Micha Postat Decembrie 20, 2012 Partajează Postat Decembrie 20, 2012 Re: Situatii de urgenta !!!!! Vazandu-l pe ala cu Roverul alb, stau si ma intreb: daca ai un 4x4, nu crezi ca in asemenea conditii ti-ar prinde bine niste lanturi pe toate patru rotile? Plus ca prin toate reportajele am tot vazut cum impingeau unii de masini inzapezite dar niciuna nu avea lanturi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Decembrie 24, 2012 Partajează Postat Decembrie 24, 2012 Re: Situatii de urgenta !!!!! Colegul Nivaru din bucuresti este ramas blocat cu un nissan lung la groapa de la impotmoliada.Este singur si are o problema la picior .Care puteti care nu a ti baut haideti sa il ajutam.Telefonul lui este 0728.161.161.Nu este o gluma. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Decembrie 24, 2012 Partajează Postat Decembrie 24, 2012 Re: Situatii de urgenta !!!!! Sunt disponibil , acum dupa sa va sar in ajutor ! Tel 0766210850 tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Decembrie 24, 2012 Partajează Postat Decembrie 24, 2012 Re: Situatii de urgenta !!!!! Colegul Nivaru din bucuresti este ramas blocat cu un nissan lung la groapa de la impotmoliada.Este singur si are o problema la picior .Care puteti care nu a ti baut haideti sa il ajutam.Telefonul lui este 0728.161.161.Nu este o gluma. Sunt disponibil , acum dupa sa va sar in ajutor ! Tel 0766210850 @Nivaru a fost recuperat de @Mack, totul e ok ! REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
silviud. Postat Decembrie 28, 2014 Partajează Postat Decembrie 28, 2014 Re: Situatii de urgenta !!!!! Poate ar trebui pus la vedere, in urmatoarea perioada, topicul asta ... Nu de alta, dar se anunta vremuri maronii, viscol, coduri portocalii etc. Stiu ca sunt multi aici care ar putea da o mana de ajutor cuiva in nevoie, in diferite zone ale tarii, asa ca poate ar fi bine sa fie pus undeva sus la vedere threadul sa se poata lua numere de telefon sau anunta mai repede urgentele. Macar in perioada urmatoare. Imi cer scuze daca am postat aiurea, dar ma gandeam sa fim prevazatori ... 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Decembrie 28, 2014 Partajează Postat Decembrie 28, 2014 Re: Situatii de urgenta !!!!! Este primul topic din sectiunea "Diverse", la fel ca si cel din sectiunea "Actiuni umanitare" : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?44495-Ajutor-off-road!!!&highlight=ajutor+offroad REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate