Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

o tabla butii pe 5 mai?

sorinthelion

Postări Recomandate

Re: o tabla butii pe 5 mai?

Subscris observatiei...75% din posturi nu au legătura cu ieșirea ci cum sa o evităm.......

Total neconstructiv.....sa rămână pe forum si sa își dea cu părerea cei care VOR SA IASĂ la plimbare...

Mircea,
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 114
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Gpscu cine e Yonutz asta si care e legatura lui cu prezenta pasionatilor la iesirile in zona ca eu n-am auzit de el.

Poate detaliezi, ca vad ca stii mai multe, ca sa intelegem cu totii sa stim sa ne ferim de el de acum incolo.

Colegul Nessum vad ca da sfaturi de bine, cum sa se fereasca baietii de probleme. De luat amenzi e usor, de platit e mai greu asta mai ales daca nu ai bani de dat suplimentari la stat. Ca si asa impozitele sunt mari si toti stam cu masinile inmatriculate pe dincolo.

La multi ani in avans ptr data de 04.05.2012!

Off-Topic. L-am vazut practicand acest hobby si e drept ca in ultima perioada s-a implicat mai mult in organizare...:grin:

On-topic. Oricum in 5 mai e putin probabil sa puteti ajunge sus la "Cimitirul Eroilor", e zapada la greu...:x

DSCN5779.JPG.7a1b88434419f1555d15ad2d3a7f3c89.JPG

DSCN5811.JPG.72b257065241dc5b5283d201fefaf698.JPG

Editat de nessum

Toyota LJ 70

Transsylvania Off Road Club

www.helpdani.eu

Link spre comentariu

Lasati fanteziile :ha:. Unde naiba ati vazut scoabe spre tabla butii si taranii revoltati???:ha::ha:

Nu mai speria lumea, Domnule Moderator. Lasa-i sa iasa. In loc sa-i inviti la tine la cafenea la T.B. Ai uitat ca pt tine traseul la Tabla Butii e un traeu greu.

Ai uitat ca asta e traseul tau de suflet:ha:

@all ,Veniti cu orice gume aveti. Nu-i nici un stres.:h5

Link spre comentariu

Si daca totuși e adevărat? Si vom retrai momentul 1907? Ne înconjoara cu carutele? Ne trag (o) teapa? Ne Violeta femeile(lor)?

Suntem într-un real pericol :)

Mircea,
Link spre comentariu

Lasati fanteziile :ha:. Unde naiba ati vazut scoabe spre tabla butii si taranii revoltati???:ha::ha:

Nu mai speria lumea, Domnule Moderator. Lasa-i sa iasa. In loc sa-i inviti la tine la cafenea la T.B. Ai uitat ca pt tine traseul la Tabla Butii e un traeu greu.

Ai uitat ca asta e traseul tau de suflet:ha:

@all ,Veniti cu orice gume aveti. Nu-i nici un stres.:h5

Iar ai folosit :hw hartie de ziar la "tigara"? :$

Toyota LJ 70

www.helpdani.eu

Link spre comentariu

Iar ai folosit :hw hartie de ziar la "tigara"? :$

Aproape am ras. Mai straduieste-te.

Repet. Lasa baietii in pace sa se duca pe unde vor.

Nu te mai da zmeu pe forum. Mai bine iesi cu ei in teren ,fi ghid:ha::dr1

Link spre comentariu

Aproape am ras. Mai straduieste-te.

Repet. Lasa baietii in pace sa se duca pe unde vor.

Nu te mai da zmeu pe forum. Mai bine iesi cu ei in teren ,fi ghid:ha::dr1

Lasa ca o sa razi mai pe seara cand gasesti foite bune...

O sa le fiu si "ghid" daca sunt prin zona dar te iau pe tine :ft ca stiu ca nu ai carnet...:grin:

Sfatosule! :old

Editat de nessum

Toyota LJ 70

www.helpdani.eu

Link spre comentariu

Haideti sa lasam discutiile deoparte si sa ne purtam ca niste oameni adulti,caci in fapt suntem niste copii dar cu masinute mai mari:grin:.asa ca sa propunem un loc de adunare,o ora si poate apare si cineva care are idee mai buna despre drum si cunoaste ca daca nu se poate pe aici - mergem pe dincolo-si da -sa mergem doar sa ne dam si sa vedem care are cel mai bun troliu:ha: sau mai stiu ce cauciucuri-ne oprim la o mica haleala si sai dam bice ca de aia detinem 4x4-ptr ca ne place sa ne dam offroad-deci sa ne rezumam la a fi oameni si la offroad

FARA ALTE DISCUTII!

Link spre comentariu

Am incercat eu sa urc spre tabla butii prin cerasu - slon duminica pe 8 dar pe alocuri zapada era foarte groasa pe drum si nu am putut ajunge nici pe vf.lui Crai , iar duminica noapte a mai dat si niste zapada prin zona .

drumul se prezinta foarte bine se poate urca si cu loganul , a fost refacut in august 2011 - pe 6 august s-a urcat chiar si cu tico

Pana la prima viitura serioasa drumul va fi super .

Link spre comentariu

Salut,

Stabiliti si voi locul de intalnire in Bucuresti.

Cu date certe, probabil ca vor fi mai multi care vor confirma.

Teoretic daca nu intervine ceva intre timp o sa fim si noi cu 2 masini.

Link spre comentariu

As vrea ca cei care se confirma sa se numeroteze singuri aici pe forum de exemplu:chelu masina 1

grigore masina 2

astfel vom sti cu exactitate cati or sa vina in caz ca mai intarzie cineva si trebuie sa il asteptam.

Ce sa zic in rest...cu cat mai multi cu atat mai bine:tk:h5:be

Link spre comentariu

pai sa fie undeva pe la 7.30 la rompetrolul de pe mihai bravu cum urci spre calea vitan pe partea dreapta.ce ziceti?cred ca e destul loc acolo sa ne intalnim cu totii si in acelasi timp cam toata lumea stie unde e(sper).:tk

pt. plecarile spre nord normal ar fi ca punctul de intalnire sa fie...in nord. Metro Baneasa sau McDonald's Otopeni sunt favorite. sigur cei din Crangasi, Aviatiei, Pipera etc. nu vor veni pana la Big Berceni ca sa bata drumul inapoi.

scuze pt. interventie, e doar o sugestie.

Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti.

Link spre comentariu

ca raspuns la sugestie atunci propun si primul LukOil de pe DN1 la iesirea din bucuresti ,imediat dupa aeroportul mic(baneasa),aceeasi ora. eu am ca preferinta un peco ptr ca e mult mai usor de accesat din drumul principal,mai usor de gasit,poate unii chiar au nevoie de combustibil,rovignieta sau mai stiu eu ce de la un peco.

Editat de sorinthelion
Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Din pacate vad multe discutii anoste....

Eu unul ma retrag sau plec pe cont propriu.....este pierdere de timp...o gramada de aberatii pe langa subiect....ne intalnim colo sau colo...tarani rasculati.....tepuse infipte in pamant....legea gratarelor......

Nu vorbeste nimeni de traseu si alte detalii importante.

Mircea,
Link spre comentariu

am ramas hotarat sa merg.....cat despre traseu e o varianta de 100 de ori mai buna de discutat la fata locului decat cu mesaje.dupa ce ne adunam cu totii la lukoil-ul discutat mai sus (primul pe dn1 la iesirea din bucuresti dupa aeroportul mic) ne intalnim si cu ceilalti la blejoi si acolo fiecare isi spune opinia .iesirea va fi de o zi.va necesita cam tot ce trebuie -lanturi,trolii si alte sufe.am inteles ca e f posibil sa mai fie si zapada!deci si mai tare aventura.asa ca o sa imi iau aparatul foto si o sa le postez aici sa le fac in ciuda celor care nu au venit sau care doar au deschis discutii ca sa se afle in treaba.dupa cum am mai spus ma aflu pe acest forum doar ptr offroad si discutii legate strict de masini si trasee eventual -nimic altceva gen ironii,rautati sau mai stiu eu ce alte legii ambigue (gen legea gratarului)!daca cer prea mult de la toti cei care sau bagat in seama pe acest forum imi cer scuze de la ei si in semn de respect imi voi sterge contul!sper ca membrii acestui forum sa aiba integritate si sa fie oameni... nu curve!:tk:cl

Editat de sorinthelion
Link spre comentariu

Sa inteleg ca o sa fie un traseu destul de greu. Pentru o masina doar cu cauciucuri si inaltata 3'' crezi ca (va fii) vor fi mari probleme pentru ca as vrea si eu sa merg dar momentan nu am troliu.

Editat de Astral
Samurai 1.6 8V injectie, YJ spring swap spate, RUF fata, reductii 4.16, difflock spartan, troliu 6000, simex.
Link spre comentariu

Sa inteleg ca o sa fie un traseu destul de greu. Pentru o masina doar cu cauciucuri si inaltata 3'' crezi ca (va fii) vor fi mari probleme pentru ca as vrea si eu sa merg dar momentan nu am troliu.

Traseul e usor, de suv. Singurele dificultati le-ati putea avea la coborarea spre Valea Stanii in situatia unui drum noroios (vezi poza lui Nessum cu Toyota in ravena) si sus pe creasta in zonele umbrite in care drumul ar putea fi inca blocat de zapada.

LE: urcati din Slon sau din Maneciu?

Editat de omoroka

Va salut !

Link spre comentariu

Ma indoiesc sa mai fie un zapada serioasa pe undeva, au fost 30 grade azi si cica se incalzeste...poate noroi

Legat de traseu cred ca e mai bine sa ii lasam pe cei din ploiesti cu toate ca ma indoiesc ca va veni cineva de acolo

Eu nu cunosc zona si nici nu am experienta deosebita in teren asa ca merg pe mana cui cunoaste zona sau a mai fost.

Si pana la final mergem sa ne simtim bine si sa luam o gura de aer asa ca...

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare