ugod Postat Aprilie 13, 2015 Autor Partajează Postat Aprilie 13, 2015 Re: Mitzuba 3.2- 2004 nu stiu ce masini ai modificat sau ai vazut ... saptamana trecuta am facut un mk2 cu 35 pe el fara nici o modificare adusa la suspensie acum fac un uMK2 cu 10+ pentru 38 sau 40" am pus 36 langa el sa se vada diferenta iar pe mk3 merg foarte bine puse 37" pozele vorbesc ..clienti multumiti . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iliealexandruion Postat Aprilie 20, 2015 Partajează Postat Aprilie 20, 2015 Re: Mitzuba 3.2- 2004 salutare, nu sunt un cunoscator asa ca pun si eu o intrebare:oare puterea motorului ,blocantii,grupurile isi pot facea treaba cu brio la asemenea roti?.. citeste mult,invata si mai apoi incearca! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ugod Postat Iunie 30, 2015 Autor Partajează Postat Iunie 30, 2015 (editat) Re: Mitzuba 3.2- 2004 Rotile sunt mari dar sunt mai usoare dacat cele originale .deja s-a ridicat masina cu 6 cm numai din roti Urmeaza sa decupez putin aripile . schimbata suspensia cu una +5cm si inca +5 cm din caroserie Editat Iunie 30, 2015 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CatalinU Postat Iulie 2, 2015 Partajează Postat Iulie 2, 2015 Re: Mitzuba 3.2- 2004 IMi place,totusi sa sti ca asta va fi o operatiune fara revers,adica daca tai din ea,taiat ramane.Astept sa vad continuarea,iti urmaresc topicul din prima zi si ma agndeam de ce ai vinde o asa frumusete de masina Ever tried.Ever failed.Try again.Fail again.Fail better Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ugod Postat Iulie 2, 2015 Autor Partajează Postat Iulie 2, 2015 Re: Mitzuba 3.2- 2004 Daca tot nu am primit pe mk3 5k si am primit in schimb si am si vandut mk2 cu 5k care e net inferior unui mk3 . Ma pun si il transform pe asta in masina de distractie . Oricum dupa modificari apar si ofertele de vanzare . Ca modificari masive nu apar aripile de pe fata doar taiate cele spate nu prea cred , niste overfendere de 50 mm ,barile metalice + troliu .si mai ceva maruntisuri. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ugod Postat August 9, 2015 Autor Partajează Postat August 9, 2015 Re: Mitzuba 3.2- 2004 am inceput treaba Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ugod Postat August 15, 2015 Autor Partajează Postat August 15, 2015 Re: Mitzuba 3.2- 2004 montare + modificare lift kit +30 cm Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat August 15, 2015 Partajează Postat August 15, 2015 Re: Mitzuba 3.2- 2004 Daca tot nu am primit pe mk3 5k si am primit in schimb si am si vandut mk2 cu 5k care e net inferior unui mk3 . Ma pun si il transform pe asta in masina de distractie . Oricum dupa modificari apar si ofertele de vanzare . Ca modificari masive nu apar aripile de pe fata doar taiate cele spate nu prea cred , niste overfendere de 50 mm ,barile metalice + troliu .si mai ceva maruntisuri. asa este, net inferior, de aia dupa atatea ani inca mai valoreaza ceva. La intrebarea care te doare , de ce nu il poti da cu 5k stii si tu raspunsul. Te rog sa nu iei vorbele mele ca un afront, nu te cunos , nu ma cunosti , ideea e ca regulile pietei sunt dure. Preturile se fac dupa anume considerente de fiabilitate , performante , motorizari , renume , etc. Fie ca aceste lucruri ne plac fie ca nu ele se autoregleaza si efectiv chiar daca personal gandim altceva este total neinteresant. Piata are mersul ei.... Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marianw8 Postat August 15, 2015 Partajează Postat August 15, 2015 Re: Mitzuba 3.2- 2004 ...depinde cum privesti lucrurile , cu un cutit iti poti taia venele de ciuda sau poti taia painea la masa. spor la treaba Ugod ! ...magaru' moare de drum lung si prostu' de grija altuia. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat August 16, 2015 Partajează Postat August 16, 2015 Re: Mitzuba 3.2- 2004 ...depinde cum privesti lucrurile , cu un cutit iti poti taia venele de ciuda sau poti taia painea la masa. spor la treaba Ugod ! :h5 :g Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ugod Postat August 17, 2015 Autor Partajează Postat August 17, 2015 Re: Mitzuba 3.2- 2004 asa de forma Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ugod Postat August 22, 2015 Autor Partajează Postat August 22, 2015 Re: Mitzuba 3.2- 2004 Gata cu partea din fata 30 cm dintanta intra roata si aripa 35 cm distanta intre sol si cutia de viteza care este cel mai jos punct Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marianw8 Postat August 22, 2015 Partajează Postat August 22, 2015 Re: Mitzuba 3.2- 2004 Uauu , foarte tare arata ! o sa te imbie ' sa intri cu el peste tot , cred ca trebuie sa repozitionezi intercoolerul sau pune i un scut serios , primul care cade ' in lupta :) dar mai ai o solutie suna ma ca mai am eu inca unul :))) ...arata grav , te rog nu fi zgarcit si mai pune cand ai timp ce mai faci la monstrulet :) bafta in continuare ! ...magaru' moare de drum lung si prostu' de grija altuia. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ugod Postat August 22, 2015 Autor Partajează Postat August 22, 2015 Re: Mitzuba 3.2- 2004 Nu e montat scutul de la motor de asta se vede totul . Acum pot monta si roti pe 40" fara probleme :wink::wink: Sa vedem ce mai zic carcotasi :ang2 urmeaza puntea spate Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat August 23, 2015 Partajează Postat August 23, 2015 Re: Mitzuba 3.2- 2004 Sa vedem ce mai zic carcotasi :ang2 Nu mai zic nimic, că se zbat în chinuri acum, îţi zic eu! ;) Foarte fain proiectul, spor în continuare! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tavi D. Postat August 23, 2015 Partajează Postat August 23, 2015 Re: Mitzuba 3.2- 2004 Foarte tare! Spor la treaba! [sIGPIC][/sIGPIC] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ugod Postat August 23, 2015 Autor Partajează Postat August 23, 2015 Re: Mitzuba 3.2- 2004 Ieri seara am scos si spatele Am demontat toata puntea bucati , pentru ca aveam ceva probleme la partea unde sunt suruburile ecsxentrice si nu se putea face geometria prea bine . Puntea vine sablata si vopsita electrostatic . Si urmeaza modificarile aferente pentru inaltare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ugod Postat August 28, 2015 Autor Partajează Postat August 28, 2015 Re: Mitzuba 3.2- 2004 si e pe roti 2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ugod Postat August 29, 2015 Autor Partajează Postat August 29, 2015 Re: Mitzuba 3.2- 2004 daca tot am dat puntea spate jos am si curatat putin locul si dat o mana de antifon Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CatalinU Postat August 29, 2015 Partajează Postat August 29, 2015 Re: Mitzuba 3.2- 2004 Arata al dravu de bine,da vad in poza,foarte jos amplasat,pare un radiator.......nu il vad prea bine in teren Ever tried.Ever failed.Try again.Fail again.Fail better Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ugod Postat August 29, 2015 Autor Partajează Postat August 29, 2015 Re: Mitzuba 3.2- 2004 Am schimbat puntea era defecta nu se mai putea face geometria avea orificile pentru suruburile excentrice defecte , si am descoperit si un brat putin stramb . Am pus una ok , care a fost sablata si vopsita electrostatic . Bucsele de la grup sunt noi . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ugod Postat August 29, 2015 Autor Partajează Postat August 29, 2015 Re: Mitzuba 3.2- 2004 Arata al dravu de bine,da vad in poza,foarte jos amplasat,pare un radiator.......nu il vad prea bine in teren a ramas pe pozitia lui de fabrica ...el este aparat de scut ...pana imi vine o alta ideea si un upgrade de putere Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ugod Postat Septembrie 2, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 2, 2015 Re: Mitzuba 3.2- 2004 inca o poza Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ugod Postat Septembrie 2, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 2, 2015 Re: Mitzuba 3.2- 2004 are si scut Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ugod Postat Septembrie 5, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 5, 2015 Re: Mitzuba 3.2- 2004 la o tura sa vedem cum se comporta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate