teddybear Postat Decembrie 28, 2011 Partajează Postat Decembrie 28, 2011 Re: Freelander - autoutilitara ! bine sefu tu stii mai bine... dar un telefon in plus nu ar strica. Nu cred ca lista aia e facuta la misto. Ps. pe mine subiectul topicului nu ma pasioneaza... o cautare simpla pe site-ul mai sus amintit si am gasit marca land rover. Crede-ma ca stiu aproape toate telefoanele care sunt inscrise pe acea firma. Sunt repartizate pe marci de masini si fiecare "agent de vanzari" are cate doua in retele diferite. In plus: pana la urma, ca sa gasesc totusi oglinzile de care aveam nevoie (doua la fel) am batut drumul pana la Valea Calugareasca. O seara buna in continuare! It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gedaci_2005 Postat Decembrie 28, 2011 Partajează Postat Decembrie 28, 2011 Re: Freelander - autoutilitara ! Din punctul meu de vedere subiectul e inchis... EX-NISSAN :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
larry Postat Decembrie 28, 2011 Partajează Postat Decembrie 28, 2011 Re: Freelander - autoutilitara ! @DKW ... ai nevoie si de grilajul acela care separa cele 2 scaune din fata cu restul masini. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Decembrie 28, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 28, 2011 (editat) Re: Freelander - autoutilitara ! Din punctul meu de vedere subiectul e inchis... De ceva timp ma preocupa ideea transformarii unui KV6 in autoutilitara. Cei mai ok acum ceva timp erau cei de la Grivita de langa RAR, parca Grivita Rosie. Doar ca la ei se numea carosare si iti tranteau un panou de TEGO cu un geam pe post de luminator in zona cargo... @DKW ... ai nevoie si de grilajul acela care separa cele 2 scaune din fata cu restul masini. Din cate stiu, nu prea este acceptat la noi. Editat Decembrie 28, 2011 de DKW Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bratu romeo Postat Decembrie 29, 2011 Partajează Postat Decembrie 29, 2011 Re: Freelander - autoutilitara ! Salut, Acum mi-am dat seama, al meu TD e din 2002 inscris in RO adica luat de la reprezentanta Acum daca vreu sa il vand trebuie platita taxa de prima inmatriculare ? Adica raman cu masina asta forever ? :uameni Land ROver Freelander 2002 Td4 2,0 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Decembrie 29, 2011 Partajează Postat Decembrie 29, 2011 Re: Freelander - autoutilitara ! Salut, Acum mi-am dat seama, al meu TD e din 2002 inscris in RO adica luat de la reprezentanta Acum daca vreu sa il vand trebuie platita taxa de prima inmatriculare ? Adica raman cu masina asta forever ? :uameni Poate ai noroc si gasesti un amator sa plateasca in jur de 6200 euro taxa:uameni Noi sa fim sanatosi! It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Decembrie 29, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 29, 2011 Re: Freelander - autoutilitara ! Salut, Acum mi-am dat seama, al meu TD e din 2002 inscris in RO adica luat de la reprezentanta Acum daca vreu sa il vand trebuie platita taxa de prima inmatriculare ? Adica raman cu masina asta forever ? :uameni Exact cum o sa raman eu cu KV6-le!:ha: Cand o sa ajunga prea scump de tinut pe strada o sa-l duc pe camp.:uameni Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bordi Postat Noiembrie 26, 2012 Partajează Postat Noiembrie 26, 2012 Panou despartitor Autoutilitara" Freelander Cum trebuie sa arate (dimensiuni,prinderi) panoul despartior intr-o autoutilotara si din ce material trebuie facut.. P.S.Trebuie sa confectionez unul pentru a trece de RAR la autentificare! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ovidiuu Postat Noiembrie 26, 2012 Partajează Postat Noiembrie 26, 2012 Re: Panou despartitor Autoutilitara" Freelander Salut!!Si eu am cumparat freelanderu autoutilitara si avea un panou(grilaj)metalic,obligatoriu trebuie sa fie de metal la rar pentru ca trebuie sati faca poza in interior.Dimensiunile nu la stiu stiu doar ca are priderile sus,cam deasupra scaunelor si jos la picioare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bordi Postat Noiembrie 26, 2012 Partajează Postat Noiembrie 26, 2012 (editat) Re: Panou despartitor Autoutilitara" Freelander @ovidiuu Nu il mai ai sa imi dai ceva dimensiuni ale ochiurilor de plasa si grosimea "firului" plasei?!? Editat Noiembrie 26, 2012 de Bordi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ovidiuu Postat Noiembrie 26, 2012 Partajează Postat Noiembrie 26, 2012 (editat) Re: Panou despartitor Autoutilitara" Freelander De avut nu-l mai am pentru ca baiatul de la care am luat masina mi l-a imprumutat si el sa-mi fac rar si i l-am dat inapoi. Nu cred ca are vreo importanta marimea ochiurilor plasei, pe ei ii intereseaza sa faca poza si gata. Dimensiunile le poti lua de pe masina din interior de sus si jos. Poate gasesti ceva poze pe net. Il poti confectiona si acasa.... Editat Noiembrie 26, 2012 de DKW Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bordi Postat Decembrie 5, 2012 Partajează Postat Decembrie 5, 2012 Re: Panou despartitor Autoutilitara" Freelander REZOLVAT cu grilaj-ul...HomeMade... Rama de rectangulara de 2cm...si in interior plasa 10X10cm...vopsit...montat...Trecut RAR!:pl1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Ianuarie 30, 2013 Partajează Postat Ianuarie 30, 2013 Re: Panou despartitor Autoutilitara" Freelander M-am interesat la o firma care transforma masinile in autoutilitare.Ma gandeam sa o transform si pe a mea.in principiu,am aflat ca mai nou au o reglementare care este in vigoare de vreo 3 luni,cum ca spatiul minim in spate,trebuie sa fie de minim 1,3 mp. ca si costuri,ar fi undeva la 1700E tva inclus,materiale si manopera.Este necesar mai intai o hartie de la firma importatoare a masinii cum ca se poate transforma masina in utilitara si dupa se face proiect si se apuca de treaba.Astia ar fi pasii legali pt aceasta transformare.Cei care ati trecut prin aceasta situatie, puteti sa-mi spuneti cum ati procedat? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Ianuarie 30, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 30, 2013 (editat) Re: Panou despartitor Autoutilitara" Freelander Daca nu e trecuta N1 in CIV, nu prea ai sanse. .Este necesar mai intai o hartie de la firma importatoare a masinii cum ca se poate transforma masina in utilitara si dupa se face proiect si se apuca de treaba.Astia ar fi pasii legali pt aceasta transformare.Cei care ati trecut prin aceasta situatie, puteti sa-mi spuneti cum ati procedat? Nu ai ce hartie sa iei deoarece Freelander 1 nu s-a importat in varianta VAN/comercial. Editat Ianuarie 30, 2013 de DKW Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Ianuarie 30, 2013 Partajează Postat Ianuarie 30, 2013 Re: Freelander - autoutilitara ! ok,nu s-au importat la noi, dar nu au nici vreo solutie ca se poate transforma?Din partea mea, as putea sa imprumut un grilaj si sa pun o placa de tego in spate,dar este suficient pt RAR?Imi cer ei vreun certificat cum ca am facut transformarea la o firma autorizata?Tot incerc sa dau bani la stat si nu reusesc:uameni Taxa ramanand aceasi(timbru mai mult)ramane tot varianta cu bulgaria mai viabila?Daca ramane timbu in forma actuala,am asteptat degeaba 2 luni si am luat nr rosii.Eu nu inteleg o chestie(si nu o poate explica nimeni),au scazut taxa la noneuro care nu prea mai exista si au crescut la euro 3 si 4,care sunt cele mai multe.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Ianuarie 30, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 30, 2013 Re: Freelander - autoutilitara ! Ia de citeste, poate te convingi http://forum.club4x4.ro/showthread.php?68222-Inmatriculare-omologare-4x4-(LR-Defender)-ca-AUTOUTILITARA-!. Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Ianuarie 31, 2013 Partajează Postat Ianuarie 31, 2013 Re: Freelander - autoutilitara ! Ia de citeste, poate te convingi http://forum.club4x4.ro/showthread.php?68222-Inmatriculare-omologare-4x4-(LR-Defender)-ca-AUTOUTILITARA-!. Mda,nu numai ca m-am convins da m-am si resemnat! Oricum m-a sunat si cel de la firma respectiva si mi-a spus ca nu se incadreaza masina dupa ultimele norme ala RAR-ului. Ramane varianta de Bulgaria si gata!Astept sa se expire randul asta de numere si merg la vecini! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bordi Postat Ianuarie 31, 2013 Partajează Postat Ianuarie 31, 2013 Re: Freelander - autoutilitara ! Tu da bancheta din spate jos....monteaza-ti grilaj si mergi cu ea in RaR...nu au cum sa te intoarca...eu am fost cu freelander ca autoutilitara la autentificare in RAR Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Ianuarie 31, 2013 Partajează Postat Ianuarie 31, 2013 Re: Freelander - autoutilitara ! am facuta cartea de identitate si autentificarea pentru 5 locuri.Nu stiu cand ai fost,dar am inteles ca de 3 luni de zile s-a introdus norma cu minim 1.3 m2.nici loganurile van nu le mai accepta.Tu ai pus doar grilajul,sau si placa de tego?Documentatie ai avut,sau pur si simplu te-ai dus la RAR cu grilajul si s-a rezolvat problema? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bordi Postat Ianuarie 31, 2013 Partajează Postat Ianuarie 31, 2013 Re: Freelander - autoutilitara ! Am pus doar grilajul simplu...fara nimic altceva... Am fost cu masina in decembrie la RAR Voluntari....Fara nici un fel de hartie.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cocofree Postat Februarie 9, 2013 Partajează Postat Februarie 9, 2013 Re: Freelander - autoutilitara ! Imi puteti spune si mie va rog din cartea de identitate (cei care o au inscrisa in Romania) cat au greutatea de tractare maxim autorizata aceste autoutilitare TD4 ? Am achizitionat una cu 2 locuri din UK pe care intentionez sa o inmatriculez. Studiez cartea asta din UK dar nu gasesc nimic referitor la remorcabil cu sistem de franare. Din intamplare am vazut o carte de identitate din Italia a unui LR Freelander tot autoutilitara (scris clar N1) dar cu 4 locuri si la remorcabil cu sistem de franare scrie clar 900 kg. Vad ca mai sus colegul vorbeste de 4 tone. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Februarie 9, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 9, 2013 Re: Freelander - autoutilitara ! Vezi aici : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?73555-Freelander-poate-tracta-platfotma-auto&p=821883&viewfull=1#post821883 Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cocofree Postat Februarie 10, 2013 Partajează Postat Februarie 10, 2013 Re: Freelander - autoutilitara ! Am studiat si de acolo si toate cautarile duc clar la remorcabil max autorizat 2000 kg. Insa ramane o nebuloasa cu cartea de Italia. Deci N1 cu 4 locuri - remorcabil cu sistem de franare 900 kg. Sa fie greseala? Am in fata copia cartii de Italia si scrie clar. Nu pot sa fac poze pentru ca copia este prea stearsa dar cand va veni cea originala voi incerca. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bordi Postat Februarie 14, 2013 Partajează Postat Februarie 14, 2013 Re: Freelander - autoutilitara ! Asa scrie in carte..... Masa totala in ansamblu 4080 KG.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cocofree Postat Februarie 14, 2013 Partajează Postat Februarie 14, 2013 Re: Freelander - autoutilitara ! Da! mi-a venit cartea de identitate de la RAR. Exact asa este, 4080 ansamblu de vehicule - 2000 kg remorcabil cu sistem de franare. Dar uitati-va la cartea din Italia din poza. O - massa massima a rimorchio tecnicamente ammissibile. O1 - rimorchio frenato. Este drept ca este transmisie automata dar cred totusi ca este o greseala. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate