dragosh16z Postat Decembrie 31, 2012 Partajează Postat Decembrie 31, 2012 (editat) Re: ZONA IASI - Iesiri off-road Multumim Victor pentru "imortalizarea"catorva momente interesante de la aceasta iesire la un vin fiert si o miscare . Se incheie un an in care am reusit sa strangem amintiri frumoase si ca de fiecare data , sa incheiem un topic :ha: Bineinteles ca vom deschide unul nou , in care sa ne mai trecem si alte intalniri si sa mai aryuncam cate o poza si un film , poate ca , cele ce vor urma , vor fi mai interesante , dar pana atunci , va urez tuturor petrecere frumoasa diseara , unu an nou mai bun , plin de impliniri si bucurii , multa sanatate voua si familiilor voastre si sa ne vedem sanatosi in aceeasi formatie la anul..... si intr-un nou topic :ha:. La multi ani! Editat Decembrie 31, 2012 de dragosh16z Jeep Wrangler TJ 2006 , 2"lift , Dynapro MT , 33" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Victor_Is Postat Decembrie 31, 2012 Partajează Postat Decembrie 31, 2012 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road Eu va multumesc ca m-ati primit in mijlocul vostru (mai ales lui Symy - pentru invitatie) si sper de la anul sa ne prinda macar la fel de sanatosi si sa mai iesim pe drumuri prin padure (unde altii o sa zica ca suntem cu capu daca intram pe acolo) :ha: La sugestia unui alt coleg (pe alt forum) cred ca am sa-mi caut niste MT-uri (iar daca nu gasesc vin cu lanturile) si de la anul ma bag si eu cu Traby (pana o sa-mi iau Vitara) :ha: Nu mie frica, atata timp cat am pe langa mine gasca de duminica si amintesc fugitiv, U.S.Army, Vitara lu' Symy, ajutor de Troliu :ha: (un ajutor cu greutate) si restul care trag de sufa sa intoarca in loc o Lada Niva :ha: :ha: La multi ani! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan chiperi Postat Ianuarie 3, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 3, 2013 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road :wink: treaba buna ati facut:br vad si noi aparitii: o niva si cateva vitare, foarte bine.... pe data viitoare poate ma alatur si eu La Multi Ani! tuturor... si la mai multe iesiri:banana :lr blackhttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?61857-LADA-NIVA-IASI-quot-Natasha-quot/page15&highlight=iesire+iasi :lr whitehttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?65728-Lada-Niva-1-7-i-multipunct/page52&highlight=lada+niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
STEL- WTE Postat Ianuarie 5, 2013 Partajează Postat Ianuarie 5, 2013 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road " SALUT" LA MULTI ANI !!!... super iesirea.. dupa fripturi si salate trebuia miscare .......si cred ca trebuie in continuare . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jakx_077 Postat Ianuarie 8, 2013 Partajează Postat Ianuarie 8, 2013 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road Salut tuturor si LA MULTI ANI! Sunteti f tari. Imi place grupul vostru si as vrea sa ma alatur si eu daca mai urmeaza si alte iesiri incepand de luna asta. Va salut si va urez un an nou linistit (cu trolii, sufe, inaltari, simexuri, etc):grin: Toyota Land Cruiser 120 2005 D-4D 166 CP Automatic Ford Focus 2011 2.0 TdCI 140 CP Power Shift Titanium Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dragosh16z Postat Ianuarie 8, 2013 Partajează Postat Ianuarie 8, 2013 (editat) Re: ZONA IASI - Iesiri off-road Salut tuturor si La multi ani! Duminica va fi o iesire organizata de Adventure 4x4 , deci , cine doreste , sa - si pregateasca "ploile" pana atunci . Locul de intalnire inca nu-l stiu , revin cu detalii. Editat Ianuarie 8, 2013 de dragosh16z Jeep Wrangler TJ 2006 , 2"lift , Dynapro MT , 33" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
novicu Postat Ianuarie 8, 2013 Partajează Postat Ianuarie 8, 2013 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road La multi ani, sanatate si bucurii tuturor ! Vin si eu Duminica. jakx_077 - multumim pentru aprecieri (sunt generoase). Esti binevenit. Urmareste forumul sa vezi unde este adunarea Duminica daca vrei sa vii. Numai bine ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bmicus Postat Ianuarie 11, 2013 Partajează Postat Ianuarie 11, 2013 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road La multi ani tuturor! Mai stie cineva ceva de iesirea de duminica, ca m-as baga si eu! :wink: :h5I love Simex!:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dragosh16z Postat Ianuarie 11, 2013 Partajează Postat Ianuarie 11, 2013 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road Salut, Intalnirea este la 3 sarmale, laora 8,3 . Te asteptam. Daca ap are ceva da- ne de veste la telefon Jeep Wrangler TJ 2006 , 2"lift , Dynapro MT , 33" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Laurentiu.C Postat Ianuarie 11, 2013 Partajează Postat Ianuarie 11, 2013 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road Pe bune? 8,30 de nici nu ai timp sa te speli pe ochi? Hyundai Elantra Suzuki Samurai - momentan zis PowerSquirrel Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dragosh16z Postat Ianuarie 11, 2013 Partajează Postat Ianuarie 11, 2013 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road Da, la 9 se pleaca in traseu Jeep Wrangler TJ 2006 , 2"lift , Dynapro MT , 33" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
novicu Postat Ianuarie 11, 2013 Partajează Postat Ianuarie 11, 2013 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road Pe bune? 8,30 de nici nu ai timp sa te speli pe ochi? Te speli si tu de doua ori seara... Hai ca nu ne-am vazut de mult. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Laurentiu.C Postat Ianuarie 11, 2013 Partajează Postat Ianuarie 11, 2013 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road daca ma trezesc, daca, vin fotgraf ca masina mea e pe la Birlad asa ca cine are un loc liber vin cu aparatul din dotare ..... daca ma trezesc! Hyundai Elantra Suzuki Samurai - momentan zis PowerSquirrel Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
novicu Postat Ianuarie 11, 2013 Partajează Postat Ianuarie 11, 2013 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road daca ma trezesc, daca, vin fotgraf ca masina mea e pe la Birlad asa ca cine are un loc liber vin cu aparatul din dotare ..... daca ma trezesc! Avem locuri, nu-i bai. Numai bine ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Laurentiu.C Postat Ianuarie 12, 2013 Partajează Postat Ianuarie 12, 2013 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road ..... si ca sa pastrez traditia de anul trecut va invit in 2013, ”a new beginning” cum zice francezul! http://forum.club4x4.ro/showthread.php?76344-ZONA-IASI-Iesiri-off-road&p=854447#post854447 Hyundai Elantra Suzuki Samurai - momentan zis PowerSquirrel Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jakx_077 Postat Ianuarie 17, 2013 Partajează Postat Ianuarie 17, 2013 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road La multi ani, sanatate si bucurii tuturor ! Vin si eu Duminica. jakx_077 - multumim pentru aprecieri (sunt generoase). Esti binevenit. Urmareste forumul sa vezi unde este adunarea Duminica daca vrei sa vii. Numai bine ! Salut din nou... imi pare rau ca am pierdut intalnirea, dar abia vineri am intrat in posesia noii mele "jucarii de tatici" un LC de toata frumusetea, apoi am fost la Gura Humorului peste weekend, unde l-am si incercat... traiasca :cl pe urmatoarea fac tot posibilul sa nu o mai pierd... Ceva impresii de la iesire? Traseu greu/mediu/usor? Seara buna! Toyota Land Cruiser 120 2005 D-4D 166 CP Automatic Ford Focus 2011 2.0 TdCI 140 CP Power Shift Titanium Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
comerciant Postat Decembrie 20, 2020 Partajează Postat Decembrie 20, 2020 Nu mai e nimeni??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate