Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Impotmoliada 2011 - Un trial pentru semenii nostri !

Yonutz

Postări Recomandate

Re: Impotmoliada 2011 - Un trial pentru semenii nostri !

am inteles deci tot in fundei frunzanesti se merge cu umanitare .

Da. Tot acolo. "Exploatam" locul ala de mai multi ani, unic prin relief, mi se pare normal ca roadele muncii noastre sa le lasam tot acolo.

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 362
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Am si eu 2 intre-bari :

1.incepand cu ce ora demareaza impotmoliada, nu e specificat

2.as dori sa donez niste bani pentru umanitara de dupa impotmoliada, contul de depuneri are acelasi IBAN cu contul de participare ?

Multumesc.

Nascut-crescut in IMS-eu si Tv-eu !
Link spre comentariu

@vercingetorix

Salut.

Noi cred ca vom fi acolo cu o zi inainte.

O sa pun aici un program (cam asta este planul de bataie) pe care o sa ne straduim sa-l respectam. Din experienta anilor trecuti pot spune ca anul trecut ne-am tinut nemteste de program desi au existat cateva evenimente neprevazute. Speram ca si in acest an vom reusi acelasi lucru.

08.00-09.30 Inscrieri si verificare tehnica masini (sa nu va ganditi la ITP :grin:)

09.45-10.00 Briefing

10.00-12.30 Prima parte a evenimentului

12.30-13.00 Pauza

13.00-15.30 A doua parte a evenimentului

15.30-16.00 Deliberarea arbitrilor in vederea acordarii premiilor

16.00-16.30 Festivitatea de premiere

Este posibil sa existe un usor decalaj. Vom calcula niste timpi in acest weekend ptr un program cat mai exact. Daca nu vor aparea alte modificari acesta va ramane programul si il veti gasi de de luni incolo in primul post al acestui topic.

Link spre comentariu

in total 3 echipaje andi si jeni radu si luminita catalin neata si neata marin

Ok, acum am inteles si v-am trecut pe lista ! :h5

Salut,

Prezent si eu.

Mai jos gasiti si plata !

Multumim pentru plata ! Te-am trecut pe lista ! :h5

Am si eu 2 intre-bari :

1.incepand cu ce ora demareaza impotmoliada, nu e specificat

2.as dori sa donez niste bani pentru umanitara de dupa impotmoliada, contul de depuneri are acelasi IBAN cu contul de participare ?

Multumesc.

La prima intrebare am vazut ca a raspuns Yon, iar la a doua, iti confirm eu ca DA, ESTE ACELASI CONT cu cel in care se depun banii pentru taxa de participare.

:h5

Link spre comentariu

REVIN ASUPRA ACCESULUI IN ZONA IN CARE SE VA DESFASURA "IMPOTMOLIADA-2011" SI VA ROG SA RESPECTATI INDICATIILE DIN PRIMUL POST AL TOPICULUI !

Mai jos se afla un filmulet cu drumul pe care sa face accesul, imaginile fiind surprinse de la iesirea din sat :

PS - Imediat ce se vor fi gata pe Youtube, vom posta si ceva filme cu imagini din traseele de standard, dar si de open.

Link spre comentariu

Apropo de posibilitatea de a participa la ambele clase.Optam si noi atat pt Standard cat si Open.

Plata la Open este facuta.Ramane sa efectuez sapt asta si pt Standard.

IMAGINATIA ESTE TOTUL Este avanpremiera a ceea ce va urma in viata...
Link spre comentariu

Da, da particip si eu. Nu stiu la care clasa dar o sa vad la fata locului. Sper ca la amandoua.

Speram sa vina confirmarea ta si deja te pusesem pe lista ! :h5

PS - Oricum, imi doream sa ne cunoastem sa lamurim cu sarmalele alea cenzurate.........:ha:

Apropo de posibilitatea de a participa la ambele clase.Optam si noi atat pt Standard cat si Open.

Plata la Open este facuta.Ramane sa efectuez sapt asta si pt Standard.

Good choice !

La Standard numai bine iti vei face incalzirea ! :h5

Link spre comentariu

luni achitam si noi, in afara de mine(nu mai vin cu chevy vin cu G-ul) mai vin cel putin 3 echipaje Forte-toyota,ionut-patrol,cornel-galloper

Chevrolet Tahoe 5.7 Chevrolet Suburban 6,2 turbo diesel -,,se scurteaza,,

ARO 243 2.4 Vitara 1,6

Link spre comentariu

luni achitam si noi, in afara de mine(nu mai vin cu chevy vin cu G-ul) mai vin cel putin 3 echipaje Forte-toyota,ionut-patrol,cornel-galloper

Am si actualizat lista ! :h5

Daca aveti nevoie de recomandari sau chiar rezervari pentru cazare, va ajutam cu mare placere !

Link spre comentariu

O sa vin si eu cu sotia si copilul daca se poate, la standard.

Pentru cauza umanitara se poate aduce si imbracaminte si jucarii?(in acele zile de 20-21)

Taxa o voi plati saptamana care vine.

Ar fi prima mea iesire off road :banana

Cristian - Oana = Frontera

Editat de Cristian84
Link spre comentariu

Speram sa vina confirmarea ta si deja te pusesem pe lista ! :h5

PS - Oricum, imi doream sa ne cunoastem sa lamurim cu sarmalele alea cenzurate.........:ha:

Sa vaz daca apuc sa fac si sa aduc si niste sarmale :))))))))

Link spre comentariu

O sa vin si eu cu sotia si copilul daca se poate, la standard.

Pentru cauza umanitara se poate aduce si imbracaminte si jucarii?(in acele zile de 20-21)

Taxa o voi plati saptamana care vine.

Ar fi prima mea iesire off road :banana

Cristian - Oana = Frontera

Toti au inceput asa ! Va asteptam cu drag ! :h5

Pentru Umanitara, tinem legatura si vedem ce si cum.

Sa vaz daca apuc sa fac si sa aduc si niste sarmale :))))))))

Da,da......mai fa-mi pofta mult cu sarmalele alea ca iar o dam in off-topic si trebuie sa ma autocenzurez, autosesizez, autopenalizez, etc.......:ha:

Link spre comentariu

Toti au inceput asa ! Va asteptam cu drag ! :h5

Pentru Umanitara, tinem legatura si vedem ce si cum.

Multumim frumos , de-abia asteptam:ypu

Sunt singurul cu frontera pe aci :op

Editat de Cristian84
Link spre comentariu

O sa vin si eu cu sotia si copilul

Sigur ca da, nu e nici o problema. Sa imbracati copilul bine ca acolo, fiind in camp, este curent.

Toata ajutoarele suplimentare veniturilor din impotmoliada dorim sa le strangem de luni-marti in zona de sud a Bucurestiului in mai multe puncte dupa posibilitati.

Precizari de ordin tehnic:

Filmuletul lui Astral este edificator si incercam sa nu schimbam parerea deja formata a oamenilor din zona care respecta pe "baietii cu 4x4" demonstrand ca putem face offroad respectandu-le munca (plantatiile) si natura (nu lasam distrugeri si gunoi in urma noastra).

Din acest motiv, ptr ca sunt culturi destul de aproape de traseu si "tribune" am schitat organizarea similar cu anul trecut. Va expun cateva "reguli" care trebuie respectate ptr ca organizatorii doresc, conform regulamentelor in vigoare, a proteja atat concurentii cat si spectatorii.

-sus pe maluri din motive de securitate ptr oameni si masini se vor organiza padocurile (tarcurile unde vor intra doar masinile participantilor) si nu se va permite decat accesul pietonal.

-jos vom incerca sa delimitam un spatiu de parcare ptr masinile vizitatorilor

-vor exista benzi de siguranta ptr spectatori, ptr ca malurile sunt fragile (e umezeala in acesta perioada a anului) si dorim sa prevenim accidente de orice fel

-nu vom permite accesul spectatorilor in groapa. Singurii care vor avea acces acolo vor fi doar concurentii si organizatorii

-se va permite accesul in traseu DOAR cu casca de protectie (daca nu aveti va asiguram noi la start gratuit) , centurile de siguranta si luminile aprinse .

-copii minori care vor participa la una din cele doua clase pilot sau copilot vor avea in mod obligatoriu acordul notarial al parintilor prin care acestia isi asuma toate riscurile de participare intr-o competitie de automobilism sportiv.

-organizatorii pot sa refuze accesul in traseu a unui membru al echipajului aflat sub influenta bauturilor alcoolice (peste limita bunului simt). Va exista la organizatori un alcooltest care va fi utilizat doar daca concurentul contesta decizia organizatorului.

-am limitat numarul de participanti la 50 de echipaje ptr a putea oferi ceva putin mai consistent ca anul trecut. In momentul in care aceasta lista se inchide va exista o lista de asteptare, prioritate avand cei care au achitat taxa de participare.

Mare atentie la toate aspectele punctate, cei care ne cunosc stiu ca nu facem rabat de la reguli ptr ca nu ne dorim complicatii.

Pentru ca la fiecare editie ne-am bazat foarte mult pe sugestiile participantilor din editia precedenta, o sa incercam ca saptamana viitoare sa punem la punct o solutie si ptr cei care nu au masina de teren si vor sa incerce "microbul 4x4".:h5

Cele mai importante detalii despre acest eveniment se centalizeaza in primul post din topic. Va recomand ca de fiecare data cand cititi posturil in acest topic sa verificati si primul post.

Va multumim ptr atentia acordata acestui eveniment si va asteptam cu drag.

Echipa Club 4x4 Bucuresti

Link spre comentariu

Vin si eu. Maine sau maxim marti fac plata.

In sfarsit, te-ai hotarat ! :h5

Te-am pus pe lista care ramane deschisa si pentru "gasca" Daihatsu !

Vreo problema daca reusim sa aducem echipa de la Zeus TV pt filmari si reportaj???

Absolut nici o problema ! Aduceti-i !!!

Inca n-am semnat nici un contract de exclusivitate cu vreo televiziune...........:ha:

Link spre comentariu

traseul de standard a fost schitat.

traseul a fost probat de mai multe ori, de mai multi soferi, cu o toyota LJ70, incaltata cu MT, tractiune 4x4 standard, fara blocante in punti.

si traseul de open a fost schitat. este foarte tehnic.

traseul a fost probat de doua patroale, unul scurt si unul lung si de un mitsu scurt.

pilotul va trebui sa aiba ceva oo:grin:

va exista cel putin o proba speciala....... mai mult pt. copilot:ha:

oops...cred ca am dat din casa:old

Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti.

Link spre comentariu

Toyota 70 a avut de fapt doar AT-uri si alea cam barbierite.........

Foarte bine, daca e standard, standard sa fie.

Lumea vine sa se distreze nu sa-si rupa masinile. Mai ales inainte de sarbatori.

Eu o sa vin cu gume de iarna.

Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi.
Link spre comentariu

• vstef_is a resetat ca important acest subiect

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare