Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Maramures Trophy 2012 - 7-12 august

Max

Postări Recomandate

Re: Maramures Trophy 2012 - 7-12 august

Am prins si eu un pic de internet.

Vreau sa va spun ca vor fi niste modificari.

In prima zi se va merge catre Sapanta dupa care vom face un alt traseu pana la Poienile de Sub Munte unde vom sta doua nopti. In ziua petrecuta acolo vom face o excurisie pana la lacul alpin Vinderel si pe un drum strategic pana la vama ucraineana.

Urmatoarea locatie va fi o pensiune din zona Suciu de Sus, langa Targu Lapus.

Utime zi de traseu va fi catre Cavnic-Baia Sprie.

Traseele nu sunt foarte dificile dar exista si portiuni (putine si scurte) unde va fi mai activ spiritul de echipa pentru a putea trece peste acestea.

Eu fac toate traseele cu o masina ne inaltata, cu anvelope AT. Inca nu m-am troliat niciodata.

Din pacate nu prea sunt disponibil la telefon. Daca e ceva urgent, va rog sa imi da-ti un mesaj sau sa ii transmite-ti Corneliei.

Ne vedem in cursul zilei de marti 7 august la Pensiune Rustic, Baia Sprie (la Florin)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 534
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Pentru a va face idee de bugetul necesar va dau aici niste costuri actualizate.

Taxa de organizare ramane 20 euro/persoana asa cum am stabilit-o anterior.

Tarife pt cazare:

1. Pensiunea Rustic - 50 lei/persoana/noapte fara mic dejun - (doua nopti)

Camparea gratuita

2. Cazare cabana Poienile de Sub Munte - 40 lei/persoana/noapte/fara mic dejun (doua nopti), camparea gratuita

3. Cazare pensiune zona Tg Lapus - 60 lei/persoana/noapte cu mic dejun (bogat) inclus. Pentru capare se solicita 10 lei/cort. Se asigura acces la baie si WC.

Pentru grup, daca luam cina acolo, costa 20 de lei de persoana.

Pentru mic dejun, pentru cei care nu sunt cazati dar sunt din grupul nostru, tariful este de 5 lei/persoana.

Valentin-08 incearca sa mai negocieze ceva in aceasta locatie.

Editat de Max
Link spre comentariu

Cam cati km va avea traseul?

Am venit din traseu acum catvea minute.

Maine voi prelucra datele din GPS si voi face totalul kilometrilor. In acest moment nu stiu exact cati km sunt.

Link spre comentariu

O sa va asteptam impreuna cu Valentin in Lapus.Sper sa aveti sufe destule ca noi venim cu Disco 3 cu AT-uri,fara troliu si alte accesorii.

Defenderu' si Batoru inca sunt in service-uri.

VW Typ 3, 1966

LR Go Beyond Tough Phone IP68

http://www.lroc.ro

Link spre comentariu

O sa va asteptam impreuna cu Valentin in Lapus.Sper sa aveti sufe destule ca noi venim cu Disco 3 cu AT-uri,fara troliu si alte accesorii.

Defenderu' si Batoru inca sunt in service-uri.

:grin:

Avem de toate. Stati linistiti.

Asa e cu astia cu LandRover. Trebuie sa mergi pregatit adecvat la ei. :banana

Pentru un contact mai bun, am un nou numar de telefon disponibil pentru cei care veniti.

0766248408 COSMOTE (mult mai bun la semnal decat rahatul ORANGE cu care nu poti vorbi din mijlocul orasului)

Editat de Max
Link spre comentariu

Maxule, deja i-ai scos pe baieti in traseu? sau sunteti la beut in oras?!?!

m-am intalnit cu @teddybear si @iulian_popescu la Pensiunea Rustic pe la 5-5.30 apoi m-am bananit si eu pe la Cariera Limpedea->Chiuzbaia->Baia Sprie si cand am venit iar la Pensiunea Rustic (pe la 8.30) nu mai era nici o masina pe acolo !?!?!

Editat de l_stoian79

"Explore.Dream.Discover."-Mark Twain

cele mai bune lucruri din viata mea: http://picasaweb.google.com/olivia.iris.stoian :n1

"my precioussssss" :jp1: http://picasaweb.google.com/stoian.l.m :bannana

Link spre comentariu

Uratilor, deja bananaiti? Fara astia mai intarziati? Max, chiar ai de toate? Sunt interesat cum solutionezi suplimentarea rotilor la Kawa-sake-ull meu :)

Editat de f_zoltan
Samurai incepator
Link spre comentariu

Maxule, deja i-ai scos pe baieti in traseu? sau sunteti la beut in oras?!?!

m-am intalnit cu @teddybear si @iulian_popescu la Pensiunea Rustic pe la 5-5.30 apoi m-am bananit si eu pe la Cariera Limpedea->Chiuzbaia->Baia Sprie si cand am venit iar la Pensiunea Rustic (pe la 8.30) nu mai era nici o masina pe acolo !?!?!

Toata lumea s-a adunat la mine la o poveste (a se citi bautura, mamaliguta cu branza, smantana si slaninuta prajita si alte chestii) :grin:

Hai ca ne vedem dimineata.

Link spre comentariu

Uratilor, deja bananaiti? Fara astia mai intarziati? Max, chiar ai de toate? Sunt interesat cum solutionezi suplimentarea rotilor la Kawa-sake-ull meu :)

Stai bre linistit ca iti legam o sufa si de motocicleta ta si te taram dupa noi prin padure. :grin:

Link spre comentariu

Stai bre linistit ca iti legam o sufa si de motocicleta ta si te taram dupa noi prin padure. :grin:

Imi iau si role si fac offroad-surfing :) Gata cu gluma, trec in şa ca am cale multa de batut.

Sper sa fie ceva supermarket cat de cat aproape de locatie, ca eu daca vin ca melcul cu casa in spinare, trebuie sa iau mancare la fata locului.

Editat de f_zoltan
Samurai incepator
Link spre comentariu

o prima impresie despre MMTrophy:

SAHARA

deci tone de praf...tone de praf...si in ultimul rand: TONE de praf :al

ma duc la grataru din curte de la Max...ne auzim mai incolo...salutari din Nord ! :h5

PS: profitati inca 1 zi pana se intorc dulaii la post :grin:

cele mai bune lucruri din viata mea: http://picasaweb.google.com/olivia.iris.stoian :n1

Link spre comentariu

un mic preview la ce si cum, s-a intamplat pe acolo:

IMG_0933.JPG.65f53828d9c4554260d2e2ec043c1825.JPG

asta e poza de 1000 de Like-uri :grin:

Editat de l_stoian79

Link spre comentariu

Who's the man ??

NADS Fitted

Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul.

Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii.

Link spre comentariu

o prima impresie despre MMTrophy:

SAHARA

deci tone de praf...tone de praf...si in ultimul rand: TONE de praf :al

ma duc la grataru din curte de la Max...ne auzim mai incolo...salutari din Nord ! :h5

PS: profitati inca 1 zi pana se intorc dulaii la post :grin:

Ar merita pusa poza cu capul "Cyclon" al lui Astral: namol sapropelic dupa doar o zi de traseu:ha::ha::ha:

It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! icona%20(200).gif

Link spre comentariu

nu dau eu nume p'aci...las personagiile sa se deconspire singure :x

in continuare: "taranul montaniard facand off-road extrem"

DSCF4504.thumb.jpg.523c8c82f998016563fc6cba041400f3.jpg

poza asta e ptr 20 de Like-uri...de la familie si prieteni doar...

@teddybear: capu' la ciclon era plin de smeclean :grin:

Link spre comentariu

Mica pubicitate:

DSCF4135.jpg.ccc3bd91aff00ad97bdcd60164cadf8b.jpgDSCF4722.JPG.daefc8f7755e0e974f0e2173f134fe97.JPGDSCF4725.JPG.927d3dba343bb440d2a944de72d49297.JPGDSCF4733.JPG.92adb70cb607daed241e00428c564fac.JPG

se vinde set de "roate", se ofera bonus un "frigider Fram"....n-a facut niciodata off-road...si nici n-o sa faca....in veci... :ha:

Editat de l_stoian79

Link spre comentariu

Si un' te duceai tu Iulica pe carari ashea de munte ...??? :ha:

Ioane, se impun doua corectii:

1. nu se ducea... se intorcea (la masina) :grin:
  2. alea nu erau "carari de munte" era un adevarat "drum judetean":ha::ha::ha:

It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! icona%20(200).gif

Link spre comentariu

:fr2:fr2:fr2... daca te gandesti ca totul s-a petrecut aproape de mine ...totusi familia este pe primul loc ...totul este bine cand se termina cu bine ...MA BUCUR PENTRU VOI ...ce bine ca din ziua de maine n-a trecut nici o clipa...

ALIN :h5

P.S. ,,C'est la vie "

Link spre comentariu

Azi noapte pe la 1 am ajuns si eu acasa. :( De azi pentru mine a inceput iar munca.

Ceilalti au mai ramas sa balaureasca prin Maramures cateva zile pana dupa Sf. Maria.

A fost suuuper fain.

Apropos, poza cu Nissan-ul meu in noroi e fake. E facuta in photoshop cred. Nissan-ul a stat cuminte pe forestiere si asfalt ca sa ramana cu pragurile si plasticele intacte. :grin:

"Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford
Link spre comentariu

Cine zice ca s-a distrat mai tare ca mine, greseste!

• Am facut 1050 km(din care cam 280 in Maramures, on/offroad) in 5 zile pe o batrana motocicleta de 23 de ani. Si nici eu nu-s nascut in secolul asta :)
  • Am avut bucuria unor minunatii de trasee in o zona pe care nici nu o banuiam asa frumoasa.
  • Am facut cateva portiuni de traseu pe care nu banuiam ca un penzionist ca mine le poate face cu o vitica de 200 kg intre craci. Avantaj eu, adrenalina e invers proportionala cu numarul de roti.
  • Am fost pe 2 roti, am fost si pasager pe 4 roti prin bunavointa lui Atar si Nike, ba am fost pasager si in bena Hiluxului, desi Horia a zis ca nu-s destul de bolovan cat sa contez pentru marirea aderentei.
  • Am intalnit o super-gasca, de la mic la mare. O placere sa fii in asemenea anturaj. Acu' e punctul meu de vedere, ca pe cei de ajutorul carora am depins dupa ce am cazut ca mutulica ii rog sa ma scuze ca le-am mai incurcat treburile. Si ma plec in fata lor, ca au facut minuni cu mobra mea.
  • De gazde ce sa zic? Nu stiu cati dintre noi sunt gata sa gazduiasca in ograda proprie atatia gealati, se lase "colonizati", ba sa solutioneze sau sa ajute cu tot ce pot la rezolvarea problemelor aparute pe parcurs. Max si Cornelia, de milioane! Cred ca pot sa mai adaug doua gazde, Pe Radu DMX cu partea lui de traseu si gulasurile "moarte nutritionistilor" si pe Lucretiu cu pozele bestiale. Abia astept sa inceapa sa apara!

Daca e sa trag linie, e simplu: am revenit acasa cu mobra in o stare naturala de dezmembrare, fara bagaje, batut de ploaie, grindina si frig, cu o durere chinuitoare in spate si o mana in pioneze, dar cu gura la urechi. Pentru mine a fost golaneala la care am visat de vreo 3 ani, asa ca a fost un vis implinit.

A, sa nu uit, desi am mancat numai bunatati, m-am intors cu vreo 4 kile in minus, o chestie care nu mi s-a intamplat de minim 5 ani. Cu Samuraiul asta nu s-ar fi intamplat :) Si inca ceva: unguru tot a luat pamant de maramu', il port in plaman sub forma pe praf aspirat asemanator cu "smecleanu" din filtrul lui Astral.Pana sa apuc sa ma spal, cred ca-l aveam si in gaura .c.lui!

Editat de f_zoltan
Samurai incepator
Link spre comentariu

Vaiiiii.

Sa stii ca ma gandeam la tine Zoli cand m-a prins grindina pe drum. :( Te-a prins pe mobra cred.

Distractia a fost pe cinste si oamenii minunati. :cort :tk:ap

"Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford
Link spre comentariu

Vaiiiii.

Sa stii ca ma gandeam la tine Zoli cand m-a prins grindina pe drum. :( Te-a prins pe mobra cred.

Grindina m-a prins de doua ori, o data la Remetea Chioarului si apoi inainte de Dej, dar mai blandut. De plouat m-a plouat cu bulbuci la Catalina, putin inaite de a da grindina, si apoi chiar in Dej, unde a fost potop, de mi-a intrat apa si in cizme. Imi pluteau picioarele in cizma ca guppi in acvariu :) Noroc ca actele si telefoanele erau la loc sigur.

Samurai incepator
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare