DKW Postat Decembrie 19, 2017 Partajează Postat Decembrie 19, 2017 Re: Lift kit Freelander 1 Cate camber bolts am nevoie, 2 sau 4? La cate roti umbli, nu la toate 4? Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Wildexplorer Postat Decembrie 20, 2017 Partajează Postat Decembrie 20, 2017 Re: Lift kit Freelander 1 Drept e ca la toate 4, insa am gasit lift kit doar cu doua camber bolts si nu intelegeam... Multumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tonytherunner Postat Decembrie 20, 2017 Partajează Postat Decembrie 20, 2017 (editat) Re: Lift kit Freelander 1 @Wildexplorer ,mergi pe varianta de 40 mm ,este m-ai iertatoare pentru planetare si restul,de la 50 mm incolo incep problemele.... merge si cu doua camber bolts pe fata dar trebuie umblat in spate si reglat din brate unghiul ... https://youtu.be/XTfn6x4u00w Editat Decembrie 20, 2017 de tonytherunner If you own a land rover everyone expect to be a mechanic Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Wildexplorer Postat Decembrie 21, 2017 Partajează Postat Decembrie 21, 2017 Re: Lift kit Freelander 1 Da, bun sfat, multumesc! Mai ales ca..."If you own a land rover everyone expect to be a mechanic"...si nu-s nici pe departe :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Wildexplorer Postat Martie 9, 2018 Partajează Postat Martie 9, 2018 Re: Lift kit Freelander 1 Pentru ca a venit vremea sa ma gandesc la flanse si lift kit, vreau sa-i intreb pe cei care au montat kit de 40mm cum se comporta dupa inaltare. Mai exact, prin lumea paralela facebook se vorbea ca ar fi o uzura mare la planetare. E adevarat? Sa stiu la ce sa ma astept... Multam! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
InDang3r Postat Martie 11, 2018 Partajează Postat Martie 11, 2018 Re: Lift kit Freelander 1 Eu am pus https://www.muddymods.com/collections/freelander-1/products/suspension-freelander-1-lift-kit-all-years-50mm-inc-camber-bolts si flanse la roti de 30 mm. Cred ca in curand fac un an de cand sunt puse si nu s-a intamplat nimic, in sensul sa pice ceva, sa bata ceva etc. Acel kit vine cu 2 camber bolts si daca tin minte bine s-au pus doar la rotile spate. Nu ma pricep, pt detalii de ce si cum ar trebui sa-l intreb pe mecanicul care a facut toata treaba. Ca sa nu creez un alt topic, pot adresa o intrebare celor care stiu de unde pot gasi piese mai ieftin. Caut treapta spate care poate fi atasata la acel patrat cu 4 gauri pe care este montat carligul de tractare, ramanand 2 gauri libere pentru treapta. Am gasit aici la vreo 25 de lire fara transport https://www.firstfour.co.uk/rear-step-for-defender-black.html Mersi pentru orice info. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate