IulianMelinteanu Postat Februarie 7, 2012 Partajează Postat Februarie 7, 2012 Re: Ce ziceti de o iesire ? ( gl. - br. - vn. ) nu e real, ai trucat pozele...e prea multa zapada ! :) cand te prind ... te bag cu capu in zapada . Ca sa crezi ! :h5 :x Man ... a iesit vitara ta din curte ? :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
saw Postat Februarie 7, 2012 Partajează Postat Februarie 7, 2012 Re: Ce ziceti de o iesire ? ( gl. - br. - vn. ) da....de unde ....o curata taica-miu dupa fiecare ninsoare....doar doar ajung si eu sa o scot la plimbare :) :clVitara 16B:cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dany_mjc Postat Februarie 9, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 9, 2012 Re: Ce ziceti de o iesire ? ( gl. - br. - vn. ) colegi eu vreau sa plec la soveja pe sfarsitu saptamanii sper sa fie in ordine , daca nu strig dupa voi ...' In legatura cu iesirea va ti mai gandit? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat Februarie 11, 2012 Partajează Postat Februarie 11, 2012 Re: Ce ziceti de o iesire ? ( gl. - br. - vn. ) Nu cred ca pleci nicaieri! :ha::ha: Abia ieri s-au intors aia care au plecat weekendul trecut. Daca te mananca e posibil sa te scarpini! Oricum suntem in zona daca e ceva! LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Februarie 11, 2012 Partajează Postat Februarie 11, 2012 Re: Ce ziceti de o iesire ? ( gl. - br. - vn. ) colegi eu vreau sa plec la soveja pe sfarsitu saptamanii sper sa fie in ordine , daca nu strig dupa voi ...' In legatura cu iesirea va ti mai gandit? Saptamna trecuta am fost la copca aici in galati pe langa brates si am ramas suspendat cu agregatul.Eu zic sa mergi cu noi la intalnirea MNG organizata de zoli sa vezi despre ce este vorba cu off-roadul de munte+mai facem o socializare mai tragi cu ochiul la masinile care aduna acolo.Noi baietii de prin galati suntem satui de off-road de campie si odata la catva timp ne gasim cu baietii din focsani,bacau,brasov si calarim muntii,pacat ca vremea ne tine in casa. Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat Februarie 11, 2012 Partajează Postat Februarie 11, 2012 Re: Ce ziceti de o iesire ? ( gl. - br. - vn. ) Daca se impune ptr saptamana viitoare o sa am nevoie de sprijinul vostru! Urmariti va rog topicul Ajutor ptr Vrancea! LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Februarie 11, 2012 Partajează Postat Februarie 11, 2012 Re: Ce ziceti de o iesire ? ( gl. - br. - vn. ) De ce rechine o sa ramai sechestrat in casa.Fati provizi din timp,rachiu,vin de la mamica,branza,fasole,malai si nu in ultimul rand orienteazate la o verisoara ca sa suporti sechestrarea mai bine.:ha: P.S.Stam cu ochii pe situatie si daca nu suntem noi cei care sa vrem ajutor o sa venim. Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat Februarie 11, 2012 Partajează Postat Februarie 11, 2012 Re: Ce ziceti de o iesire ? ( gl. - br. - vn. ) Merci de sustinere!!!! LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dany_mjc Postat Februarie 11, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 11, 2012 Re: Ce ziceti de o iesire ? ( gl. - br. - vn. ) nu am mai plecat colegi am ajuns pana la tecuci si a trebuit sa ma intorc .... sunt anca indecus cu plecare mng ma tot gandesc de cateva zile ...in perioada aia nu pot merge decat singur nu prea stiu ce sa zic..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dany_mjc Postat Mai 2, 2012 Autor Partajează Postat Mai 2, 2012 Re: Ce ziceti de o iesire ? ( gl. - br. - vn. ) pana ne hotaram sa iesim cu toti m am distrat putin de unu singur la soveja ... va pun ceva poze....: [ATTACH=CONFIG]139009[/ATTACH] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sclipici Postat Mai 4, 2012 Partajează Postat Mai 4, 2012 Re: Ce ziceti de o iesire ? ( gl. - br. - vn. ) Flexeaza bine Nisanu`! Ne auzim, in cazul in care se stabileste o tavaleala! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Mai 4, 2012 Partajează Postat Mai 4, 2012 Re: Ce ziceti de o iesire ? ( gl. - br. - vn. ) Unde? Week-end-ul asta? "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dany_mjc Postat Mai 4, 2012 Autor Partajează Postat Mai 4, 2012 Re: Ce ziceti de o iesire ? ( gl. - br. - vn. ) Unde ca vin si acum ...nu mai am carnet dar gasesc pe cineva care sa ma aduca pana la off road Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate