Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Situatii de urgenta !!!!!

Muntean

Postări Recomandate

• Răspunsuri 79
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Re: Situatii de urgenta !!!!!

Cu un SMS se rezolva:h5

Suntem mai multi implicati si disponibili; functie de situatie, tip de masina necesara, zona, etc. sun si eu mai departe.

Oricum zilele astea suntem cu arma la picior pentru SMURD, asa ca suntem disponibili si pentru orice alta situatie de urgenta...

GTC Auto: service 4x4 / accesorii off-road

GTC auto SHOP: magazin online de accesorii 4x4

www.gtcauto.ro / www.shop.gtcauto.ro / www.gtcmotorsport.ro

razvancirap@gtcauto.ro / 0723.541.851

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Bre cum zice topicul ...Situatii de urgenta = SITUATII DE URGENTA ...nu mai stiu eu ce balarii ca a ramas nu stiu ce cocalar cu nu stiu ce BMW sau Mercedes incaltat cu sandale pe nu stiu ce drum de tara la 20 de metri de de nu stiu ce sat...gata, hai sa mergem sa-l salvam ... Vremea urata de afara nu e de azi de ieri ...NU MA MAI DERANJATI INUTIL cu toate tampeniile care nu fac obiectul unei situatii de urgenta...

SUNT DISPONIBIL DOAR ptr SITUATII DE URGENTA! Asta ptr ca timpul meu costa bani ...si nu putini!

Exista acest topic, da, este real, suntem de acord sa ne mobilizam benevol si pe banii nostri DAR atunci cand intradevar situatia o impune ...

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Re: Ajutor off road!!!

Am deschis un topic nou: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?69558-Tren-blocat-in-zapada-de-40-ore

Sunt foarte multi oameni care stau in tren si la ora aceasta!

Off-road in Dobrogea!

Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06,

On-road: Renault Laguna 02,

ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08!

Multumesc Asfalttango!

Link spre comentariu

Cu toate k pe langa Cluj nu am auzit sa fie probleme si drumurile sunt relativ curatate... sunt pregatit sa intervin si eu cu Veverita mea unde este cazul =>> 0742 455 788 - Bogdan. Felicitari tuturor care au intervenit deja !! :br

Link spre comentariu

Colegul de pe forum '' Navara" lucreaza pe o freza atasata pe un Unimog si de aseara taie drum intre Axintele si Com.Horia jud. Ialomita.Din cauza zapezii ca piatra si uneori de peste 3 metrii ,inainteaza intre 200m si 1 km /h. O freza ruseasca ZIL a renuntat la a mai continua ,pt ca ramane fara motorina (acasta consuma intre 80 si 120l de motorina /h.A avut o echipa de filmare cu el de la Digi si o sa fie pe site-ul lor mai pe seara.

GO ON Navara :br

Speram sa intre si el de pe mobil si sa ataseze poze :ft de la munca .

"Toata lumea este revoltata de ceea ce se intampla in toata lumea."
Link spre comentariu

uite ce am gasit pe facebook pe pagina unei prietene:

Solicitam ajutor pentru transportul hranei pentru cateii din Adapostul Glina maine dimineata (14.02.2012) . Pentru ca nu suntem siguri ca vom putea scoate Sageata (Dacia, singura masina a asociatiei) din parcare si nu stim nici daca am reusi sa ne deplasam cu ea pana la adapostul din Glina, avand in vedere cantitatea mare de zapada, va rugam sa ne ajutati cu o masina mai mare, inalta (eventual 4X4) pentru a putea aproviziona cateii din adapost cu mancare. Azi s-a terminat ultimul sac de mancare din adapost, asa ca maine este absolut necesar sa cumparam si sa ducem mancarea la adapost. Daca ne puteti ajuta cu acest transport va rugam sa scrieti la asociatia.robi@gmail.com

Eu sunt la Campina si nu ma pot duce pana acolo, dar rog unul-doi posesori de masini sa ajute pe dansii.

Multumesc

Link spre comentariu

• 8 luni mai târziu...

in scurt timp o sa vina din nou iarna....cine stie cum va fi si anul acesta ..:old

Cred ca este momentul sa reanviem topicul acesta,sa vedem ce masini sunt disponibile pe judete,nr de tel....etc :h5

Land Niva Luci

WWOC-VALCEA

X-TREME OLANESTI

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

FELICITARI !!! Clubului de Off road Vaslui si baietilor din Botosani care au actionat la recuperarea masinilor si implicit personelor aflate in situatii ff. grele datorita înzăpezirii din anumite zone , s-a vazut la stiri ! , vreme deosebit de nasoala , poate aveti si ceva poze !

Editat de Astral
  • Like 1
Link spre comentariu

Eu am tot cautat topicul cu actiunea din Vaslui de ieri si nu am dat de ea.

Poate fac baietii un topic separat. Am vazut la stiri cam despre ce a fost vorba, dar ei cred ca ne pot spune mai multe.

Felicitari vasluienilor! Am avut o matusa care a stat in Vaslui acum ceva vreme asa ca zona nu imi este straina total si acolo am cunoscut niste oameni deosebiti la acea vreme.

Link spre comentariu

Flicitari baietilor de la Vaslui!!! :br Bravos! Daca ar fi mai multi ca voi (si ca noi) in tara asta, probabil am fi mult mai bine decat acum! Poate cei care v-au vazut la TV invata ceva din asta (desi sunt slabe sperante)! Inca o data felicitari!!! :ap

:h5I love Simex!:h5
Link spre comentariu

Uita-ti aici un reportaju unde apar si baieti nostri de la Vaslui,BRAVO.

http://livenews.rtv.net/zeci-de-oameni-au-ramas-inzapeziti-pe-drumurile-din-judetul-vaslui_11200.html

Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare