pit ciprian Postat Decembrie 9, 2011 Partajează Postat Decembrie 9, 2011 Salutare domnilor si domnisorilor:h5 Duminica 11-12 organizam o iesire in apropiere de Oradea, mai precis in padurea din Calea Mare. Avem calauza cea mai calificata posibila, nea Ghita padurarul:tk. Intalnirea e in lukoil nufarul la ora 9.30 Au ridicat doua degetele in semn de confirmare urmatorii indivizi:banana Cipri-mitshu Florin-patrol Radu-defender Dacian-patrol Milian-patrol Dorin-mitshu Mihai-vitara Cine mai pofteste este binevenit:h5 mancarea se aduce in traista Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Florin Pircalab Postat Decembrie 11, 2011 Partajează Postat Decembrie 11, 2011 Re: iesire de duminica in padurea de la Calea Mare Multumesc participantilor:h5 Reusita iesire, mai ales celor:2dr Cipri, ceva filmare? 1995 Nissan Patrol 2.8 Timpul este cel mai bun profesor. Din pacate, isi omoara toti elevii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ile Dacian Postat Decembrie 11, 2011 Partajează Postat Decembrie 11, 2011 Re: iesire de duminica in padurea de la Calea Mare O iesire reusita :br:tk ! Mitsubishi Pajero 2.5 DESCOPERAROMANIA4X4 Ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa ti se implineasca ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bogdan_mb Postat Decembrie 11, 2011 Partajează Postat Decembrie 11, 2011 Re: iesire de duminica in padurea de la Calea Mare Am vazut in seara asta masina D-lui Ciprian. Avea ceva noroi pe capota :br - G 300 TD - W460 - '90 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Salieri Postat Decembrie 11, 2011 Partajează Postat Decembrie 11, 2011 Re: iesire de duminica in padurea de la Calea Mare O iesire foarte frumoasa :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat Decembrie 12, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 12, 2011 Re: iesire de duminica in padurea de la Calea Mare Da, foarte reusita, vremea superba, traseu cu de toate:h5 poze nu cred ca avem pt ca m-am bazat pe superfotograf MIHAI DAR NU A PUTUT VENI :x:x:grin: Ghita, padurarul este un castig avand exact acelasi sistem metric de gandire ca si noi:). Am avut si doi 'virginei' in ale offroadului respectiv pe Salieri si pe Nelu Fidelu La aceasta iesire am avut si cel mai in varsta admirator, nenea Ioane, care la 96 de ani se tine bine:) Propun ca duminica 18.12 sa reeditam iesirea mai ales ca avem o gazda asa de omenie, GHITA:h5:br:tk O sa vina si un filmulet cat de repede Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bogdan_mb Postat Decembrie 12, 2011 Partajează Postat Decembrie 12, 2011 Re: iesire de duminica in padurea de la Calea Mare Vreau si eu week-endu asta daca se intampla ceva. In sfarsit este noroi pentru blocante :)) - G 300 TD - W460 - '90 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Florin Pircalab Postat Decembrie 13, 2011 Partajează Postat Decembrie 13, 2011 Re: iesire de duminica in padurea de la Calea Mare Vreau si eu week-endu asta daca se intampla ceva. In sfarsit este noroi pentru blocante :)) Daaaaaaaaaaa, numai sa te duca blocantele si simexurile 1995 Nissan Patrol 2.8 Timpul este cel mai bun profesor. Din pacate, isi omoara toti elevii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bogdan_mb Postat Decembrie 13, 2011 Partajează Postat Decembrie 13, 2011 Re: iesire de duminica in padurea de la Calea Mare Fara sa incerc nu am cum sa aflu :grin: - G 300 TD - W460 - '90 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat Decembrie 13, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 13, 2011 Re: iesire de duminica in padurea de la Calea Mare Fara sa incerc nu am cum sa aflu :grin: Te astept cu nerabdare...:) asta pt a avea cu cine sa fac si eu o urcare, duminica m-am cam plictisit in compania patroalelor mari:B:lr:dr2 Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bogdan_mb Postat Decembrie 13, 2011 Partajează Postat Decembrie 13, 2011 Re: iesire de duminica in padurea de la Calea Mare Sa intaleg ca le-ai pierdut prin padure ? :rsp - G 300 TD - W460 - '90 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat Decembrie 13, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 13, 2011 Re: iesire de duminica in padurea de la Calea Mare da, da dar au promis ca pe duminica se vor antrena intens:old abandon dupa abandon, doar Dacian cu super copilotul Nelu Fidelu, care si-a vazut moartea cu ochii:ha: ce au mai tinut pasul Sa nu uitam si de Eugen care a capatat puteri neobisnuite odata cu noile incaltari:h5 Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ile Dacian Postat Decembrie 13, 2011 Partajează Postat Decembrie 13, 2011 Re: iesire de duminica in padurea de la Calea Mare Bine bine dar filmarile pe cand? :sh2:tk Mitsubishi Pajero 2.5 DESCOPERAROMANIA4X4 Ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa ti se implineasca ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat Decembrie 14, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 14, 2011 Re: iesire de duminica in padurea de la Calea Mare Mai mult ca sigur ca in aceasta noapte vine si filmuletul:h5 asaaaa... Dl Milian vine cu propunerea sa iesim duminica la Brusturi, unde ar fi mai bine oare? Acolo sau in padure la Calea mare? Vrem sa ramanem si cateva ore pe noapte, offroadul pe noapte e super, pt cei care au bilet de voie si curaj, bineinteles:grin::h5 Nu am mai deschis alt topic pt ca si acesta a fost prea scurt, pe unii ai dor degetelele....:uameni Eu, Milian, Coco venim sigur, cine se mai baga? Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bogdan_mb Postat Decembrie 14, 2011 Partajează Postat Decembrie 14, 2011 Re: iesire de duminica in padurea de la Calea Mare 99% vin si eu. Sper sa imi termine cardanu pana atunci . - G 300 TD - W460 - '90 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat Decembrie 15, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 15, 2011 Re: iesire de duminica in padurea de la Calea Mare A venit si clipul si cum bine se vede stimabilul Dorin ne-a dat lectii la toti:ha: evident puisorul s-a uitat la alt meci:banana Pe duminica se anunta conditii superbe in teren, recomand sa participe cei care se pricep:grin:. melodia este originala pt un clip offroad Multumiri cameramanului de ocazie dlui Nelu Fidelu:br Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ineedmoney93 Postat Decembrie 15, 2011 Partajează Postat Decembrie 15, 2011 Re: iesire de duminica in padurea de la Calea Mare Unde ramane stabilita iesirea de duminica ? Daca e pe-aproape as iesi si eu din casa, sa mai misc rotile mini-tractorului, daca nu-ncurc pe nimeni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bogdan_mb Postat Decembrie 15, 2011 Partajează Postat Decembrie 15, 2011 Re: iesire de duminica in padurea de la Calea Mare In namoale + iarba e dificil indiferent de anvelope si blocante. Mi s-a intamplat si mie odata in toamna asta pe la munte si nu am iesit de acolo doar cu troliul. Cu siguranta duminica va fii interesant, dar din ce vad eu acolo, fara simex-uri e destul de greu. - G 300 TD - W460 - '90 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ile Dacian Postat Decembrie 15, 2011 Partajează Postat Decembrie 15, 2011 Re: iesire de duminica in padurea de la Calea Mare Deci daca vine Nelu Fidelu la filmari tre instruit :hw:sh2, ca sa ia problema din ansamblu :top, dar cred ca s-ar putea rezolva si cu :dr:be. :h5 Mitsubishi Pajero 2.5 DESCOPERAROMANIA4X4 Ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa ti se implineasca ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat Decembrie 15, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 15, 2011 Re: iesire de duminica in padurea de la Calea Mare Gasim noi un cameraman pentru ca Nelu Fidelu e din categoria"bilet de voie"...dar daca il primeste,trebuie sa il instruim serios cu :k este extrem de receptiv la dulciuri.Recomand la modul serios pentru duminica un copilot abstinent in dotare,tinand cont de faptul ca vom continua si noaptea.:h5 Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bigdaddy Postat Decembrie 16, 2011 Partajează Postat Decembrie 16, 2011 Re: iesire de duminica in padurea de la Calea Mare As veni si eu - daca are cineva nevoie de copilot :2dr! Din pacate am tras pentru o vreme :tr pe dreapta. Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Florin Pircalab Postat Decembrie 16, 2011 Partajează Postat Decembrie 16, 2011 Re: iesire de duminica in padurea de la Calea Mare Cipri, Ce cauti tu pe sub masina la 7,40? Ca la cata mecanica emana din tine... ma gandesc ca ai pierdut ceva :ha::ha: 1995 Nissan Patrol 2.8 Timpul este cel mai bun profesor. Din pacate, isi omoara toti elevii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat Decembrie 16, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 16, 2011 Re: iesire de duminica in padurea de la Calea Mare Barosane am gasit o mare creanga pe sub cardane iar Prezbiterul a dorit sa o ia acasa ca amintire:banana La Calea Mare nu-i loc duminica pt ca sunt doua vanatori asa ca putem merge la Brusturi:j Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bogdan_mb Postat Decembrie 16, 2011 Partajează Postat Decembrie 16, 2011 Re: iesire de duminica in padurea de la Calea Mare Ok , la cat ne punem duminica in miscare ? - G 300 TD - W460 - '90 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
claudiu182 Postat Decembrie 17, 2011 Partajează Postat Decembrie 17, 2011 Re: iesire de duminica in padurea de la Calea Mare Suberb filmul bravo baieti. Mi-a placut omu cu patrolu de tractari :grin: ca si cum ar fi facut un pariu cu un zid ... poc :2dr :br Frontera 2.0i Skoda Octavia 1.9 tdi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate