tudop Postat Ianuarie 14, 2012 Partajează Postat Ianuarie 14, 2012 (editat) Re: ZONA IASI - Iesiri off-road Padurea e super, este strat de zapada, si dupa cum pare la noapte ingheata, deci o sa fie si maine zapada si noroi inghetat. Recomandabile anvelope de iarna cu spikes :grin: Eu am fost azi in zona Poiana cu cetate, atentie ca se lucreaza in poiana la curatat vegetatia si nu e voie cu masina. Dar sunt trasee super in zona, fara dificultati prea mari. Editat Ianuarie 14, 2012 de tudop Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dragosh16z Postat Ianuarie 14, 2012 Partajează Postat Ianuarie 14, 2012 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road Salut, Incerc sa ajung. NE auzim dimineata la telefon Jeep Wrangler TJ 2006 , 2"lift , Dynapro MT , 33" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ZAMFIR RAZVAN Postat Ianuarie 14, 2012 Partajează Postat Ianuarie 14, 2012 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road cand mai sint iesiri in iasi va rog sa ma anuntati si pe mine ca vin si eu cu o ladita bineinteles nu la competitie la iesiri in aer liber Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan chiperi Postat Ianuarie 16, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 16, 2012 (editat) Re: ZONA IASI - Iesiri off-road ceva poze de la iesirea de ieri, ce a iesit mai binisor, ca zapada ne-a cam dat de furca mai mult decat ne-am fi asteptat chiar daca traseul era stiut(dar pe uscat:grin:), si ne-am concentrat mai mult la traseu decat la poze......... ....si ceva filmulete...... Editat Ianuarie 16, 2012 de dan chiperi :lr blackhttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?61857-LADA-NIVA-IASI-quot-Natasha-quot/page15&highlight=iesire+iasi :lr whitehttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?65728-Lada-Niva-1-7-i-multipunct/page52&highlight=lada+niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tudop Postat Ianuarie 19, 2012 Partajează Postat Ianuarie 19, 2012 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road Weekendul asta se mai anunta cineva? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan chiperi Postat Ianuarie 20, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 20, 2012 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road eu ma bag, se stie, mai ales ca am dat ansamblul toba mica+mare jos, iar acum are un sunet excelent, tre sa il probam:grin: dar e vb de diminica :lr blackhttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?61857-LADA-NIVA-IASI-quot-Natasha-quot/page15&highlight=iesire+iasi :lr whitehttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?65728-Lada-Niva-1-7-i-multipunct/page52&highlight=lada+niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andrei aro Postat Ianuarie 21, 2012 Partajează Postat Ianuarie 21, 2012 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road Mai iese cineva maine cu tonajul respectiv incat sa traga aroiul impotmolit din mocirla? "Man will be what he was born to be, free and independent!" - J.F.K. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tudop Postat Ianuarie 21, 2012 Partajează Postat Ianuarie 21, 2012 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road editat* Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dragosh16z Postat Ianuarie 21, 2012 Partajează Postat Ianuarie 21, 2012 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road salut, Eu maine nu voi putea fi prezent , ramane pe saptamana viitoare , distractie placuta , ca mocirle sigur vor fi dupa lapovitza de azi :) Jeep Wrangler TJ 2006 , 2"lift , Dynapro MT , 33" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
novicu Postat Ianuarie 21, 2012 Partajează Postat Ianuarie 21, 2012 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road Salut, De data asta nu pot veni nici eu (am multe "termene" pentru Luni ). Numai bine ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
autopit Postat Ianuarie 27, 2012 Partajează Postat Ianuarie 27, 2012 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road salutare la toata lumea,ma numesc bogdan sunt din iasi, am un suzuki samurai 1.3 injectie si sper sa ma primiti si pe mine in noroaie alaturi de voi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dragosh16z Postat Ianuarie 27, 2012 Partajează Postat Ianuarie 27, 2012 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road Salutare, Trebuie doar sa te prezinti la intalniri .... de rest nu-i problema ......:banana Bine-ai venit! Jeep Wrangler TJ 2006 , 2"lift , Dynapro MT , 33" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tudop Postat Ianuarie 27, 2012 Partajează Postat Ianuarie 27, 2012 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road Pai, se mai intalneste cineva cu careva duminica asta ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dragosh16z Postat Ianuarie 27, 2012 Partajează Postat Ianuarie 27, 2012 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road Pai cred ca duminica la 10 era ora de intalnire la trei sarmale reci ....... MAi vine cineva la ora aceea? sau 10.30 e mai bine? Jeep Wrangler TJ 2006 , 2"lift , Dynapro MT , 33" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tudop Postat Ianuarie 27, 2012 Partajează Postat Ianuarie 27, 2012 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road O sa fie frig de dimineata, deci votez pt ora mai tarzie sa inceapa soarele sa actioneze, deci de la 10.30 - 10.45 :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan chiperi Postat Ianuarie 27, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 27, 2012 (editat) Re: ZONA IASI - Iesiri off-road of tudor, cred ca si asa e prea devreme pt tine :grin: , cred ca soarele era pt ciolanele tale :ha: gandeste-te la un traseu fain, din alea din vremurile tale:old, ca astea ne-au cam "monotonizat" si daca tot te straduiesti sa ajungi la ora aia adu-l si pe andrei Editat Ianuarie 27, 2012 de dan chiperi :lr blackhttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?61857-LADA-NIVA-IASI-quot-Natasha-quot/page15&highlight=iesire+iasi :lr whitehttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?65728-Lada-Niva-1-7-i-multipunct/page52&highlight=lada+niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
valyh Postat Ianuarie 27, 2012 Partajează Postat Ianuarie 27, 2012 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road Veniti la neamt si nu regretati . mitsubishi pajero 2.5 tdi '94-englezoaica pentru off road mitsubishi pajero 2.5 td '90-inmatriculat ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Laurentiu.C Postat Ianuarie 27, 2012 Partajează Postat Ianuarie 27, 2012 (editat) Re: ZONA IASI - Iesiri off-road Unde mai exact la Neamt ? Editat Ianuarie 28, 2012 de Laurentiu.C Hyundai Elantra Suzuki Samurai - momentan zis PowerSquirrel Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
novicu Postat Ianuarie 27, 2012 Partajează Postat Ianuarie 27, 2012 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road Deci ne intalnim duminica ? Salut Bogdan ! Frumoasa masina. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tudop Postat Ianuarie 27, 2012 Partajează Postat Ianuarie 27, 2012 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road Da, duminica 10.30, Trei Sarmale Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
autopit Postat Ianuarie 27, 2012 Partajează Postat Ianuarie 27, 2012 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road Deci ne intalnim duminica ? Salut Bogdan ! Frumoasa masina. salut, mersi, ne vedem duminica! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
autopit Postat Ianuarie 27, 2012 Partajează Postat Ianuarie 27, 2012 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road ma scuzati ca indraznesc sa o fac pe-a organizatorul, dar hai sa ne organizam un pic!?... sa facem un gratar, un vin fiert.. cine cumpara carbuni , cine carne,mici sau aducem ficare cate ceva ori ne intalnim 2-3 si cumparam tot ce trebuie si ulterior facem cheta! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
autopit Postat Ianuarie 27, 2012 Partajează Postat Ianuarie 27, 2012 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road am inteles ca ies si baietii de la club , si merg de data asta pe un traseu mai soft si au in gand si ei un gratar! ramane duminica la 10.30? pana atunci poate ne organizam cu gratarul ...ce spune-ti? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
geologu79 Postat Ianuarie 28, 2012 Partajează Postat Ianuarie 28, 2012 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road Prezent si eu Duminica . De data asta vin cu Pajero! Deci cum a ramas 10:30 sau 11:00 la 3 Sarmale? Fara 4x4 acu' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan chiperi Postat Ianuarie 28, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 28, 2012 (editat) Re: ZONA IASI - Iesiri off-road a ramas 10.30 ca sa nu pierdem vremea, deci fiti punctuali si asa s-au facut consesii cu 10.30, nu Tudor?:ha: Editat Ianuarie 28, 2012 de dan chiperi :lr blackhttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?61857-LADA-NIVA-IASI-quot-Natasha-quot/page15&highlight=iesire+iasi :lr whitehttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?65728-Lada-Niva-1-7-i-multipunct/page52&highlight=lada+niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate