vitalies Posted February 13, 2012 Share Posted February 13, 2012 (edited) cum ati califica atitudinea personajului din filmulete :uameni Edited February 13, 2012 by Max Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link to comment Share on other sites More sharing options...
marius4motion Posted February 13, 2012 Share Posted February 13, 2012 Re: Atitudine nesportiva la rusi... Oameni care stiu ce vreau in viata ! Am vazut si in padurea noastra astfel de personaje , asa ca avem cu ce sa ne mandrim !:ha::ha::ha: Samurai mic dar puternic In cap incap multe , dar putine raman ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
blackufo Posted February 13, 2012 Share Posted February 13, 2012 Re: Atitudine nesportiva la rusi... Lipsa totala de fair-play, .....sa fi fost miza concursului ff mare? Ma minunez de calmul celui calcat .....fara cuvinte .Nu sunt combativ de felul meu dar cred ca ii saream la gat. rusinos gest...... amintirile cele mai frumoase le am din........vise. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Max Posted February 13, 2012 Share Posted February 13, 2012 Re: Atitudine nesportiva la rusi... Atitudine de rahat care nu are nici o legatura cu sportul. Au fost si la noi diverse cazuri de genul asta, chiar daca nu atat de distructive. Din punctul meu de vedere, unui individ de genul asta i-as interzice inscrierea la orice competitie oficiala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mac01 Posted February 13, 2012 Share Posted February 13, 2012 Re: Atitudine nesportiva la rusi... calmul celui lovit spune multe! inseamna ca toti fac parte din aceeasi oala. normal trebuia sa iasa o mica cearta dar se pare ca nu a reactionat nimeni cu nimic. se aplica legea "fiecare se descurca cum poate" indiferent de consecinte. alta explicatie nu cred ca se poate gasi. sa fie oare banii? dar totusi pentru bani sa uiti de omenie? gata am gasit explicatia!!! cred ca au baut prea multa vodka :ha: si nu le mai judecau creierii! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sny Posted February 13, 2012 Share Posted February 13, 2012 Re: Atitudine nesportiva la rusi... Ce mai , a trecut ca " Voda prin loboda" !!! Omuletul nostru merita un pic de bataita, la curu' gol nu asa !:uameni Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolfman Posted February 13, 2012 Share Posted February 13, 2012 Re: Atitudine nesportiva la rusi... Cred ca dupa linia de sosire astepta Natasha cu curu-n sus si o galeata de Vodka. Care ajunge primul, se adapa pe saturate si isi lustruieste cardanu', nu neaparat in ordinea asta. Altfel nu se explica, prea sunt disperati. Sauuu... din spate venea Ivan, pe care-l prind il F.. "Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda." Link to comment Share on other sites More sharing options...
chitidinu Posted February 13, 2012 Share Posted February 13, 2012 Re: Atitudine nesportiva la rusi... indiferent de miza,gestul nesportiv ducea categoric la descalificare,probabil ei au alte reguli ,alt concurs si alta distractie .mai ales cum se bucurau cei de pe margine .:2dr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dan CHIRIAC Posted February 13, 2012 Share Posted February 13, 2012 Re: Atitudine nesportiva la rusi... Reactiile celor de pe margine pareau a fi mai degraba de sustinere decat de dezprobare, deci, nu stiu, asa o fi sportul pe acolo... ARO 244, an 1997, motor L25 ARO 244, an 2001, motor Toyota 2L-T, zis si "Torpilorul" - furat din Bucuresti, Sector 6, pe 29 Ianuarie 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikepatrol Posted February 13, 2012 Share Posted February 13, 2012 (edited) Re: Atitudine nesportiva la rusi... Eu cred ca au discutat inainte si de aia si-a permis sa continue .Probabil traseul era doar pe acolo iar ceilalti nu mai aveau trolii functionale pe fata. Edited February 13, 2012 by nike&patrol "Toata lumea este revoltata de ceea ce se intampla in toata lumea." Link to comment Share on other sites More sharing options...
