Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Roti noi dar si probleme noi.

george_catta

Postări Recomandate

Re: Roti noi dar si probleme noi.

Am inversat ieri orile fata / spate si simtomele raman, totul la fel.

Inca o remarca: la vulcanizare cand am dat rotile jos m-am uitat la discuri sa vad daca-s uzate tare, si surpriza, sunt noi.L-am suat si pe vechiul proprietar si mi-a confirmat ca le-a schimbat cu vreo luna inainte sa mi-o vanda.

cred ca ar trebui sa verific etrierele , cam asta ar urma zic eu

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am inversat ieri orile fata / spate si simtomele raman, totul la fel.

Inca o remarca: la vulcanizare cand am dat rotile jos m-am uitat la discuri sa vad daca-s uzate tare, si surpriza, sunt noi.L-am suat si pe vechiul proprietar si mi-a confirmat ca le-a schimbat cu vreo luna inainte sa mi-o vanda.

cred ca ar trebui sa verific etrierele , cam asta ar urma zic eu

Economiseste-ti munca... . Etrierele nu vibreaza sau creeaza vibratii, ele "urmaresc" traiectoria discului. Eventual se pot intepeni pistoanele, dar aia-i alta poveste, si simptomele nu sint vibratii :grin:.

Discurile pot fi descentrate si dupa o saptamina. Nu trebuie sa fie uzate pt. a bate. E vorba despre calitatea aliajului, frinari lungi si "ramas pe frina" la semafor, cind metalul de sub placuta se raceste mai incet decit cel din restul discului, balti si alte variatii termice care fac diferite portiuni ale discurilor sa se dilate/contracte "asimetric". Discurile le poti verifica cu un ceas comparator (bataia) si cu un micrometru (paralelismul).

Editat de Patrolator

Unde-i un PATROL, acolo-i un drum...

http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ

Link spre comentariu

Ai jocuri la butucii de roata ( cel putin ) , si unghiurile la directie sint putin la limita ...

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

multe chestii sunt ciudate la masina asta.

cand o dau la mic imi pocneste ceva pe stanga fata si joaca un pic roata cand patineaza; ceva defect prin interior pe-acolo.

atunci cred ca e posibil sa aiba si jocuti pe la roti.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare