george_catta Postat Februarie 18, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 18, 2012 Re: Roti noi dar si probleme noi. da , uite ca la asta nu m-am gandit, am sa schimb rotile fata/spate si sa vedem ce se intampla. si jantele mele sunt tot de 8" numai gumele sunt 305/70/16 deci ar veni cam 12" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
george_catta Postat Februarie 21, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 21, 2012 Re: Roti noi dar si probleme noi. Am inversat ieri orile fata / spate si simtomele raman, totul la fel. Inca o remarca: la vulcanizare cand am dat rotile jos m-am uitat la discuri sa vad daca-s uzate tare, si surpriza, sunt noi.L-am suat si pe vechiul proprietar si mi-a confirmat ca le-a schimbat cu vreo luna inainte sa mi-o vanda. cred ca ar trebui sa verific etrierele , cam asta ar urma zic eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Februarie 21, 2012 Partajează Postat Februarie 21, 2012 (editat) Re: Roti noi dar si probleme noi. Am inversat ieri orile fata / spate si simtomele raman, totul la fel. Inca o remarca: la vulcanizare cand am dat rotile jos m-am uitat la discuri sa vad daca-s uzate tare, si surpriza, sunt noi.L-am suat si pe vechiul proprietar si mi-a confirmat ca le-a schimbat cu vreo luna inainte sa mi-o vanda. cred ca ar trebui sa verific etrierele , cam asta ar urma zic eu Economiseste-ti munca... . Etrierele nu vibreaza sau creeaza vibratii, ele "urmaresc" traiectoria discului. Eventual se pot intepeni pistoanele, dar aia-i alta poveste, si simptomele nu sint vibratii :grin:. Discurile pot fi descentrate si dupa o saptamina. Nu trebuie sa fie uzate pt. a bate. E vorba despre calitatea aliajului, frinari lungi si "ramas pe frina" la semafor, cind metalul de sub placuta se raceste mai incet decit cel din restul discului, balti si alte variatii termice care fac diferite portiuni ale discurilor sa se dilate/contracte "asimetric". Discurile le poti verifica cu un ceas comparator (bataia) si cu un micrometru (paralelismul). Editat Februarie 21, 2012 de Patrolator Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Februarie 21, 2012 Partajează Postat Februarie 21, 2012 Re: Roti noi dar si probleme noi. Ai jocuri la butucii de roata ( cel putin ) , si unghiurile la directie sint putin la limita ... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
george_catta Postat Februarie 21, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 21, 2012 Re: Roti noi dar si probleme noi. multe chestii sunt ciudate la masina asta. cand o dau la mic imi pocneste ceva pe stanga fata si joaca un pic roata cand patineaza; ceva defect prin interior pe-acolo. atunci cred ca e posibil sa aiba si jocuti pe la roti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Februarie 21, 2012 Partajează Postat Februarie 21, 2012 Re: Roti noi dar si probleme noi. Se pare ca ai facut legatura intre simptome . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
george_catta Postat Februarie 22, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 22, 2012 Re: Roti noi dar si probleme noi. da , si azi am mers mai atent la volan cu 60 70km/h, si mi-a dat seama ca se simte un pic bataia si in timpul mersului, in viraj in special,cand tii volanul un pic tensionat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate