cristeaandm Postat Ianuarie 16, 2012 Partajează Postat Ianuarie 16, 2012 Re: Iesirea traditionala de la Calugareni o sa fie la COMANA ! S-auzim de bine :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Ianuarie 16, 2012 Partajează Postat Ianuarie 16, 2012 Re: Iesirea traditionala de la Calugareni o sa fie la COMANA ! S-auzim de bine :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Ianuarie 16, 2012 Partajează Postat Ianuarie 16, 2012 Re: Iesirea traditionala de la Calugareni o sa fie la COMANA ! Sa se incarce filmuletele si vor urma si ele. S-auzim de bine :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Ianuarie 16, 2012 Partajează Postat Ianuarie 16, 2012 Re: Iesirea traditionala de la Calugareni o sa fie la COMANA ! ... -Un Astral excitat la maxim ... (...e eba, ...e eba, ole! ), un Tractozaur pofticios din cale afara... Cine mah..., :grin: EU..., pofticios? :ha: http://i748.photobucket.com/albums/xx122/Tractozaur/Comana%202012/IMG_2654.jpg Prada de razboi... :ha::ha::ha: http://i748.photobucket.com/albums/xx122/Tractozaur/Comana%202012/IMG_2656.jpg Multumesc Yoane, multumesc Club 4x4 Bucuresti, NASU` a fost pe deplin satisfacut de excelentul gratar! :grin: Data viitoare il dam noi..., eu si cu GPScu adica... :hl:ha: http://i748.photobucket.com/albums/xx122/Tractozaur/Comana%202012/IMG_2658.jpg Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Ianuarie 16, 2012 Partajează Postat Ianuarie 16, 2012 Re: Iesirea traditionala de la Calugareni o sa fie la COMANA ! Si clipurile S-auzim de bine :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Ianuarie 16, 2012 Partajează Postat Ianuarie 16, 2012 Re: Iesirea traditionala de la Calugareni o sa fie la COMANA ! [video=youtube;5cWyW4P-pqA] S-auzim de bine :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Ianuarie 16, 2012 Partajează Postat Ianuarie 16, 2012 (editat) Re: Iesirea traditionala de la Calugareni o sa fie la COMANA ! Cam atat S-auzim de bine Editat Ianuarie 16, 2012 de cristeaandm :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 17, 2012 Partajează Postat Ianuarie 17, 2012 Re: Iesirea traditionala de la Calugareni o sa fie la COMANA ! Cine mah..., :grin: EU..., pofticios? :ha: Multumesc Yoane, multumesc Club 4x4 Bucuresti, NASU` a fost pe deplin satisfacut de excelentul gratar! :grin: Data viitoare il dam noi..., eu si cu GPScu adica... :hl:ha: Sa ne fie de bine ...oricand cu placere! :h5 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviuoff Postat Ianuarie 17, 2012 Partajează Postat Ianuarie 17, 2012 Re: Iesirea traditionala de la Calugareni o sa fie la COMANA ! KAMIKAZE Off Road Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviuoff Postat Ianuarie 17, 2012 Partajează Postat Ianuarie 17, 2012 Re: Iesirea traditionala de la Calugareni o sa fie la COMANA ! KAMIKAZE Off Road Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviuoff Postat Ianuarie 17, 2012 Partajează Postat Ianuarie 17, 2012 Re: Iesirea traditionala de la Calugareni o sa fie la COMANA ! si ne vedem la anul cu mare placere :2dr:2dr:2dr:2dr:x:h5 KAMIKAZE Off Road Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariaci Postat Ianuarie 17, 2012 Partajează Postat Ianuarie 17, 2012 Re: Iesirea traditionala de la Calugareni o sa fie la COMANA ! si ne vedem la anul cu mare placere :2dr:2dr:2dr:2dr:x:h5 Asa sa fie!:2dr :cl Uite si o poza cu tine: Terracanus semipreparatus Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Ianuarie 17, 2012 Partajează Postat Ianuarie 17, 2012 Re: Iesirea traditionala de la Calugareni o sa fie la COMANA ! Da da da Blondule, sunt cotetar? Cum se face ca nu a reusit nici o masina sa ma ia la urcarea aia... si erau pe acolo si niste 4.2, care cu benzina, care cu motorina, si doua 3.5 mai scurte cu vre un metru! Asa este, chiar nu mi-am dat seama ca nu se stinsesera becurile de la fata, ca maneta am dovedit ca era in 4x2 asa ca ... Mitsu meu a fost mai bun de data asta!!! :rsp:rsp:rsp:rsp Ale noastre nu s-au pus ca erau betege:-))) zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariaci Postat Ianuarie 17, 2012 Partajează Postat Ianuarie 17, 2012 Re: Iesirea traditionala de la Calugareni o sa fie la COMANA ! Multumesc inca o data pentru ajutor, nu stiu insa numele celorlalti in afara de Yonutz si liviuoff. :grin: Si ultimile poze din partea mea: Am si 2-3 filmuletze, sa vedem cand reusesc sa le pun. Terracanus semipreparatus Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flash4x4 Postat Ianuarie 17, 2012 Partajează Postat Ianuarie 17, 2012 Re: Iesirea traditionala de la Calugareni o sa fie la COMANA ! Mircea esti asa de convingator ca pana si tu ai crezut ca poti urca in 4x2,ce sa mai zi:ha:cem noi cei din afara ,oricum trage frumos cotetul Si cand te gandesti ca e de vanzare la pret simbolic si nu a sunat nimeni pentru ea... Dar asta este, lumea nu stie ce pierde... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Ianuarie 17, 2012 Partajează Postat Ianuarie 17, 2012 Re: Iesirea traditionala de la Calugareni o sa fie la COMANA ! Cateva si de la mine... Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Ianuarie 17, 2012 Partajează Postat Ianuarie 17, 2012 Re: Iesirea traditionala de la Calugareni o sa fie la COMANA ! FOCA lu' THX...:grin: Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Boby Postat Ianuarie 17, 2012 Partajează Postat Ianuarie 17, 2012 Re: Iesirea traditionala de la Calugareni o sa fie la COMANA ! Salutare tuturor.... foarte misto intilnirea, atmosfera, si planetarele de oaie de pe gratar :) Sa pun si eu citeva poze: Jeep Wrangler TJ 2.4l 2003 benzina Renault Megane 1.6 16V 2005 benzina Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Boby Postat Ianuarie 17, 2012 Partajează Postat Ianuarie 17, 2012 Re: Iesirea traditionala de la Calugareni o sa fie la COMANA ! continuarea... Jeep Wrangler TJ 2.4l 2003 benzina Renault Megane 1.6 16V 2005 benzina Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Boby Postat Ianuarie 17, 2012 Partajează Postat Ianuarie 17, 2012 Re: Iesirea traditionala de la Calugareni o sa fie la COMANA ! si ultimele: Jeep Wrangler TJ 2.4l 2003 benzina Renault Megane 1.6 16V 2005 benzina Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Ianuarie 19, 2012 Partajează Postat Ianuarie 19, 2012 (editat) Re: Iesirea traditionala de la Calugareni o sa fie la COMANA ! Multumim pt poze , parca au fost catva fotografi cu aparate profi :ha: , Paragusul , vali babu , ai pierdut cardul :2dr HAI CU POZE !!!! La o asa intnlire , tin sa-l felicit pe nike si pe capitanu gazda aerodromilui :2drM-am simtit ff bine si marturisesc ca aceste intanliri sunt cele mai frumoase ....HAI SA LE FACEM MAI DES :2dr:h5sa lasam orgoliile , rautatea si sa ne inveselim asa ca inainte :tr:gr1:gr1 Editat Ianuarie 19, 2012 de GPScu tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate