Valentin Postat August 19, 2012 Partajează Postat August 19, 2012 Re: Maramures Trophy 2012 - 7-12 august Discovery II TD5 2000 Series III 88" 2.25 diesel Range rover clasic 3.5 V8 carburator. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Valentin Postat August 19, 2012 Partajează Postat August 19, 2012 Re: Maramures Trophy 2012 - 7-12 august Discovery II TD5 2000 Series III 88" 2.25 diesel Range rover clasic 3.5 V8 carburator. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Valentin Postat August 19, 2012 Partajează Postat August 19, 2012 (editat) Re: Maramures Trophy 2012 - 7-12 august si ultimele si cele mai importante :grin: Editat August 19, 2012 de Valentin Discovery II TD5 2000 Series III 88" 2.25 diesel Range rover clasic 3.5 V8 carburator. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
buhu Postat August 19, 2012 Partajează Postat August 19, 2012 Re: Maramures Trophy 2012 - 7-12 august http://members.chello.at/daniel.rusmir/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat August 20, 2012 Partajează Postat August 20, 2012 Re: Maramures Trophy 2012 - 7-12 august MULTUMIM MAX, MULTUMIRI SPECIALE CORNELIEI ! MULTUMIM, RADUDMX ! PS - Inca mai sortez pozele, dureaza ceva ca, deh, trebuie sa mai si muncim ca sa ajungem si la anul la voi..... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dmx Postat August 22, 2012 Partajează Postat August 22, 2012 Re: Maramures Trophy 2012 - 7-12 august Sa ne fie de bine! Desi cu drumurile suntem la pamant, cu traseele montane de offroad Maramuresul este la inaltime.Sa fim sanatosi si in urmatorii ani sa reusim sa facem cat mai multe trasee. Fructe s-au facut multe anul acesta, atat prune cat si mere, deci zeama va fi suficienta anul care vine, saramura e pregatita, si este in calcul si un ceaun mult mai mare. Sa ne vedem sanatosi ! Omul este făcut să trăiască şi nu pentru a se pregăti să trăiască! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nikepatrol Postat August 23, 2012 Partajează Postat August 23, 2012 Re: Maramures Trophy 2012 - 7-12 august ...Si pt. ca drumul spre "orasul gri "e lung si anevoios pt. unii :grin: si pt. ca niciodata nu e prea tarziu :grin: fam Munteanu doreste sa multumeasca pe aceasta cale familiei Lupsa (inclusiv bunicile ) pt. casa,masa,trasee ...,lui Radu (master chef ) pt. gulas, trasee si palinca:banana :banana:banana si tuturor celor care au facut ca zilele sa fie mai frumoase si noptile mai lungi (cine doarme e un bulangiu :ha::ha::ha:) . Si de data asta Maramuresul ne-a asteptat cu peisaje salbatice de o frumusete rara din Tara Maramuresului ,Tara Oasului sau Tara Lapusului cum ar fi :Taurile Chendroaiei,Taul Morarenilor,Taul Vareatec,satul Breb...-multumiri ghizilor.Poate la anul puneti pe lista Taul lui Dumitru,Izbucul Izei sau Taul Negru :grin: In concluzie ,am petrecut minunat alaturi de oameni dragi !:tk:tk:tk:tk:tk:tk:tk:tk:tk "Toata lumea este revoltata de ceea ce se intampla in toata lumea." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat August 23, 2012 Partajează Postat August 23, 2012 (editat) Re: Maramures Trophy 2012 - 7-12 august O sa mai adaug ceva poze din cele facute de mine si anume pe cele care nu le-a pus deja Max mai deunazi. In prima seara, "unii", sa nu dam nume....:ha:.... plimbau roti prin curte, apoi i-a gasit mesteritul la telefoane.....:ha: Biserica de la Sapanta se inalta tot mai mult catre cer.... Sapanta Peri - cea mai inalta constructie de lemn din Europa avand inaltimea de 75m Crucea din varful bisericii ar avea 4 kg de aur si o inaltime de 7 m...... Zmeura, flori, cai parca veniti din povesti...... Editat August 23, 2012 de Astral REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat August 23, 2012 Partajează Postat August 23, 2012 (editat) Re: Maramures Trophy 2012 - 7-12 august Momente vesele, din varii motive....... "Jaguaru`?....Jaguaru` ii șea mai bună mașina beii !" "Să ti se facă asa ca-i cea mai bună ?!?" "Da, da....uite asa-i de buna !" "Bre, manca-v-ar tata, nica n-ati priceput, `tui maica ei de treaba....! " S-a baut cu simt de raspundere..... Editat August 23, 2012 de Astral REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat August 23, 2012 Partajează Postat August 23, 2012 Re: Maramures Trophy 2012 - 7-12 august "Bre...uite asa trebe sa mergi pe barna cu rotile : ca Nadia pe barna !" Si a mers..... "La matali ii olecuta mai greu cu bolovanu cela....." "Ai noroc ca-s baiat bun si ti-l iau eu din cale !" "Si acuma, da-i `nainte, tot ca Nadia !" "Horia : -Fix la mm suntem pe barna ! f_zoltan : -Da,domne, confirm afirmativ, aparatul nu inseala ! Lili : -Cata precizie !" "Una vorbim, basca ne-ntelegem......Da-te jos sa vezi ce-ai facut !!!" REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat August 23, 2012 Partajează Postat August 23, 2012 Re: Maramures Trophy 2012 - 7-12 august :ha::grin: ia pune si Y60-ul cu exercitiul sau perfect la barna. :ha: "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat August 23, 2012 Partajează Postat August 23, 2012 Re: Maramures Trophy 2012 - 7-12 august La pensiunea olandezilor : "-Fata, ce pensiune marfa ai ! -Daaa? Iti place ?" "-Da, domnu, sigur, avem mere numa` bune pentru tzuica ! Cate kg doriti ?" "-Un pat, asa, ceva mai mare pentru mine gasim aici ? -Ya,ya, este si pentru dvs !" REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat August 23, 2012 Partajează Postat August 23, 2012 Re: Maramures Trophy 2012 - 7-12 august ......Si "cd-ul" din ultima seara : "Nike : - Domne, vezi ce faci acolo si cum le intorci ca doar n-am carat cd-ul sa arzi matale friptura ! - Haidi bre, ce naiba, nu vezi ca lucrez cu manusi ?!? Max : - Mi-i asa o foame doar cand ma uit..... Bine ca am lanterna "laser frate !" sa prajesc friptura si pe fata ca sa se faca mai repede ! ......Asa as manca un Snickers ca apertiv.....Corneliaaaaa !" REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat August 23, 2012 Partajează Postat August 23, 2012 (editat) Re: Maramures Trophy 2012 - 7-12 august Traseul de noapte spre Vf.Ignis : Baia-Mare : Editat August 23, 2012 de Astral REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat August 23, 2012 Autor Partajează Postat August 23, 2012 Re: Maramures Trophy 2012 - 7-12 august Uite aici aceeasi imagine dar prelucrata: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat August 23, 2012 Autor Partajează Postat August 23, 2012 Re: Maramures Trophy 2012 - 7-12 august Multumesc cronicarului Astral pentru comentariile la obiect. :ha::ha::ha::ha::ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat August 23, 2012 Partajează Postat August 23, 2012 Re: Maramures Trophy 2012 - 7-12 august Uite aici aceeasi imagine dar prelucrata: [ATTACH=CONFIG]148767[/ATTACH] Cam rece prelucrarea ! Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
l_stoian79 Postat August 23, 2012 Partajează Postat August 23, 2012 Re: Maramures Trophy 2012 - 7-12 august toata lumea a pus poze...a povestit povesti....:2dr eu pun track-uri: MM Trophy 2012.zip.doc stergeti extensia "doc" si va va ramane un zip care contine un "kmz" pentru Google Earth. Daca cineva doreste track-ul in format Ozi ("plt") il am si pe ala dar fara explicatii si waypoint-uri. o sa pun si niste poze zilele astea...sa-mi zic si eu povestea :grin: :h5 "Explore.Dream.Discover."-Mark Twain cele mai bune lucruri din viata mea: http://picasaweb.google.com/olivia.iris.stoian :n1 "my precioussssss" :jp1: http://picasaweb.google.com/stoian.l.m :bannana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat August 24, 2012 Partajează Postat August 24, 2012 (editat) Re: Maramures Trophy 2012 - 7-12 august Super! Am gasit si locul trantelii mele =)) Editat August 24, 2012 de f_zoltan Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dmx Postat August 24, 2012 Partajează Postat August 24, 2012 Re: Maramures Trophy 2012 - 7-12 august [ATTACH=CONFIG]148744[/ATTACH] Cea mai buna metoda de a evita microbii de pe dozele de bere :x Omul este făcut să trăiască şi nu pentru a se pregăti să trăiască! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
buhu Postat August 24, 2012 Partajează Postat August 24, 2012 Re: Maramures Trophy 2012 - 7-12 august un mic video de la MMOF2012 http://members.chello.at/daniel.rusmir/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
buhu Postat August 24, 2012 Partajează Postat August 24, 2012 Re: Maramures Trophy 2012 - 7-12 august l'as Astrale ca-ti dau eu.....tie iti tremura mana.....:2dr http://members.chello.at/daniel.rusmir/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat August 24, 2012 Partajează Postat August 24, 2012 (editat) Re: Maramures Trophy 2012 - 7-12 august l'as Astrale ca-ti dau eu.....tie iti tremura mana.....:2dr [ATTACH=CONFIG]148819[/ATTACH] :ha::ha::ha::ha::ha::grin: Excelenta mamaliguta aia. Dar nu aminteste nimeni cum in prima seara Max s-a desfatat cu salam, carnati afumati, si alte bunatati, din frigider. :grin: Pana s-a asezat el la masa se terminase friptura la CD. Editat August 24, 2012 de atar "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat August 24, 2012 Partajează Postat August 24, 2012 Re: Maramures Trophy 2012 - 7-12 august Scuze de off dar: Ma bucur cind vad ca oamenii mai ies si la plimbare nu numai la concurs,indiferent unde. Doi... astia doi Astral si Atar zici ca-s fratii Petreus :ha::ha: L-am vazut acum 2-3zile pe Astral ,ghici ce muzica asculta in masina...la maxim in timp ce survola prin Bucuresti 70-ul? :grin: Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
l_stoian79 Postat August 28, 2012 Partajează Postat August 28, 2012 (editat) Re: Maramures Trophy 2012 - 7-12 august pozele mele, in varianta "publica" : http://picasaweb.google.com/stoian.l.m/2012_080612_MMTrophy :h5 cateva "franturi": Cornelia ne facea "protectia muncii" in timp ce unii (nu spunem cine ca sunt "bazati") abia trageau fermoaru la cort altii lipeau "actzibilde" dis de dimineata pe la ora 12 ne-am urnit si noi stiut fiind ca "pauzele lungi si dese is cheia marilor succese" ne-am oprit sa mancam niste zmeura apoi, stia Max o scurtatura prin padure (fain moment de altfel :banana) balta nr 1 (din 2) -> nici un copil nu a fost ranit in timpul filmarilor. Acest numar a fost executat de profesionisti...cred... balta nr 2. (din 2) Cristi69 mut de admiratie... Manastirea Sapantza Peri si niste turisti :grin: undeva...Max poate stie unde, da' eu nu mai am idee pe unde eram: joaca in ceva rau... a fost ultima urma de umezeala care au simtit-o cardanele.... cina preparata conform normelor UE:grin: oameni de vaza (sau cu "greutate") ai acestui forum :grin: niste modele in viata Editat August 28, 2012 de l_stoian79 "Explore.Dream.Discover."-Mark Twain cele mai bune lucruri din viata mea: http://picasaweb.google.com/olivia.iris.stoian :n1 "my precioussssss" :jp1: http://picasaweb.google.com/stoian.l.m :bannana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate