Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

iesire de duminica in padurea de la Calea Mare

pit ciprian

Postări Recomandate

Salutare domnilor si domnisorilor:h5

Duminica 11-12 organizam o iesire in apropiere de Oradea, mai precis in padurea din Calea Mare. Avem calauza cea mai calificata posibila, nea Ghita padurarul:tk. Intalnirea e in lukoil nufarul la ora 9.30

Au ridicat doua degetele in semn de confirmare urmatorii indivizi:banana

Cipri-mitshu

Florin-patrol

Radu-defender

Dacian-patrol

Milian-patrol

Dorin-mitshu

Mihai-vitara

Cine mai pofteste este binevenit:h5

mancarea se aduce in traista

Mitsubishi Pajero 3000 V6
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: iesire de duminica in padurea de la Calea Mare

Da, foarte reusita, vremea superba, traseu cu de toate:h5 poze nu cred ca avem pt ca m-am bazat pe superfotograf MIHAI DAR NU A PUTUT VENI :x:x:grin:

Ghita, padurarul este un castig avand exact acelasi sistem metric de gandire ca si noi:). Am avut si doi 'virginei' in ale offroadului respectiv pe Salieri si pe Nelu Fidelu

La aceasta iesire am avut si cel mai in varsta admirator, nenea Ioane, care la 96 de ani se tine bine:)

Propun ca duminica 18.12 sa reeditam iesirea mai ales ca avem o gazda asa de omenie, GHITA:h5:br:tk

O sa vina si un filmulet cat de repede

Link spre comentariu

da, da dar au promis ca pe duminica se vor antrena intens:old abandon dupa abandon, doar Dacian cu super copilotul Nelu Fidelu, care si-a vazut moartea cu ochii:ha: ce au mai tinut pasul

Sa nu uitam si de Eugen care a capatat puteri neobisnuite odata cu noile incaltari:h5

Link spre comentariu

Mai mult ca sigur ca in aceasta noapte vine si filmuletul:h5 asaaaa...

Dl Milian vine cu propunerea sa iesim duminica la Brusturi, unde ar fi mai bine oare? Acolo sau in padure la Calea mare? Vrem sa ramanem si cateva ore pe noapte, offroadul pe noapte e super, pt cei care au bilet de voie si curaj, bineinteles:grin::h5

Nu am mai deschis alt topic pt ca si acesta a fost prea scurt, pe unii ai dor degetelele....:uameni

Eu, Milian, Coco venim sigur, cine se mai baga?

Link spre comentariu

A venit si clipul si cum bine se vede stimabilul Dorin ne-a dat lectii la toti:ha: evident puisorul s-a uitat la alt meci:banana

Pe duminica se anunta conditii superbe in teren, recomand sa participe cei care se pricep:grin:. melodia este originala pt un clip offroad

Multumiri cameramanului de ocazie dlui Nelu Fidelu:br

Link spre comentariu

In namoale + iarba e dificil indiferent de anvelope si blocante. Mi s-a intamplat si mie odata in toamna asta pe la munte si nu am iesit de acolo doar cu troliul. Cu siguranta duminica va fii interesant, dar din ce vad eu acolo, fara simex-uri e destul de greu.

- G 300 TD - W460 - '90
Link spre comentariu

Deci daca vine Nelu Fidelu la filmari tre instruit :hw:sh2, ca sa ia problema din ansamblu :top, dar cred ca s-ar putea rezolva si cu :dr:be. :h5

Mitsubishi Pajero 2.5

DESCOPERAROMANIA4X4

Ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa ti se implineasca !

Link spre comentariu

Gasim noi un cameraman pentru ca Nelu Fidelu e din categoria"bilet de voie"...dar daca il primeste,trebuie sa il instruim serios cu :k este extrem de receptiv la dulciuri.Recomand la modul serios pentru duminica un copilot abstinent in dotare,tinand cont de faptul ca vom continua si noaptea.:h5

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare