Cornelia Postat August 13, 2012 Partajează Postat August 13, 2012 Re: Maramures Trophy 2012 - 7-12 august A fost o saptamana extraordinara, o experienta pentru care multi ar putea sa ne invidieze. Vreau sa multumesc celor care au avut incredere in noi, oameni deosebiti, din zone diferite ale tarii - Bucuresti, Giurgiu, Galati, Craiova, Timisoara, Petrosani - si chiar din Austria, care ne-au onorat cu prezenta lor si impreuna cu care am trait adevaratul spirit al iesirilor de acest gen. Ne-am straduit sa aratam un alt fel de Maramures, ne-am dorit sa aratam faptul ca offroad-ul aici nu inseamna doar trasee in jurul orasului. Unii zic ca am reusit ... :wink: :cl Viata nu inseamna sa supravietuiesti unei furtuni ci sa stii sa dansezi in ploaie. http://www.maramuresguide.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
buhu Postat August 14, 2012 Partajează Postat August 14, 2012 Re: Maramures Trophy 2012 - 7-12 august A fost o saptamana extraordinara, o experienta pentru care multi ar putea sa ne invidieze. Vreau sa multumesc celor care au avut incredere in noi, oameni deosebiti, din zone diferite ale tarii - Bucuresti, Giurgiu, Galati, Craiova, Timisoara, Petrosani - si chiar din Austria, care ne-au onorat cu prezenta lor si impreuna cu care am trait adevaratul spirit al iesirilor de acest gen. Ne-am straduit sa aratam un alt fel de Maramures, ne-am dorit sa aratam faptul ca offroad-ul aici nu inseamna doar trasee in jurul orasului. Unii zic ca am reusit ... :wink: :cl In Maramures am venit intodeauna cu placere, chiar daca e departe, locuri minunate, horinca buna si oameni de omenie. A fost prima experienta a copiilor mei in offroad, le-a placut foarte mult si sper sa mai pot venii si alta data. Multumesc pentru ospitalitate si pentru zilele frumoase petrecute la MM. http://members.chello.at/daniel.rusmir/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat August 14, 2012 Partajează Postat August 14, 2012 Re: Maramures Trophy 2012 - 7-12 august A fost o saptamana extraordinara, o experienta pentru care multi ar putea sa ne invidieze. Vreau sa multumesc celor care au avut incredere in noi, oameni deosebiti, din zone diferite ale tarii - Bucuresti, Giurgiu, Galati, Craiova, Timisoara, Petrosani - si chiar din Austria, care ne-au onorat cu prezenta lor si impreuna cu care am trait adevaratul spirit al iesirilor de acest gen. Ne-am straduit sa aratam un alt fel de Maramures, ne-am dorit sa aratam faptul ca offroad-ul aici nu inseamna doar trasee in jurul orasului. Unii zic ca am reusit ... :wink: :cl ATI REUSIT! Multumiri "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat August 14, 2012 Partajează Postat August 14, 2012 Re: Maramures Trophy 2012 - 7-12 august A fost o saptamana extraordinara, o experienta pentru care multi ar putea sa ne invidieze. Vreau sa multumesc celor care au avut incredere in noi, oameni deosebiti, din zone diferite ale tarii - Bucuresti, Giurgiu, Galati, Craiova, Timisoara, Petrosani - si chiar din Austria, care ne-au onorat cu prezenta lor si impreuna cu care am trait adevaratul spirit al iesirilor de acest gen. Ne-am straduit sa aratam un alt fel de Maramures, ne-am dorit sa aratam faptul ca offroad-ul aici nu inseamna doar trasee in jurul orasului. Unii zic ca am reusit ... :wink: :cl Ati reusit mai mult decat atat! Ati facut in asa fel incat, la sute de kilometri de domicilii, toti s-au simtit acasa. M-a amenintat el Astral ca la voi asa se intampla, acum am vazut cu ochii mei. Toti patru. Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat August 14, 2012 Partajează Postat August 14, 2012 (editat) Re: Maramures Trophy 2012 - 7-12 august Maramures http://www.youtube.com/watch?v=iWEVfev4pVI&feature=related Editat August 14, 2012 de atar "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi69 Postat August 14, 2012 Partajează Postat August 14, 2012 Re: Maramures Trophy 2012 - 7-12 august Aseara tirziu in miez de noapte am ajuns si eu acasa.Mii de multumiri lui Max si Cornelia,gazde excelente,care s-au straduit ca o mina de oameni sa se simta extraordinar.Alaturi de ei Radu DMX cu al sau gulas facut la ceaun si palinca sa au facut sa ne simtim extraordinar.Traseele alese au fost deosebite cu peisaje minunate pe care doar Maramuresul le poate oferi. Gandirea corectã vine din experienta. Din nefericire experienta vine din gandirea gresita. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat August 14, 2012 Partajează Postat August 14, 2012 Re: Maramures Trophy 2012 - 7-12 august Sincer, regret foarte mult ca nu am putut participa. Regret de asemenea ca aceasta formula de desfasurare nu a fost expusa de la anuntarea evenimentului , iar participarea ar fi fost cu totul alta, sau cum se zice , din greseli se invata. P.S. Urmatoarea editie nici nu mai trebuie anuntata. Locurile se vor vinde pe sub mana ! Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat August 15, 2012 Partajează Postat August 15, 2012 (editat) Re: Maramures Trophy 2012 - 7-12 august Va rog puneti poze! Eu nu am mai nimic si abia astept sa vad macar un pic din marea aia de 8G de instantanee. Pretty please! :) In alta ordine de idei, le doresc multi ani celor doua Marii de la Maramures Trophy 2012 care azi cred ca inca au sarba(u)torit impreuna! Sar'na pe forum, ca tucatu' live l-am ratat! Editat August 15, 2012 de f_zoltan Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat August 15, 2012 Autor Partajează Postat August 15, 2012 (editat) Re: Maramures Trophy 2012 - 7-12 august Ne revenim cam greu dupa o saptamana de mers pe coclauri :) A fost o saptamana excelenta, cu trasee diverse, cu obiective faine si nu in ultimul rand cu invitati deosebiti. Chiar daca a fost greu, ne-am simtit excelent. Pana la urma am fost 11 masini, un ATV si o motocicleta. 5 Toyota 5 Nissan 1 Landrover Am parcurs aproximativ 490 de km de trasee diverse, am vazut obective si peisaje deosebite. In plus fata de traseele stabilite, cu o parte din invitati am mai facut un traseu de zi excelent pana la salut Breb, traseu unde am descoperit pentru prima oara si Taul Morarenilor, loc de care doar auzisem si un traseu de noapte pe un traseu dificil pana pe varful Ignis pentru a vedea ploaia de stele din aceea noapte. In fiecare seara s-a lasat cu chefuiala, gulas extraordinar facut de Radu DMX si alte bunatati. Sunt multe de povestit dar nu am talent de narator. Vreau sa multumesc tuturor participantilor care au avut incredere in noi si au venit de la multi km pana aici. Imi pare rau pentru @teddybear caruia i-a cedat diferentialul spate chiar in ziua a doua de traseu, lucru care l-a impiedicat ca sa vina in continuare cu noi. De asemenea il admir pe fzoltan pt cum a rezistat cu motocicleta lui naravasa dar nu s-a lasat. In diverse moduri a continuat sa fie cu noi pana la sfarsit. Ba calare, ba pe jos, ba ca si balast in bena la Hilux :grin: Exista foarte multe poze dar voi pune cateva poze deocamdata. Celelalte le vom pune pe un DVD care va fi trimis tuturor participantilor. Aceste poze sunt facute de fotograful nostru, Lucretiu Pop adica , "hai sa ne-ntalnim la mol unde la ultimul etaj e numa' mancare" Cine a fost, stie despre ce e vorba. :grin: E realizatorul si protagonistul videoclipului Cassa Loco, La Mall Editat August 15, 2012 de Max Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat August 15, 2012 Autor Partajează Postat August 15, 2012 Re: Maramures Trophy 2012 - 7-12 august Alte poze: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat August 15, 2012 Autor Partajează Postat August 15, 2012 Re: Maramures Trophy 2012 - 7-12 august ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat August 15, 2012 Autor Partajează Postat August 15, 2012 Re: Maramures Trophy 2012 - 7-12 august ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat August 15, 2012 Autor Partajează Postat August 15, 2012 Re: Maramures Trophy 2012 - 7-12 august Tura de noapte de pe Varful Ignis Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat August 15, 2012 Autor Partajează Postat August 15, 2012 Re: Maramures Trophy 2012 - 7-12 august Premiul special merge la Zoli. Pentru perseverenta. :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat August 16, 2012 Autor Partajează Postat August 16, 2012 Re: Maramures Trophy 2012 - 7-12 august Avem si poze cu oameni ... de la Astral... :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat August 16, 2012 Autor Partajează Postat August 16, 2012 Re: Maramures Trophy 2012 - 7-12 august Tot oameni... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat August 16, 2012 Autor Partajează Postat August 16, 2012 Re: Maramures Trophy 2012 - 7-12 august continuare... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat August 16, 2012 Autor Partajează Postat August 16, 2012 Re: Maramures Trophy 2012 - 7-12 august Mai avem... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat August 16, 2012 Autor Partajează Postat August 16, 2012 Re: Maramures Trophy 2012 - 7-12 august ... [ATTACH=CONFIG]148070[/ATTACH] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat August 16, 2012 Autor Partajează Postat August 16, 2012 (editat) Re: Maramures Trophy 2012 - 7-12 august ... Editat August 16, 2012 de Max Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat August 16, 2012 Partajează Postat August 16, 2012 Re: Maramures Trophy 2012 - 7-12 august Sa va fie de bine! Frumoasa aventura! Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat August 16, 2012 Partajează Postat August 16, 2012 Re: Maramures Trophy 2012 - 7-12 august Dupa ceva mai multa balaureala, am reusit si noi sa ajungem acasa acum vreo ora! dupa "somnul de frumusete" care se impune, revin cu impresii (poze nu prea am facut, din motive... sa zicem obiective :grin:) It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Valentin Postat August 19, 2012 Partajează Postat August 19, 2012 Re: Maramures Trophy 2012 - 7-12 august ne pare rau ca nu am putut fi mai multe zile cu voi noi nefiind in categoria HD (avem land rovere :ha:) totusi va punem ceva poze ca sa le alaturam galeriei foto MM trophy 2012 Discovery II TD5 2000 Series III 88" 2.25 diesel Range rover clasic 3.5 V8 carburator. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Valentin Postat August 19, 2012 Partajează Postat August 19, 2012 Re: Maramures Trophy 2012 - 7-12 august Discovery II TD5 2000 Series III 88" 2.25 diesel Range rover clasic 3.5 V8 carburator. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate