Mahtub Posted January 4, 2018 Share Posted January 4, 2018 Re: lama deszapezire trebuie omologata? Salut. M-am interesat de treaba cu omologarea, interesat fiind sa pot pune pe Pajero. Dupa ce am ajuns rascolind netul la cei de la Fideliana din Sibiu, odata cu oferta lor am aflat si detaliile despre legalitate: - dupa montaj, cu actele de la producator (calitate, conformitate, etc) se face omologare individuala. Masina devine autoutilitara. - RAR Sibiu face omologare individuala (acum nu stiu daca au ei vreo "intelegere" sau nu) - costuri RAR - ~ 1000 lei (la RAR nu ai cu cine vorbi la telefon, din pacate) - apoi schimbat talon, asigurare, ITP anual, rovigneta, etc. Momentan la firma la noi e in asteptare bugetul pentru asta, daca se concretizeaza dau un update Link to comment Share on other sites More sharing options...
zep Posted January 4, 2018 Share Posted January 4, 2018 Re: lama deszapezire trebuie omologata? daca devine utilitara cu 5 locuri o sa fie o informatie foarte interesanta .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rbr Posted January 4, 2018 Share Posted January 4, 2018 Re: lama deszapezire trebuie omologata? am vazut iarna asta ceva articol de pe la noi, in poza era un L200 nou cu lama, apartinea primariei dintr-o comuna, presupun ca era legal Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts