Gabriel Banica Postat Februarie 19, 2012 Partajează Postat Februarie 19, 2012 (editat) Salutare, Stie cineva de vreun Lift kit pentru freelander 1? Eu am gasit doar: www.green-lanes.co.uk/ba-2225.html in Europa si in State ceva mai serios, cu distantiere din aluminiu: http://store.toddcosuspensions.com/larofr19suli1.html Ma gindesc insa la ceva arcuri + amortizoare mai lungi asa cum am gasit foarte usor la Disco2. Daca nu sunt, macar sa-mi recomandati niste arcuri si amortizoare putin mai tari pentru un Freelander 1 din 2003 in 3 usi, o fi existind bara stabilizatoare cu diametru marit? Multumesc anticipat de raspunsuri, Editat Februarie 19, 2012 de Gabriel Banica Freelander Td4, 3 usi, 2003, aut (sotia) Discovery 2 TD5, 1999 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Februarie 19, 2012 Partajează Postat Februarie 19, 2012 Re: Lift kit Freelander 1 Salutare, Stie cineva de vreun Lift kit pentru freelander 1? Eu am gasit doar: www.green-lanes.co.uk/ba-2225.html in Europa si in State ceva mai serios, cu distantiere din aluminiu: http://store.toddcosuspensions.com/larofr19suli1.html Ma gindesc insa la ceva arcuri + amortizoare mai lungi asa cum am gasit foarte usor la Disco2. Daca nu sunt, macar sa-mi recomandati niste arcuri si amortizoare putin mai tari pentru un Freelander 1 din 2003 in 3 usi, o fi existind bara stabilizatoare cu diametru marit? Multumesc anticipat de raspunsuri, Inaltarea cu distantiere poti sa o faci si cu piese construite aici. Nu e mare lucru. Pentru o inaltare corecta, trebuie sa te orientezi pt un kit de suspensie de la o firma consacrata. La OldManEMu de pilda exista un kit pt Freelander cu +4cm inaltare (sper sa nu gresesc dar asa retin ca mi s-a spus) De ce ai nevoie de bari stabilizatoare cu diametru marit? Ai patit vreodata ceva cu ele? S-au rupt? Bieletele de bara stabilizatore se mai rup dar bara in sine nu am vazut ca sa se rupa. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Gabriel Banica Postat Februarie 19, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 19, 2012 Re: Lift kit Freelander 1 Freelanderul este folosit 90% de sotie pe asfalt si chiar si eu cind il conduc mi se pare ca nu sta senzational in curbe, poate fi doar o parere sau ceva arcuri, amortizoare mai obosite... ma gindeam si la barele stabilizatoare Freelander Td4, 3 usi, 2003, aut (sotia) Discovery 2 TD5, 1999 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Februarie 19, 2012 Partajează Postat Februarie 19, 2012 Re: Lift kit Freelander 1 Banuiesc ca masina are toata bucsaraia originala, caz in care ar trebui sa verifici daca nu cumva trebuie schimbata cand te gandesti sa pui kitul de inaltare. Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Februarie 19, 2012 Partajează Postat Februarie 19, 2012 Re: Lift kit Freelander 1 Freelanderul este folosit 90% de sotie pe asfalt si chiar si eu cind il conduc mi se pare ca nu sta senzational in curbe, poate fi doar o parere sau ceva arcuri, amortizoare mai obosite... ma gindeam si la barele stabilizatoare Cred ca e suficient sa te gandesti la amortizoare si arcuri. Nu are sens sa schimbi bara stabilizatoare. Ca exemplu de ordin general, o masina cu in kit de suspensie OME este mai rigida decat cu suspensia standard. Inclusiv in curbe sta mai bine chit ca si inalta masina. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Gabriel Banica Postat Februarie 19, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 19, 2012 (editat) Re: Lift kit Freelander 1 Ca exemplu de ordin general, o masina cu in kit de suspensie OME este mai rigida decat cu suspensia standard. Inclusiv in curbe sta mai bine chit ca si inalta masina. :grin: La asta m-am si gindit dar nu gasesc cu nici un chip OME pentru Freelander, poate-mi dati vreo indicatie incotro sa ma indrept. Editat Martie 24, 2012 de DKW Freelander Td4, 3 usi, 2003, aut (sotia) Discovery 2 TD5, 1999 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Gabriel Banica Postat Februarie 19, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 19, 2012 Re: Lift kit Freelander 1 Banuiesc ca masina are toata bucsaraia originala, caz in care ar trebui sa verifici daca nu cumva trebuie schimbata cand te gandesti sa pui kitul de inaltare. Cind am cumparat-o, pentru ca facea zgomot la denivelari, am schimbat bucse la bascula fata, flansele de amortizor si bucsele de la bara stabilizatoare. Freelander Td4, 3 usi, 2003, aut (sotia) Discovery 2 TD5, 1999 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Februarie 19, 2012 Partajează Postat Februarie 19, 2012 Re: Lift kit Freelander 1 din cate stiu, in catalogul OME nu este listata suspensia de Freelander. dar exista alte kituri de suspensie de 4-5cm de la alte firme : Ironman, King Springs. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Februarie 19, 2012 Partajează Postat Februarie 19, 2012 (editat) Re: Lift kit Freelander 1 Cind am cumparat-o, pentru ca facea zgomot la denivelari, am schimbat bucse la bascula fata, flansele de amortizor si bucsele de la bara stabilizatoare. Studiaza topicul asta http://forum.club4x4.ro/showthread.php?65071-Masina-mea-Freelander-Td4-2002. Ai sa gasesti destule detalii. Editat Februarie 19, 2012 de DKW Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Februarie 19, 2012 Partajează Postat Februarie 19, 2012 Re: Lift kit Freelander 1 din cate stiu, in catalogul OME nu este listata suspensia de Freelander. dar exista alte kituri de suspensie de 4-5cm de la alte firme : Ironman, King Springs. http://www.offroad24.com/shop/index.php?pli=1005060015&page=1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Februarie 20, 2012 Partajează Postat Februarie 20, 2012 Re: Lift kit Freelander 1 http://www.offroad24.com/shop/index.php?pli=1005060015&page=1 eu vorbeam de catalog. uite aici : http://www.tuning.jcauto.pl/.../ome_cat_export_no.27_june_2011.pdf Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Gabriel Banica Postat Februarie 20, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 20, 2012 (editat) Re: Lift kit Freelander 1 Am tot studiat, am tot cautat... Pina la urma toate variantele gsite sunt cu distantiere montate in capul amortizoarelor; nu am gasit lift kit cu arcuri + amortizoare mai mari. Daca stie cineva, va rog sa-mi dati de veste, un link, ceva concret. Multumesc Editat Februarie 20, 2012 de Gabriel Banica Freelander Td4, 3 usi, 2003, aut (sotia) Discovery 2 TD5, 1999 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BlackLord Postat Februarie 20, 2012 Partajează Postat Februarie 20, 2012 (editat) Re: Lift kit Freelander 1 Erau niste tipi din Anglia care modificau Freelandere (nu mai stiu exact cum se numeau dar aveau de "prezentare" un Freelander albastru cu aspect de Rally-Raid). Ei aveau kit de 2" ca cel de la BM dar "productie proprie". Ma gandesc eu ca e cel mai simplu asa iar amortizoare si arcuri ...de ce sa te apuci sa produci amortizoare si arcuri pentru Freelander cand ai alte modele care se preteaza la asa ceva Disco, Defender... Avem si noi un VCU un TC si un HDC ... pana la offroad e cale lunga :grin:. Kitul ala de 2" e d'ajuns si bine ca s-au stresat sa-l faca si p'ala ...nici asa nu cred ca dau p'afara comenzile. Ma gandeam si eu odata sa-mi pun... poate in viitor. Gasesti incepand de pe la 125 lire pe eBay in sus distantierele ... mai treb camber pins & furtune de frana. Si e un topic intreg al unui tip cu V6 parca de a montat kitul BM si apoi a descoperit diverse ..mai taie o tabla, mai atinge nu stiu ce dracu, , mai lungeste nu stiu ce brat , mai baga bureti ca intra prafu'... d'aia m-am si desumflat asa cu pusul. Astept sa puna altul inainte sa vad :grin: Aici e tipul ala cu poze si ce probleme a tot intampinat: http://www.aulro.com/afvb/freelander_1/64773-freelander-1-bearmach-lift-kit.html Frumos ar fisa facem rost de dimensiunile alea si sa incercam un pret la atelierele astea de strungarie din aluminiu plin distantieru ala .... Editat Februarie 20, 2012 de BlackLord Land Rover Freelander 1.8i 86KW (117HP) - Silver Edition MY01 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Februarie 20, 2012 Partajează Postat Februarie 20, 2012 Re: Lift kit Freelander 1 ..mai taie o tabla, mai atinge nu stiu ce dracu, , mai lungeste nu stiu ce brat , mai baga bureti ca intra prafu'... Pentru pivotii de la capetele de bara (directie) exista un kit de prelungire si nu mai este nevoie de decupat/taiat. Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Gabriel Banica Postat Februarie 21, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 21, 2012 Re: Lift kit Freelander 1 Pentru pivotii de la capetele de bara (directie) exista un kit de prelungire si nu mai este nevoie de decupat/taiat. Salut, Cred ca-mi dau seama cam cum ar trebui sa fie dar, totusi apreciez un contact sau link concret, sa stiu pe cine sa contactez. Multumesc anticipat, Freelander Td4, 3 usi, 2003, aut (sotia) Discovery 2 TD5, 1999 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Februarie 21, 2012 Partajează Postat Februarie 21, 2012 (editat) Re: Lift kit Freelander 1 Poti incerca ceva de genul asta "track rod end lift kit" Editat Iulie 15, 2013 de Max Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Gabriel Banica Postat Martie 16, 2012 Autor Partajează Postat Martie 16, 2012 (editat) Re: Lift kit Freelander 1 / caut amortizoare stoc vechi (chiar si defecte) Salutare, Am facut rost de amortizoare OME si arcuri King Spring. Urmeaza o aventura intreaga pentru care am nevoie de un set de amortizoare stock (Fata + Spate) vechi, chiar si defecte, singura conditie este sa fie tuburile OK. Amortizoarele mele noi se introduc in interiorul tubului amortizorului original, dupa scoaterea pistonului si a uleiului... :shock::shock: Se vor fixa in tubul vechi cu o flansa sudata pe tub si un capac cu filet. Stie / doneaza cineva amortizoare vechi? Multumesc de ajutor. Editat Martie 16, 2012 de Gabriel Banica Freelander Td4, 3 usi, 2003, aut (sotia) Discovery 2 TD5, 1999 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Martie 17, 2012 Partajează Postat Martie 17, 2012 (editat) Mai degraba incearca la parcurile de dezmembrari. Sunt curios care va fi rezultatul final. Editat Martie 17, 2012 de DKW Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Gabriel Banica Postat Martie 18, 2012 Autor Partajează Postat Martie 18, 2012 Re: Lift kit Freelander 1 Salutare, Pina la "lift" am facut deja ce era mai usor: flanse distantiere 30mm. Este o schimbare pozitiva majora in tinuta de drum iar estetic este mult mai bine. Sotia m-a intrebat simplu: "de ce constructorul nu a facut masina de la inceput asa?" Poze in curind... Freelander Td4, 3 usi, 2003, aut (sotia) Discovery 2 TD5, 1999 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Gabriel Banica Postat Martie 24, 2012 Autor Partajează Postat Martie 24, 2012 (editat) Re: Lift kit Freelander 1 Inainte de montat flansele la roti: si dupa... Editat Martie 24, 2012 de Astral Freelander Td4, 3 usi, 2003, aut (sotia) Discovery 2 TD5, 1999 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Gabriel Banica Postat Septembrie 4, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 4, 2012 Re: Lift kit Freelander 1 Iata si rezultatul final... dupa 5 luni de la achizitia pieselor am binevoit sa le montez pe masina!!! Am avut asa: Arcuri+Amortizoare furtune de frina mai lungi kit-ul de corectie pt. unghiul de cadere Ce sa zic, eu sunt foarte multumit, nu prea se vede mare diferenta din pozele atasate, o sa fac si alte poze. Diferenta este mare insa la tinuta de drum, suspensia este mult mai ferma si masina se simte mult mai bine (deocamdata am testat-o numai pe asfalt) Promit sa revin in curind cu detalii. 1 Freelander Td4, 3 usi, 2003, aut (sotia) Discovery 2 TD5, 1999 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Septembrie 4, 2012 Partajează Postat Septembrie 4, 2012 Re: Lift kit Freelander 1 Am aflat direct de la sursa :grin: si asteptam s-o vedem live! :tk Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Septembrie 4, 2012 Partajează Postat Septembrie 4, 2012 Re: Lift kit Freelander 1 Iata si rezultatul final... dupa 5 luni de la achizitia pieselor am binevoit sa le montez pe masina!!! Am avut asa: Arcuri+Amortizoare furtune de frina mai lungi kit-ul de corectie pt. unghiul de cadere Ce sa zic, eu sunt foarte multumit, nu prea se vede mare diferenta din pozele atasate, o sa fac si alte poze. Diferenta este mare insa la tinuta de drum, suspensia este mult mai ferma si masina se simte mult mai bine (deocamdata am testat-o numai pe asfalt) Promit sa revin in curind cu detalii.[ATTACH=CONFIG]150298[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]150297[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]150299[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]150300[/ATTACH] Ma bucur ca esti multumit. Se vede diferenta.:wink: :br Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dand112 Postat Octombrie 23, 2012 Partajează Postat Octombrie 23, 2012 Re: Lift kit Freelander 1 da,interesant!curiozitatea mea:care vor fi efectele pe termen lung?daca se poate,te-as ruga sa postezi viitoarele "simptome"!dupa 3 luni,dupa 6 luni,dupa 1 an etc.sa auzim de bine!:wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fisherman Postat Martie 4, 2013 Partajează Postat Martie 4, 2013 (editat) Re: Lift kit Freelander 1 buna ziua ! am si eu o intrebare in legatura cu kitul de inaltare; chiar sunt probleme la bieletele de directie (adica trebuie taiat din sasiu )? ms. Editat Martie 4, 2013 de DKW Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate