Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Impotmoliada 2011 - Un trial pentru semenii nostri !

Yonutz

Postări Recomandate

Re: Impotmoliada 2011 - Un trial pentru semenii nostri !

La open pot sa ma dau si cu 37?

Poti sa vi si cu 44-uri ... :grin: Nu e etapa de CN...asa ca suntem destul de deschisi in ceea ce priveste "regulamentul".

Ca o paranteza ...rotile mari nu cred ca te avantajeaza acolo ...mai ales pe inclinatii ...:grin:

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 362
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Nu este corect ce se intampla. Toata lumea merge sa se antreneze acolo unde va avea loc concursul. Daca in 2009, cand am participat ultima oara, cunoasteam traseul ieseam pe primul loc si nu pe locul 12.

Glumesc. :grin:

Important pentru mine este sa particip. Eu sper sa fie cat mai multi concurenti, indiferent de locul pe care il vor ocupa la final.

Link spre comentariu

Important pentru mine este sa particip. Eu sper sa fie cat mai multi concurenti, indiferent de locul pe care il vor ocupa la final.

Asta inseamna ca vei participa si te pot trece pe lista din primul post ?

Pot sa platesc taxa la fata locului?

Bineinteles, si cu ocazia asta reamintim doritorilor :

Taxa de participare: 175 lei/masina

-avansul se va putea plati in contul mai jos mentionat

-data limita a platii este 15.12.2010.

Dupa aceasta data, taxa de participare va fi de 250 lei/masina, la fel ca si in cazul inscrierii in ziua concursului.

Contul in care se vor depune banii pentru taxa este :

RO02BRDE441SV5420 6114410

Sucursala Theodor Pallady, Bucuresti, sector 3

Titular cont : DANIEL ȚUCĂ

CNP titular cont : 1691217434522

Pentru evitarea confuziilor si identificarea rapida a platitorilor va rugam precizati la depunere urmatoarele :

-nume, prenume + ID-ul de pe forum

-in cazul in care depuneti taxa pentru alta persoana, precizati si numele persoanei pentru care depuneti

Link spre comentariu

yupi ploua :banana:bananasi abea astept sa deschida banca de langa mine sa ma duc sa achit taxa de participare imi fac cadou de ziua mea:ha::ha:

KAMIKAZE Off Road Team
Link spre comentariu

salutare am o problema am fost azi si am achitat si aia d la ghiseu nu a vrut sa imi treaca si id de pe forum asa ca am postat poza cu dovada platii :tk:tkam gasit si copilot pilot culea nicolae liviu (cucu) si copilot cimpoeru valentin(morcov) cred ca la open :ha::ha:P1030508.thumb.jpg.778bf7e1a3024a06faffb399cfb3754f.jpg

Editat de liviuoff
KAMIKAZE Off Road Team
Link spre comentariu

Am facut plata astazi(Andrei Robert) - Suzuki Vitara

Andrei Robert - pilot

Doina Manaila - copilot (Primarita Comuna Dascalu Jud. Ilfov) :grin::grin::grin::grin:

IMAGINATIA ESTE TOTUL Este avanpremiera a ceea ce va urma in viata...
Link spre comentariu

S-a "receptionat contributia" lui Gabi Ratiu si "contributia" lui AlexGTC la acest eveniment.

In numele acelor oameni VA MULTUMIM foarte mult. :h5:rsp

Link spre comentariu

Am facut plata astazi(Andrei Robert) - Suzuki Vitara

Andrei Robert - pilot

Doina Manaila - copilot (Primarita Comuna Dascalu Jud. Ilfov) :grin::grin::grin::grin:

Plata confirmata, lista actualizata ! :h5

Link spre comentariu

florin kunty si luminita venim cu drag

neata catalin si tataie patronu

Venim cu drag Florin kunty si Luminita si prietenii nostrii Neata Catalin si Tataie barosanu

venim cu drag Florin si Luminita si Neata catalin si Tataie patronu

Editat de Astral
Link spre comentariu

VA ROG, AJUTATI-MA CU CATEVA CLARIFICARI !!!

venim si noi cu mare placere andi si jeni

La standard vine si radu florin alias bicefalu rila vibrator cu sotia luminita

@Aja : din cele spuse de tine mai sus, cate echipaje trebuiesc luate in calcul ?

Primul echipaj - Andi si Jeni si al doilea echipaj - Florin alias bicefalu si sotia Luminita ?

Io sugerez anul asta sa dati si premiul "Cine zboara cel mai sus, mai sus" ca noi ne-am antrenat cum se cuvine si suntem pregatiti :banana

@ R.R. : Asta inseamna ca vei participa si te trec pe lista din primul post ?

florin kunty si luminita venim cu drag

neata catalin si tataie patronu

Venim cu drag Florin kunty si Luminita si prietenii nostrii Neata Catalin si Tataie barosanu

venim cu drag Florin si Luminita si Neata catalin si Tataie patronu

@ Kuntanu : Spune-mi, te rog, daca e vorba de doua echipaje !

Editat de Astral
Link spre comentariu

Intrebare: daca vreau sa ma inscriu la ambele sectiuni cit ma costa ?

Daca vei puncta la o singura sectiune chiar daca te vei da la ambele clasele...o singura taxa.

Daca doresti sa punctezi la ambele sectiuni ...doua taxe ...trebuie sa-ti dam doua seturi de numere de concurs.

Pamantul e imbibat de apa. Daca se mentine umezeala cred ca va fi putin deranj la ambele clase.

Incepe "traseul" sa prinda contur ... tot ce va pot spune este ca in acest an VA FI CEVA NOU si putin ...INEDIT! :grin:

Ptr ca incercam sa oferim anul asta ceva putin altfel fata de anii trecuti limita de echipaje pe categorie va fi anul asta:

-25 echipaje OPEN

-25 echipaje STANDARD (HOBBY)

Primul venit, primul servit!

Editat de Yonutz

Link spre comentariu

dumnezeu ne ajuta daca ajutam si noi pe altii

Foarte adevarat ce spui tu aici.

Sunt sigur ca Spiritul Craciunului vor face echipa buna cu spiritul 4x4, solidaritatea cu semenii nostri. In fiecare an am crezut cu totii in aceasta echipa si asta ne-a unit, intarit si indarjit sa luptam impreuna ptr aceasta cauza nobila.

Partea importanta, scopul acestui trial, umanitara, se va desfasura in data de 20 sau 21 decembrie 2011. O sa facem aceasta actiune dupa ora 17.00 ptr ca data asta pica la jumatatea saptamanii. Toata lumea este invitata.

Recompensa emotionala, adevarata miza a acestui eveniment o veti putea simti pe pielea voastra participand la aceasta actiune.

Link spre comentariu

si pe unde se merge cu umanitara in ce sat?

In anii trecuti am mers dupa ancheta primariei (am mai fost la umanitare dar niciodata nu am vazut asemenea implicare din partea autoritatilor, primarul din Fundeni fiind un om deosebit, implicandu-se in actiunea noastra la maxim, lasand porcul taiat in curte si mergand cu noi alaturi de sotie sa ne arate calea catre cei care aveau nevoie de ajutor :rsp) la 25 de familii nevoiase din satele invecinate traseului nostru.

Citez un coleg:

"Cei pe care i-am ajutat azi:

- familie cu 4 copii care pana de curand a locuit intr-un cavou; in prezent primaria le permite sa stea intr-o fosta cladire IAS;

- tanara de 24 de ani care are 4 copii; locuiesc intr-o casa de chirpici care sta sa se darame;

- batrana singura, cu un picior amputat; o vreme a locuit cu o nepoata care o batea si o punea sa doarma noaptea afara; de curand este in grija unui asistent social;

- o femeie care si-a pierdut mintile dupa moartea singurului copil;

- un fost puscarias care a facut 40 de ani de inchisoare pentru ca a ucis 3 oameni; are o fiica nebuna care, la randul ei, are 2 fiice cu dementa;

- familie cu 6 copii; oameni muncitori, dar foarte saraci;

- familie cu 2 copii; mama si copiii sunt bolnavi de hepatita;

- o familie careia i-a ars casa;

- familie cu 2 copii; ambii parinti si unul dinte copii au SIDA;

- un barbat cu ambele picioare amputate;

- familii ai caror copii nu au certificate de nastere, motiv pentru care autoritatile nu-i pot ajuta; in fata lor acesti copii nu exista. Primaria a incercat sa-i ajute, dar judecatorul a decis ca nu este cazul sa li se elibereze certificate de nastere.

Acestea sunt doar cateva exemple; in total au fost ajutate 25 de familii (114 persoane)."

Editat de Yonutz

Link spre comentariu

• vstef_is a resetat ca important acest subiect

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare