dragosh16z Postat Ianuarie 8, 2012 Partajează Postat Ianuarie 8, 2012 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road Salut, Andrei , ne pare rau ca ai avut probleme . Intr-adevar o iesire superba , traseul lung si foarte interesant. Eu astept sa vad poze, filme de la ceilalti :br.... Numai bine :h5 Jeep Wrangler TJ 2006 , 2"lift , Dynapro MT , 33" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
geologu79 Postat Ianuarie 8, 2012 Partajează Postat Ianuarie 8, 2012 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road Si acum filmulete: Fara 4x4 acu' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
geologu79 Postat Ianuarie 8, 2012 Partajează Postat Ianuarie 8, 2012 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road Continuare: Un foarte frumos patinaj marca Tudop: Fara 4x4 acu' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
geologu79 Postat Ianuarie 8, 2012 Partajează Postat Ianuarie 8, 2012 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road ARO-ul in actiune frate!!! Fara 4x4 acu' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
geologu79 Postat Ianuarie 8, 2012 Partajează Postat Ianuarie 8, 2012 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road Si altele: [video=youtube;7cwE-paIMDU] Fara 4x4 acu' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dragosh16z Postat Ianuarie 8, 2012 Partajează Postat Ianuarie 8, 2012 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road Multumiri Geologului pentru filmari ..... azi n-a fost sofer (nici nu cred ca putea cu gumele lui) dar a fost la inaltime ..... Jeep Wrangler TJ 2006 , 2"lift , Dynapro MT , 33" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
symy139 Postat Ianuarie 8, 2012 Partajează Postat Ianuarie 8, 2012 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road o sa fiu un pic off-topic....dar revin cu, constatarea daunelor: - planetara stanga fata, tripoda dinspre diferential, distrusa; doar tripoda dinspre roata mai e folosibila; - partea fun, diferentialul: spre surprinderea mea se poate salva. Sa rupt in partea dpreata, dar sa rupt suportul in dreptul prinderelor, nu diferentialul, iar in partea stanga, s-a rupt 2 prinderi din 3 din diferential. La prima vedere, nimic altceva nu pare a fi afectat. Dif lucreaza usor, miscat planetarele, cardanul, nu agata nimic. O nevoie si cu aceasta inchei, de un sudor bun il aluminiu. Cred ca pot reface prinderea de pe stanga a dif. Cealalta nui bai, cumparam suport. si ca sa nu fiu total off: inca astept filmuletul magic cu pocnitura dif, sa vad care o fost motivul. Seara buna tuturor! Don't :dr1 faster than your angel can :pl1 . symy139@yahoo.com 0766718187 - Service 4x4 Iasi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tudop Postat Ianuarie 8, 2012 Partajează Postat Ianuarie 8, 2012 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road Decat sa il sudezi si sa risti sa crape de tot, nu poti sa ii faci niste bride de fier ca niste coliere cu suporti sudati de ele ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
symy139 Postat Ianuarie 8, 2012 Partajează Postat Ianuarie 8, 2012 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road mda...vedem cand o sa fie jos...ideea e ca o sa incerc sa il repar....daca crapa de tot, oricum terbuie sa iau altul...il mai folosesc pe asta pana una alta...cat o sa fim in cautarea celui de fonta... :grin: Don't :dr1 faster than your angel can :pl1 . symy139@yahoo.com 0766718187 - Service 4x4 Iasi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
geologu79 Postat Ianuarie 8, 2012 Partajează Postat Ianuarie 8, 2012 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road si ca sa nu fiu total off: inca astept filmuletul magic cu pocnitura dif, sa vad care o fost motivul. Seara buna tuturor! Iata filmuletul unde se aude poc la Vitara: Fara 4x4 acu' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan chiperi Postat Ianuarie 8, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 8, 2012 (editat) Re: ZONA IASI - Iesiri off-road ....ceva ce n-are geologul.... ......restul se cam aseamana Editat Ianuarie 8, 2012 de dan chiperi :lr blackhttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?61857-LADA-NIVA-IASI-quot-Natasha-quot/page15&highlight=iesire+iasi :lr whitehttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?65728-Lada-Niva-1-7-i-multipunct/page52&highlight=lada+niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
geologu79 Postat Ianuarie 8, 2012 Partajează Postat Ianuarie 8, 2012 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road Am mai gasit 3 filmulete de astazi: [video=youtube;iFr1-hvViTA] Fara 4x4 acu' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Laurentiu.C Postat Ianuarie 9, 2012 Partajează Postat Ianuarie 9, 2012 (editat) Re: ZONA IASI - Iesiri off-road iata filmuletul unde se aude poc la vitara: Rog moderatorul sa stearga aceasta postare: internet prost, neatentie si calculator antic ce merge in reluare. Scuze!!! Editat Ianuarie 9, 2012 de Laurentiu.C Hyundai Elantra Suzuki Samurai - momentan zis PowerSquirrel Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Laurentiu.C Postat Ianuarie 9, 2012 Partajează Postat Ianuarie 9, 2012 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road Iata filmuletul unde se aude poc la Vitara: @symy139: sa imi dau si eu cu parerea -nu pare cine stie ce fortat acolo unde s-a stricat cu atat mai mult cu cat nu a fost decat o plimbare normala pentru un 4x4, se putea intampla oricui, oricand ar fi cuplat 4x4 si nicidecum de la o plimbare in padure!!! Eu mai traiesc inca, astept sa iau salariul sa imi fac revizia pe puntea spate si promit ca incerc sa apar si eu macar odata la doua saptamani. Urmarindu-va actiunile mi-am adus aminte de un loc in Iasi si cu padure dar cu o mlastina de toata frumusetea, este si loc de campare (adica de gratar) pentru familie, gagici, copii, neamuri, etc. care ar trebui probat zic eu dar nu fara un troliu. Felicitari pentru iesiri si imi pare rau (pt. mine bineinteles) ca nu am luat parte. Hyundai Elantra Suzuki Samurai - momentan zis PowerSquirrel Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
symy139 Postat Ianuarie 9, 2012 Partajează Postat Ianuarie 9, 2012 (editat) Re: ZONA IASI - Iesiri off-road @laurentiu.C: Bine ca mai auzim si de tine! Trec destul de des dinspre Podu Ros spre Cug 2, iesirea din Iasi, si vad un Samurai pe partea stanga, in fata unui bloc. Presupun ca e al tau stingher acolo. Asteptam cu interes primavara, ca deacu nici iarna nu mai este sa facem o iesire poate peste noapte, cu un cort, un gratar, ceva frumos. Referitor la prb mea: Da intradevar, nu o fost foarte solicitata acolo, doar ca planetara stanga a mai fost odata rectificata/reparata, iesita tot din tripoda dinspre diferential. Doar ca acu a iesit din tripoda si a reusit sa impinga in diferential si sa imi rupa urechea de acolo. Daca ar fi fost OK planetara, nu se intampla nimic, nici dif nu se pocnea. Am gasit planetara, astept confirmarea "creditului" din partea "barosanului slp". vbog: mersi de pont, am sa ii fac o vizita zilele urmatoare. Sper sa apuc sa il dau jos, si sa il desfac si sa scot din el tot, si merg la sudat cu el. Scuze de off-topic, dar cred ca ar trebui creat un topic in care sa putem discuta despre nevoile personale a Iesenilor in mare parte, ca sa nu poluam topicul cu iesiri, nu mi se pare corect. O sa rugam dupa un moderator sa mute posturile astea. Seara buna! Editat Ianuarie 9, 2012 de symy139 Don't :dr1 faster than your angel can :pl1 . symy139@yahoo.com 0766718187 - Service 4x4 Iasi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Laurentiu.C Postat Ianuarie 9, 2012 Partajează Postat Ianuarie 9, 2012 (editat) Re: ZONA IASI - Iesiri off-road @laurentiu.C: Bine ca mai auzim si de tine! Trec destul de des dinspre Podu Ros spre Cug 2, iesirea din Iasi, si vad un Samurai pe partea stanga, in fata unui bloc. Presupun ca e al tau stingher acolo. Eu mis':grin:, Capat CUG colt cu Providenta, am inmatriculat-o si pe Iasi, nu m-am miscat pentru ca e urgent sa imi fac revizia pe puntea spate (curge ulei) nu am riscat sa ies asa, printre timp am mai facut revizia la aprindere (bujii, fise, capac delcou, rotor delcou), ultima data cand am iesit (si prima de fapt) am cam incurcat treburile si nu mi-a placut. Din motive financiare nu am avut cum sa ma pregatesc desi sincer am tanjit dupa HAIDUCIE - recte plimbare prin padure! Cat despre cort si alte alea: invitatia ramane la terenul care il am la munte pentru un traseu prin Muntii Bistritei: Preluca, Grinties, Busumei, aer curat, linste, salbaticie ..... poate o stână! Mlastina e la doi pasi de Iasi, o stie toata lumea, mai mult de un gratar si scaune pentru spectatori din cunostinte nu are rost cortul decat pentru ....... a evita o amenda pentru gesturi indecente in natura:ha:!!! Editat Ianuarie 9, 2012 de Laurentiu.C Hyundai Elantra Suzuki Samurai - momentan zis PowerSquirrel Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tudop Postat Ianuarie 9, 2012 Partajează Postat Ianuarie 9, 2012 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road Daca tot veni vorba de gesturi indecente, mai este de expus inca o chestiune off-topic: in atentia lui Vbog, trebuie sa iti faci o prezentare pe topicul de prezentare e membrilor forumului, ca asa e regulamentul aici :wink: Referitor la valul de discutii offtopic legate de alte probleme decat iesirile, cel putin noi astia cu Aro din Iasi, ne-am facut un miniforum unde discutam in voie tromboanele zilnice :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Laurentiu.C Postat Ianuarie 11, 2012 Partajează Postat Ianuarie 11, 2012 (editat) Re: ZONA IASI - Iesiri off-road ........iar ma bag desi nu mi-am castigat locu' :scr........ da nu deschidem si noi un Threads nou la "Forum-Competitii, intalniri, festivaluri, evenimete offroad - 2 0 1 2 " daca ne grabim oleaca prindem REVELIONUL pe vechi:2dr:dr4:be; si cu aceasta ocazie va urez tuturor: :kLa multi ani, un An Nou fericit cu impliniri, Sanatate, multe NOROAIE si fara evenimente, DRUMURI INFUNDATE in OFFROAD!!!:dr2(.. cu intarziere) :rsp! PS: "Seful" de Thread ar putea muta Iesirea din 8 IAN.2012 pe noul Thread sa fie un inceput in FORTA in noul THREAD, ca in teren, cu invidie o spun. a fost! Dupa cum am mai spus mai sus: :rsp! Eiiii 2012 a inceput puternic tineti-o tot asa!!!:wink: Editat Ianuarie 11, 2012 de Laurentiu.C Hyundai Elantra Suzuki Samurai - momentan zis PowerSquirrel Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
symy139 Postat Ianuarie 11, 2012 Partajează Postat Ianuarie 11, 2012 ZONA IASI - Iesiri off-road Thread-ul a fost creat, doar mutat ultima iesire daca se poate din postul vechi de pe 2011 in cel nou 2012, am ramane indatorati moderatorului. Eventual o curatenie a discutiilor off-topic, precum si a mesajului acesta. Multumim :cl Don't :dr1 faster than your angel can :pl1 . symy139@yahoo.com 0766718187 - Service 4x4 Iasi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tudop Postat Ianuarie 11, 2012 Partajează Postat Ianuarie 11, 2012 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road Sambata se risca cineva in teren ? eventual cu un gratar pe traseu ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan chiperi Postat Ianuarie 11, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 11, 2012 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road buna ideea, si multumiri administratorului dar am rugamintea sa mai discutam pe PM-uri micile comentarii off topic:grin:, sau sa nu incarcam anu asta rubrica cu zeci de poze sau filmulete care nu sunt chiar expresive(sa incercam sa facem o triere a lor, ce a iesit bine , sau sunt edificatoare pt o iesire ). Nu de alta dar am observat ca se mai uita la noi si colegii din alte regiuni si sa nu-i plictisim cu balarii:tk. :lr blackhttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?61857-LADA-NIVA-IASI-quot-Natasha-quot/page15&highlight=iesire+iasi :lr whitehttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?65728-Lada-Niva-1-7-i-multipunct/page52&highlight=lada+niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dragosh16z Postat Ianuarie 11, 2012 Partajează Postat Ianuarie 11, 2012 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road Salut, Eu simbata nu prea pot ca sunt prins in diferite activitati ..... duminica este ziua preferata :banana. Deci daca nu sunt amatori pentru simbata si organizati ceva duminica .... sunt prezent Jeep Wrangler TJ 2006 , 2"lift , Dynapro MT , 33" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
novicu Postat Ianuarie 11, 2012 Partajează Postat Ianuarie 11, 2012 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road Salut, Subscriu si eu pentru duminica. Gratarul il putem face la final si il putem face la mine (stau in drumul nostru de intoarcere, pe langa Trei Sarmale). Numai bine ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tudop Postat Ianuarie 12, 2012 Partajează Postat Ianuarie 12, 2012 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road Eh, asta e :grin: Eu nu pot duminica, dar sper sa mai mobilizez macar o masina sa ies totusi sambata. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan chiperi Postat Ianuarie 14, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 14, 2012 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road ramane pe maine la ora 10, la trei sarmale? :lr blackhttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?61857-LADA-NIVA-IASI-quot-Natasha-quot/page15&highlight=iesire+iasi :lr whitehttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?65728-Lada-Niva-1-7-i-multipunct/page52&highlight=lada+niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate