DKW Postat Decembrie 26, 2011 Partajează Postat Decembrie 26, 2011 @pitonul, singura mea sansa este faptul ca e caroserie in 3 usi, folosita si la varianta comerciala (Van). In rest, sunt in cautare de idei... Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Decembrie 26, 2011 Partajează Postat Decembrie 26, 2011 Re: taxa pe prima inmatriculare... impozit de poluare? @pitonul, singura mea sansa este faptul ca e caroserie in 3 usi, folosita si la varianta comerciala (Van). In rest, sunt in cautare de idei... Avem o cunostinta comuna, MariusG. Un an a incercat sa-si transforme gondola in utilitara, si nu a reusit. Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Decembrie 26, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 26, 2011 (editat) Re: taxa pe prima inmatriculare... impozit de poluare? "Body Style: Basic Soft Top Pickup Hardtop Van Commercial" Asta este singura mea sansa. La Disco nu prea figureaza varianta comerciala, din cate stiu, decat la caroseria in 3 usi. Freelander Van O sa-i rog pe userii @jantorero si @larry sa puna cateva poze cu Freelanderele lor. Editat Decembrie 26, 2011 de DKW Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jantorero Postat Decembrie 27, 2011 Partajează Postat Decembrie 27, 2011 Re: Freelander - autoutilitara ! Cum sa nu..... Mai ! dar nu va convine chiar nimic?! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Decembrie 27, 2011 Partajează Postat Decembrie 27, 2011 Re: Freelander - autoutilitara ! Cand s-a intamplat ? Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jantorero Postat Decembrie 27, 2011 Partajează Postat Decembrie 27, 2011 Re: Freelander - autoutilitara ! Altele... -Ce anume vrei sa vezi ?? Mai ! dar nu va convine chiar nimic?! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Decembrie 27, 2011 Partajează Postat Decembrie 27, 2011 Re: Freelander - autoutilitara ! Salut! @jantorero Cateva intrebari punctuale: Cine ti-a facut (atelier sau firma) modificarea din M1 in N1? Ce RAR ti-a aprobat modificarile? Cand anume s-a intamplat operatiunea? Raspunsurile le poti da si pe PM daca vrei. Mai ales punctul 3 e interesant: RAR-ul schimba, de capul lui, de la luna la luna criteriile. O zi buna! It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
larry Postat Decembrie 27, 2011 Partajează Postat Decembrie 27, 2011 (editat) Re: Freelander - autoutilitara ! Nu stiu daca mai are rost sa pun si eu poze, este la fel ca a lui jantorero doar culoarea difera. Referitor la intrebarile lui teddybear: Asa am cumparat-o. Am impresia ca aceste masini asa vin din fabrica ele pe aripa au o eticheta cu.. "Special Vehicle" In carte si pe sasiu e o placuta pe care scrie ca poti trage pana la 4 tone . Editat Decembrie 27, 2011 de larry Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jantorero Postat Decembrie 27, 2011 Partajează Postat Decembrie 27, 2011 Re: Freelander - autoutilitara ! Salut! @jantorero Cateva intrebari punctuale: Cine ti-a facut (atelier sau firma) modificarea din M1 in N1? Ce RAR ti-a aprobat modificarile? Cand anume s-a intamplat operatiunea? Raspunsurile le poti da si pe PM daca vrei. Mai ales punctul 3 e interesant: RAR-ul schimba, de capul lui, de la luna la luna criteriile. O zi buna! Asa a venit....dar am sa ma interesez deoarece un preten a efectuat aceasta modificare. -Eu unul doresc sa o modific in autoturism si trebui de la service autorizat L.R.dupa care urmeaza omologarea in RAR(acestea au fost raspunsul oficial de la RAR )banuiesc ca acelasi lucru este si ptr revers !(informatia de la RAR este recenta) Mai ! dar nu va convine chiar nimic?! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Decembrie 27, 2011 Partajează Postat Decembrie 27, 2011 Re: Freelander - autoutilitara ! @larry,@jantorero Intrebarea topicului se referea strict la transformarea unui autoturism in autotilitara. Si asta pentru ca, in ce priveste LR, indiferent de model, este extrem de dificil! Stiu asta si colegii nostri @mariusg si @shark: daca al doilea a reusit dupa luni de nervi, alergatura si bani aruncati (si el a beneficiat totusi de faptul ca in acte era utilitara, greutatea a fost sa-i convinga pe cei de la RAR de asta:uameni), mariusg a renuntat la modificare dupa un an de incercari! Si pe mine si pe @DKW (probabil mai sunt si altii in situatia asta) ne intereseaza o modalitate reala de modificare din autoturism in utilitara, a unui LR inmatriculat in Romania. Se pare ca, cel putin la Disco nu este posibil datorita faptului ca nici unul din importatorii de pana acum nu a adus in Romania nici un exemplar de Disco utilitar. Daca este aceeasi situatie si la Freelander... n-am de unde stii. Multumesc pentru atentie. It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jantorero Postat Decembrie 27, 2011 Partajează Postat Decembrie 27, 2011 Re:" @teddybear.unde vezi tu intrebare strict ....,am raspuns la solicitarea lui DKW-iar titlul este " Freelander - autoutilitara !" Mai ! dar nu va convine chiar nimic?! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Decembrie 27, 2011 Partajează Postat Decembrie 27, 2011 Re: Freelander - autoutilitara ! Fratilor, linistiti-va. Pentru nici un model de LR nu exista in Romania omologare de tip ca autoutilitara. Tot ce exista in acest moment autoutilitara LR este asa adus de afara sau facut artizanal de vreo 3-4 ani. Pe vremea aceea inca se mai putea. Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Axel Postat Decembrie 27, 2011 Partajează Postat Decembrie 27, 2011 (editat) Re: Freelander - autoutilitara ! Exista omologare in UK pentru Freelander 2 Commercial. Si nu cred ca odata ce e omologat acolo ar fi greu si la noi... http://www.neneoverland.co.uk/4x4freelandercommercial/4x4freelander_commercial.php http://www.motortorque.com/news/auto-0803/land-rover-launches-its-freelander-2-commercial.asp Editat Decembrie 27, 2011 de Axel Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Decembrie 27, 2011 Partajează Postat Decembrie 27, 2011 (editat) Re: Freelander - autoutilitara ! Alex, repet ce am scris mai sus "Tot ce exista in acest moment autoutilitara LR este asa adus de afara". Te rog sa incerci sa iti iei de la Premium orice autoutilitara vrei si sa-mi spui daca ai reusit. Ma rog, acum la un pret rezonabil. P.S. Scuze. Si Premium are dreptul la 5 sau 10 omologari individuale/an (masini noi) dupa aceea ii trebuie omologare de tip. Nu se justifica costurile pentru omologarea individuala versus numar modele vandute. Editat Decembrie 27, 2011 de mariusg Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Decembrie 27, 2011 Partajează Postat Decembrie 27, 2011 Re: Freelander - autoutilitara ! Exista 2 solicitari in Galati pentru o adresa din partea Premium Auto care sa ateste ca Freelander 1 cu 2 portiere poate fi omologata ca autoutilitara. In ambele cazuri raspunsul oficial a fost ca acest model este construit ca autoturism iar transformarea acestuia in autoutilitara se poate efectua numai individual, de catre societati autorizate RAR specializate in astfel de operatiuni si transformarea sa se efectueze cu acordul RAR. "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Decembrie 27, 2011 Partajează Postat Decembrie 27, 2011 (editat) Re: Freelander - autoutilitara ! Cu alte cuvinte descurcati-va singuri, daca puteti. Iar raspunsul este de o crasa impertinenta. LE. Daca gasiti aceste service-uri autorizate pe modelele LR sa mi le aratati si mie. Nu exista. Tot datorita unor asemenea raspunsuri. Editat Decembrie 27, 2011 de mariusg Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Decembrie 28, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 28, 2011 Re: Freelander - autoutilitara ! Din moment ce nu s-au importat vehicule comerciale, RAR-ul nu detine specificatiile tehnice, si nici nu va face vreun demers in sensul asta pina nu va trimite reprezentanta acte oficiale. Conversia din M1 in N1 se poate face numai pe vehicule in 3 usi, mai rar in 5 usi, deoarece zona de cargo nu trebuie sa aiba mai mult de 2 zone de acces si sa fie minim 55% din volumul habitaclului. Doar daca vehiculul vine cu ambele optiuni in fisa (M1 +N1) poate fi convertit. Cam asta este povestea... Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Decembrie 28, 2011 Partajează Postat Decembrie 28, 2011 Re: Freelander - autoutilitara ! Cristi , de ce te chinui s-o faci autoutilitara? normal platesc 120 de lei impozitul.... Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Decembrie 28, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 28, 2011 (editat) Re: Freelander - autoutilitara ! Pentru ca e vorba de un KV6 (2500 cc) si impozitul este 985 Ron, in conditiile in care e trecuta pe numele socrului meu, pensionar. In conditiile in care daca nu reusesc sa definitivez actele la Politie pina poimaine, dupa 1 Ianuarie trebuie sa achit taxa Boc/Borbely care este vreo 4000 E pt M1, iar N1 ar fi vreo 400-500 E...:uameni Nu vreau sa mai imi amintesc problemele avute cu masina asta, de la acte pina in momentul actual. Este cea mai proasta investitie facuta de mine pina acum. Editat Decembrie 28, 2011 de DKW Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Decembrie 28, 2011 Partajează Postat Decembrie 28, 2011 Re: Freelander - autoutilitara ! Scuze atunci , am uitat ca ai 3 in curte , eu crede-am ca te referi la td4..... Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Maresalul Postat Decembrie 28, 2011 Partajează Postat Decembrie 28, 2011 Re: Freelander - autoutilitara ! Pentru ca e vorba de un KV6 (2500 cc) si impozitul este 985 Ron, in conditiile in care e trecuta pe numele socrului meu, pensionar. In conditiile in care daca nu reusesc sa definitivez actele la Politie pina poimaine, dupa 1 Ianuarie trebuie sa achit taxa Boc/Borbely care este vreo 4000 E pt M1, iar N1 ar fi vreo 400-500 E...:uameni Nu vreau sa mai imi amintesc problemele avute cu masina asta, de la acte pina in momentul actual. Este cea mai proasta investitie facuta de mine pina acum. E posibil ca legea 580/2011(privind emisiile poluante la auto) sa nu intre in vigoare de la 1 ianuarie 2011. Legea a fost trimisa de parlamanet la promulgare(adica pe masa lui basescu iar asta trebuie sa semneze decretul) pe 21 decembrie. In Monitorul Oficial de astazi nu era aparuta. Mai sunt doua zile(in mod normal, asta in cazul in care nu scot si un Monitor Oficial sambata 31.12.2011) in care ar putea fi publicata daca este promulgata de catre ala de la cotroceni. http://jurnal4x4.blogspot.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Decembrie 28, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 28, 2011 Re: Freelander - autoutilitara ! @SilenceDJ, n-ai de ce sa-ti ceri scuze. RAR-ul stie de varianta comerciala, si ca ar trebui doar sa scot bancheta spate cu tot cu prinderi si centurile de siguranta din spate, sa blindez geamurile laterale (e suficient doar cu colant in culoarea caroseriei), iar ei sa-mi dea acceptul, dar nu au specificatiile tehnice. Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gedaci_2005 Postat Decembrie 28, 2011 Partajează Postat Decembrie 28, 2011 (editat) Re: Freelander - autoutilitara ! Cu alte cuvinte descurcati-va singuri, daca puteti. Iar raspunsul este de o crasa impertinenta. LE. Daca gasiti aceste service-uri autorizate pe modelele LR sa mi le aratati si mie. Nu exista. Tot datorita unor asemenea raspunsuri. parca la pct 6 scrie LAND ROVER ???? :uameni http://www.rarom.ro/cs-uploads/modificari_constructive_ilfov.html Editat Decembrie 28, 2011 de gedaci_2005 EX-NISSAN :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Decembrie 28, 2011 Partajează Postat Decembrie 28, 2011 Re: Freelander - autoutilitara ! parca la pct 6 scrie LAND ROVER ???? :uameni http://www.rarom.ro/cs-uploads/modificari_constructive_ilfov.html O "micuta" observatie: La o simpla cautare pe Google a firmei emntionate la punctul 6 (Econet Auto S.R.L) toate rezultatele obtinute ne duc catre... surpriza... UN PARC DE DEZMEMBRARI!:ha: Mai mult: adresa furnizata de acelasi Google (Str. Viilor Stefanestii de Jos) NU mai exista! In urma unei dispute cu conducerea de la acea vreme a comunei, firma cu pricina a desfiintat punctul de lucru de la acea adresa si a mutat parcul de dezmembrari in localitatea Gagu, la circa 15-18 km de locatia initiala! De unde stiu asta? Am fost in vara clientul lor in cautarea unor piese pentru al meul Disco (oglinzi, panouri de interior, etc.). Si pot afirma ca atelierul de la acest parc de dezmembrari, in afara de cele necesare "bucatirii" masinilor, nu poseda nici sculele nici meseriasii necesari unor astfel de transformari. ("meseriasului" care mi-a demontat un motor de stergator de luneta a avut nevoie de circa 90 de minute ca sa desfaca un panou si 3 suruburi. Aceeasi operatie, mie mi-a luat 25 minute cu montat motorul la loc). Ar fi cazul sa nu mai postati informatii "din auzite" si neverificate, ironizand in acelasi timp un coleg de forum care si-a mancat nervii si banii mai bine de un an de zile exact in aceeasi problema. O seara buna va doresc! It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gedaci_2005 Postat Decembrie 28, 2011 Partajează Postat Decembrie 28, 2011 (editat) Re: Freelander - autoutilitara ! O "micuta" observatie: La o simpla cautare pe Google a firmei emntionate la punctul 6 (Econet Auto S.R.L) toate rezultatele obtinute ne duc catre... surpriza... UN PARC DE DEZMEMBRARI!:ha: Mai mult: adresa furnizata de acelasi Google (Str. Viilor Stefanestii de Jos) NU mai exista! In urma unei dispute cu conducerea de la acea vreme a comunei, firma cu pricina a desfiintat punctul de lucru de la acea adresa si a mutat parcul de dezmembrari in localitatea Gagu, la circa 15-18 km de locatia initiala! De unde stiu asta? Am fost in vara clientul lor in cautarea unor piese pentru al meul Disco (oglinzi, panouri de interior, etc.). Si pot afirma ca atelierul de la acest parc de dezmembrari, in afara de cele necesare "bucatirii" masinilor, nu poseda nici sculele nici meseriasii necesari unor astfel de transformari. ("meseriasului" care mi-a demontat un motor de stergator de luneta a avut nevoie de circa 90 de minute ca sa desfaca un panou si 3 suruburi. Aceeasi operatie, mie mi-a luat 25 minute cu montat motorul la loc). Ar fi cazul sa nu mai postati informatii "din auzite" si neverificate, ironizand in acelasi timp un coleg de forum care si-a mancat nervii si banii mai bine de un an de zile exact in aceeasi problema. O seara buna va doresc! bine sefu tu stii mai bine... dar un telefon in plus nu ar strica. Nu cred ca lista aia e facuta la misto. Ps. pe mine subiectul topicului nu ma pasioneaza... o cautare simpla pe site-ul mai sus amintit si am gasit marca land rover. Editat Decembrie 28, 2011 de gedaci_2005 EX-NISSAN :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate