Bogdan_mb Postat Decembrie 18, 2011 Partajează Postat Decembrie 18, 2011 (editat) Re: iesire de duminica in padurea de la Calea Mare Echipa de atac : Am dat si de zapada : Ghidul :x :grin: : Traseul : Traseu 18.12.2011 - Brusturi.zip Editat Decembrie 18, 2011 de Bogdan_mb - G 300 TD - W460 - '90 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Zudy Postat Decembrie 18, 2011 Partajează Postat Decembrie 18, 2011 Re: iesire de duminica in padurea de la Calea Mare s-a stricat GPS-ul:sl1:sl1 i love ARO spartana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat Decembrie 18, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 18, 2011 Re: iesire de duminica in padurea de la Calea Mare Cam slab stati la capitolul imagini:grin: Postati ceva imagini dragilor, din pacate nu am reusit sa vin azi:x:x:x Dimineti grele........:old Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bogdan_mb Postat Decembrie 18, 2011 Partajează Postat Decembrie 18, 2011 Re: iesire de duminica in padurea de la Calea Mare Sunt poze, sunt filmari :) . Probabil intarzie pana maine. Asta e acum, daca a lipsit pajero-ul rosu nu ne putem lauda la capitolul asta :2dr Zudy, mergea gps-ul dar l-am oprit eu pentru o perioada scurt din greseala. - G 300 TD - W460 - '90 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Zudy Postat Decembrie 18, 2011 Partajează Postat Decembrie 18, 2011 Re: iesire de duminica in padurea de la Calea Mare si-a schimbat putin fizionomia in suportul de la defender dar e inca bun....cred. Ori cum joaca putin la aparate si e ca nou:care i love ARO spartana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ile Dacian Postat Decembrie 19, 2011 Partajează Postat Decembrie 19, 2011 (editat) Re: iesire de duminica in padurea de la Calea Mare Fain ca ati gasit zapada :br.Cate masini ati fost? Daca mai aveti imagini puneti-le !:h5 Tare ghidu!:grin: Editat Decembrie 19, 2011 de Ile Dacian Mitsubishi Pajero 2.5 DESCOPERAROMANIA4X4 Ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa ti se implineasca ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Zudy Postat Decembrie 19, 2011 Partajează Postat Decembrie 19, 2011 Re: iesire de duminica in padurea de la Calea Mare au participat urmatori caco -nissan radu-defender bogadan-Gclas milian-nissan .Mi-a placut si mie foarte mult si m-am simtit super:bravo i love ARO spartana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Zudy Postat Decembrie 21, 2011 Partajează Postat Decembrie 21, 2011 Re: iesire de duminica in padurea de la Calea Mare ce urmeaza? i love ARO spartana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bogdan_mb Postat Decembrie 21, 2011 Partajează Postat Decembrie 21, 2011 Re: iesire de duminica in padurea de la Calea Mare Poze, filmari , etc. :grin: (sper) - G 300 TD - W460 - '90 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Zudy Postat Decembrie 21, 2011 Partajează Postat Decembrie 21, 2011 Re: iesire de duminica in padurea de la Calea Mare Poze, filmari , etc. :grin: (sper) da pacat ca nu a fimat mineni faza cu COCO cand a derapat:10 i love ARO spartana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat Decembrie 21, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 21, 2011 Re: iesire de duminica in padurea de la Calea Mare Vaaaaai, Coco sa derapeze???:al:old:2dr:2dr Adevarul ca incet incet uita sa mearga cum trebuie in teren:wink::ha::ha: pufosu:h5 Tre sa organizam ceva dupa Craciun, promit ca o tin numai cu apa plata in seara anterioara iesirii...:banana Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Zudy Postat Decembrie 21, 2011 Partajează Postat Decembrie 21, 2011 Re: iesire de duminica in padurea de la Calea Mare Vaaaaai, Coco sa derapeze???:al:old:2dr:2dr Adevarul ca incet incet uita sa mearga cum trebuie in teren:wink::ha::ha: pufosu:h5 Tre sa organizam ceva dupa Craciun, promit ca o tin numai cu apa plata in seara anterioara iesirii...:banana fara simex-uri nu prea te deplasezi pe zapada:no i love ARO spartana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi ratiu Postat Decembrie 24, 2011 Partajează Postat Decembrie 24, 2011 Re: iesire de duminica in padurea de la Calea Mare fara simex-uri nu prea te deplasezi pe zapada:no simex pe zapada ? esti sigur? Mitsubishi Pajero 3500 v6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bogdan_mb Postat Decembrie 24, 2011 Partajează Postat Decembrie 24, 2011 Re: iesire de duminica in padurea de la Calea Mare daca este afanata si nu sare de 30 de cm mergi si cu simex-urile. Ce mai aude cu fiilmarile :pr1 ? - G 300 TD - W460 - '90 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat Decembrie 24, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 24, 2011 Re: iesire de duminica in padurea de la Calea Mare daca este afanata si nu sare de 30 de cm mergi si cu simex-urile. Ce mai aude cu fiilmarile :pr1 ? Nu stiu nimic, la mine nu ajuns nici o filmare, cine a fost cu camera??? sa-l taiem de la ratie:x Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Zudy Postat Decembrie 24, 2011 Partajează Postat Decembrie 24, 2011 Re: iesire de duminica in padurea de la Calea Mare simex pe zapada ? esti sigur? au facut fata bine pentru ca era genul de zapada in care te scufunzi i love ARO spartana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adivan Postat Decembrie 25, 2011 Partajează Postat Decembrie 25, 2011 Re: iesire de duminica in padurea de la Calea Mare Craciun Fericit off road-istilor,noroaie adinci, piese ieftine,blocanti pa fata si pa spate,trolii tari,amante faine,neveste intelegatoare,si ce va mai doriti voi p-acolo pastrati curatenia pe trasee!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate