011 Author Share Posted November 2, 2011 Re: Trasee pentru incepatori - zona Brasov ? Si imi poti recomanda ceva? Cred ca am sa vin in weekend, dar nu as vrea sa te deranjez. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cerghedean Posted November 2, 2011 Author Share Posted November 2, 2011 Re: Trasee pentru incepatori - zona Brasov ? Mersi mult! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unimog Posted November 6, 2011 Share Posted November 6, 2011 Re: Trasee pentru incepatori - zona Brasov ? Urmareste topicurile membrilor de Brasov noi aproape in fiecare weekend si din cand in cand si in timpul saptaminii iesim ( Marius Turagmes , Unimog , Green , Noemi etc) este un traseu frumos de urcat din Cristian in Poiana Brasov care exceptand iarna cand este zapada se poate face si cu AT 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link to comment Share on other sites More sharing options...
cerghedean Posted November 7, 2011 Author Share Posted November 7, 2011 Re: Trasee pentru incepatori - zona Brasov ? Mersi mult Unimog! Fiind nou pe forum, nu cunosc exact acest forum si nici membrii lui. Deci, nu as stii exact cum sa urmaresc topicurile membrilor din Brasov. Daca ai 1-2 indicatii, ti-as fii tare recunoscator :-) P.S. Coincidenta face ca tocmai in ziua in care mi-ai scris tu mesaj, eu terminasem Unimog-ul atasat :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marius C alias Turagmes Posted November 7, 2011 Share Posted November 7, 2011 Re: Trasee pentru incepatori - zona Brasov ? fiecare dintre noi avem trecuta locatia la avatar....lasa si tu un pm...ca nu e greu sa iei legatura cu noi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norian Posted January 4, 2012 Share Posted January 4, 2012 Re: Trasee pentru incepatori - zona Brasov ? @cerghedean: eu si Elikratos suntem o gasca de 2 :grin: si iesim cu Terrano-uri la trasee de incepatori/medii. Noi iesim in zona Ariusd - se ajunge usor prin Bod. Zona e atat cu pasune cu zone tehnice (treceri, sleauri decente, etc) cat si cu niste paduri cu drumuri vechi de caruta pe care le exploram de ceva vreme. Noi ne dam cu ATR-uri...deci, daca ai orice altceva decat gume de asfalt, te poti da cu noi. Daca te intereseaza, noi incercam o iesire sambata in zona mentionata Detalii pe PM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts