Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Situatii de urgenta !!!!!

Muntean

Postări Recomandate

• Răspunsuri 79
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Re: Situatii de urgenta !!!!!

Stau si ma uit siderat la televizor cum toata lumea e cu tunurile pe "autoritati" cum ca nu au facut suficient, chiar daca ei nu au respectat recomandarea de a nu pleca la drum. Un nene suparat ca el plateste rovinieta si vrea astfaltul negru indiferent de vreme, ca asa a auzit el ca e pana si in Kazastan. :uameni

Azi noapte cele mai multe probleme le-am avut cu drumul blocat de posesori de SUV-uri care au considerat ca ei au masina mult prea performanta pentru o banala zapada:

- Un Ford pickup legat de o vola cu o franghie de rufe innodata si caruia dupa ce i-am dat sufa noastra ca sa-l scoata din nameti a plecat mai departe tractat fara macar sa ne intrebe daca poate sa foloseasca in continuare sufa.

- Un Q7 condus de un arab, foarte suparat pe noi ca noi trecem si el nu "doar am si eu 4x4"... Nu avea nici macar carlig, am incercat sa-l deblocam tras de janta dar ne-am taiat sufa. Ne-am oferit sa-l luam in masina cu noi, dar a refuzat sa-si paraseasca podoaba de masina.

- Un binevoitor cu Tucson plecat sa-l recupereze pe cel cu Q7, care a ramas impotmolit la randul lui si pe care a trebuit sa-l impingem ca sa putem trece...

Eu am vazut in ultimele doua zile zeci de utilaje de deszapezire, dar multe au avut probleme datorita drumului blocat de masinile abandonate. In primul filmulet se vad stopurile de frana ale posesorului de Q7 pe care l-am intalnit si la dus si la intors :

Editat de razvanutza
Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

in zona Agnita va puteti baza si pe noi ,pe o raza de 40 km suntem prezenti,avem patrol,avem logan mcv, avem vointa ........0726218407 dan si cristian

Editat de Astral
amintirile cele mai frumoase le am din........vise.
Link spre comentariu

In seara asta eu si colegii din Club 4x4 Bucuresti avem sedinta de club. Unul din punctele de discutat va fi consituirea unor "trupe" pe zona de sud permanenta (nonstop) cu posibilitatea de a interveni imediat in situatia se impune acest lucru de maine dimineata pana duminica dimineata. Iese din discutie orice "iesire doar de imagine" si formarea unei "celule de criza" REALA si PREGATITA, sa intervina in orice moment daca se impune acest lucru.

Cel mai posibil or sa se faca echipe de 2-3 masini pregatite cu tot ce e necesar ptr a astupa situatiile care impun acest lucru.

Prin parteneriatele care le avem cu autoritatile vom stii permanent "cum stam" pe toata zona de sud/sud-est a Bucurestiului

Daca doriti sa va alaturati noua ...de maine dimineata ne auzim la unul din telefoanele de mai sus.

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

http://www.realitatea.net/pentru-a-salva-vieti-doi-ploiesteni-si-au-pus-masinile-de-teren-la-dispozitia-medicilor_910581.html

Anonimi ?? :br:rsp

In sfarsit comentariile cititorilor pozitive :h5

"Toata lumea este revoltata de ceea ce se intampla in toata lumea."
Link spre comentariu

sa le dea Dumnezeu multa sanatate si sa aiba parte numai de lucruri bune precum sufletul lor.

STIMA

Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP
Link spre comentariu

doua masini am fost la prima actiune, dar este vorba de clubul 4x4 din Ploiesti si toti posesorii de masini pregatite care iubesc off roadul si care vrem sa dam o mana de ajutor echipajelor de salvare care nu pot ajunge la pacienti. ieri am avut trei interventii, ultima la ora 00 unde am actionat cu patru masini si care s-a terminat la ora 3 dimineata. ne bucuram ca putem fi de ajutor si putem folosi masinile si altfel decat pentru hoby'ul nostru.

• LJ 7O

Link spre comentariu

Si membrii GTC MotorSport sunt pregatiti sa ajute in situatii de urgenta in zona adiacenta Bucurestiului.

S-a luat deja de ieri legatura cu prefectul si cu seful ISU si actionam acolo unde va fi nevoie.

Editat de RazvanGTC

GTC Auto: service 4x4 / accesorii off-road

GTC auto SHOP: magazin online de accesorii 4x4

www.gtcauto.ro / www.shop.gtcauto.ro / www.gtcmotorsport.ro

razvancirap@gtcauto.ro / 0723.541.851

Link spre comentariu

doua masini am fost la prima actiune, dar este vorba de clubul 4x4 din Ploiesti si toti posesorii de masini pregatite care iubesc off roadul si care vrem sa dam o mana de ajutor echipajelor de salvare care nu pot ajunge la pacienti. ieri am avut trei interventii, ultima la ora 00 unde am actionat cu patru masini si care s-a terminat la ora 3 dimineata. ne bucuram ca putem fi de ajutor si putem folosi masinile si altfel decat pentru hoby'ul nostru.

Felicitari si mult respect echipei din PH !!! :rsp

Mi-a placut foarte mult faptul ca aveti si voi masini de Bg si a picat foarte bine pe sticla... e ca o palma data taxei auto.... un fel de varianta modificata a lui Lapusneanu adresata autoritatilor : DAca voi nu ma ajutati eu va ajut!! :ha:

Mi-am oferit ajutorul si in topicul vechi, mi-l ofer si in acesta fara rezerve, cu diferenta ca acum am alta masina, mult mai buna si mai bine pregatita.

Link spre comentariu

Bravo voua!

Naspa este ca atunci cand este nevoie, masinile astea, urate si modificate, pot scoate autoritatile din kk, dar...vine si vremea ca nenea politistu' cu fluieru' sa te ia la intrebari..."ce-i cu rotile astea?", "ce-i cu bara asta?", "n-ai voie cu proiectoare....!", "masina scoate cam mult fum", "e muradara", etc !

Link spre comentariu

Si in Oradea daca vine o solicitare de la ISU suntem pregatiti sa intervenim in limita posibilitatilor noastre, 5 masini oricand iar daca e strict necesar punem sa adunam peste 10 masini pregatite, unele inmatriculate in bg...

Mitsubishi Pajero 3000 V6
Link spre comentariu

Avand in vedere ca in ultimele 12 h in zona maramuresului au cazut cantitati masive de zapada (40 cm si ninge in continuare puternic) iar drumurile din zona Sighet nu sint curatate ci nici nu sa intervenit cu vreun material antiderapant imi anunt disponibilitatea inpreuna cu o gasca cu suflet mare pentru a interveni la orce ora cu masini bine echipate in orice zona a Maramuresului !!! 0744517419 Marin. SI MULTE FELICITARI SI RESPECTE pentru cei ce au actionat deja sau o vor face de acum incolo !

Editat de Astral
Link spre comentariu

Si membrii GTC MotorSport sunt pregatiti sa ajute in situatii de urgenta in zona adiacenta Bucurestiului.

S-a luat deja de ieri legatura cu prefectul si cu seful ISU si actionam acolo unde va fi nevoie.

............

Mi-am oferit ajutorul si in topicul vechi, mi-l ofer si in acesta fara rezerve, cu diferenta ca acum am alta masina, mult mai buna si mai bine pregatita.

Si in Oradea daca vine o solicitare de la ISU suntem pregatiti sa intervenim in limita posibilitatilor noastre, 5 masini oricand iar daca e strict necesar punem sa adunam peste 10 masini pregatite, unele inmatriculate in bg...

RazvanGTC, Doctoru, Pit Ciprian :

Va rog sa lasati si aici niste numere de telefon la care puteti fi contactati !

Link spre comentariu

Razvan: 0723541851

Editat de Astral

GTC Auto: service 4x4 / accesorii off-road

GTC auto SHOP: magazin online de accesorii 4x4

www.gtcauto.ro / www.shop.gtcauto.ro / www.gtcmotorsport.ro

razvancirap@gtcauto.ro / 0723.541.851

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare