dany_mjc Postat Februarie 2, 2012 Partajează Postat Februarie 2, 2012 Daca mai sunt si alti doritori poate reusim sa facem o iesire si prin zona noastra... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jipianu Postat Februarie 3, 2012 Partajează Postat Februarie 3, 2012 Re: Ce ziceti de o iesire ? ( gl. - br. - vn. ) Interesanta propunerea chiar ar fi bine sa ne strangem mai multi si sa facem o iesire Suzuki Vitara JLX 1992:cl:uameni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantera0224 Postat Februarie 3, 2012 Partajează Postat Februarie 3, 2012 Re: Ce ziceti de o iesire ? ( gl. - br. - vn. ) as fi si eu interesat de o iesire dar sunt nou pe aici si astept pe voi sa hotarati ce cum si unde Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dany_mjc Postat Februarie 3, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 3, 2012 Re: Ce ziceti de o iesire ? ( gl. - br. - vn. ) pai sa ne mai adunam mai multi si sa cadeam de comun acord .. ca locatii sunt si pe langa galati dealurile din est sau spre patriile vrancei ....vedem noi nu e asta problema numai vointa sa fie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
saw Postat Februarie 3, 2012 Partajează Postat Februarie 3, 2012 Re: Ce ziceti de o iesire ? ( gl. - br. - vn. ) daca se anunta din timp [minim 2-3 saptamani], ma bag si eu...si cred ca sunt destul baieti de la buzau si focsani care ar veni... EU unu nu cunosc sa fie in braila, galati paduri si namoale, dar la cat a nins acum si cata padure gasim in Vrancea....sigur e rost de tavaleala.... Doamnea ajuta sa ne strangem ! :clVitara 16B:cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dany_mjc Postat Februarie 3, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 3, 2012 Re: Ce ziceti de o iesire ? ( gl. - br. - vn. ) pai atunci sa incepem cu sugestii ... eu merg oriunde intre gl-br si lepsa soveja k e frumos acolo..... ASTEPT SUGESTII ... ca sa facem planul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sclipici Postat Februarie 4, 2012 Partajează Postat Februarie 4, 2012 Re: Ce ziceti de o iesire ? ( gl. - br. - vn. ) poate duminica....Siretu` mort.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dany_mjc Postat Februarie 4, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 4, 2012 Re: Ce ziceti de o iesire ? ( gl. - br. - vn. ) Printre copacu nu ma prea ajuta 'limuzina' mea dar merg oriunde nu fac fitze .... sa mai vedem ce zic si alti ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat Februarie 4, 2012 Partajează Postat Februarie 4, 2012 Re: Ce ziceti de o iesire ? ( gl. - br. - vn. ) Dany, tocmai vroiam sa-ti zic ca ai o gasca misto la Galati, dar uite ca deja Sclipici te-a invitat! Cat despre iesire, nu-i problema, insa trebuie ceva de doua zile, iar traseul trebuie ales ptr puterea tuturor! Nu merita sa bati 200 de km ptr o iesire de 3 ore. Daca ne hotaram la ceva ptr un weekend te anuntam cu mare drag! LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dany_mjc Postat Februarie 4, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 4, 2012 Re: Ce ziceti de o iesire ? ( gl. - br. - vn. ) adevarat ... pt o iesire mai indepartata merita macar o noapte si in zonele lepsa soveja cunosc ceva locuri ieftine ... acum depinde de ce se hotaraste ... dac e o iesire de cateva ore poate mai aproape in jur de 100 km Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
IulianMelinteanu Postat Februarie 4, 2012 Partajează Postat Februarie 4, 2012 Re: Ce ziceti de o iesire ? ( gl. - br. - vn. ) daca vreti se poate organiza o intalnire de o zi sau doua in care sa ne plimbam prin padure si nu numai . Zapada este totusi o mica-mare problema . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
saw Postat Februarie 4, 2012 Partajează Postat Februarie 4, 2012 Re: Ce ziceti de o iesire ? ( gl. - br. - vn. ) sa fie peste 2 sau peste 4 saptamani - din punctul meu de vedere, 2 zile clar... :clVitara 16B:cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sclipici Postat Februarie 4, 2012 Partajează Postat Februarie 4, 2012 Re: Ce ziceti de o iesire ? ( gl. - br. - vn. ) Maine, la 10, la atelieru'MNG...poate o copca, o plimbare.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dany_mjc Postat Februarie 5, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 5, 2012 Re: Ce ziceti de o iesire ? ( gl. - br. - vn. ) Ai prins ceva sclipici ?... Colegi daca e sa plecam ceva mai departe de resedintele noastre e clar ca avem nevoie de minim 2 zile sa ne bucuram si noi si de un gratar si o cinsteala ... sa se gandeasca toata lumea cand cum poate ca sa facem planul... si ... dac mai vrea cineva de mai aproape pt. o iesire de cateva ore asa pt. relaxare ma bag si acolo :D Vreau sa profit de zapada asta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
naspet Postat Februarie 5, 2012 Partajează Postat Februarie 5, 2012 Re: Ce ziceti de o iesire ? ( gl. - br. - vn. ) Clar am prins ceva urmeaza si poze . Dureaza ca e ocupata camera obscura si sa nu voalam filmul....:banana Nu orice om poate fi mare OM!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sclipici Postat Februarie 6, 2012 Partajează Postat Februarie 6, 2012 Re: Ce ziceti de o iesire ? ( gl. - br. - vn. ) Napetu' a scos un "pix" de 70g....! Si pe mine din zapada ! Da` grataru si slana au fost de nota 10 ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
IulianMelinteanu Postat Februarie 6, 2012 Partajează Postat Februarie 6, 2012 (editat) Re: Ce ziceti de o iesire ? ( gl. - br. - vn. ) fratilor .... daca vreti off-road , va asteptam la Focsani sa facem off-road adevarat in centrul orasului . e o aventura sa se mearga pe strazile Focsaniului . In afara Focsaniului nu se pune problema sa se iasa . postez si o mica poza facuta dimineata pe o strada principala . in fata blocului cand am iesit la 8 dimineata :grin: strada Pictor Grigorescu Editat Februarie 6, 2012 de IulianMelinteanu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
naspet Postat Februarie 6, 2012 Partajează Postat Februarie 6, 2012 Re: Ce ziceti de o iesire ? ( gl. - br. - vn. ) Din pozele trimise de tine se pare ca nu e de gluma ce este in Focsani . Nu orice om poate fi mare OM!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jipianu Postat Februarie 6, 2012 Partajează Postat Februarie 6, 2012 Re: Ce ziceti de o iesire ? ( gl. - br. - vn. ) cam asa e in toata vrancea :) :D azi am chinuit vitara pe strada mai mult decat am "chinuito" la iesirea de weekend-ul trecut pe camp Suzuki Vitara JLX 1992:cl:uameni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
IulianMelinteanu Postat Februarie 6, 2012 Partajează Postat Februarie 6, 2012 Re: Ce ziceti de o iesire ? ( gl. - br. - vn. ) cam asa e in toata vrancea :) :d azi am chinuit vitara pe strada mai mult decat am "chinuito" la iesirea de weekend-ul trecut pe camp ce sa chinui ? Nu am ramas toata vara impotmolit cum am ramas azi 2 ore cat mam jucat prin oras . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
IulianMelinteanu Postat Februarie 6, 2012 Partajează Postat Februarie 6, 2012 (editat) Re: Ce ziceti de o iesire ? ( gl. - br. - vn. ) Azi la iesire din focsani spre petresti - drum inchis ADICA UN FEL DE CARTIER CU SZMECHERI DIN VRANCEA I-A DEPASIT SITUATIA !! Editat Februarie 7, 2012 de IulianMelinteanu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jipianu Postat Februarie 6, 2012 Partajează Postat Februarie 6, 2012 Re: Ce ziceti de o iesire ? ( gl. - br. - vn. ) ce sa chinui ? Nu am ramas toata vara impotmolit cum am ramas azi 2 ore cat mam jucat prin oras . asa si eu Iulian :)) totusi hai sa ne bucuram de zapada asta ca cine stie cand o sa mai vedem asa ceva ;) Suzuki Vitara JLX 1992:cl:uameni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dany_mjc Postat Februarie 7, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 7, 2012 Re: Ce ziceti de o iesire ? ( gl. - br. - vn. ) a nins ceva in partea aia la galati ii lejer nici o solicitare din partea zapezii ... ma gandeam sa ies prin padurea "garboavele "poate pe acolo e mai multa zapada .... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
IulianMelinteanu Postat Februarie 7, 2012 Partajează Postat Februarie 7, 2012 Re: Ce ziceti de o iesire ? ( gl. - br. - vn. ) cateva poze de la Focsani - IARNA 2012 - 6 FEBRUARIE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
saw Postat Februarie 7, 2012 Partajează Postat Februarie 7, 2012 Re: Ce ziceti de o iesire ? ( gl. - br. - vn. ) nu e real, ai trucat pozele...e prea multa zapada ! :) :clVitara 16B:cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate