dragosh16z Postat Septembrie 19, 2012 Partajează Postat Septembrie 19, 2012 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road Salut , Acum serios vorbind trebuie sa ai roata de rezerva , pentru ca daca tai cauciucul n-ai ce face cu kit-ul de reparatie. De restul se mai gasesc prin masini. Jeep Wrangler TJ 2006 , 2"lift , Dynapro MT , 33" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
qumatru Postat Septembrie 19, 2012 Partajează Postat Septembrie 19, 2012 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road trebuie sa-mi fac o reparatie la suportul de roata de rezerva dar cel mult as putea sa tin o rezerva pe 31" ca ce am acum pe masina nu mai incape acolo Nissan Patrol GR Y61 3.0 turbo diesel intercooler 2000 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
raz27 Postat Septembrie 19, 2012 Partajează Postat Septembrie 19, 2012 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road DECI... Harta e mai mult informativa sa stie lumea unde se va merge la urmatoarea iesire. Pt ca sapt trecuta andrei a ales traseul, sapt asta am zis sa aleg eu unul care sa nu fie departe 1 la mana si care sa le permita si altora care vor sa ni se alature 2 la mana. Lista cu ustensile nu este pt noi care mergem saptamanal, ci pentru cei care ar vrea sa vina, dar care isi inchipuie ca urcarea pe toate nebuniile din padure necesita doar vointa. Pentru ca s-ar putea sa fie doritori mai multi decat am anticipat, voi vorbi pe la ocolul silvic sa nu avem probleme, sa vedem sa nu dam in zone de vanat etc etc. Si asta din dorinta de a face ceva frumos pentru toti. Cu benzina...faceti cheta ca nu se stie..dar pt ca vine si nevasta..va scutesc sapt asta de cheltuieli. In schimb din ce am inteles pana acum..nu vom putea face gratar. Sau foc sau alte nebunii legate de chestii inflamabile. In rest va tin la curent cu detaliile. Bafta. Din pasiune...da pe banii nevestei ! Daihatsu Feroza 1.6 zis si "Unicorn" Suzuki Samurai 1.3i - zis si "A CINCEA NEVASTA" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
novicu Postat Septembrie 19, 2012 Partajează Postat Septembrie 19, 2012 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road Salut, Merg si eu. Numai bine ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
raz27 Postat Septembrie 19, 2012 Partajează Postat Septembrie 19, 2012 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road Din motive de securitate vom schimba locatia iesirii, deoarece in zona aleasa va avea loc o vanatoare de cerbi. Voi reveni cu informatii despre noua locatie in timp util, insa locul de intalnire va ramane acelasi si la aceiasi ora. Din pasiune...da pe banii nevestei ! Daihatsu Feroza 1.6 zis si "Unicorn" Suzuki Samurai 1.3i - zis si "A CINCEA NEVASTA" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
symy139 Postat Septembrie 19, 2012 Partajează Postat Septembrie 19, 2012 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road Daca nu e cu suparare domnu razvan, propun urmatorul traseu pentru duminica, la sugestia colegului dragos. Acu daca va convine, ok, daca nu putem interveni si modifica. O seara placuta va doresc! Don't :dr1 faster than your angel can :pl1 . symy139@yahoo.com 0766718187 - Service 4x4 Iasi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
raz27 Postat Septembrie 19, 2012 Partajează Postat Septembrie 19, 2012 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road Foarte bun Cum sa ma supar. Vorbisem cu liviu si in directia aia mergeam oricum pt ca in zona cealalta e o mare adunare de oameni printi printese oameni cu bani care fac un eveniment din asta privat. da si tu un msgr ceva sa schimbam 3 vorbe Din pasiune...da pe banii nevestei ! Daihatsu Feroza 1.6 zis si "Unicorn" Suzuki Samurai 1.3i - zis si "A CINCEA NEVASTA" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Laurentiu.C Postat Septembrie 20, 2012 Partajează Postat Septembrie 20, 2012 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road Ei asta ar fi buna sa ne "ia la ochi vanatorii", asta inseamna ca poate apar si eu daca reusesc sa curat pompa din rezervor! Hyundai Elantra Suzuki Samurai - momentan zis PowerSquirrel Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
raz27 Postat Septembrie 20, 2012 Partajează Postat Septembrie 20, 2012 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road Te asteptam cu mare drag Din pasiune...da pe banii nevestei ! Daihatsu Feroza 1.6 zis si "Unicorn" Suzuki Samurai 1.3i - zis si "A CINCEA NEVASTA" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
raz27 Postat Septembrie 20, 2012 Partajează Postat Septembrie 20, 2012 (editat) Re: ZONA IASI - Iesiri off-road Noua harta a iesirii de duminica. Programul ramane acelasi cu aceiasi ora de plecare 8 : 3 0 . Se va folosi harta militara data de andrei si harta google facuta impreuna cu el [attach=config]151626[/attach] Editat Septembrie 20, 2012 de raz27 Din pasiune...da pe banii nevestei ! Daihatsu Feroza 1.6 zis si "Unicorn" Suzuki Samurai 1.3i - zis si "A CINCEA NEVASTA" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan chiperi Postat Septembrie 21, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 21, 2012 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road luati-va gume aferente, ca vremea e draguta:grin::grin::grin: :lr blackhttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?61857-LADA-NIVA-IASI-quot-Natasha-quot/page15&highlight=iesire+iasi :lr whitehttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?65728-Lada-Niva-1-7-i-multipunct/page52&highlight=lada+niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
symy139 Postat Septembrie 21, 2012 Partajează Postat Septembrie 21, 2012 (editat) Re: ZONA IASI - Iesiri off-road Azi le-am pus pe cele de tavaleala. :banana Daca continua asa pana duminica, o sa fie o distractie cu plansete pana la urma pentru unii... pelerina, sandwich-uri, o juma de palinca si ii dam batai....:x Presimt ca cineva o sa fie pasager la noi in masina, asai dragos?:grin: PS: off-topic: unde as putea sa sudez si eu o janta de aluminiu sau aliaj ce naiba o fi in ea. Chestia ca nu e crapata, doar ca a sarit o pucata din ea. Pun o poza sa imi ziceti daca se poate face ceva cu ea. http://symy139.sunphoto.ro/Janta_aliaj Editat Septembrie 21, 2012 de symy139 Don't :dr1 faster than your angel can :pl1 . symy139@yahoo.com 0766718187 - Service 4x4 Iasi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dragosh16z Postat Septembrie 21, 2012 Partajează Postat Septembrie 21, 2012 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road :grin: nu aveti voi norocul asta ... nu cred ca ploua pana duminica .... cel putin asa zice JURCA despre vreme.... Jeep Wrangler TJ 2006 , 2"lift , Dynapro MT , 33" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
raz27 Postat Septembrie 22, 2012 Partajează Postat Septembrie 22, 2012 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road Pentru a putea avea o iesire cat mai civilizata, va rugam sa respecati urmatoarele cerinte: - nu se va face focul in padure, daca dorim sa mai facem iesiri mai largi, aceasta fiind o cerere a ocolului silvic - se va pastra curatenia la locul de munca (bunul simt ne spune sa lasam locul, in starea in care l-am gasit, iar eventualele resturi se vor colecta de fiecare persoana in parte) - comportamentul participantilor trebuie sa fie unul civilizat - insistam pentru estomparea “actelor de vitejie inutile” Din pasiune...da pe banii nevestei ! Daihatsu Feroza 1.6 zis si "Unicorn" Suzuki Samurai 1.3i - zis si "A CINCEA NEVASTA" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
symy139 Postat Septembrie 22, 2012 Partajează Postat Septembrie 22, 2012 (editat) Re: ZONA IASI - Iesiri off-road Sustin ofurile lui Razvan :grin:. De asemenea, ca sa stiti capetele la numaratoarea pentru maine, de la mine o sa fie doar 1 masina si maxim 3 persoane, in functie de cum o sa se trezeasca dimineata ca o sa fie o noapte lunga pentru unii. Ne vedem maine dimineata. Care aveti statii, setati-le pe canalul 16, acolo o sa ne auzim la palavre. Editat Septembrie 22, 2012 de Astral Don't :dr1 faster than your angel can :pl1 . symy139@yahoo.com 0766718187 - Service 4x4 Iasi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dragosh16z Postat Septembrie 22, 2012 Partajează Postat Septembrie 22, 2012 (editat) Re: ZONA IASI - Iesiri off-road Cu regret va anunt ca nu voi participa maine la intalnire. Cu siguranta nu ma voi trezi asa dimineata . Am primit o invitatie pentru diseara ce nu o pot refuza . DAca cumva pot ajunge stiu numerele de telefon la care sa sun. Distractie placuta si sa postati poze! Andrei , ce-i cu reclama din postul tau? cea cu 2 nebuni pe 4 roti? tu ai pus-o acolo? Editat Septembrie 22, 2012 de dragosh16z Jeep Wrangler TJ 2006 , 2"lift , Dynapro MT , 33" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
symy139 Postat Septembrie 22, 2012 Partajează Postat Septembrie 22, 2012 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road Chiar nam nici cea mai mica idee. Am intrat pe site-ul respectiv sa vad despre ce e vorba, concursu cu filmele din offroad si ma gandeam sa pun si eu unu/doua filmulete...poate castig si eu o camera de filmat dintraia smechera de parbriz. :n1. Don't :dr1 faster than your angel can :pl1 . symy139@yahoo.com 0766718187 - Service 4x4 Iasi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Septembrie 22, 2012 Partajează Postat Septembrie 22, 2012 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road Poza aia este o reclama care apare in fiecare ultim post al oricarui topic de pe forum.........:h5....Acum este in postarea mea, da ? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dragosh16z Postat Septembrie 22, 2012 Partajează Postat Septembrie 22, 2012 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road Chiar nam nici cea mai mica idee. Am intrat pe site-ul respectiv sa vad despre ce e vorba, concursu cu filmele din offroad si ma gandeam sa pun si eu unu/doua filmulete...poate castig si eu o camera de filmat dintraia smechera de parbriz. :n1. Pai Andrei, n-ar strica o camera ......... Sa faci bine si s-o castigi.......:) Deci maine sa filmati .... :) :) Jeep Wrangler TJ 2006 , 2"lift , Dynapro MT , 33" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan chiperi Postat Septembrie 23, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 23, 2012 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road ceva poze http://imageshack.us/g/1/9775506/ :lr blackhttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?61857-LADA-NIVA-IASI-quot-Natasha-quot/page15&highlight=iesire+iasi :lr whitehttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?65728-Lada-Niva-1-7-i-multipunct/page52&highlight=lada+niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
symy139 Postat Septembrie 25, 2012 Partajează Postat Septembrie 25, 2012 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road Ceva filmulete de la iesirea de duminica. Scuzati calitatea, dar telefonu e de vina! :banana http://www.youtube.com/watch?v=Uf3rqT1g4Ds 1 Don't :dr1 faster than your angel can :pl1 . symy139@yahoo.com 0766718187 - Service 4x4 Iasi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
geologu79 Postat Septembrie 29, 2012 Partajează Postat Septembrie 29, 2012 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road vinde careva niste cauciucuri pt un pajero r15? Am eu 4 buc pe r15 dar din pacate sunt HT-uri (de strada). Dar daca te intereseaza ti le dau fff ieftin ca eu am vandut Pajero-ul meu si nu mai am ce face cu ele. Vb pe pm daca esti interesat. Scuzati de off-topic. Fara 4x4 acu' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
klexx Postat Octombrie 11, 2012 Partajează Postat Octombrie 11, 2012 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road Dragii! Pe data de 20.10.2012 la Chisinau avem o ultima finala etapa-competitie JTC - Jeep Trial Cross. Eu din partea clubul nostru va invit la acest eveniment. Pentru detalii puteti contacta cu PM) Cum a fost: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan chiperi Postat Octombrie 11, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 11, 2012 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road Dragii! Pe data de 20.10.2012 la Chisinau avem o ultima finala etapa-competitie JTC - Jeep Trial Cross. Eu din partea clubul nostru va invit la acest eveniment. Pentru detalii puteti contacta cu PM) Cum a fost: Salut Pavel! daca nu ma bag, promit ca vin macar sa vedem atmosfera si ce arome are tuica pe la voi :). sincer mi-ar placea sa ne revedem :). vorbim eventual la un telefon :wink: :lr blackhttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?61857-LADA-NIVA-IASI-quot-Natasha-quot/page15&highlight=iesire+iasi :lr whitehttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?65728-Lada-Niva-1-7-i-multipunct/page52&highlight=lada+niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
klexx Postat Octombrie 11, 2012 Partajează Postat Octombrie 11, 2012 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road Salut amigo! :) Asteptam! Da-mi un sunet si vin cu detale P.S Va fi si o party la sfirsit ) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate