florum Postat Iunie 7, 2007 Partajează Postat Iunie 7, 2007 in weekend se va organiza la Cugir o prieteneasca in locul etapei... vineri seara beuta si concert , sambata trip catre obarsia lotrului si intoarcere seara la cugir. aici vor fi 2 tabere: vor fi cateva masini care vor continua tripul pana la cabana sureanu cu cazare peste noapte si beuta cu gratare.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionutzt Postat Iunie 7, 2007 Partajează Postat Iunie 7, 2007 uff..suna foarte bine daca n-ar fi asa de departe :( distractie placuta :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Iunie 7, 2007 Autor Partajează Postat Iunie 7, 2007 ai un pajero V6 3L. 4 ore pana aici... :lol: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionutzt Postat Iunie 7, 2007 Partajează Postat Iunie 7, 2007 ai un pajero V6 3L. 4 ore pana aici... :lol: :lol: good point. dar la distractie tot samuraiu e 8). plus ca mitsu e de vanzare si nu l-as baga in padure chiar acu...la remodelare :lol: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Iunie 10, 2007 Autor Partajează Postat Iunie 10, 2007 super iesirea.. am urcat pe vf. petru la peste 2000m cu ajutorul lu' craiu la urcare si melente la coborare ca nu eram beut si imi tremurau picioarele prea tare unde merge G cu 35'' merge si un zuk cu 28'' :twisted: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iunie 10, 2007 Partajează Postat Iunie 10, 2007 faine , mai pune :lol: :lol: :lol: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Iunie 11, 2007 Autor Partajează Postat Iunie 11, 2007 nu am facut multe poze <in> fiind direct implicat :D la coborare samurai in 3 roti si io pe spate la contragreutate...flexari de 1m pe fata... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Iunie 11, 2007 Partajează Postat Iunie 11, 2007 Bravo domnilor,frumos :D Cate masini s-au strans? Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DAGTOYOTA Postat Iunie 11, 2007 Partajează Postat Iunie 11, 2007 ce peisaje frumoase super 8) 8) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hamat5 Postat Iunie 11, 2007 Partajează Postat Iunie 11, 2007 Foarte frumos, bravo. 73 de Zoli / YO5CRQ http://www.yo5crq.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Iunie 11, 2007 Autor Partajează Postat Iunie 11, 2007 Bravo domnilor,frumos :D Cate masini s-au strans? oamenii de la cugir au plecat spre sarmisegetusa 5-6 masini desi initial s-a hotarat sa mearga spre surianu am fost 3 masini : G preparat, montereyu lu sorin, al meu si 2 polaris zona superba, peisaje :shock:, am gasit si ceva trasee pentru preteneasca din august Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabitzu Postat Iunie 11, 2007 Partajează Postat Iunie 11, 2007 iesire Cugir Salut, Poti sa-mi spui si mie traseul/ruta pe care ati mers? Sunt din Sibiu, si ma cam gandeam demult la o iesire pe acolo, dar nu stiam zona. Am un Suzuki Jimny, crezi ca face fata? Mersi mult, Gabi Jimny VVT, ex Toyota KZJ70 - "cand ma fac mare, imi iau Defender" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Iunie 11, 2007 Autor Partajează Postat Iunie 11, 2007 Re: iesire Cugir Am un Suzuki Jimny, crezi ca face fata?Gabi tu sa faci rezisti.. :lol: ca masina merge gume mai mari MT si curaj mie in loc de curaj imi trebuie tuika de la oasa mergi spre prigoana>>poarta raiului >>sureanu drumul pana la cabana sureanu e stock poti cu orice masina la baza vf. petru o fost cetate romana de unde atacau sarmisezetuza la urcare e usurel cobororea poate fi o problema :? e bine sa mai fie cineva cu tine eventual facem o iesire :!: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Iunie 12, 2007 Partajează Postat Iunie 12, 2007 Si ceilalti?? Au fost si din Cluj si sigur si din alte parti? :? :?: http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Iunie 12, 2007 Autor Partajează Postat Iunie 12, 2007 Si ceilalti?? Au fost si din Cluj si sigur si din alte parti? :? :?: daca pui poze de la mures :lol: :lol: :lol: :twisted: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Iunie 12, 2007 Partajează Postat Iunie 12, 2007 Si ceilalti?? Au fost si din Cluj si sigur si din alte parti? :? :?: daca pui poze de la mures :lol: :lol: :lol: :twisted: :lol: :lol: :lol: http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
patroler Postat Iunie 15, 2007 Partajează Postat Iunie 15, 2007 Noi am apartinut de cealalta trupa care mergea la nunta lui Nelu Pogaceanu, noi am fost alaiul! A fost super fain, de altfel noi am fost anul trecut sus pe Varful lui Patru, si la Lacul Sureanu,asa ca nu am pierdut nimic. Sambata ne-am intalnit cu Craiu' in fata la primaria din Cugir! :D Pozele urmeaza! Viva 4x4!:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Iunie 15, 2007 Autor Partajează Postat Iunie 15, 2007 Pozele urmeaza! baga poate facem schimb de fotbalisti cu Levo :arrow: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
patroler Postat Iunie 15, 2007 Partajează Postat Iunie 15, 2007 Niste poze de anul trecut"Varful lui Petru"Cugir Viva 4x4!:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
patroler Postat Iunie 15, 2007 Partajează Postat Iunie 15, 2007 :D Viva 4x4!:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
patroler Postat Iunie 15, 2007 Partajează Postat Iunie 15, 2007 :D Viva 4x4!:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
patroler Postat Iunie 15, 2007 Partajează Postat Iunie 15, 2007 ....si anul aceasta! :o Viva 4x4!:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
patroler Postat Iunie 15, 2007 Partajează Postat Iunie 15, 2007 si inca... :shock: Viva 4x4!:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
patroler Postat Iunie 15, 2007 Partajează Postat Iunie 15, 2007 si 8) Viva 4x4!:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate