Astral Postat Decembrie 15, 2011 Partajează Postat Decembrie 15, 2011 Re: Impotmoliada 2011 - Un trial pentru semenii nostri ! Teaser-ul final pentru evenimentul de sambata : REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ion vasilca Postat Decembrie 15, 2011 Partajează Postat Decembrie 15, 2011 Re: Impotmoliada 2011 - Un trial pentru semenii nostri ! Salut sunt Ionut din c-ta(am achitat taxa si e prima oara cand particip),traseul e bestial dar daca ploua o sa devina un vis sa reusesc sa il termin (patrol luuung) Apreciez tot ceea ce faceti si abia astept sa va cunosc.:ap Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
b77dbc Postat Decembrie 15, 2011 Partajează Postat Decembrie 15, 2011 Re: Impotmoliada 2011 - Un trial pentru semenii nostri ! O intrebare, va rog: ordinea de plecare in concurs, este cea data de ordinea in care s-au inscris sau este un alt criteriu de aranjare pe grila ? Numai dupa invidia altora iti dai seama de propria valoare Daihatsu Feroza 1.6L - 1994 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Decembrie 15, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 15, 2011 (editat) Re: Impotmoliada 2011 - Un trial pentru semenii nostri ! @b77dbc Pe principiul "cine se scoala de dimineata departe ajunge" ordinea de plecare la start va fi cea de inscriere la fata locului. Vom da drumul la inscrieri la ora 08.00. @all Ptr ca la aceasta ora lista de start e completa (50 de echipaje inscrise) , "casa fiind inchisa" cei care nu sunt pe lista sau se vor inscrie de acum incolo vor fi pe lista de asteptare si se vor inscrie dupa ora 09.00 daca vor exista locuri disponibile. In cazul in care acestea nu vor exista, in limita timpului disponibil acestia vor intra la final in traseu fara numar de concurs dar timpul lor va conta in economia competitiei. La inscriere ptr un flux rapid va rog sa ne identificati cel putin doua din chestiile de mai jos: 1.Cine a platit ptr dvs? 2.Care este numele dvs? 3.Care este idul pe forum? Ptr ca apreciem receptivitatea dvs. la acest eveniment, organizatorii, prin amabilitatea partenerului nostru Land Atelier, partener traditional, vor inmana tuturor participantilor tricouri cu insemnele evenimentului nostru si mai mult, prin amabilitatea celorlalti parteneri s-a suplimentat numarul de premii de la 12 la 20! "Come and get them!" :wink: De asemenea ptr iubitorii fenomenului care nu au un acaret inca, la start va exista o masina a organizatorilor pusa la dispozitie de acestia, cu care contra unei taxe, in limita timpului disponibil, se va putea aborda traseul de standard, copilot fiind unul dintre organizatori. Detalii la fata locului. Timpul probabil sambata: 11°C Umiditate 60% Este posibil sa ploua si sa fie putin noroi acolo - va recomandam sa aveti cu dvs. echipament adecvat (impermeabil + incaltari). Cei care veniti cu copii va rugam sa ii imbracati bine (in camp e curent) Vom reveni maine cu detalii de la fata locului. Editat Decembrie 15, 2011 de Yonutz consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
arrow Postat Decembrie 15, 2011 Partajează Postat Decembrie 15, 2011 Re: Impotmoliada 2011 - Un trial pentru semenii nostri ! Am platit si eu acum :grin: (Bogdan Ciuca). Ne vedem acolo :dr1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian84 Postat Decembrie 15, 2011 Partajează Postat Decembrie 15, 2011 Re: Impotmoliada 2011 - Un trial pentru semenii nostri ! doar ce am platit acum 10 min:2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Decembrie 15, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 15, 2011 Re: Impotmoliada 2011 - Un trial pentru semenii nostri ! @Arow @Cristian84 Apare imediat Astral si actualizeaza listele ... :h5 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Decembrie 15, 2011 Partajează Postat Decembrie 15, 2011 Re: Impotmoliada 2011 - Un trial pentru semenii nostri ! Salut sunt Ionut din c-ta(am achitat taxa si e prima oara cand particip),traseul e bestial dar daca ploua o sa devina un vis sa reusesc sa il termin (patrol luuung) Apreciez tot ceea ce faceti si abia astept sa va cunosc.:ap Ok, deci tu esti "Ionut" pentru care a achitat sorinct, da ? Am platit si eu acum :grin: (Bogdan Ciuca). Ne vedem acolo :dr1 Confirm plata ! :h5 doar ce am platit acum 10 min:2dr Confirm plata ! :h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian84 Postat Decembrie 15, 2011 Partajează Postat Decembrie 15, 2011 (editat) Re: Impotmoliada 2011 - Un trial pentru semenii nostri ! @Astral , sunt de doua ori trecut in lista - la nr 32 unde am fost inscris initial si la nr 52 unde ai scris si achitat :D Editat Decembrie 15, 2011 de Cristian84 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Decembrie 15, 2011 Partajează Postat Decembrie 15, 2011 Re: Impotmoliada 2011 - Un trial pentru semenii nostri ! @Astral , sunt de doua ori trecut in lista - la nr 32 unde am fost inscris initial si la nr 52 unde ai scris si achitat :D Yep......m-a atentionat si Yon adineauri si am corectat ! :h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Decembrie 15, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 15, 2011 (editat) Re: Impotmoliada 2011 - Un trial pentru semenii nostri ! Ie omeneste sa mai si gresim :sht... se mai intampla ...Tot adunam participantii si ne dadea cu virgula ... :ha: Un scurt rezumat pana la aceasta ora cu inscrisii: 35 echipaje cu taxa achitata 19 echipaje inscrise dar fara taxa achitata. Gasiti actualizare pe primul post din topic. Editat Decembrie 15, 2011 de Yonutz consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Decembrie 15, 2011 Partajează Postat Decembrie 15, 2011 Re: Impotmoliada 2011 - Un trial pentru semenii nostri ! AM ACTUALIZAT LISTA DIN PRIMUL POST : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?67583-Impotmoliada-2011-Un-trial-pentru-semenii-nostri-!&p=747558#post747558 :h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorinct Postat Decembrie 16, 2011 Partajează Postat Decembrie 16, 2011 Re: Impotmoliada 2011 - Un trial pentru semenii nostri ! Ok, deci tu esti "Ionut" pentru care a achitat sorinct, da ? da el este ....in locul lui Forte care nu ne poate insotii o sa mai vin cu inca o masina ,vom plati la locul faptei Chevrolet Tahoe 5.7 Chevrolet Suburban 6,2 turbo diesel -,,se scurteaza,, ARO 243 2.4 Vitara 1,6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei Robert Postat Decembrie 16, 2011 Partajează Postat Decembrie 16, 2011 Re: Impotmoliada 2011 - Un trial pentru semenii nostri ! Sa inscriem si echipajul Mishu Toader - Adi V6 la OPEN Multumesc! IMAGINATIA ESTE TOTUL Este avanpremiera a ceea ce va urma in viata... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei Robert Postat Decembrie 16, 2011 Partajează Postat Decembrie 16, 2011 Re: Impotmoliada 2011 - Un trial pentru semenii nostri ! apropo...frumos teaseru`!!!! IMAGINATIA ESTE TOTUL Este avanpremiera a ceea ce va urma in viata... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
b77dbc Postat Decembrie 16, 2011 Partajează Postat Decembrie 16, 2011 Re: Impotmoliada 2011 - Un trial pentru semenii nostri ! La Standard mai sunt locuri libere ? Am vrut sa ma inscriu si sa platesc ieri dimineata, dar am vazut ca se atinsese nr. maxim de echipaje. Numai dupa invidia altora iti dai seama de propria valoare Daihatsu Feroza 1.6L - 1994 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian84 Postat Decembrie 16, 2011 Partajează Postat Decembrie 16, 2011 (editat) Re: Impotmoliada 2011 - Un trial pentru semenii nostri ! Salut, Am fost azi sa vad si eu traseul, drumul de ajuns pana acolo s-a cam schimbat fata ce am vazut in filmuletz. Am observat ca s-a arat azi, de dimineatza cred Editat Decembrie 16, 2011 de Cristian84 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorinct Postat Decembrie 16, 2011 Partajează Postat Decembrie 16, 2011 Re: Impotmoliada 2011 - Un trial pentru semenii nostri ! Pana la urma ajunge si Forte ,iar in afara de el si cele achitate mai venim cu un mithu pajero taiat -pilot Luca Chevrolet Tahoe 5.7 Chevrolet Suburban 6,2 turbo diesel -,,se scurteaza,, ARO 243 2.4 Vitara 1,6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Decembrie 16, 2011 Partajează Postat Decembrie 16, 2011 Re: Impotmoliada 2011 - Un trial pentru semenii nostri ! Pana la urma ajunge si Forte ,iar in afara de el si cele achitate mai venim cu un mithu pajero taiat -pilot Luca Vin si eu, iar copilot este Undercover si ne dam cu un Suzuki Jimny! Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Decembrie 16, 2011 Partajează Postat Decembrie 16, 2011 Re: Impotmoliada 2011 - Un trial pentru semenii nostri ! Facem asigurare la fata locului? Ce o sa fie de mancare? Vorbesc foarte serios pentru ca daca vor fi doar mici trebuie sa-mi aduc pachet de acasa. :tk Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tcmihai Postat Decembrie 16, 2011 Partajează Postat Decembrie 16, 2011 Re: Impotmoliada 2011 - Un trial pentru semenii nostri ! si noi am achitat ieri cu numele de Adrian Ciobanu adica Adi V6 si Mishu Mishu 0729 963 330 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bobinator Postat Decembrie 16, 2011 Partajează Postat Decembrie 16, 2011 Re: Impotmoliada 2011 - Un trial pentru semenii nostri ! Un mic cometariu la lista :pozitia 9= pozitia 35 = Eu ! :) B.B.B. -BIG BAD BUG! T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierra213 Postat Decembrie 16, 2011 Partajează Postat Decembrie 16, 2011 Re: Impotmoliada 2011 - Un trial pentru semenii nostri ! Mai vrem sa ne inscriem si noi doua echipaje Sierra213 - Mitsu 3000 v6 la Standard Stanescu Sebastian - Jeep Grand Cherokee la Standard. Platim la fata locului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Paragusul Postat Decembrie 16, 2011 Partajează Postat Decembrie 16, 2011 Re: Impotmoliada 2011 - Un trial pentru semenii nostri ! Hastrale, pune-ma si pe mine privitor, ca-s cu masina in pioneze, o sa vin cu Subaru sa nu ma fac de ras ca vin fara 4x4, dar vin numai sa beau si sa ma uit la voi! Cu mii de pipe si purici, Paragusul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Decembrie 16, 2011 Partajează Postat Decembrie 16, 2011 Re: Impotmoliada 2011 - Un trial pentru semenii nostri ! ne vedem de dimineatza din pacate ca si copilot ,,bube tehnice,, am ramas fara alternator chiar in seara asta si fara masina :cr1 Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate