nea fane Postat Decembrie 13, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 13, 2011 Re: Gala campionilor FRAS - 2011 !!! John pentru linistea ta am sa caut regulamentul pe anul 2011. Regulamentul (pe 2011) spunea ca pilotii si copilotii care au fost pe podium in 2010 (adica locul 1,2,3) la OPEN nu vor puncta decat la EXTREM .Erau obligati (prin regulament) sa treaca la clasa superioara. Radu a fost cu Razvan pe podium. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
john Postat Decembrie 13, 2011 Partajează Postat Decembrie 13, 2011 Re: Gala campionilor FRAS - 2011 !!! sunt foarte linistit stiu ca a fost pe podium , am concurat cu el si tot anul trecut si tot anul asta astept cu nerabdare sa vad si eu scris in regulament chestia asta cu trecutul la extrem .... ps ... nu cauta pe site ul fras ului ca nu mai sunt regulamentele acolo Nissan Pathfinder , Suzuki GSXR 1000 - speed freak Toyota Laplander - nume de cod portoyolvo T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nea fane Postat Decembrie 13, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 13, 2011 Re: Gala campionilor FRAS - 2011 !!! John ,regulamentul il am undeva ,un folder ,trebuie sa caut ,e plin calculatorul . Promit ca maine afisez regulamentul pentru 2011 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stefan79 Postat Decembrie 13, 2011 Partajează Postat Decembrie 13, 2011 Re: Gala campionilor FRAS - 2011 !!! http://forum.club4x4.ro/forumdisplay.php?526-Comunicate-Oficiale www.singapura-cat.ro T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blavenstein Postat Decembrie 13, 2011 Partajează Postat Decembrie 13, 2011 (editat) Re: Gala campionilor FRAS - 2011 !!! regulamentele sunt pe fras.ro la sectiunea offroad,am verificat eu acum Editat Decembrie 13, 2011 de blavenstein tractari auto profi cu o vechime de peste 18 ani tel 0744621055 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Decembrie 13, 2011 Partajează Postat Decembrie 13, 2011 Re: Gala campionilor FRAS - 2011 !!! Link-ul direct catre Regulament: www.club4x4.ro/cnor/RegulamentCN2011final.doc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nea fane Postat Decembrie 13, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 13, 2011 (editat) Re: Gala campionilor FRAS - 2011 !!! Stiu ca rgulamentul este pe site-ul de la FRAS. eu caut niste anexe ale regulamentului , cele cu gumele(33,35 inchi open) si alte chestii. Editat Decembrie 13, 2011 de nea fane Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stefan79 Postat Decembrie 13, 2011 Partajează Postat Decembrie 13, 2011 (editat) Re: Gala campionilor FRAS - 2011 !!! Stiu ca rgulamentul este pe site-ul de la FRAS. eu caut niste anexe ale regulamentului , cele cu gumele(33,35 inchi open) si alte chestii. Anexa A STANDARD Dotari obligatorii ale autovehiculelor clasa Standard - cauciucuri maximum profil MT dimensiune maxima 33 Inchs (sau echivalent) - casti de protectie pentru pilot si copilot, tip AUTO/MOTO - prelata sau orice alt material impermeabil cu dimensiunile 6x3m (pentru protectia solului in zona de service sau bivuac) - hrana si apa pentru 48 ore - lopata - extinctor minim 2 litri -2 buc - dispozitiv de avertizare sonoră - cric - sistem de evacuare a gazelor arse, minim 2/3 din lungimea masinii - triunghi reflectorizant - trusa de prim ajutor - sufa de remorcare, - contor chilometraj, functional - echipament de comunicare (telefoane mobile) - automobilul trebuie sa aiba toate dotarile standard pentru circulatia pe drumurile publice conforme codului rutier Caracteristici ale autovehiculelor clasa Standard - Extinctoarele vor fi manuale,de minim 2 litri capacitate si prevazute cu manometru de verificare. - Extinctoarele trebuie sa fie pline si sa se incadreze in perioada de valabilitate. Amplasarea acestora in habitaclu se face de o maniera ferma in locuri usor accesibile. - Orice obiect amplasat in habitaclu (statie emisie-receptie, trusa scule, etc) va fi ancorat ferm la o distanta de cel putin 150 mm fata de castile echipajului. - Toate obiectele detasabile din interiorul masinii trebuie sa fie foarte bine fixate pentru a se evita accidentarile - Scaunele vor fi prevazute cu tetiere. - Nu se accepta nici o modifiacare a automobililui original - Nu se considera moficare schimbarea cauciucurilor de serie sau schimbarea barilor fata si spate sau a pragurilor laterale. Gabarit: - Ampatamentul intre punti trebuie sa fie de minim 200 cm - Latimea maxima la exteriorul rotilor nu trebuie sa depaseasca 230 cm Greutate: - greutatea minima a vehicolului pregatit de cursa (cu rezervorul de combustibil plin si cu roata de rezerva)trebuie sa fie de minim 900 kg fara pilot si copilot - greutatea maxima a vehicolului pregatit de cursa (cu rezervorul plin si cu roata de rezerva) trebuie sa fie de 3500 kg cu pilot si copilot OPEN Dotari obligatorii ale autovehiculelor clasa Open (Promo) - cauciucuri profil minim MT dimensiune maxima de 33 Inchs (840 mm) - roll cage din teava metalica de minim 38 mm diametru si 3 mm grosimea sectiunii. - centuri de siguranta tip HAM pentru competitii automobilistice, cu minim trei puncte de fixare, pentru pilot si copilot - casti de protectie pentru pilot si copilot, tip AUTO/MOTO - prelata sau orice alt material impermeabil cu dimensiunile 6x3m (pentru protectia solului in zona de service si bivuac) - GPS, model GARMIN sau compatibil GARMIN, impreuna cu cablul de descarcare a datelor - terratrip - hrana si apa pentru 48 ore - lopata - statie emisie receptie - extinctor minim 2 litri -2 buc - dispozitiv de avertizare sonoră - troliu mecanic, electric sau hydraulic, directia de tragere “frontal” - sufe de protectie pentru copaci - manusi de protectie - cric - sistem de evacuare a gazelor arse minim 2/3 din lungimea masinii - triunghi reflectorizant - trusa de prim ajutor - greutate minima pentru detensionarea cablului de troliu de 1 kg. - lumini: doua faruri frontale doua stopuri de frana (becuri de 21 W) - 4 Lampi semnalizatoare. Caracteristici ale autovehiculelor clasa Open (Promo) - Rezervorul de combustibil, radiatoarele, filtrele de ulei trebuie sa fie amplasate IN AFARA habitaclului. - Suprafetele vitrate vor fi din sticla SECURIT, DUPLEX sau policarbonat, cu o grosime minima de 3 mm. Plexiglasul este interzis. Parbrizul, in cazul in care exista, va fi in mod obligatoriu din sticla de tip DUPLEX - In cazul in care autovehiculul este in varianta soft-top, plafonul, incepand din dreptul parbrizului si pana la 150 mm in spatele scaunelor va fi metalic. Se pot folosi fier, aluminiu sau materiale composite. Caracteristicile mecanice ale acestor materiale trebuie sa fie cel putin similate cu a unei table de fier cu grosimea de 1 mm. - In interiorul si exteriorul habitaclului se vor monta hebluri pentru intreruperea alimentarii tuturor circuitelor electrice. - In cazul motoarelor diesel, se va monta un dispozitiv separate de oprire a motorului. - Daca se folosesc alte elemente de caroserie decat cele originale, muchiile acestora vor fi rotunjite cu o raza de minim 15 mm. - Extinctoarele vor fi manuale,de minim 2 litri capacitate si prevazute cu manometru de verificare. - Extinctoarele trebuie sa fie pline si sa se incadreze in perioada de valabilitate. Amplasarea acestora in habitaclu se face de o maniera ferma in locuri usor accesibile. - Daca prin habitaclu trec circuite de ulei, racire sau alimentare, aceste circuite vor fi executate din conducte rezistente la foc si nu vor fi intrerupte (mufate) intre intrarea si iesirea din habitaclu. - Orice obiect amplasat in habitaclu (statie emisie-receptie, trusa scule, structura roll-bar, etc) va fi ancorat ferm la o distanta de cel putin 150 mm fata de castile echipajului. - Toate obiectele detasabile din interiorul masinii trebuie sa fie foarte bine fixate pentru a se evita accidentarile - Scaunele vor fi prevazute cu tetiere. Habitaclul va avea doua usi sau deschideri, astfel incat: prin acestea sa incapa un patrat cu latura de 50 cm. ocupantii masinii sa poata parasi vehicolul in maxim 7 secunde, pe usa apropiata, si in 9 secunde pe usa mai departata. Testul se face in pozitie de mers, echipati, cu castile puse si centurile de siguranta legate. Gabarit: - Ampatamentul intre punti trebuie sa fie de minim 200 cm - Latimea maxima la exteriorul rotilor nu trebuie sa depaseasca 230 cm Greutate: - greutatea minima a vehicolului pregatit de cursa (cu rezervorul de combustibil plin si cu roata de rezerva)trebuie sa fie de minim 900 kg fara pilot si copilot greutatea maxima a vehicolului pregatit de cursa (cu rezervorul plin si cu roata de rezerva) trebuie sa fie de 3500 kg cu pilot si copilot EXTREM Dotari obligatorii ale autovehiculelor clasa Extrem (Modificate) - cauciucuri profil minim MT - roll cage din teava metalica de minim 38 mm diametru si 3 mm grosimea sectiunii. - centuri de siguranta tip HAM pentru competitii automobilistice, cu minim patru puncte de fixare, atat pentru pilot cat si pentru copilot - casti de protectie pentru pilot si copilot, tip AUTO/MOTO - prelata sau orice alt material impermeabil cu dimensiunile 6x3m (pentru protectia solului in zona de service si bivuac) - GPS, model GARMIN sau compatibil GARMIN, impreuna cu cablul de descarcare a datelor - terratrip - hrana si apa pentru 48 ore - lopata - heblu in interiorul habitaclului si in exteriorul habitaclului - statie emisie receptie - extinctor minim 2 litri -2 buc - dispozitiv de avertizare sonoră - troliu mecanic, electric sau hydraulic, directia de tragere “frontal” - sufe de protectie pentru copaci - manusi de protectie - cric - sistem de evacuare a gazelor arse minim 2/3 din lungimea masinii - triunghi reflectorizant - trusa de prim ajutor - greutate minima pentru detensionarea cablului de troliu de 1 kg. - lumini: doua faruri frontale doua stopuri de frana (becuri de 21 W) - 4 Lampi semnalizatoare. Caracteristici ale autovehiculelor clasa Extrem (Modificate) - Rezervorul de combustibil, radiatoarele, filtrele de ulei trebuie sa fie amplasate IN AFARA habitaclului. - Suprafetele vitrate vor fi din sticla SECURIT, DUPLEX sau policarbonat, cu o grosime minima de 3 mm. Plexiglasul este interzis. Parbrizul, in cazul in care exista, va fi in mod obligatoriu din sticla de tip DUPLEX - In cazul in care autovehiculul este in varianta soft-top, plafonul, incepand din dreptul parbrizului si pana la 150 mm in spatele scaunelor va fi metalic. Se pot folosi fier, aluminiu sau materiale composite. Caracteristicile mecanice ale acestor materiale trebuie sa fie cel putin similate cu a unei table de fier cu grosimea de 1 mm. - In interiorul si exteriorul habitaclului se vor monta hebluri pentru intreruperea alimentarii tuturor circuitelor electrice. - In cazul motoarelor diesel, se va monta un dispozitiv separate de oprire a motorului. - Daca se folosesc alte elemente de caroserie decat cele originale, muchiile acestora vor fi rotunjite cu o raza de minim 15 mm. - Extinctoarele vor fi manuale,de minim 2 litri capacitate si prevazute cu manometru de verificare. - Extinctoarele trebuie sa fie pline si sa se incadreze in perioada de valabilitate. Amplasarea acestora in habitaclu se face de o maniera ferma in locuri usor accesibile. - Daca prin habitaclu trec circuite de ulei, racire sau alimentare, aceste circuite vor fi executate din conducte rezistente la foc si nu vor fi intrerupte (mufate) intre intrarea si iesirea din habitaclu. - Orice obiect amplasat in habitaclu (statie emisie-receptie, trusa scule, structura roll-bar, etc) va fi ancorat ferm la o distanta de cel putin 150 mm fata de castile echipajului. - Toate obiectele detasabile din interiorul masinii trebuie sa fie foarte bine fixate pentru a se evita accidentarile - Scaunele vor fi prevazute cu tetiere. - Habitaclul va avea doua usi sau deschideri, astfel incat: prin acestea sa incapa un patrat cu latura de 50 cm. ocupantii masinii sa poata parasi vehicolul in maxim 7 secunde, pe usa apropiata, si in 9 secunde pe usa mai departata. Testul se face in pozitie de mers, echipati, cu castile puse si centurile de siguranta legate. Gabarit: - Ampatamentul intre punti trebuie sa fie de minim 200 cm - Latimea maxima la exteriorul rotilor nu trebuie sa depaseasca 230 cm Greutate: - greutatea minima a vehicolului pregatit de cursa (cu rezervorul de combustibil plin si cu roata de rezerva)trebuie sa fie de minim 900 kg fara pilot si copilot greutatea maxima a vehicolului pregatit de cursa (cu rezervorul plin si cu roata de rezerva) trebuie sa fie de 3500 kg cu pilot si copilot Editat Decembrie 13, 2011 de stefan79 www.singapura-cat.ro T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
princedarko Postat Decembrie 13, 2011 Partajează Postat Decembrie 13, 2011 Re: Gala campionilor FRAS - 2011 !!! Draga Watcher, dragi toti, ar fi foarte util, pentru toti, sa cantarim afirmatiile noastre despre regulament confruntadu-le cu singurul regulament publicat si conoscut. Multumesc Mauri -- Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
princedarko Postat Decembrie 13, 2011 Partajează Postat Decembrie 13, 2011 Re: Gala campionilor FRAS - 2011 !!! PS:crede cineva ca necazurile a lui Radu Chelaru la clasa open ar trebui sa ma faca sa ma simt mai fericit pentru ca nu a fost si la mine atat de nasol??? Ati inebunit? -- Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oube_la Postat Decembrie 14, 2011 Partajează Postat Decembrie 14, 2011 Re: Gala campionilor FRAS - 2011 !!! Naspa, sincer Mauri, imi pare rau, in orice caz pentru cei care se pricepe la offroad tu esti adevaratul campiion, ai dovedit de mai mult ori ca cand mergi....castigi Land Rover 90- 3.9 V8 L.R.Discovery I V8 Seat Pink Panther II Leon-1.9 TDI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blavenstein Postat Decembrie 14, 2011 Partajează Postat Decembrie 14, 2011 Re: Gala campionilor FRAS - 2011 !!! Mauri,intradevar este foarte frustrant sa te astepti sa fi chemat pe podium si de fapt este altul,la open la piloti eu si Gabi Regep suntem la egalitate de puncte dar Gabi are 2 locuri intai iar eu nu am decat 1 ,cum era sa se fi gresit si la noi si sa ma fi strigat pe mine in locul lui Gabi.Cred ca acum degeaba iti vor aduce o cupa nu mai are acelasi farmec,sincer imi pare rau ce ti s-a intamplat,chiar ai demonstrat ca stii foarte bine sa navighezi si acum cireasa de pe tort,ai reusit sa-l faci pe Costel sa te asculte tractari auto profi cu o vechime de peste 18 ani tel 0744621055 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Decembrie 14, 2011 Partajează Postat Decembrie 14, 2011 Re: Gala campionilor FRAS - 2011 !!! Multe Felicitari premiantilor !!! :br:br:br:br:br Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Decembrie 14, 2011 Partajează Postat Decembrie 14, 2011 Re: Gala campionilor FRAS - 2011 !!! Mauri, mai spun odata: la cum arata clasamentul final publicat TU, Zani Maurilio esti pe locul 3, conform regulamentului, datorita faptului ca cele 38 de puncte s-au obtinut din 3 locuri 1. Suntem total de acord aici, nu avem niciun dubiu. Unde difera parerile noastre este la zona 'ce se intampla daca un echipaj alege sa nu puncteze si iese pe locul 1'. Mie mi se pare normal ca punctele sa se acorde in ordinea 10/8/6/5/4/3/2/1 pentru locurie 2/3/4/5/6/7/8/9 , pentru ca acel echipaj care a scos cel mai bun timp este in afara concursului (ma refer aici la campionatul national). Punctele sunt relevante in campionatul national, per total, nu pentru cursa in sine. Eu inteleg ca daca nu punctezi asta se refera la general, ca daca nu vrei sa te dai la o cursa stai acasa, nu te duci pana acolo sa spui ca nu te dai :) Astfel, am mai listat si explicatia de ce in regulamentul actual exista prevederea ca membrii clubului organizator nu puncteaza, si am mai explicat de ce, in regulamentul actual fiecare echipaj puncteaza la general cu N-1 etape. Prevederile sunt scrise in regulament si eu le-am explicat istoria / logica, asa cum o vad eu. Inteleg ca tu ai alta parere, dar nu imi e clar exact cum suna ea, asa ca te las pe tine sa o formulezi / argumentezi , sa nu iti pun eu cuvinte in gura :x Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
princedarko Postat Decembrie 14, 2011 Partajează Postat Decembrie 14, 2011 Re: Gala campionilor FRAS - 2011 !!! Watcher, si eu iti mai spun odata. Regulamentul spune: "- primele 10 locuri din clasamentele etapelor individuale se puncteaza în ordine descrescatoare astfel: Locul * 1 - 10 puncte Locul * 2 - 8 puncte Locul * 3 - 6 puncte Locul * 4 - 5 puncte Locul * 5 - 4 puncte Locul * 6 - 3 puncte Locul * 7 - 2 puncte Locul * 8 - 1 puncte" Oricare alt punct de vedere care nu respecta ce este scris mai sus, oricat de logic, nu are nici o valoare. Deocamdata, niciunde in regulamentul nu sa regaseste scris " in cazul in care echipajul care ocupa locul 1 nu puncteaza, 10 puncte merg la echipajul care ocupa locul 2", nici intr-o forma mai generica (locul n, x puncte....) Asta ar fi extra suficient pentru a inchide orice alta discutie. Totusi, pentru simplu faptul ca imi place modul educat si respectuos cu care deobiciei te adresezi la ceilalti in orice discutia (vorbesc foarte serios: cred ca aceasta miscare ar avea nevoie de mai multi oameni ca tine!) vreau sa iti mai spun ca si principial ai uitat sa consideri ceva foarte important. In toate competitiile nu sunt importante numai punctele pe care le castigi dar si cele pe care nu le castiga adversari tai. Pe acest principiu sa formeaza strategiile. In cazul nostru este posibil ( precizez ca nu stiu daca asta s-a intamplat dar, daca asa este, mi se pare o chestie corecta, fireasca si legitima!) ca echipajul Cernisov/Lupu sa fie concurat la Campulung cu preciza intentia de a nu puncta (pentru ca asa te impune regulamentul, cel putin la una din cele n etape) dar de a incerca totusi de a iesi pe locul 1 pentru a nu face un "cadou" de 10 puncte la adversari lor directi... Acest lucru sa intampla in orice competitie din lumea. Culmea este ca si uni oameni din acea conducere care m-a pregatit aceasta surprisa, sunt de acord cu mine..... Ciao Mauri PS: scuze pentru greselile gramaticale. -- Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
razvanutza Postat Decembrie 14, 2011 Partajează Postat Decembrie 14, 2011 (editat) Re: Gala campionilor FRAS - 2011 !!! Mauri, mai spun odata: la cum arata clasamentul final publicat TU, Zani Maurilio esti pe locul 3, conform regulamentului, datorita faptului ca cele 38 de puncte s-au obtinut din 3 locuri 1. Regulamentul spune: În caz de egalitate de puncte între doi sau mai multi concurenti, departajarea se face în functie de numarul locurilor superioare ocupate în clasamentele etapelor CN. Mie mi se pare o exprimare cam ambigua pentru ca nu se specifica daca "loc superior" se refera la o notiune absoluta (de ex. locurile de podium) sau e privit relativ la cel cu care esti la egalitate de puncte (de ex. eu am un loc patru si tu doua 5). Am mai gasit o prevedere interesanta: 14. Festivitatea de premiere La sfarsitul competitiei se va organiza o festivitate de premiere, in cadrul careia se vor înmana diplome participantilor. Sportivii clasati pe primele opt locuri vor primi diplome cu mentionarea locurilor iar restul sportivilor vor primi diplome de participare Poate se mai face o festivitate de premiere :x si primim toti diplome LE: M-am uitat in regulamentul de la F1 si acolo regula stipulata identic: The drivers' and constructors' championship titles are awarded to the driver and constructor who score the most points over the course of the season. In the case of a dead heat for a championship place then the driver or constructor with the higher number of superior race results will be awarded the place. Editat Decembrie 14, 2011 de razvanutza Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Decembrie 14, 2011 Partajează Postat Decembrie 14, 2011 Re: Gala campionilor FRAS - 2011 !!! Regulamentul spune: În caz de egalitate de puncte între doi sau mai multi concurenti, departajarea se face în functie de numarul locurilor superioare ocupate în clasamentele etapelor CN. Mie mi se pare o exprimare cam ambigua pentru ca nu se specifica daca "loc superior" se refera la o notiune absoluta (de ex. locurile de podium) sau e privit relativ la cel cu care esti la egalitate de puncte (de ex. eu am un loc patru si tu doua 5). Am mai gasit o prevedere interesanta: 14. Festivitatea de premiere La sfarsitul competitiei se va organiza o festivitate de premiere, in cadrul careia se vor înmana diplome participantilor. Sportivii clasati pe primele opt locuri vor primi diplome cu mentionarea locurilor iar restul sportivilor vor primi diplome de participare Poate se mai face o festivitate de premiere :x si primim toti diplome LE: M-am uitat in regulamentul de la F1 si acolo regula stipulata identic: The drivers' and constructors' championship titles are awarded to the driver and constructor who score the most points over the course of the season. In the case of a dead heat for a championship place then the driver or constructor with the higher number of superior race results will be awarded the place. Ma bag si eu la "Constructori !!!" :banana Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi 1 Postat Decembrie 14, 2011 Partajează Postat Decembrie 14, 2011 Re: Gala campionilor FRAS - 2011 !!! Felicitari tuturor premiantilor si succesuri maxime in 2012 ! @razvanuta Frumoase poze, frumos eveniment ! In alta ordine de idei, daca vrei performanta,trebe sa te hotarasti odata frate la un copilot stabil, la unul care te-a dus intotdeauna pe culmile succesului...... :grin::grin::grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Decembrie 14, 2011 Partajează Postat Decembrie 14, 2011 (editat) Re: Gala campionilor FRAS - 2011 !!! ... dar am si eu o intrebare, noua conducere interimara a CNOR ce pazeste ? ca puteau sa prevada problema cu Mauri !!! versus Radu Chelaru, se stia de la inceputul campionatului ca nu va puncta deci nu a fost o greseala, dar cu MAURI ? cred ca Dl. Virgil ar trebui sa rezolve problema aparuta !!! ... inca cateva din astea si o sa ajunga cineva sa alerge singur si sa iasa pe locul 3 ( cine isi aduce aminte de URSUS Urban Free Track de la Cluj , macar acolo a fost partial vina concurentilor ca nu si-au verificat locul afisat inainte de premiere ) Editat Decembrie 14, 2011 de worldscape Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
john Postat Decembrie 15, 2011 Partajează Postat Decembrie 15, 2011 Re: Gala campionilor FRAS - 2011 !!! versus Radu Chelaru, se stia de la inceputul campionatului ca nu va puncta deci nu a fost o greseala, dar cu MAURI ? de unde se stia ? ai vazut ceva scris ? daca da , arata mi si mie .... Nissan Pathfinder , Suzuki GSXR 1000 - speed freak Toyota Laplander - nume de cod portoyolvo T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
princedarko Postat Decembrie 15, 2011 Partajează Postat Decembrie 15, 2011 Re: Gala campionilor FRAS - 2011 !!! Draga Laur iti multumesc pentru interesarea dar vad ca, din pacate, nu esti informat: daca este adevarat ca votul de la Predeal, unde s-a exprimat (pro, contra sau abtinut) TOATE cluburile, l-a desemnat pe Virgil Marin presedinte interimar, este la fel de adevarat ca nici in ziua de astazi nu s-au vazut demisiile presedintelui demisionar, Florin Radu. Asa ca, deocamdata, Virgil nu poate (nici nu are cum) sa imi dea nici un raspuns. Pe de alta parte cred ca ai sesizat, din pozele, cine apare la gala campionilor ca reprezentant CNOR la premierea..... Ciao Mauri 1 -- Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
john Postat Decembrie 15, 2011 Partajează Postat Decembrie 15, 2011 Re: Gala campionilor FRAS - 2011 !!! :g:g:g:g:g:g:g:g Nissan Pathfinder , Suzuki GSXR 1000 - speed freak Toyota Laplander - nume de cod portoyolvo T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Radu Postat Decembrie 15, 2011 Partajează Postat Decembrie 15, 2011 Re: Gala campionilor FRAS - 2011 !!! Draga Laur iti multumesc pentru interesarea dar vad ca, din pacate, nu esti informat: daca este adevarat ca votul de la Predeal, unde s-a exprimat (pro, contra sau abtinut) TOATE cluburile, l-a desemnat pe Virgil Marin presedinte interimar, este la fel de adevarat ca nici in ziua de astazi nu s-au vazut demisiile presedintelui demisionar, Florin Radu. Asa ca, deocamdata, Virgil nu poate (nici nu are cum) sa imi dea nici un raspuns. Pe de alta parte cred ca ai sesizat, din pozele, cine apare la gala campionilor ca reprezentant CNOR la premierea..... Ciao Mauri Ca de obicei la obiect :g:g:g:g:g:g:g:g:g Alin Radu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Horace Postat Decembrie 15, 2011 Partajează Postat Decembrie 15, 2011 Re: Gala campionilor FRAS - 2011 !!! Mauri - nu este deloc corect, nu stiu cat este de important pentru tine acest loc, stiu ca ai gramezi de cupe si diplome, insa este foarte important sa se faca dreptate si sa-ti iei cupa. Nu trebuie sa inchidem ochii la astfel de greseli. Nu acuz pe nimeni....s-a facut o greseala total neintentionat, acum trebuie reparata. Today. Tomorrow. Land Rover. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Decembrie 15, 2011 Partajează Postat Decembrie 15, 2011 Re: Gala campionilor FRAS - 2011 !!! Draga Laur iti multumesc pentru interesarea dar vad ca, din pacate, nu esti informat: daca este adevarat ca votul de la Predeal, unde s-a exprimat (pro, contra sau abtinut) TOATE cluburile, l-a desemnat pe Virgil Marin presedinte interimar, este la fel de adevarat ca nici in ziua de astazi nu s-au vazut demisiile presedintelui demisionar, Florin Radu. Asa ca, deocamdata, Virgil nu poate (nici nu are cum) sa imi dea nici un raspuns. Pe de alta parte cred ca ai sesizat, din pozele, cine apare la gala campionilor ca reprezentant CNOR la premierea..... Ciao Mauri da, corect nu am vazut nicaieri o hartie cu demisiile care s-au dat la Predeal, dar in acelasi timp daca nu erau demisionari nu se faceau alegeri pt un Presedinte Interimar ! pe de alta parte daca nu a fost nimeni sa faca un rezumat scris si oficial al celor desfasurate la Predeal, cred ca exista filme cu ce s-a intamplat acolo si cu demisiile date verbal... Dupa mine Interimatul inseamna sa incheie socotelile pe anul in curs ale CNOR si sa asigure conducerea forului pana la urmatoarele alegeri... cu toate atributele si obligatiile care decurg din asta, iar Gala Campionilor ar fi trebuit sa fie prima pe ordinea de zi ! Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate