Max Postat Noiembrie 21, 2011 Partajează Postat Noiembrie 21, 2011 (editat) In 2012, sub egida Maramures Offroad Fest vom organiza o altfel de competitie decat cele cu care v-am obisnuit pana acum. Aceasta competitie se numeste: MARAMURES TROPHY 2012 Perioada de desfasurare: 7 - 12 august 2012 Tipul competitiei: Trophy Organizator: Club Sportiv "Club4x4 Baia Mare" Aproximativ 400 de km de trasee de strabatut in 4 zile 2 clase: Standard si Open Masinile vor fi preparate de tura sau expeditie si dotate cu tot ce este necesar pentru campare in natura, comunicatii, GPS, echipamente de recuperare, hrana, combustibil, etc La categoria OPEN, masinile vor avea minim anvelope MT si troliu. Masinile super taiate vor fi dezavantajate in aceasta competitie. 400 de km de aventura si adrenalina, de peisaje si obiective deosebite, socializare si distractie. Evenimentul are caracter prietenesc si este dedicat celor care folosesc masinile si in viata de zi cu zi, nu numai in teren. La parcurgerea traseelor se va pune accent pe navigatie, pe cautarea unor puncte de control si vizualizarea unor peisaje deosebite din Maramures. Modalitatea de desfasurare: Se poate merge numai in echipe de cate minim 2 masini. Locatia de start si de sosire: Baia Sprie, Pensiunea Rustic Marti 7 august - sosirea in locatia de start, inscrierea si camparea. Miercuri 8 august - startul in prima zi. Seara camparea se va face individual, in locurile unde a ajuns fiecare echipa. Joi 9 august - se continua traseul. Seara camparea se va face intr-o tabara comuna cu toti participantii in zona Poienile de sub Munte. Vineri 10 august - startul in a 3-a zi, Seara, camparea se va face individual in locurile unde a ajuns fiecare echipa. Sambata 11 august - startul in a 4-a zi. Sosirea in Baia Sprie, camparea, cina, festivitatea de premiere, SPECTACOLUL SI DISTRACTIA PANA IN ZORI. Duminica 12 august - plecarea catre casa Va fi ca si o mica expeditie dedicata celor care vor sa vina si sa plece pe roti, fara caracatite impersonale care pot fi duse doar pe platforma. :grin: Inca nu am stabilit modalitatea de navigatie dar vom alege din doua variante: Categoria OPEN: Navigatie cu roadbook si CP-uri obligatoriu de atins Categoria STANDARD: Navigatie dupa harta si coordonate GPS, cu CP-uri obligatorii si cu posibilitatea de a alege variante de traseu care sa duca de la un CP la altul. Vom asigura asistenta tehnica si medicala pe trasee, fotografi si echipe de filmare. Intrati pe site-ul evenimentului pentru toate detaliile, regulamente, taxe de participare, campare, masa etc... www.mmof.ro Pentru inscrieri sau alte detalii: Club 4x4 Baia Mare Millenium Bussines Center Str. Vasile Lucaciu nr.2 Baia Mare, Jud: Maramures Tel/Fax: +40-262-218833 e-Mail: office@club4x4.ro web: www.club4x4.ro www.mmof.ro http://www.4x4magazin.ro/mmof1.gif Editat Septembrie 27, 2012 de Max Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Noiembrie 21, 2011 Partajează Postat Noiembrie 21, 2011 Re: Maramures Trophy 2012 Excelenta idee. Participarea in echipe de 2 masini la o astfel de intalnire nu cred sa fie cea mai buna alegere. Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iwa Postat Noiembrie 21, 2011 Partajează Postat Noiembrie 21, 2011 Re: Maramures Trophy 2012 Felicitari :al GTC MotorSport - Aventura incepe cu noi ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stefan79 Postat Noiembrie 21, 2011 Partajează Postat Noiembrie 21, 2011 Re: Maramures Trophy 2012 Daca conditiile de atunci ne vor permite...(sti la ce ma refer)vom fi prezenti! Suna foarte interesant! www.singapura-cat.ro T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Noiembrie 21, 2011 Partajează Postat Noiembrie 21, 2011 Re: Maramures Trophy 2012 Suna misto ideea. Sa ajungem sanatosi pana la anul si m-as baga la o asemenea aventura.:br Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Noiembrie 21, 2011 Partajează Postat Noiembrie 21, 2011 Re: Maramures Trophy 2012 Max - foarte faina ideea, si foarte bine ca ai facut anuntul din timp sa avem timp sa aranjam ploile. Eu imi anunt de pe acum dorinta de a veni - sper sa nu intervina nimic pana atunci. Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Radu Postat Noiembrie 21, 2011 Partajează Postat Noiembrie 21, 2011 Re: Maramures Trophy 2012 Buna idee Max! Daca se tine noi venim. Alin Radu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tudop Postat Noiembrie 21, 2011 Partajează Postat Noiembrie 21, 2011 (editat) Re: Maramures Trophy 2012 Participarea in echipe de 2 masini la o astfel de intalnire nu cred sa fie cea mai buna alegere. In urma cu cativa ani, la intalnirile astea era oarecum regula echipa de 2 masini... la urma urmei, eu zic ca nu e tocmai o competitie, ci mai mult un raid, si tinand cont ca in ziua 2 si 4 lumea ar cam trebui sa ajunga odata, nu vad rostul exacerbarii spiritului competional, doar nu vrei sa ajungi singur cu o zi inainte la petrecere :ha: Editat Noiembrie 21, 2011 de tudop Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
opinion Postat Noiembrie 21, 2011 Partajează Postat Noiembrie 21, 2011 Re: Maramures Trophy 2012 super idee Max asteptam detaliile, data in calendar e rezervata deja si acu sa vedem cu cine fac echipa :br :old Too much of a good thing can be wonderful. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Noiembrie 21, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 21, 2011 Re: Maramures Trophy 2012 Excelenta idee. Participarea in echipe de 2 masini la o astfel de intalnire nu cred sa fie cea mai buna alegere. Eu sunt adeptul a echipei de doua masini si la competitiile normale iar la acest tip de miniexpeditie cu atat mai mult. E vorba de regula numarul 1 in offroad. In teren nu se merge niciodata singur. Taseele sunt pe o suprafata mare astfel incat membri echipei trebuie sa se ajute intre ei nu sa astepte interventia unui organizator care poate fi la distanta mare de ei. Vor fi si niste situatii in traseu cand chiar vor necesita colaborarea a doua echipaje pentru trecerea obstacolelor. Va spun din capul locului ca nu se pune atat de mare accent pe competitie cat pe aventura. Competitia va fi asa ca trebuie sa fie. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Noiembrie 21, 2011 Partajează Postat Noiembrie 21, 2011 Re: Maramures Trophy 2012 Da, nu mi-am exprimat ideea pana la capat. Nici prin gand nu-mi trecea sa plec singur, ci in haita, sau ne asteptam la primul CP, se formeaza grupa, si de aici incepe distractia ! Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Noiembrie 21, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 21, 2011 Re: Maramures Trophy 2012 Da, nu mi-am exprimat ideea pana la capat. Nici prin gand nu-mi trecea sa plec singur, ci in haita, sau ne asteptam la primul CP, se formeaza grupa, si de aici incepe distractia ! Fiecare poate sa isi formeze un grup asa cum le convine. Singurul dezavantaj va fi in cazul in care ajung toti deoadata, eventualul premiu va fi impartit la cate masini sunt in grupul format. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Noiembrie 21, 2011 Partajează Postat Noiembrie 21, 2011 Re: Maramures Trophy 2012 Fiecare poate sa isi formeze un grup asa cum le convine. Singurul dezavantaj va fi in cazul in care ajung toti deoadata, eventualul premiu va fi impartit la cate masini sunt in grupul format. :grin: Poate se tine cont de acest format si premiul va fi ceva mai substantial:no11 Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Noiembrie 21, 2011 Partajează Postat Noiembrie 21, 2011 Re: Maramures Trophy 2012 Cu siguranta sunt prezent .........:h5 tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Noiembrie 21, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 21, 2011 (editat) Re: Maramures Trophy 2012 Am facut o mica greseala legat de perioada de desfasurare. Este vorba de 7-12 august 2012. Am facut corectia in primul post. Multumesc @teddybear pentru atentionare. :h5 Editat Noiembrie 22, 2011 de Max Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Noiembrie 21, 2011 Partajează Postat Noiembrie 21, 2011 Re: Maramures Trophy 2012 Seeking Maramures Treasures Trophy - ce zici? Se pot face echipe de masini. Astfel se pot cara echipamente, accesorii impartite intre mai multe masini. Premiul va fi cistigat de echipa X. Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mao Postat Noiembrie 21, 2011 Partajează Postat Noiembrie 21, 2011 Re: Maramures Trophy 2012 - 7-12 august Foarte fain Dane, noi ne inscriem de pe acuma. Felicitari. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Noiembrie 21, 2011 Partajează Postat Noiembrie 21, 2011 Re: Maramures Trophy 2012 Am facut o mica gresala legat de perioada de desfasurare. Este vorba de 7-12 august 2012. Am facut corectia in primul post. Multumesc @teddybear pentru atentionare. :h5 Legat de perioada, nu se poate organiza in saptamana urmatoare care include si Sf.Maria si-i zi libera si ptr. multi poate conteaza si mai ales ca in ziua respectiva chiar ai ce vedea in zona. In primul rand respectul oamenilor locului prin felul de a se imbraca. Rar mai vezi in tara. Se poate veni de vineri sau sambata si termina dupa data de 15. Presupun ca cine poate veni marti pe 12, poate veni pe 10 sau 11 si pleca pe 15 sau 16 si ar lipsi mai putin de la lucru. Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Noiembrie 21, 2011 Partajează Postat Noiembrie 21, 2011 Re: Maramures Trophy 2012 - 7-12 august Caut coechipier pentru MMT (ex-MMOF) ! De preferat, toyotar convins, blonda si cu kilometraj mic la bord.......:ha: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Noiembrie 22, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 22, 2011 Re: Maramures Trophy 2012 Seeking Maramures Treasures Trophy - ce zici? Se pot face echipe de masini. Astfel se pot cara echipamente, accesorii impartite intre mai multe masini. Premiul va fi cistigat de echipa X. Ideea nu e rea deloc. Ne gandim... :h5 E inca suficient de devreme ca sa stabilim modul de desfasurare astfel incat sa fie o experienta cat mai placuta. Important e sa stabilim exact perioada de desfasurare. Pitonul are dreptate legat de saptamana urmatoare cu ziua libera de Sf. Maria. Altii ce pareri au legat de asta? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Noiembrie 22, 2011 Partajează Postat Noiembrie 22, 2011 Re: Maramures Trophy 2012 - 7-12 august Asa sa fie, cu Sfanta cu tot, sa stam mai mult !!! REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Noiembrie 22, 2011 Partajează Postat Noiembrie 22, 2011 Re: Maramures Trophy 2012 - 7-12 august In ce ma priveste, am aranjat sa fiu disponibil si in saptamana in ambele perioade propuse:banana Cu toate astea, parca as prefera perioada 7-12. Deci: ursmobilu' va fi prezent indiferent de perioada aleasa!:h5 It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oube_la Postat Noiembrie 22, 2011 Partajează Postat Noiembrie 22, 2011 Re: Maramures Trophy 2012 - 7-12 august Foarte fain Dane, noi ne inscriem de pe acuma. Felicitari. Mao gandeste te mai bine daca chiar poti sa mergi... Land Rover 90- 3.9 V8 L.R.Discovery I V8 Seat Pink Panther II Leon-1.9 TDI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mao Postat Noiembrie 22, 2011 Partajează Postat Noiembrie 22, 2011 Re: Maramures Trophy 2012 - 7-12 august Pai asta vroiam sa ii spun la Max, in 23.08.2011 este etapa de la Cluj. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdrianZUZ Postat Noiembrie 22, 2011 Partajează Postat Noiembrie 22, 2011 Re: Maramures Trophy 2012 - 7-12 august ..... fara caracatite impersonale care pot fi duse doar pe platforma. :grin: :ha1:uameni Adica trebuie sa ma apuc sa caut o troaca capabila de performanta de a se tarai prin padure de colo pana colo ... o facem si pe asta, ca suna frumos concursul asta!:ha: FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate