Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

ZONA IASI - Iesiri off-road

dan chiperi

Postări Recomandate

Re: ZONA IASI - Iesiri off-road

Multumim Victor pentru "imortalizarea"catorva momente interesante de la aceasta iesire la un vin fiert si o miscare .

Se incheie un an in care am reusit sa strangem amintiri frumoase si ca de fiecare data , sa incheiem un topic :ha:

Bineinteles ca vom deschide unul nou , in care sa ne mai trecem si alte intalniri si sa mai aryuncam cate o poza si un film , poate ca , cele ce vor urma , vor fi mai interesante , dar pana atunci , va urez tuturor petrecere frumoasa diseara , unu an nou mai bun , plin de impliniri si bucurii , multa sanatate voua si familiilor voastre si sa ne vedem sanatosi in aceeasi formatie la anul..... si intr-un nou topic :ha:.

La multi ani!

Editat de dragosh16z
Jeep Wrangler TJ 2006 , 2"lift , Dynapro MT , 33"
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 340
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Eu va multumesc ca m-ati primit in mijlocul vostru (mai ales lui Symy - pentru invitatie) si sper de la anul sa ne prinda macar la fel de sanatosi si sa mai iesim pe drumuri prin padure (unde altii o sa zica ca suntem cu capu daca intram pe acolo) :ha:

La sugestia unui alt coleg (pe alt forum) cred ca am sa-mi caut niste MT-uri (iar daca nu gasesc vin cu lanturile) si de la anul ma bag si eu cu Traby (pana o sa-mi iau Vitara) :ha: Nu mie frica, atata timp cat am pe langa mine gasca de duminica si amintesc fugitiv, U.S.Army, Vitara lu' Symy, ajutor de Troliu :ha: (un ajutor cu greutate) si restul care trag de sufa sa intoarca in loc o Lada Niva :ha: :ha:

La multi ani!

Link spre comentariu

:wink: treaba buna ati facut:br

vad si noi aparitii: o niva si cateva vitare, foarte bine.... pe data viitoare poate ma alatur si eu

La Multi Ani! tuturor... si la mai multe iesiri:banana

:lr blackhttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?61857-LADA-NIVA-IASI-quot-Natasha-quot/page15&highlight=iesire+iasi :lr whitehttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?65728-Lada-Niva-1-7-i-multipunct/page52&highlight=lada+niva
Link spre comentariu

Salut tuturor si LA MULTI ANI!

Sunteti f tari. Imi place grupul vostru si as vrea sa ma alatur si eu daca mai urmeaza si alte iesiri incepand de luna asta.

Va salut si va urez un an nou linistit (cu trolii, sufe, inaltari, simexuri, etc):grin:

Toyota Land Cruiser 120 2005 D-4D 166 CP Automatic

Ford Focus 2011 2.0 TdCI 140 CP Power Shift Titanium

Link spre comentariu

Salut tuturor si

La multi ani!

Duminica va fi o iesire organizata de Adventure 4x4 , deci , cine doreste , sa - si pregateasca "ploile" pana atunci .

Locul de intalnire inca nu-l stiu , revin cu detalii.

Editat de dragosh16z
Jeep Wrangler TJ 2006 , 2"lift , Dynapro MT , 33"
Link spre comentariu

La multi ani, sanatate si bucurii tuturor !

Vin si eu Duminica.

jakx_077 - multumim pentru aprecieri (sunt generoase). Esti binevenit. Urmareste forumul sa vezi unde este adunarea Duminica daca vrei sa vii.

Numai bine !

Link spre comentariu

daca ma trezesc, daca, vin fotgraf ca masina mea e pe la Birlad asa ca cine are un loc liber vin cu aparatul din dotare ..... daca ma trezesc!

Avem locuri, nu-i bai.

Numai bine !

Link spre comentariu

..... si ca sa pastrez traditia de anul trecut va invit in 2013, ”a new beginning” cum zice francezul!

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?76344-ZONA-IASI-Iesiri-off-road&p=854447#post854447

Hyundai Elantra

Suzuki Samurai - momentan zis PowerSquirrel

Link spre comentariu

La multi ani, sanatate si bucurii tuturor !

Vin si eu Duminica.

jakx_077 - multumim pentru aprecieri (sunt generoase). Esti binevenit. Urmareste forumul sa vezi unde este adunarea Duminica daca vrei sa vii.

Numai bine !

Salut din nou... imi pare rau ca am pierdut intalnirea, dar abia vineri am intrat in posesia noii mele "jucarii de tatici" un LC de toata frumusetea, apoi am fost la Gura Humorului peste weekend, unde l-am si incercat... traiasca :cl

pe urmatoarea fac tot posibilul sa nu o mai pierd...

Ceva impresii de la iesire? Traseu greu/mediu/usor?

Seara buna!

Toyota Land Cruiser 120 2005 D-4D 166 CP Automatic

Ford Focus 2011 2.0 TdCI 140 CP Power Shift Titanium

Link spre comentariu

• 7 ani mai târziu...

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare