zolameister Postat Noiembrie 28, 2011 Partajează Postat Noiembrie 28, 2011 Re: Maramures Trophy 2012 - 7-12 august "Opinion " oi fii eu?:hl NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Noiembrie 28, 2011 Partajează Postat Noiembrie 28, 2011 Re: Maramures Trophy 2012 - 7-12 august :ha:scuze... acu am vazut ca e un alt user....m-am uitat la Y 60:grin: NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
opinion Postat Noiembrie 28, 2011 Partajează Postat Noiembrie 28, 2011 Re: Maramures Trophy 2012 - 7-12 august @zolameister - nu-i nici o problema - eu sunt mai nou pe aici (ceva mai mult de un an) si nu prea am apucat sa va cunoscut decat dupa tastatura si poze ... Daca si pentru tine cel mai important e sa participi si sa te simti bine poate facem o echipa (si nu neaparat numai noi 2) :h5 Too much of a good thing can be wonderful. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Noiembrie 28, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 28, 2011 Re: Maramures Trophy 2012 - 7-12 august "Opinion " oi fii eu?:hl Te pun pe lista cu Big White? :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Noiembrie 28, 2011 Partajează Postat Noiembrie 28, 2011 Re: Maramures Trophy 2012 - 7-12 august chiar vreau sa fiu acolo,"prietenii stiu de ce":tk NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Noiembrie 28, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 28, 2011 (editat) Re: Maramures Trophy 2012 - 7-12 august chiar vreau sa fiu acolo,"prietenii stiu de ce":tk Gata. esti "in carti". :h5 1. Team 1: Teddybear + Nick671 / Landrover Discovery 1 + Landrover Defender 2. Team 2: Cristi69 + .......................... / Mitsubishi Pajero V60 + ..................... 3. Team 3: Opinion + l_stoian79 / Nissan Patrol Y60 + Toyota Landcruiser LJ73 4. Team "BLACK DUCKS" : Astral + f_zoltan / Toyota Landcruiser LJ70 + Suzuki Samurai 5. Team 5: GPScu + ............... / Toyota Landcruiser HZJ73 + ....................... 6. Team "BlueDragonCat": Stefan79 + ............ / Mitsubishi Pajero + ......................... 7. Team "MAD RUSSIAN": Vitalies/Natali + Alexey/Denis / Mitsubishi Pajero + Mitsubishi Pajero 8. Team "IceTeaFoot": Pitonul + DragosDim / Jeep Wrangler + Nissan Navara 9. Team "BIG WHITE": Zolamaister + .................... / Nissan Patrol Y60 + ................ 10. Team 10: ... . . . 16. Team 16: Atar + ................ / Jeep Grand Cherokee + ....................... etc... Vitali, pana te gandesti tu la un nume de echipa, am trecut eu ceva provizoriu acolo "Team MAD RUSSIAN" :grin: Editat Noiembrie 28, 2011 de Max Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
l_stoian79 Postat Noiembrie 28, 2011 Partajează Postat Noiembrie 28, 2011 (editat) Re: Maramures Trophy 2012 - 7-12 august @Max: la echipa 3, adauga l_stoian79 (+nevasta+copilul -> asa e planul, dar mai vedem pana in august...), cu Toyotu' LJ73 dotat cu ceaun :grin:.... duc Toyotu' acasa ptr cateva zile :old la nume ne mai gandim... Editat Noiembrie 28, 2011 de l_stoian79 "Explore.Dream.Discover."-Mark Twain cele mai bune lucruri din viata mea: http://picasaweb.google.com/olivia.iris.stoian :n1 "my precioussssss" :jp1: http://picasaweb.google.com/stoian.l.m :bannana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Noiembrie 28, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 28, 2011 Re: Maramures Trophy 2012 - 7-12 august @Max: la echipa 3, adauga l_stoian79 (+nevasta+copilul -> asa e planul, dar mai vedem pana in august...), cu Toyotu' LJ73 dotat cu ceaun :grin:.... duc Toyotu' acasa ptr cateva zile :old la nume ne mai gandim... Done! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Decembrie 9, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 9, 2011 (editat) Re: Maramures Trophy 2012 - 7-12 august Sa mai actualizam lista: 1. Team 1: Teddybear + Nick671 / Landrover Discovery 1 + Landrover Defender 2. Team 2: Cristi69 + .......................... / Mitsubishi Pajero V60 + ..................... 3. Team 3: Opinion + l_stoian79 / Nissan Patrol Y60 + Toyota Landcruiser LJ73 4. Team "BLACK DUCKS" : Astral + f_zoltan + Nea Fane / Toyota Landcruiser LJ70 + Suzuki Samurai + Toyota Landcruiser LJ70 5. Team "NDW": GPScu + Nike&Patrol / Toyota Landcruiser HZJ73 + Nissan Patrol Y60 6. Team "BlueDragonCat": Stefan79 + ............ / Mitsubishi Pajero + ......................... 7. Team "MAD RUSSIAN": Vitalies/Natali + Alexey/Denis / Mitsubishi Pajero + Mitsubishi Pajero 8. Team "IceTeaFoot": Pitonul + DragosDim / Jeep Wrangler + Nissan Navara 9. Team "BIG WHITE": Zolamaister + .................... / Nissan Patrol Y60 + ................ 10. Team 10: Felix Patrascanu + ........................... / Toyota Landcruiser 120 + ......................... 11. Team 11: Yonutz + ............................... / Toyota Landcruiser HDJ80 + ........................... 13. Team BETA: Vio (Patrolator) + Ovi(Mutu) / Nissan Patrol Y60 + Toyota Landcruiser HDJ80 . . 16. Team 16: Atar + ................ / Jeep Grand Cherokee + ....................... etc... Editat Decembrie 12, 2011 de Max Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Decembrie 9, 2011 Partajează Postat Decembrie 9, 2011 Re: Maramures Trophy 2012 - 7-12 august Team "MAD RUSSIAN" :ha: super tare - la asta nu m-a dus capul cand cautam un nume pentru echipa :ha::tk:h5 Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Decembrie 10, 2011 Partajează Postat Decembrie 10, 2011 Re: Maramures Trophy 2012 - 7-12 august Daca ramine perioada 7-12 august, ma inscriu impreuna cu un prieten. As dori pt. team nr.13. Venim cu Y60(Vio) si HDJ80(Ovi). Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Decembrie 10, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 10, 2011 Re: Maramures Trophy 2012 - 7-12 august Daca ramine perioada 7-12 august, ma inscriu impreuna cu un prieten. As dori pt. team nr.13. Venim cu Y60(Vio) si HDJ80(Ovi). Am notat. :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nea fane Postat Decembrie 10, 2011 Partajează Postat Decembrie 10, 2011 Re: Maramures Trophy 2012 - 7-12 august Maxule vin sigur. Echipa gasesc eu. Campare cort ,rulota,cerul liber ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nea fane Postat Decembrie 10, 2011 Partajează Postat Decembrie 10, 2011 Re: Maramures Trophy 2012 - 7-12 august Am uitat ca-s om batran , nr. 666 for me. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Decembrie 10, 2011 Partajează Postat Decembrie 10, 2011 Re: Maramures Trophy 2012 - 7-12 august Maxule vin sigur. Echipa gasesc eu. Campare cort ,rulota,cerul liber ? Am uitat ca-s om batran , nr. 666 for me. Esti un ametit, dar tot e bine ca vii !!! :ha: Max, baga-l in echipa BLACK DUCKS ! REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nea fane Postat Decembrie 10, 2011 Partajează Postat Decembrie 10, 2011 Re: Maramures Trophy 2012 - 7-12 august Astrale oi fi eu ametit, HIC, dar nu am nici fata nici spate de RATOI. Dar la distractie am fata de .............. distractie HIC. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Decembrie 10, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 10, 2011 Re: Maramures Trophy 2012 - 7-12 august Maxule vin sigur. Echipa gasesc eu. Campare cort ,rulota,cerul liber ? Prima si ultima noapte, cazare la hotel. Celelalte 3 nopti, cazare in cort, masina, cerul liber, etc, fiecare dupa posibilitati. Prima noapte dupa inscriere se doarme la hotel in Baia Mare. A doua noapte dupa prima zi de concurs, doarme fiecare unde ajunge seara. Trebuie sa aveti fiecare dotari pt asa ceva. A treia noapte la fel dar va fi o tabara comuna. A patra noapte, ca si prima noapte, doarme fiecare unde ajunge seara. A cincea noapte e deja finala care e la hotel in Baia Mare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nea fane Postat Decembrie 10, 2011 Partajează Postat Decembrie 10, 2011 Re: Maramures Trophy 2012 - 7-12 august Maxule .....gata intru in echipa cu ratele astea care este pi forum. AJUTA-NE DOAMNE !!!!!!!!!!!!!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Decembrie 10, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 10, 2011 Re: Maramures Trophy 2012 - 7-12 august Maxule .....gata intru in echipa cu ratele astea care este pi forum. AJUTA-NE DOAMNE !!!!!!!!!!!!!!!! Faceti echipa de trei rate? :grin::ha: ` Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nea fane Postat Decembrie 10, 2011 Partajează Postat Decembrie 10, 2011 Re: Maramures Trophy 2012 - 7-12 august Maxule tu nu stii ca ratele umbla in haita?????? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nea fane Postat Decembrie 10, 2011 Partajează Postat Decembrie 10, 2011 Re: Maramures Trophy 2012 - 7-12 august Aoleu deci trebuie sa am pasaportul la mine plus viza de (rusi) UCRAINA Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Decembrie 10, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 10, 2011 Re: Maramures Trophy 2012 - 7-12 august Aoleu deci trebuie sa am pasaportul la mine plus viza de (rusi) UCRAINA Nu trebuie viza. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Decembrie 11, 2011 Partajează Postat Decembrie 11, 2011 (editat) Re: Maramures Trophy 2012 - 7-12 august Vaz ca locurile bune din fata, alea cu vedere la mare s-au dat ... :ha: Bun ...vreau si eu un loc intr-un pod, pivnita, capita, crama ... ceva (nu le am cu bautura doar sa o pazesc de gurile rele, atat! :ha:)... :grin: Deci de venit vin si nu ma vin cu bemveul ala de 50 de cai (jumate morti) :ha:...numai ca trebuie sa-mi iau si eu o masina serioasa (ca la mine toyotele ie nerizistente ... ba le sar prezoanele, ba se rup grupurile, ba mai stiu eu ce naiba se intampla ...nu ca n-ar fie ele masini bune dar vaz ca nu prea suporta sa fie calarite de "nissanist", ie chestie de compatibilitate) ... ca sa fac echipa ori cu gepescu ori cu nenea zoli ...sau chiar cu nea fane ... sa vedem care plateste mai bine sa nu fie cu mine in echipa... :ha: Deci daca nu imi apare Nissanu din vis, atunci ...vin cu ...80-ul :ha: Editat Decembrie 11, 2011 de Yonutz consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Decembrie 11, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 11, 2011 Re: Maramures Trophy 2012 - 7-12 august Ioane, daca vrei adrenalina, ai rabdare ca sa il conving pe Horatiu sa se inscrie si faci echipa cu el. :ha::ha::ha::bb:hm Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Decembrie 11, 2011 Partajează Postat Decembrie 11, 2011 Re: Maramures Trophy 2012 - 7-12 august Vaz ca locurile bune din fata, alea cu vedere la mare s-au dat ... :ha: Bun ...vreau si eu un loc print-un pod, pivnita, capita, crama ... ceva (nu le am cu bautura doar sa o pazesc de gurile rele, atat! :ha:)... :grin: Deci de venit vin si nu ma vin cu bemveul ala de 50 de cai (jumate morti) :ha:...numai ca trebuie sa-mi iau si eu o masina serioasa (ca la mine toyotele ie nerizistente ... ba le sar prezoanele, ba se rup grupurile, ba mai stiu eu ce naiba se intampla ...nu ca n-ar fie ele masini bune dar vaz ca nu prea suporta sa fie calarite de "nissanist", ie chestie de compatibilitate) ... ca sa fac echipa ori cu gepescu ori cu nenea zoli ...sau chiar cu nea fane ... sa vedem care plateste mai bine sa nu fie cu mine in echipa... :ha: Deci daca nu imi apare Nissanu din vis, atunci ...vin cu ...80-ul :ha: ...sa fie alb si 4.2...:h5 NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate