Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

o tabla butii pe 5 mai?

sorinthelion

Postări Recomandate

• Răspunsuri 114
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: o tabla butii pe 5 mai?

Parca s-a votat legea cu gratarele ...

Da, se aplica numai daca te prinde politistul si nu il inviti si pe el la o bere ...:2dr

Toyota LC200 V8 for fun

Mercedes C63AMG for city

Yamaha Fazer FZ1S for adrenalin

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

s-a votat legea cu picnicul dar nu se poate aplica cel putin asa zicea dom' ministru ca cica nu sunt locuri amenajate, nu exista gratare amplasate si nici paza, deci tot sacii de gunoi si constiinta fiecaruia e la putere:old

Link spre comentariu

legile sunt facute pentru a fi incalcate...logic ca si noi nu tre sa facem exceptie:fk2 let's screw the law!!!have some fucking fun,drink some beer,fuck some women's ...hell let's do them all!!!god damn it... i've gone wrong

Sa te vad cand te intalnesti cu padurari daca o sa mai fi asa zmeu!:uameni

O sa ajunga satenii sa puna "scoabe" daca voi aveti chef de...:hl Acolo nu este nomansland...:hw

Editat de nessum

Toyota LJ 70

Transsylvania Off Road Club

www.helpdani.eu

Link spre comentariu

Cred ca discuția evoluează într-o directie gresita!

Facem ieșirea sau nu?!?

Putem mânca niste dandwich sau nimic!?!

Asta nu trebuie sa fie legată de subiectul nostru.

Mircea,
Link spre comentariu

hai sa ne intelelgem::hwnoi nu ne ducem sa facem prapad acolo!si asa cred ca o sa fie ceva zapada si nici nu stiu daca o sa ai unde sa iti asezi masa...eu propuneam in primul rand doar o :cao mica plimbarica.restul e dupa decizia fiecaruia ca doar nu o sa sar cu parul la ei daca le vine sa face cine stie ce gratar sau ce ghidusie,tine de de bunul simt (care stiu ca e cam lipsa la romani)dar am incredere ca aici sunt oameni nu animale:rules:pr:no:beat

Link spre comentariu

Închidere subiectul grătar?

Da de ce așteptăm pana pe 5 mai?

pentru ca nici atunci nu o sa fim siguri ca se poate intra--e posibil sa fie inca zapada cat casa mai ales ca anu asta a dat domnu'!iar daca era vb de gratar cumva asta putem sa il facem si in seara asta-ne adunam la o padure langa oras si ii dam bice:banana

Link spre comentariu

Vin si eu pe 05 05 2012 .......unde e plecarea ....hai sa ne unim :h5 exista posibilitate de cazare in zona :x

Editat de GPScu

tel 0763325967

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu

Gpscu cine e Yonutz asta si care e legatura lui cu prezenta pasionatilor la iesirile in zona ca eu n-am auzit de el.

Poate detaliezi, ca vad ca stii mai multe, ca sa intelegem cu totii sa stim sa ne ferim de el de acum incolo.

Colegul Nessum vad ca da sfaturi de bine, cum sa se fereasca baietii de probleme. De luat amenzi e usor, de platit e mai greu asta mai ales daca nu ai bani de dat suplimentari la stat. Ca si asa impozitele sunt mari si toti stam cu masinile inmatriculate pe dincolo.

La multi ani in avans ptr data de 04.05.2012!

Link spre comentariu

Gpscu cine e Yonutz asta si care e legatura lui cu prezenta pasionatilor la iesirile in zona ca eu n-am auzit de el.

Poate detaliezi, ca vad ca stii mai multe, ca sa intelegem cu totii sa stim sa ne ferim de el de acum incolo.

Colegul Nessum vad ca da sfaturi de bine, cum sa se fereasca baietii de probleme. De luat amenzi e usor, de platit e mai greu asta mai ales daca nu ai bani de dat suplimentari la stat. Ca si asa impozitele sunt mari si toti stam cu masinile inmatriculate pe dincolo.

La multi ani in avans ptr data de 04.05.2012!

Off-topic ! Asta e un topic pentru a planifica o iesire nu pentru a intreba cine e cutare.

Cu respect,

Teodor.

Editat de Teodor4x4
4x4, Way of Life !
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare