emil notar Postat Decembrie 9, 2011 Partajează Postat Decembrie 9, 2011 (editat) Va salut, sper sa nu va plictisesc cu cele doua materiale pe care le prezint, sunt facute pozele si filmuletele din masina in cea mai mare parte din cauza lipsei de timp, in ambele iesiri am fost in mare graba si nu am avut prea mult timp pentru opriri. In prima iesire, din data de 27.11.2011 am facut o traversare din Vulcan prin Dealu Babii, pe Vf. Tulisa si coborare in Uric (langa Pui). Au participat 4 masini, Mitsu Pajero scurt 3000 v6, Opel Frontera 2.2, Suzuki Vitara 1.6 si Suzuki Grand Vitara 1.9. Editat Decembrie 9, 2011 de emil notar LandRover Freelander TD4 2001:dr1 "Sunt milioane de insi care tanjesc dupa nemurire, dar care nu stiu ce sa faca intr-o dupa-amaiaza de duminica ploioasa." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
emil notar Postat Decembrie 9, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 9, 2011 Re: Doua iesiri in patru zile prin muntii din Valea Jiului Cea de a doua iesire a fost patru zile mai tarziu, pe 1 decembrie, de data asta am urcat pe la Petrila, Cimpa, vf. Capra, alte varfuri :grin:(cred ca toate din zona ca la un moment dat ne-am pierdut...:2dr), coborare la limita de judet intre Hunedoara si Valcea, Groapa Seaca si dupa un pastrav la Cabana Mija, acasa... LandRover Freelander TD4 2001:dr1 "Sunt milioane de insi care tanjesc dupa nemurire, dar care nu stiu ce sa faca intr-o dupa-amaiaza de duminica ploioasa." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate