Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Situatii de urgenta !!!!!

Muntean
 Share

Recommended Posts

Propun ca acest topic sa ramana deschis permanent . am fost salvat si am salvat la rindu meu , sint sentimente puternice, multi dintre voi stiti despre ce vorbesc . Situatia din sudul tari e groaznica numai dupa imaginile ce se vad la TV darmite sa te pui in pielea celor care stau de mai bine de 18 h inzapeziti . E PACAT SA NU INTERVENITI ! Ma refer la cei care sint in apropierea loc. unde sint probleme , daca va permiteti un plin doua de combustibil si avaeti o masina capabila sa intervina dati bice ca saracii oameni vai de mama lor ce indura acolo . De preferat doua trei masini sa se deplaseze , cauciucuri extem , lanturi ,troliu sufe etc. .Pe timp de noapte e aproapr imposibil de actionat dar ziua este cu totul alceva .BOGDAN OPREA e in teren am vazut la stiri , nul cunosc nu ma cunoaste , o face pentru imagine sau nu , .... nu conteaza pentru oamenii aceia , pentru ei e important sa scape de acolo si sa ajunga acasa , Dar cine sa-i scoata ???? Sant atitea masini capabile in zona (cu siguranta)HAI BAIETI MISCATIVA !!!

Lista cu colegii de forum la care se poate apela :

Bucuresti :

Yonutz - centura sud -0743 122 225

Nike - 0722 230 583

Chevy - 0745978735

Roberto - zona Bragadiru - 0785225422

Verssatu(Mircea) - sector 5, Rahova - 0724 277 276

Dan Ionescu - 0722.349.063

dodo 0767138099 bucuresti si imprejurimi giurgiu magurele

Wolfman - 0784.111.791

Mishu 0729963330 zona Bucuresti si inprejurimi

RazvanGTC 0723541851

Constanta :

Gabym - 0742050084

Vrancea :

Iulian Melinteanu 0762221988 sau 0721221988

Timisoara :

Kato - 0741272217

Brasov :

Kiss Zoltan ( Unimog ) 0730191466 (+ zona Covasna)

Marius 0722649324

Sibiu :

Dan si Cristian - 0726218407 Agnita

Alba :

Bogdan (bgd999) - 0744538193, Alba Iulia si imprejurimi

Giurgiu :

Iulian 0723617110

Maramures :

0744517419 Marin

Onesti, Bacau :

Doctoru` 0729- 935.003

Oradea :

Ciprian 0753798792

Edited by Astral

• Replies 79
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Re: Situatii de urgenta !!!!!

Da,un gest frumos pentru cei din zona sa acorde o mana de ajutor atat pentru cei blocati si disperati cat si pt imagine:cl.Asa poate se se gandeste si statul sa nu puna taxele speciale pentru 4x4 cum se discuta odata.La mine nui zapada ca as iesi:wink:

Captiva 4x4 2.0 VCDI

Freelander 2.0 DIESEL

Logan Pickup 1.5 DCI

Zona de sud e de asemenea blocata. Toate caile de acces dinspre/spre centura din/spre Oltenita, Popesti, Leordeni, A2 acum o ora erau paralizate.

Ideal ar fi sa se deblocheze macar calea de acces dinspre Leordeni ...Dimineata am tras de cateva ... Este importanta deblocarea acestei artere ptr a se descongestiona traficul ...aici viscolul troieneste imediat zapada ...

Am fost de dimineata de la 08.00 acolo ...chiar nu inteleg inconstienta oamenilor ...ies cu tractiune spate si cu slikuri pe masina ... am venit sa beau un ceai cald ... in jur de ora 12.00 ma duc iar...

Remarc doi colegi cu insemnul Club4x4 care au trecut nepasatori pe langa mine, desi ma chinuiam sa trag o duba ...era viscol ....n-am vazut decat doua masini lungi si inchise la culoare...MULTUMESC "PRIETENI"! :uameni

In restul zonelor ...pana nu se potoleste viscolul ...nu prea ai cum interveni ... soselele dispar din peisaj ... si te trezesti in brazda ... in unele locuri zapada viscolita depaseste 2m ...

Daca mai sunt amatori ne auzim la telefon ...0743 122 225

Edited by Astral

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Zona de sud e de asemenea blocata. Toate caile de acces dinspre/spre centura din/spre Oltenita, Popesti, Leordeni, A2 acum o ora erau paralizate.

Ideal ar fi sa se deblocheze macar calea de acces dinspre Leordeni ...Dimineata am tras de cateva ... Este importanta deblocarea acestei artere ptr a se descongestiona traficul ...aici viscolul troieneste imediat zapada ...

Am fost de dimineata de la 08.00 acolo ...chiar nu inteleg inconstienta oamenilor ...ies cu tractiune spate si cu slikuri pe masina ... am venit sa beau un ceai cald ... in jur de ora 12.00 ma duc iar...

Remarc doi colegi cu insemnul Club4x4 care au trecut nepasatori pe langa mine, desi ma chinuiam sa trag o duba ...era viscol ....n-am vazut decat doua masini lungi si inchise la culoare...MULTUMESC "PRIETENI"! :uameni

In restul zonelor ...pana nu se potoleste viscolul ...nu prea ai cum interveni ... soselele dispar din peisaj ... si te trezesti in brazda ... in unele locuri zapada viscolita depaseste 2m ...

Daca mai sunt amatori ne auzim la telefon ...0743 122 225

Yonutz ca in todeauna cind , (dupa cum te cunosc de pe forum)omu tia cerut ajutor nai ezitat , Bafta pe drum ! SINCER imi pare rau ca nu sint mai apreape de voi !

E bun si topicu asta clar dar pentru multi dintre noi e greu sa gasesti un topic care nu amai fost actualizat de ceva vreme , poate moderatorii reusesc sa faca ceva de genu , o atentionare luminoasa la unu din aceste topicuri , si sa ramina permanent pe pagina seit-ului , nu stiu zic si eu .

Sunt disponibil pt interventii ,am lanturi,lopata,troliu.

0722 230 583.

Ideea este sa fie 3-4 masini impreuna pt a ne ajuta reciproc.

Daca se face vreo brigada sunati-ma.

:cl

Edited by Astral
  • Like 1
"Toata lumea este revoltata de ceea ce se intampla in toata lumea."

Gata vin baietii cu dezapezirea

Impresionant cum se face dezapezirea la altii ca la noi...utilajul ala este bun cand este vremea linistita ca daca este furtuna cu 100km/h nu ai cum sa muncesti cu el.

Salut initiativa colegilor da ai ajuta pe cei ramasi in zapada.Nu pot totusi sa nu remarc inconstiinta oamenilor care desi au fost anuntati din timp ca va fi rau sau aventurat sa plece fara dotarea corespunzatoare(lopeti,sufe pentru tractare,combustibil suficient)lasandu-se la mana autoritatilor..Anul trecut l-am scos pe unul din nameti care nu avea la el nici-o sufa si i-a fost lene sa-si monteze carligul de tractare fiind nevoit sa il agat pe undeva de dedesupt si cand l-am tras i-a plesnit bara si dupa ce sa-a vazut scos se uita urat la mine.De atunci am zis ca nu mai particip sa dau ajutor decat in cazuri de urgente medicale deosebite.

• Like 1

Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima..

Off-road Alyon Team

acum au trecut prin loc.1 Decembrie 4 masini preparate de off road extrem cu simex si trolii inspre adunatii copaceni,cred ca vor sa ajunga la Uzunu.

se uita lumea la ei ca la urs:ha:.

pe toti ii auzi,astea da nene trec si de dracu a pai de un mal de zapada.

un vecin ma tot freaca la creIer ca ce masini sunt alea,ce marca,i-am spus ca sunt preparte,la baza au o marca(poate) dar sunt facute din bucati,e greu pt el sa inteleaga,sunt numai d-alea taiate,una are caroseria facuta din fibra(pare)

Edited by Astral
NU SE SCRIE CU Î DIN A LA INCEPUTUL CUVINTELOR !!! http://www.timpul.md/articol/cum-si-...n-i-24370.html
Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP

Cum spunea un coleg mai devreme inconstienta unora este fantastica, cu toate ca sunt avertizari meteo insotite de imagini live, ei tot se incumeta sa plece cu masini total neadecvate conditiilor de drum si nici macar un minim de pregatire.

Putin mai devreme un baiat bine gelat cu un turism era suspendat pe un mal de zapada si nu avea nici macar carlig de remorcare(i-am bagat sufa pe janta si l-am tarat afara din sosea)

Inca nu inteleg ce asteptari au ei cand se aventureaza in halul asta si dupa aia stau pe telefoane in speranta ca vine cineva sa-i salveze si ....poate sa le ceara scuze ca au ramas acolo sau ca nu i-au scos mai devreme...

Cateva instantanene din zona de est a Bucurestiului (Cernica-Fundeni):

P1260055.JPG

P1260054.JPG

P1260082.JPG

IMG_2709.JPG

Am incercat sa scot Patrolul sa dau si eu o mana de ajutor, dar nicio sansa:

Acum plec copilot la Giorgel si impreuna cu Nike ducem un generator in zona Fundeni. Desi prognozele aratao o ameliorare a vremii, viscolul e la fel de puternic.

Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih

Observ ca aici se posteaza aproape aceleasi informatii care se pastreaza si in topicul celalalt , topic care cuprinde doar numere de telefon si disponibilitatea.

Hai s alasam topicul asta curat in sensul ca sa se posteze aici doar cand e nevoie in zona x sau y de ajutor pt z caz.

facem un mare balci altfel si nu se va mai intelege nimic

Never stop exploring

S-a rezolvat cu Leordeniul printr-un usor santaj ...a ramas un logan de militie inzapezit ...i-am zis "te scot daca dai telefon la primarie dupa vole sa faca acilea partie si blocati sensurile sa nu mai trag de mortaciunile astea"... acum e autostrada pe acolo ...cand plecam eu veneau volele ... :ha:

In rest ...cateva turisme (in special BMW-uri ...la ce dracu ies cu ele iarna pe strada nu ii inteleg) incaltate in slapi, soferi nervosi si "musculosi" , nitica adrenalina ...acum toata lumea care a trecut pe acolo ajutata sau nu cred ca e bine ...adica la destinatie ... :wink:

Dialogul era ceva de genul: "N-ai nici o sansa, mai bine te intorci, sigur ramai!" "Nu raman, asta e masina, stai linistit!" dupa 30 de sec ..."De unde te trag?" :ha:

Salut colegul, imi cer scuze n-am retinut numele, cu LJ70 (cel verde) care atat dimineata cat si la pranz era acolo la datorie ...

In jurul orelor 12.30-13.00 situatia in zona aia era reglementata.

Poze n-am ca am actionat ca "Ciac Noris" ...rapid si invizibil... :ha:

Cei care treci prin Leordeni o sa vedeti mormanele de zapada de 3-3.5m inaltime stivuite de vole....

:br:cl

Ptr toata zona de sud sunt dispus sa ajut in continuare daca este nevoie (telefonul il gasiti mai sus)!

Razvanutza daca nu scoti ghena aia de o numesti tu masina de teren din zapada ...ti-l rezolv eu ...Parca si anul trecut te-am scos din "mizerie" ... :ha:

Edited by Yonutz

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

e foarte grava situatia pe centura, zona magurele...

Daca mai sunt colegi de prin sect 5 - Rahova, hai sa ne strangem intr-acolo sa vedem cum putem ajuta!

0724 277 276 mircea

Edited by Astral

Pajero 2,5 tdi SWB '95

BMW 330i sedan 2001

Suzuki SV650s 2004

Noi (Eu, Giorgel si Nike) ne-am intors acum jumatate de ora dupa inca o incercare nereusita de a ajunge la Budesti (la vreo 15 km de Frumusani) cu un generator electric.

Pe varianta Cernica ne-am blocat la iesirea din Fundeni, pe varianta Frumusani la 8 km de destinatie datorita troienelor care blocau drumul.

[video=youtube;O6R7m9fi-Hk]

Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih

@razvanuta

Frate, chiar eram ingrijorat. Dar totusi Jeepu nu era ingropat pana la plafon cum spuneai la telefon...Chiar imi faceam probleme ca n-ai paine in casa sa dai la copii, ca poate cainele care te apara si a stat afara in viscol atata timp , poate a crapat cu toate ca te-am indemnat sa iesi din casa si sa-i dai un ceai cu rom:grin: .

Pana la urma cred ca esti bine si se v-a termina totul cu bine! :grin:

Edited by cristi 1

Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use