nea fane Postat Decembrie 10, 2011 Partajează Postat Decembrie 10, 2011 Asteptam impresii si imagini !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Decembrie 11, 2011 Partajează Postat Decembrie 11, 2011 Re: Gala campionilor!!!!!! http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/s720x720/374969_2294449046234_1399294576_31821940_788015425_n.jpg http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/s720x720/386655_2294445526146_1399294576_31821938_1916715591_n.jpg http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/s720x720/384515_2290416505423_1399294576_31820872_326069172_n.jpg Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
razvanutza Postat Decembrie 11, 2011 Partajează Postat Decembrie 11, 2011 Re: Gala campionilor FRAS - 2011 !!! Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
razvanutza Postat Decembrie 11, 2011 Partajează Postat Decembrie 11, 2011 Re: Gala campionilor FRAS - 2011 !!! A fost o seara excelenta, atat la Gala, cat si la ceaiul de dupa care s-a intins pana la 5 dimineata... :x S-a ras foarte mult (Fiko si-a ratat cariera :) ), s-au discutat si lucruri serioase, dar intr-un mod mult mai relaxat decat m-as fi asteptat avand in vedere toate framantarile din ultima perioada... Raman la concluzia ca daca ar exista mai multe astfel de oportunitati de a se discuta de la om la om, nu de la functie la functie, ne-ar fi mult mai bine. Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
razvanutza Postat Decembrie 11, 2011 Partajează Postat Decembrie 11, 2011 (editat) Re: Gala campionilor FRAS - 2011 !!! Iar pentru ca aparentele inseala, mi-am permis eu sa va dezvalui ce se afla in spatele zambetelor si grimaselor afisate :grin: "Nasule, atat iti mai lipseste ca sa urcam la anu' pe podium. Nu m-am hotarat insa daca mai trebuie inaltata sau scurtata." Daca vezi in oglinda Fordul Oltenesc, te dai la o parte Venczele! Stai linistit oltene, ca la extrem podiumul se castiga cu mult efort Oferta speciala Dunlop: cumperi patru anvelope si primesti doua bucati gratis. La anul iti las tie locul...I Nea Florine, frumosi suntem, talentati suntem, olecuta de burtica avem si noi doi. Hai sa facem o poza cu matale sa nu mai zica lumea ca noi nu aratam grei in offroad. O fo' buna palinca? No beti incet ca-i rece... Cupa si cupaj Mama ce cald s-a facut aici... Tutuianule, uite asa se conduce daca vrei sa iesi pe locul I! Ulei nu primim la premierea asta? Ce sarmale bune ar iesi in oala asta... George, Andrei, ziceti voi! Nu-i asa ca negrul te face sa arati mai inalt? La anu' nu-mi mai sufla moldovenii astia locul pe podium! Multumim Worldsky! Cupa aia de la extrem parca e putin mai mare! La anu' ne dam toti la open! Gagane, vinde Toyota si ia-ti Mitsu'! Ma razesilor, vreti locul I? Repetati dupa mine: bajnok, bajnok, bajnok.... Toata lumea crede ca suntem frati din cauza numelui. Fratii Miku Razi, tu razi ungure, dar nu-i rasul tau. La anul sa-ti pui retrovizoare la cazanul ala verde sa-mi vezi Mitsu la timp... Editat Decembrie 11, 2011 de razvanutza Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
razvanutza Postat Decembrie 11, 2011 Partajează Postat Decembrie 11, 2011 Re: Gala campionilor FRAS - 2011 !!! AICI gasiti toate pozele mele Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RazvanGTC Postat Decembrie 11, 2011 Partajează Postat Decembrie 11, 2011 (editat) Re: Gala campionilor FRAS - 2011 !!! Calde felicitari si toata admiratia celor care au fost pe podium! :1:1:1:1:1:1:1 Este un moment deosebit in viata de sportiv aceasta premiera festiva la FRAS, impreuna cu toate sporturile auto din tara. Este o amintire placuta dar si o confirmare ca, la un moment dat al vietii, ai fost printre campionii Romaniei... Chiar daca unii spun despre cupe ca nu sunt decat niste tinichele, eu personal mi-as dori un dulap plin cu ele, sa-mi cada toate in cap cand deschid usa...:n1:n1:n1 Editat Decembrie 11, 2011 de RazvanGTC GTC Auto: service 4x4 / accesorii off-road GTC auto SHOP: magazin online de accesorii 4x4 www.gtcauto.ro / www.shop.gtcauto.ro / www.gtcmotorsport.ro razvancirap@gtcauto.ro / 0723.541.851 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
R.R Postat Decembrie 11, 2011 Partajează Postat Decembrie 11, 2011 Re: Gala campionilor FRAS - 2011 !!! :))))))) :ha::ha::ha: Bravo Razvanutza! Ce-i drept de data chiar nu discutam cu fratele Gaganu (frati in Toyote) despre Toyote si alte parti mecanice ale acestora :ha: GTC MotorSport - Departament Marketing & Media Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Decembrie 12, 2011 Partajează Postat Decembrie 12, 2011 (editat) Re: Gala campionilor FRAS - 2011 !!! Razvanutza, dejetul era o incurajare pentru tine:)) din partea clubului nu iti lasam nica Multam de pozi! ceaiul s-a terminat dupa 6... ce ai avut...te-ai imbatat? Editat Decembrie 12, 2011 de Miron Sorin zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
floyota Postat Decembrie 12, 2011 Partajează Postat Decembrie 12, 2011 Re: Gala campionilor FRAS - 2011 !!! Salutare, Vreau sa va felicit pe toti cei care ati participat si in aceeasi masura si pe cei care au fost pe podium. Ati fost deosebiti in acea seara si acest lucru s-a vazut deoarece premierea de la offroad a fost cea mai frumoasa. As dori ca si atmosfera in miscarea offroad sa fie la fel. Dupa cum spunea si Razvanutza, mai mult dialog ar duce la o intelegere mai buna a lucrurilor. A fost intr-adevar o seara frumoasa. Felicitari tuturor.:br:br:br Stima Floyota Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihai_ct Postat Decembrie 12, 2011 Partajează Postat Decembrie 12, 2011 Re: Gala campionilor FRAS - 2011 !!! Salutare la toata lumea si felicitari tuturor care sunt implicatii in miscarea asta numita offroad :) Ce pot sa spun din punctul meu de vedere ca prima participare la o asemenea gala si avand norocul sa urc si pe podium este ca asa ceva nu se uita niciodata chiar daca unii vor uita cine a fost pe podium in 2011 eu personal nu voi uita toata experienta, sper din tot sufletul sa nu fie prima si ultima. Sa ne vedem la anul in numar si mai mare de participanti si sper sa crestem in asa fel incat toata mass-media sa vina la noi nu la raliuri. Bafta tuturor si sarbatori fericite! Mihai Turcu Patrol Y60 M52B28 '91 / Patrol Y61 M57D30 '98 / BMW 520d '09 Transsylvania Offroad http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
princedarko Postat Decembrie 13, 2011 Partajează Postat Decembrie 13, 2011 Re: Gala campionilor FRAS - 2011 !!! As fi vrut sa scriu cateva cuvinte ironice la misto, mult mai vesele si amuzante, dar nu cred ca este cazul. Vreau sa scriu numai ce simt. Pentru mine gala campionilor nu a fost de loc un moment de fericire si de bucurie. Daca s-ar fi respectat regulamentul trebuia sa fiu premiat cu locul 2 in clasament general la clasa extrem copiloti. Nici nu am urcat pe podium... Te simti cam de rahat cand vide departe, sa ajungi intr-un loc unde ar trebui sa vezi sportivi si prieteni,sa sarbatoresti impreuna cu ei si sa asist la o premierea unde te astepti sa fi cheamat si tu pe scena pentru performantele tale sportive, si descoperi ca realitatea, din pacate, este alta: uni oameni, pe care i crezi prieteni, dau mana cu tine dar pe la spate deja te au calificat, in mod clar negativ, "revolutionar"pentru ideile tale mai democratice, si, mai grav, unde descoperi ca performantele tale sportive au fost pur si simplu “sterse” de cineva, in mod artificial, foarte probabil cu intentia reactionara. Stiu ca printr-o cale oficiala (ceva de gen un recurs legal) as putea obtine dreptate, pentru faptul ca cineva a incalcat in mod evident un regulament scris, clar si inequivocabil dar cred ca vi este simplu sa imaginati ca nu mai am nici un chef de asa ceva. Cred ca o cupa nu are nici o valoare insine decat fericirea care ti-o da in momentul in care o primesti. Asa ca concluzia mea este ca, cel putin din punctul meu de vedere, "NU a fost intr-adevar o seara frumoasa". Cer scuze la ceilalti sportivi premiati daca am ridicat o umbra peste acest eveniment: bineinteles ca ei nu au nici o vina, merita din plin premiile pe care le-au primit si au toata stima din partea mea. Am numai o intrebare: crede cineva ca daca eram inscris intr-un club sportiv din “anturajul potrivit”mi s-ar fi intamplat asa ceva? Mauri -- Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Radu Postat Decembrie 13, 2011 Partajează Postat Decembrie 13, 2011 Re: Gala campionilor FRAS - 2011 !!! As fi vrut sa scriu cateva cuvinte ironice la misto, mult mai vesele si amuzante, dar nu cred ca este cazul. Vreau sa scriu numai ce simt. Pentru mine gala campionilor nu a fost de loc un moment de fericire si de bucurie. Daca s-ar fi respectat regulamentul trebuia sa fiu premiat cu locul 2 in clasament general la clasa extrem copiloti. Nici nu am urcat pe podium... Te simti cam de rahat cand vide departe, sa ajungi intr-un loc unde ar trebui sa vezi sportivi si prieteni,sa sarbatoresti impreuna cu ei si sa asist la o premierea unde te astepti sa fi cheamat si tu pe scena pentru performantele tale sportive, si descoperi ca realitatea, din pacate, este alta: uni oameni, pe care i crezi prieteni, dau mana cu tine dar pe la spate deja te au calificat, in mod clar negativ, "revolutionar"pentru ideile tale mai democratice, si, mai grav, unde descoperi ca performantele tale sportive au fost pur si simplu “sterse” de cineva, in mod artificial, foarte probabil cu intentia reactionara. Stiu ca printr-o cale oficiala (ceva de gen un recurs legal) as putea obtine dreptate, pentru faptul ca cineva a incalcat in mod evident un regulament scris, clar si inequivocabil dar cred ca vi este simplu sa imaginati ca nu mai am nici un chef de asa ceva. Cred ca o cupa nu are nici o valoare insine decat fericirea care ti-o da in momentul in care o primesti. Asa ca concluzia mea este ca, cel putin din punctul meu de vedere, "NU a fost intr-adevar o seara frumoasa". Cer scuze la ceilalti sportivi premiati daca am ridicat o umbra peste acest eveniment: bineinteles ca ei nu au nici o vina, merita din plin premiile pe care le-au primit si au toata stima din partea mea. Am numai o intrebare: crede cineva ca daca eram inscris intr-un club sportiv din “anturajul potrivit”mi s-ar fi intamplat asa ceva? Mauri Pai si care a fost explicatia? Ca banuiesc ca a existat una... Alin Radu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
princedarko Postat Decembrie 13, 2011 Partajează Postat Decembrie 13, 2011 Re: Gala campionilor FRAS - 2011 !!! Pai o greseala, pardon, doua greseli: una la Campulung unde s-au dat 10 puncte la echipaj care a terminat pe locul 2, pentru ca cine a iesit pe primul loc nu a punctat !!!...si a doua la intocmire clasamentului final unde cineva a "uitat" sa aplice regula care, in caz de egalitate, impune ca departajare se face in functie de numarul locurilor superioare ocupate in clasamentele etapelor CN. Adica, simplu, a fost incalcat de doua ori Articolul 12 din REGULAMENT CADRU CAMPIONATUL NATIONAL DE OFFROAD - Editia 2011. Mai trebuie adaugat alceva?? Mauri -- Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Radu Postat Decembrie 13, 2011 Partajează Postat Decembrie 13, 2011 Re: Gala campionilor FRAS - 2011 !!! Pai o greseala, pardon, doua greseli: una la Campulung unde s-au dat 10 puncte la echipaj care a terminat pe locul 2, pentru ca cine a iesit pe primul loc nu a punctat !!!...si a doua la intocmire clasamentului final unde cineva a "uitat" sa aplice regula care, in caz de egalitate, impune ca departajare se face in functie de numarul locurilor superioare ocupate in clasamentele etapelor CN. Adica, simplu, a fost incalcat de doua ori Articolul 12 din REGULAMENT CADRU CAMPIONATUL NATIONAL DE OFFROAD - Editia 2011. Mai trebuie adaugat alceva?? Mauri Sigur ca mai trebuie adaugat ceva: RUSINE! Totusi discutam de Campionat nu de Cupe...dar cui mai pasa? Alin Radu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviu Postat Decembrie 13, 2011 Partajează Postat Decembrie 13, 2011 Re: Gala campionilor FRAS - 2011 !!! Pai o greseala, pardon, doua greseli: una la Campulung unde s-au dat 10 puncte la echipaj care a terminat pe locul 2, pentru ca cine a iesit pe primul loc nu a punctat !!!...si a doua la intocmire clasamentului final unde cineva a "uitat" sa aplice regula care, in caz de egalitate, impune ca departajare se face in functie de numarul locurilor superioare ocupate in clasamentele etapelor CN. Adica, simplu, a fost incalcat de doua ori Articolul 12 din REGULAMENT CADRU CAMPIONATUL NATIONAL DE OFFROAD - Editia 2011. Mai trebuie adaugat alceva?? Mauri Salut sincer imi pare rau pentru cele intimplate gresala este gresala si trebuie asumata . Am o intrebare rezultatele au fost afisate cu vreo doua saptamini inainte tu ai anuntat pe cineva de greseala ? ma intereseaza ca sa pot caracteriza corect gresala. Cu stima Liviu.PS nu vreau sa acuz sau sa apar pe nimeni. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihai_ct Postat Decembrie 13, 2011 Partajează Postat Decembrie 13, 2011 Re: Gala campionilor FRAS - 2011 !!! Eu nu inteleg treaba cu campulung daca locu 1 a ales sa nu puncteze nu revin punctele de locul 1 la cel de pe locul 2? Intreb pentru ca la noi la Standard au fost nenumarate cazuri de genu.in rest si mie mi se pare ca normal Mauri trebuia sa fie pe locul 3 avand mai multe podiumuri. Sau gresesc undeva? Asta doar pentru intelegerea mea personala ca altfel nu am treaba inca cu ce se intampla la extrem. Multimesc Mihai Turcu Patrol Y60 M52B28 '91 / Patrol Y61 M57D30 '98 / BMW 520d '09 Transsylvania Offroad http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
princedarko Postat Decembrie 13, 2011 Partajează Postat Decembrie 13, 2011 Re: Gala campionilor FRAS - 2011 !!! Foarte bine punctat Liviu. Sincer vorbind m-am dus la Sinaia cu gandul ca voi lua o cupa de locul trei. Stiam bine ca, conform regulament trebuia sa fiu pe doi. Stiam acest lucru deja imediat dupa concursul de la Resita dar, crede-ma, nu am vrut, intentionat,se fac nici o contestatie: nu am vrut sa alimentez discutii, poate certuri si speculatii de toate feluri cum vad ca se fac in ultima vreme peste tot... Cred ca cineva atunci s-a gandit "asta chiar ca e prost! Ai sa i luam si locul trei ca oricum nu zice nimic...." Cred ca cineva a confundat educatia si bun simt cu prostia. Eh bine, nu sunt atat de prost.... Ciao Mauri -- Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
princedarko Postat Decembrie 13, 2011 Partajează Postat Decembrie 13, 2011 Re: Gala campionilor FRAS - 2011 !!! Pentru Mihai: daca asa s-a procedat si la standard acest lucru nu inseamna ca procedura este coreca. Invers, inseamna ca si la standard au fost grosolane iregularitati care ne dovedesc inca o data, daca era nevoie, nivelul de pregatirea a unor oameni care se lauda ca au salvat acest sport, ca ne au condus spre profesionism, ca ne au deschis noi orizontururi.... Eu multumesc dar nu am nevoie de asa ceva daca aceste sunt rezultate. Ciao Mauri -- Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihai_ct Postat Decembrie 13, 2011 Partajează Postat Decembrie 13, 2011 Re: Gala campionilor FRAS - 2011 !!! Pentru Mihai: daca asa s-a procedat si la standard acest lucru nu inseamna ca procedura este coreca. Invers, inseamna ca si la standard au fost grosolane iregularitati care ne dovedesc inca o data, daca era nevoie, nivelul de pregatirea a unor oameni care se lauda ca au salvat acest sport, ca ne au condus spre profesionism, ca ne au deschis noi orizontururi.... Eu multumesc dar nu am nevoie de asa ceva daca aceste sunt rezultate. Ciao Mauri Mauri eu nu cunosc asa in detaliu regulamentu dar urat atunci ce sa zic Patrol Y60 M52B28 '91 / Patrol Y61 M57D30 '98 / BMW 520d '09 Transsylvania Offroad http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Decembrie 13, 2011 Partajează Postat Decembrie 13, 2011 Re: Gala campionilor FRAS - 2011 !!! Mauri, regulamentul prevede ca fiecare echipaj poate opta daca puncteaza la un anume concurs sau nu. Istoric aceasta prevedere a aparut ca sa dea sanse egale membrilor cluburilor organizatoare cu concurentii care nu apartin unor cluburi care organizeaza etape. Deoarece este incorect ca membrii clubului organizator sa puncteze la etapa organizata de ei, fiindca naste suspiciuni, atunci, ca sa se egalizeze sansele, s-a implementat sistemul in care fiecare echipaj alege sa nu puncteze la o etapa. Aceasta prevedere a fost scrisa in regulament de la inceputul anului competitional (si la fel si anul trecut). Astfel, daca echipajul X a ales sa nu puncteze la Campulung si acolo totusi s-a clasat pe podium asta inseamna ca pleaca acasa cu cupa, premiile, etc dar nu si cu punctele si din acest motiv primeste 10 puncte echipajul de pe 2, si tot asa in jos. Asta e cat se poate de ok. Cu atat mai mult daca participantul insusi a bifat ca nu puncteaza :old Ce s-a intamplat nasol la celelalte clase cu exceptia extremului a fost ca membrii echipajelor care s-au clasat pe podium in sezonul competitional precedent nu au fost punctati in clasamentul general. Aici exista cineva care are o situatie mai nefericita decat a ta, si anume a iesit campion national la copiloti la open, dar nu apare deloc in statistici. Partea cu aplicarea regulii cu numarul de pozitii superioare (podiumuri) este clar o greseala daca e cum spui tu, nu exista nicio scuza pentru ea. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Decembrie 13, 2011 Partajează Postat Decembrie 13, 2011 (editat) Re: Gala campionilor FRAS - 2011 !!! Au mai fost greseli si la Radu caruia nu i-a fost cuantificat nici o etapa... Editat Decembrie 13, 2011 de Miron Sorin zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdanZuZu Postat Decembrie 13, 2011 Partajează Postat Decembrie 13, 2011 Re: Gala campionilor FRAS - 2011 !!! Au mai fost greseli si la Radu caruia nu i-a fost cuantificat nici o etapa... In primul rand felicitari tuturor castigatorilor :br. Sorine , dar din cate stiu eu Radu s-a dat tot campionatul asta cu tine. Nu era normal sa adune si el acelasi numar de puncte ca si tine ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nea fane Postat Decembrie 13, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 13, 2011 (editat) Re: Gala campionilor FRAS - 2011 !!! Comform regulamentului CNOR. Radu (COCOLINO) a luat locul 3 la open anul trecut.Regulamentul spune ca el nu mai puncteaza la aceasta clasa .puncte avea daca mergea la extrem. Editat Decembrie 13, 2011 de nea fane Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
john Postat Decembrie 13, 2011 Partajează Postat Decembrie 13, 2011 Re: Gala campionilor FRAS - 2011 !!! Care regulament ? L ai vazut tu scris ? ...... Ca Noi n am gait pe nicaieri..... Doar pe Cale orala de la vechea conducere .... Nissan Pathfinder , Suzuki GSXR 1000 - speed freak Toyota Laplander - nume de cod portoyolvo T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate