Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Maramures Trophy 2012 - 7-12 august

Max

Postări Recomandate

Re: Maramures Trophy 2012 - 7-12 august

Lista reactualizata:

1. Team 1: Teddybear + Nick671 / Landrover Discovery 1 + Landrover Defender

2. Team 2: Cristi69 + .......................... / Mitsubishi Pajero V60 + .....................

3. Team EASY: Opinion + l_stoian79 / Nissan Patrol Y60 + Toyota Landcruiser LJ73

4. Team "BLACK DUCKS" : Astral + f_zoltan + Nea Fane / Toyota Landcruiser LJ70 + Suzuki Samurai + Toyota Landcruiser LJ70

5. Team "NotDrinkWater": GPScu + Nike&Patrol / Toyota Landcruiser HZJ73 + Nissan Patrol Y60

6. Team "BlueDragonCat": Stefan79 + ............ / Mitsubishi Pajero + .........................

7. Team "MAD RUSSIAN": Vitalies/Natali + Alexey/Denis / Mitsubishi Pajero + Mitsubishi Pajero

8. Team "IceTeaFoot": Pitonul + DragosDim / Jeep Wrangler + Nissan Navara

9. Team "BIG WHITE": Zolamaister + .................... / Nissan Patrol Y60 + ................

10. Team 10: Felix Patrascanu + ........................... / Toyota Landcruiser 120 + .........................

11. Team "J": Yonutz + ............................... / Toyota Landcruiser HDJ80 + ...........................

12. Team 12: RaduOk + ............................... / Toyota Landcruiser Proto + ..........................

.

13. Team "BRAVO": Vio (Patrolator) + Ovi(Mutu) / Nissan Patrol Y60 + Toyota Landcruiser HDJ80

14. Team "Ruff Riders": Ruff Riders + ....................... / Nissan Patrol Y61 + Toyota 3,4

15. Team 15: Lszabi + ....................... / Opel Frontera + .........................

.

16. Team "MNG": Atar + Doctoru' + Dulceanu + Rechinul + marius4motion/ Jeep Grand Cherokee + .......................

17. Kremsmueller Rally Team: Botez Sorin /Pajero Mk1 3000 V6 + Szene Raul + Vermesan Miri/ Pajero Mk1 3000 V6 + Stanescu Sebastian + Lavinia / Jeep Grand Cherokee

18. Team 18: Rezervat 2 echipaje Austria

19. Team 19: Rezervat 2 echipaje Austria

20. Team 20: Rezervat 2 echipaje Germania

21. Team 21: Rezervat 1 echipaj Germania (se cauta pereche)

22. Team 22:

23. Team 23:

etc...

Editat de Max
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 534
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Atunci pot sa te rog sa-mi dai si mie o bucata din cortul tau? :h5Ca sa nu risc descalificarea:grin::grin::grin:

:ha::ha::ha:

Noi avem cortul pregatit.Cel putin a mea va fi echipata la maxim de stat in paduri 2 saptamani.Tocmai am luat din Austria suport de bidoane de pus pe lateral,unul va fi rezervat pentru vin.

IMPORTANT------stiti cumva daca vinul isi mentine cat de cat calitatile daca il bag in canistra de tabla (noua, bineinteles)? Daca nu, umplu un bidon de 22 L cu vin rosu insa noaptea trebuie sa facem de garda la masina sa nu se usureze masina.

Cei cu IMS-urile au traversat Africa de-a latul in 1970 doar cu rutele Michelin, asa ca nu cred ca va fi o problema sa ne orientam dupa ecou, stele/soare, miros de carnati de la alte echipaje,tobe esapament de la altii,etc.

Editat de nick67

VW Typ 3, 1966

LR Go Beyond Tough Phone IP68

http://www.lroc.ro

Link spre comentariu

.........

IMPORTANT------stiti cumva daca vinul isi mentine cat de cat calitatile daca il bag in canistra de tabla (noua, bineinteles)?.........

Da, si mai mult decat atat si le va imbogati cu o aroma de metal de mai mare dragul...........:ha:

Man.....vinul chiar si pus intr-un recipient adecvat (sticla, plastic), avand in vedere la cat va fi de zguduit, va capata un gust de posirca......Il pui mai bine in mai multe sticle de plastic de 1,5 l astfel incat care sticla este inceputa sa fie si terminata.

Link spre comentariu

O echipa este formata din 2 masini sau pot fi chiar 3-4?

--------------------

LE: Am gasit raspunsul!

S-a notat. Asa va fi. "Number 1" :h5

Regulamentul competitiei va conditiona participarea in echipe de cate minim 2 masini. Ca vor fi mai multe, nu am nici o problema.

Eventual hai sa facem o chestie mai interesanta.

Sa nu fie cu numere pe masini ci fiecare echipa sa isi gaseasca un nume.

Gen "Team Landy" sau ce va trece voua prin cap.

Editat de Forte
Off-road in Dobrogea!

Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06,

On-road: Renault Laguna 02,

ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08!

Multumesc Asfalttango!

Link spre comentariu

La 16 trceti-i si pe Doctoru' + Doctoreasa, Dulceanu + Dana, si Rechinu cu o verisoara.

Se pare ca vom fi 4 masini.

Cautam inca numele echipei.

"Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford
Link spre comentariu

Pana la sfarsitul saptamanii care incepe, va fi gata si regulamentul cu modul de desfasurare a competitiei.

Mai astept niste informatii si voi prezenta un regulament cat mai complet.

Tot pana la sfarsitul saptamanii va fi modificat si updatat si site-ul evenimentului http://www.mmof.ro.

Lucram la sigla Maramures Trophy 2012. Daca are cineva propuneri si poate concepe o sigla interesanta, autorul siglei alese va fi recompensat cu un premiu. :wink:

Cei interesati sa ne contacteze pentru a afla elementele care trebuiesc cuprinse in respectiva sigla si in functie de care sa se faca designul ei.

office@club4x4.ro

Editat de Max
Link spre comentariu

Mult mai important este baterea in cuie a datei evenimentului, sa stim cand ne luam liber. Regulamentul sper sa fie unul flexibil, sa nu avem interdictie la cantitatea de apa pe care o putem lua cu noi !

Rubicon 2.8
Link spre comentariu

La 16 trceti-i si pe Doctoru' + Doctoreasa, Dulceanu + Dana, si Rechinu cu o verisoara.

Se pare ca vom fi 4 masini.

Cautam inca numele echipei.

Echipa va fi formata din 3..4... sau cate masini vor putea sa vina.. Cu totii suntem niste manglii, in frunte cu Dulceanu care este mangliul cel mai cel...

De aceea, conform titulaturii oficiale, echipa se numeste MNG.... adica "MNG-ii".

Am zis!!

Semnat: MNG 03

Link spre comentariu

Echipa va fi formata din 3..4... sau cate masini vor putea sa vina.. Cu totii suntem niste manglii, in frunte cu Dulceanu care este mangliul cel mai cel...

De aceea, conform titulaturii oficiale, echipa se numeste MNG.... adica "MNG-ii".

Am zis!!

S-a notat. :h5

Link spre comentariu

Mult mai important este baterea in cuie a datei evenimentului, sa stim cand ne luam liber. Regulamentul sper sa fie unul flexibil, sa nu avem interdictie la cantitatea de apa pe care o putem lua cu noi !

Stabilirea si baterea in cuie a datei evenimentului a fost facuta demult si acum e si oficiala.

7 -12 august 2012

:wink:

Cat despre cantitatea de apa, da e flexibil. De fapt o sa specific acolo ca e vorba de "cantitatea de lichide" . Asa iti lasa mana libera ca sa alegi cu ce "combustibil" vrei sa functionezi tu. Ca masina stim cu ce merge. :grin:

Link spre comentariu

Max, vrei sa fii prietenul meu?? :grin: am trimis cerere :ha:

Legat de gazolina, carmol, tuicomicina sau cum vreti sa-i spuneti.. ar fi bine sa stim de la inceput unde/daca/cand avem traseu de asfalt. Tinand cont ca e un trophy si nu un concurs obisnuit (adica se intinde pe foarte multi km patrati), cred ca e greu sa fie doar prin padure si vor fi si segmente de legatura sau de aprovizionare care vor fi in sate..

PS. Noi la expeditia din vara "cod portocaliu" am schimbat o portiune de traseu stabilita cu 5 luni inainte doar pt ca "gustasem" ceva din cauza frigului :grin:.

PS 2. Va rog, nu dati cu pietre!!! :ha:

Link spre comentariu

Max, vrei sa fii prietenul meu?? :grin: am trimis cerere :ha:

Legat de gazolina, carmol, tuicomicina sau cum vreti sa-i spuneti.. ar fi bine sa stim de la inceput unde/daca/cand avem traseu de asfalt. Tinand cont ca e un trophy si nu un concurs obisnuit (adica se intinde pe foarte multi km patrati), cred ca e greu sa fie doar prin padure si vor fi si segmente de legatura sau de aprovizionare care vor fi in sate..

PS. Noi la expeditia din vara "cod portocaliu" am schimbat o portiune de traseu stabilita cu 5 luni inainte doar pt ca "gustasem" ceva din cauza frigului :grin:.

PS 2. Va rog, nu dati cu pietre!!! :ha:

Cererea ta fost procesata si rezolvata pozitiv. :grin:

Vei avea toate informatiile necesare legate de traseu, posibile puncte de alimentare sau altele.

Link spre comentariu

Am zis!!

Ma alatur si eu la MNG !:wink: Fac revizia la remorca si vad de cine ma leg. ( cineva care merge extrem de incet ):ha::ha::ha:

Editat de marius4motion

Samurai mic dar puternic

In cap incap multe , dar putine raman !

Link spre comentariu

exista un numar maxim de echipaje/masini agreat de organizator?

pana cind se mai pot face inscrieri?

Numarul maxim de masini pe care ne propunem ca sa il gestionam este de 80.

Nu cred ca se va ajunge la acest numar dar daca e cazul, noi vom fi pregatiti.

Inca nu am stabilit data pana cand se pot fac inscrieri.

Dupa ce stabilim detaliile si taxele de participare, vom prezenta si informatii legate de data de inscriere.

Link spre comentariu

Cum o sa fie in privinta numarului de persoane din masini ? Doar pilot si copilot, sau au voie si pasageri ? Vreau ( in caz ca o sa vin ) sa-i iau si pe juniorii mei ( 16 ani ), bineinteles cu echipamentul necesar, casti , centuri, etc.

Link spre comentariu

Cum o sa fie in privinta numarului de persoane din masini ? Doar pilot si copilot, sau au voie si pasageri ? Vreau ( in caz ca o sa vin ) sa-i iau si pe juniorii mei ( 16 ani ), bineinteles cu echipamentul necesar, casti , centuri, etc.

Este posibil asa ceva dar iar acestia vor fi in regim de insotitori.

Din considerente tehnice nu am reusim inca sa updatam toate informatiile de pe site dar lucram la asta.

Editat de Max
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare