Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Inmatriculare pe fundatie fara plata taxei de prima inmatriculare - e posibil?

Max
 Share

Recommended Posts

Re: Inmatriculare pe fundatie fara plata taxei de prima inmatriculare - e posibil?

hhmmm...la mine a durat 5 luni....

La dumneata a durat doar 5 luni pentru ca este vorba de o localitate mica, fara cine stie ce procese pe rol. Aici in Bucuresti de exemplu, am un proces deschis in aprilie 2010, a ajuns in momentul de fata la recurs la Inalta Curte de Casatie si Justitie, cu primul termen in iulie 2013. Si nu este vorba de un proces penal. Si nici nu este singurul proces in care parata este o institutie a statului care se afla in situatia asta.

Repet, daca la dumneata a durat doar 5 luni (fara nici o spaga la judecatori) poti sa joci linistit la LOTO sau sa te duci sa dai ceva acatiste la biserica.

O seara buna. Si scuze de off topic.

It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! icona%20(200).gif

Re: Inmatriculare pe fundatie fara plata taxei de prima inmatriculare - e posibil?

Eu ies din discutie si nu mai postez nimic....exact cum am mai spus,prea multi frustrati si "smecheri" pe acest forum.Faceti fratilor ce vreti!!!!!

Eu ies din discutie si nu mai postez nimic....exact cum am mai spus,prea multi frustrati si "smecheri" pe acest forum.Faceti fratilor ce vreti!!!!!

Multumesc mult pentru categorisire! Daca mi-am exprimat parerea si am expus un caz concret in care justitia romana nu functioneaza, si asta ma face ori frustrat ori smecher inseamna ca asta sunt! Inca o data, multumesc. La buna vedere!

It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! icona%20(200).gif

Offtopic;

Sefu' da matale esti sensibil rau de tot! Mie mi se pare un forum foarte civilizat unde fiecare isi spune parerea in mod la fel de civilizat. Acum vrei ca toata lumea sa danseze dupa cantecul tau? Daca nu danseaza si sta pe scaun este frustrat si smecher? Daca cineva iti da o replica in viata inseamna ca ala este frustrat si smecher? Nu cumva domnia voastra se incadreaza in acea categorie, ca prea nu va convine nimic?

Afla ca aici in Bucale treburile stau altfel. Eu am depus dosarul sa-mi recuperez banii anul trecut in septembrie iar prima infatisare o am anul acesta in octombrie. Deci o sa-mi recuperez banii poate prin 2014 (daca mai traiesc pana atunci). Iti dai seama cate luni ar trebui sa platesc numerele rosii la politie? Taxa mea de inmatriculare este doar 600 euro, daca as plati minim 18-24 de luni numerele rosii m-ar duce mai mult decat as avea de recuperat. Pai ce fac, ce iau pe mere dau pe pere? Poate chiar mai mult ca trebuie sa platesc si avocatul.

Cum a spus si colegul @teddybear nu peste tot este la fel. Considera-te un fericit deoarece in judetele mai mici altfel sta treaba si se rezolva mult mai repede.

Si mai termina cu prostiile cu "frustratii si smecherii" ca suntem barbati, nu muieri care plang din orice nu le convine.

Edited by mac01

salutare,

pe ong sau fundatie se pot inmatricula auto doar daca sunt donatii de la alte fundatii.

eu am incarcat sa inmatriculez o masina pe ong-ul unui amic.

bafta

• 1 year later...

Noutati la acest suiect ??

A inmatriculat cineva auto pe ONG in ultimul an.???

Si pe mine ma intereseaza subiectul asta (inmatriculare pe fundatie). Impozitul e la fel? Ma refer la autoturism,nu autoutilitara.

Mersi.

• 1 year later...

Offtopic;

Sefu' da matale esti sensibil rau de tot! Mie mi se pare un forum foarte civilizat unde fiecare isi spune parerea in mod la fel de civilizat. Acum vrei ca toata lumea sa danseze dupa cantecul tau? Daca nu danseaza si sta pe scaun este frustrat si smecher? Daca cineva iti da o replica in viata inseamna ca ala este frustrat si smecher? Nu cumva domnia voastra se incadreaza in acea categorie, ca prea nu va convine nimic?

Afla ca aici in Bucale treburile stau altfel. Eu am depus dosarul sa-mi recuperez banii anul trecut in septembrie iar prima infatisare o am anul acesta in octombrie. Deci o sa-mi recuperez banii poate prin 2014 (daca mai traiesc pana atunci). Iti dai seama cate luni ar trebui sa platesc numerele rosii la politie? Taxa mea de inmatriculare este doar 600 euro, daca as plati minim 18-24 de luni numerele rosii m-ar duce mai mult decat as avea de recuperat. Pai ce fac, ce iau pe mere dau pe pere? Poate chiar mai mult ca trebuie sa platesc si avocatul.

Cum a spus si colegul @teddybear nu peste tot este la fel. Considera-te un fericit deoarece in judetele mai mici altfel sta treaba si se rezolva mult mai repede.

Si mai termina cu prostiile cu "frustratii si smecherii" ca suntem barbati, nu muieri care plang din orice nu le convine.

pai daca sa zicem castigi procesul , nu cel care prierde trebuie sa plateasca toate cheltuielile inclusiv NUMERE ROSII , AVOCAT , DEPLASARI LA INSTANTA , deoarece nu din vina ta ti-au ingradit dreptul de a circula liber cu masina si ai fost nevoit sa scoti numere rosii?

Edited by Astral
Natural Disaster Response Operations

Cu toate ca este o postare veche si acum nu mai are importanta, afla ca eu sunt unul din "norocosii" care nu si-a recuperat cheltuielile de judecata si nici dobanda la bani. Pur si simplu instanta nu a vrut sa-mi acorde asa ceva. Mi-am recuperat doar taxa si plata timbrului de 39 lei. Avocatul l-am platit din banii mei si acum imi pare rau ca mi-am pierdut timpul aiurea pe drumuri. Suma de recuperat a fost mica, plus ce am dat la avocat...la final cand am tras linie mi-am dat seama ca m-am ales cu praful de pe toba si mult stres. Unii au fost mai norocosi altii nu.

Dar cum ti-am spus mai sus acum este tarziu. Nu se mai recupereaza nicio taxa...asa ca treaba este ingropata momentan.

Cu toate ca este o postare veche si acum nu mai are importanta, afla ca eu sunt unul din "norocosii" care nu si-a recuperat cheltuielile de judecata si nici dobanda la bani. Pur si simplu instanta nu a vrut sa-mi acorde asa ceva. Mi-am recuperat doar taxa si plata timbrului de 39 lei. Avocatul l-am platit din banii mei si acum imi pare rau ca mi-am pierdut timpul aiurea pe drumuri. Suma de recuperat a fost mica, plus ce am dat la avocat...la final cand am tras linie mi-am dat seama ca m-am ales cu praful de pe toba si mult stres. Unii au fost mai norocosi altii nu.

Dar cum ti-am spus mai sus acum este tarziu. Nu se mai recupereaza nicio taxa...asa ca treaba este ingropata momentan.

maine aflu si eu daca s-a recuperat taxa la masina mea , azi m-au sunat de la finante sa ma duc dupa decizie :)...la mine e vorba "doar" de 500 euro pt suma asta nu merita nici un deranj cu instante si avocati

Natural Disaster Response Operations

Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use