dan chiperi Posted February 13, 2012 Share Posted February 13, 2012 Re: Atitudine nesportiva la rusi... tinand cont ca erau trei in balta si alti vreo trei in spate asteptand sa intre si ei, cred ca miza concursului cam asta era:"stricaciune", nemaipunand ca nu se supara nimeni , iar publicul aproba panarama de acolo :grin: :lr blackhttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?61857-LADA-NIVA-IASI-quot-Natasha-quot/page15&highlight=iesire+iasi :lr whitehttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?65728-Lada-Niva-1-7-i-multipunct/page52&highlight=lada+niva Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jolly Roger Posted February 13, 2012 Share Posted February 13, 2012 Re: Atitudine nesportiva la rusi... tinand cont ca erau trei in balta si alti vreo trei in spate asteptand sa intre si ei, cred ca miza concursului cam asta era:"stricaciune", nemaipunand ca nu se supara nimeni , iar publicul aproba panarama de acolo :grin: Si eu as zice ca ne pripim cu judecata. Eu nu stiu ruseste, dar ma indoiesc sa fi facut ceva fara acordul celorlalti (soferul cu pricina). Mai degraba pare ca-l acroseaza vadit pentru a-l scoate de acolo (din cat pot sa vad, cel blocat nu mai are cablu la troliu - si incearca sa-i dea si el span sa iasa). In plus, cel blocat se canariseste (inclina) mai mult la incercarea de a iesi singur - in primul filmulet. ...si se pare ca nimanui nu-i pasa de troace - la noi nu stiu cati ar face asa ceva - in ideea ca-si distrug masina. ... BRAKES ARE FOR PUSSIES !.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vitalies Posted February 13, 2012 Author Share Posted February 13, 2012 (edited) Re: Atitudine nesportiva la rusi... Am preluat link-urile de pe un site rusesc de offroad - ii injura si rusii de mama focului pe tembelii din filmulete Edited February 13, 2012 by vitalies Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link to comment Share on other sites More sharing options...
omoroka Posted February 13, 2012 Share Posted February 13, 2012 Re: Atitudine nesportiva la rusi... or avea alte seturi de valori decat noi... poate ca tocmai asta era si concursul: care il calca mai rau in picioare pe celalalt :ha: altfel rusii mi se par camarazi deosebiti din ce am cunoscut eu pana acuma... nu ucrainienii... apropos, nu cumvau erau ucrainieni? :grin: Va salut ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
soimu Posted February 13, 2012 Share Posted February 13, 2012 Re: Atitudine nesportiva la rusi... eu zic ca ori nu la vazut :ha: fie avea viteza prea mare sa mai poata sa il evite :ha::ha: oricum, tot el a iesit mai sifonat ...dar a trecut imi aduc aminte de serge care la concurs la cluj a trecut ca vantul cu toyota pe langa bucur si feri (aradeni si ei)... aia cu pana ca nu mai aveau curent sa coboare de pe deal... iar serge cu 2 baterii pe masina full incarcate asa ca, nu tre sa lovesti masina sa dovesesti lipsa de interes si respect...poti sa o ocolesti :ha: forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link to comment Share on other sites More sharing options...
proof Posted February 14, 2012 Share Posted February 14, 2012 (edited) Re: Atitudine nesportiva la rusi... Probabil nu este un concurs cu atitudine. Au plecat la start in linie si cine ajunge primul la finish :n1 :uameni Edited February 14, 2012 by proof SAMURAI SJ stock Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unimog Posted February 15, 2012 Share Posted February 15, 2012 Re: Atitudine nesportiva la rusi... Acest comportament este prezent si la noi in 2009 la Baia mare un concurent a trecut fortand trecerea lovind o masina care era rasturnata si culmea plecand si mai departe fara sa-l ajute pe acesta sa-l puna pe roata ( victima fiind Zolameister) 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marius C alias Turagmes Posted February 15, 2012 Share Posted February 15, 2012 Re: Atitudine nesportiva la rusi... stiam si eu de incidentul lui Zoli...dar asa inteleg unii sa se dea....pe astia nu-i schimba nimeni si nimic Link to comment Share on other sites More sharing options...
asfalttango Posted February 15, 2012 Share Posted February 15, 2012 Re: Atitudine nesportiva la rusi... Daca a cerut aprobarea celor blocati in balta si acestia i-au acordat-o eu zic ca e ok. Inclin sa cred ca regulamentul nu avea STOP TIMP. Daca a facut-o de capul lui....cred ca trebuie exclus. @off topic-Cine de la noi a trecut pe linga ZOLI rasturnat fara ca macar sa vada daca e nevoie de prim ajutor?Cred ca ar fi util sa stim si noi. Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unimog Posted February 15, 2012 Share Posted February 15, 2012 Re: Atitudine nesportiva la rusi... Daca a cerut aprobarea celor blocati in balta si acestia i-au acordat-o eu zic ca e ok. Inclin sa cred ca regulamentul nu avea STOP TIMP. Daca a facut-o de capul lui....cred ca trebuie exclus. @off topic-Cine de la noi a trecut pe linga ZOLI rasturnat fara ca macar sa vada daca e nevoie de prim ajutor?Cred ca ar fi util sa stim si noi. Nu este pe forum , dar este un personaj cunoscut nu cred ca mai are importanta nu l-am mai vazut in concursuri de vreo 2-3 ani 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts